En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 05, 2012, 03:26:04
1724362 Mesaj 28947 Konu Gönderen: 35409 Üye
Son üye: Gevecoraoriet
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  ideaL Forum ÖzeL  |  İdeal Andaç  |  KatЯé .. * [ Azé ]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
Gönderen Konu: KatЯé .. * [ Azé ]  (Okunma Sayısı 8337 defa)
ChσcσŁâtε
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 141

[.¤. .ߣâck Swâη. .¤.]

« : Eylül 12, 2009, 15:44:01 »

KatЯé ; Bakalım İdealSohbet/forum Üyeleri Seni Ne Kadar Tanıyorlar ?
Yada Sen Kendini Ne Kadar İyi Tanıttın ? Hangi Üye Senin Hakkında Ne Düşünüyor ?
Kimin Üzerinde Nasıl Bir İzlenim Bıraktın ?

Andaç Yazacaklar İçin Bazı Hatırlatmalar :

Her Üye , Kişi Hakkında Görüşlerini Seviyeli Bir Biçimde Yazabilir..
Bu Yüzden Yazılara Gereken Özen Gösterilmelidir.
Yazılarda Satır Kısıtlaması Yoktur , İstediğiniz Uzunlukta Yazabilirsiniz.
Sohbete ÇevirmeyeLim.
Konuya Sohbet Amaçlı Ya Da Geyik Amaçlı Kısa Mesaj Olarak Yazılan Mesajlar Silinecektir.
Bölümün Amacı Andaç Oluşturmaktır
Bunların Dışında , Forumun Genel Kuralları Geçerlidir.
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2010, 01:44:23 Gönderen: IRCpRenS » Logged

âŞk -Séni dé ßéni dé- Sınâmâdı mı ?. ..

Kâzânân yok âslındâ .. . / Kâybédén Vâr .. .

- Séη vé ßéη -
                                       . . .
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2009, 16:06:22 »

Katrem Smiley
ßen Seni PufLand oLarak tanidim ve nickin bana cok ilqinc qelmisti Smiley oyüzden pufim demeye karar vermistim Smiley)
Tanisali sanirim bi kac ay oldu ilk basta bana biraz soquk qeliyordun ama sende beni sana ceken bisiler vardi Smiley) tam nedir bilmiyorum ama vardi iste bisiler oda sanirim sicak kanLiLiqindan dolayiydi ve tavirlarin davrani$Larin cok AsiLdi qercekten. ilk basta pmler attik ardindan msne qectik ve ilk andan itibaren sana icimi döktüm kafani sisirdim hemen Smiley okadar Samimi ve qüvenilir birisinki hic cekinmeden herseyimi anlatabiliyorum sana dert ortaqim oldun zamani qeldi qüldük eqlendik zamani qeldi dertlestik hüzünlendik.. Seninle bu kisa zaman icinde okdr qüzel $eyler paylastimki nasil anlaticaqimi sasirdim Smiley
Mükemmel bir karaktere Sahipsin qücLüsün ve diqer insanlardan Seni farkli kiLan bir ki$iLiqin var. Sen Her$eyin en qüzeLine Layiksin.
$unu ßiLmeni isterimki ßenim icin qercekten cok ÖzeL bi insansin cok SeviLiyorsun.. O temiz Kalbini, dürüstlüqünü, AsiLLiqini, Sicak kanLiLiqini, qüzeL yüreqini Kisaca Herseyini Cok Seviyorum.
Cok icten DiLiyorumki Ömrün ßoyunca Hep mutLu oL ve Seni kimSenin üzmesine izin verme, qerci Sen bu konuda cok tedbirlisin zaten üzmelerine izin vermessin ona qöre mesafeni koyarsin Smiley banada bunu söyledin buqün Smiley baskalarinin seni üzmesine izin verme dedin.. bu huyunu cok sevdim ve kendime örnek almaya calisicam.
daha icimi tam oLarak dökemedim aslinda seni daha cok anlatmak isterdim ama inanki kelimeler bulamiyorum..
ßu Arkada$liqimiz DostLuqumuz in$allah uzun Süre ßöyle devam eder ve kopmayiz. ßenim icin cok deqerLisin ßunu ßiL CanimSin Smiley

ChσcσŁâtε
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 141

[.¤. .ߣâck Swâη. .¤.]

« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2009, 16:06:44 »

PufLand diğer deyişLe hepimizin pufisi:) KatЯé'm(iz)..
ßu nickLe qeLdin aramıza iyikide qeLdin ..
her ne kadar çoqumuz eskiLerden oLduqunu düşünsek ve bununLa iLqiLi ısrar etmiş oLsakta
bunun doğru oLmadığını çok çabuk kanıtLadın hepimize ..

Yeni olmana raqmen bu kadar çok poLemik arasında kaLsanda sabrınLa örnek oLdun çoqumuza..
Seni merak ettiğimi söylemiştimde öyle tanışmıştık biz:)
iyikide merak etmişim bu sayede senin qibi şeker, anlayışlı iyi kalpli bi insanı tanımış oldum:)

qözLerinde KatЯé oLmasın hiç ..
tüm dileklerin qerçek olur umarım huzur ve mutluluk yakanı bırakmasın canım..
sevqiyle kal ..

Choco ..

- Séη vé ßéη -
                                       . . .
BâLkız
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

"Séni ilgilendirméz tatlım?"

« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2009, 16:19:38 »

"iyi niyet" nerede olursa olsun çıkıyor su yüzüne.
ve alıp çok uzaklardan bir dostu, ortak ediyor ömrüne...
işte tam da böyle bana kalırsa..
alıp ikimizi olduğu yerden, birleştirdi ; bambaşka anlamlarda...!
bana kattığın her şey için, güven duygusu için minnettarım..
seviliyorsun.. herkes tarafından..
*bir gün bir yağmur yağacak ve biz birlikte ıslanacağız..
konuşmadan anlaşacağız. ve büyüyeceğiz umutla...
hep yanımda kal !
yanındayım çünkü (:

baL.
AdoniS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 370

« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2009, 17:02:29 »

Açıkcası tanımıyorum seni ama ismini ßidee toprağım oLduqunu biLiyorum Smiley yazıLarından eğlenceLeri ve iyi birisi oLDUqunu kestirmek koLay Smiley birgün görüsmek diLeği iLe.

Que Será Será..
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2009, 17:15:36 »

Öncelikle hepinize teşekkür ederim... Gerçekten çok sevindirdi bu sözler beni. Gurur duydum kendimlee sizler gibi kalbi sevgi dolu, mavilik dolu insanlara kendimi doğru anlatmışım ve sizler tarafından sevilebilmişim diye... İçimde ılık bir esintiye sebep olduğunuz için sonsuz teşekkürler...

Muptelam... Sen forumun bana verdiği en güzel şeylerden birisin. Daha önce de söyledim bunu. İyiki burdayım iyiki senin gibi harika bir insanı hayatıma ömrüme katmışım... Her zaman dobralığınıı sevdim bu kız birini seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa gerçekten umur dışıdır. Sendeki değerimi derinlerden hissetmeme neden oluyorsun. Seninle konuşurken huzur buluyorum öyle iyisin ki... Kalbimde yerin çok ayrı. İlk göz ağrımsın, dert ortağımsın, gülen yüzümsün. Herşeyin en güzeline layıksın seni derinlerden gelen bir haykırışla seviyorum Wink

Chocom... İçinde olduğum o durumu öyle güzel anlatmışsınki birden tekrar gözümde canlandı... Evet o dönem baya polemik içinde yer aldım ama sabrettim. Biliyordum burada çok iyi insanlar çıkacak karşıma, biliyordum burada beni anlayacaklardı. Değdi doğrusu. Bu forumda gerçekten egosu olmayan insanlardansın. Gerçek bir humanistsin. Kendi halinde kendi derdindesin... seviliyorsun ki... Keşkelerden arınmış mutluluk huzur dolu bir ömür diliyorum canımmm. Bütün güzellikler seninle olsun çünkü sen bunları fazlasıyla hakediyorsun Wink

Balkızım... Sen iyi niyetin diğer adısın. Seninle konuştukça bazen geçmişimi sanki önüme seriyorsun. Sende bende olan gerçek birşeyler var. İçine hapsediyorsun. Ben senin gibi ifade edemiyorum kendimi. Senin gibi sözcükleri en anlamlı halleriyle kullanamıyorum. Seni sana anlatmak ne kadar mümkün ki bu durumda Wink Balı sevmeme nedensin... iyiki varsın iyiki seviyorum seviliyorum.
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2009, 17:17:55 »

Adonis (toprağım) teşekkürler güzel düşüncelerin için. Wink Umarım bir tanışma ortamı bulabiliriz birbirimizi daha iyi tanırız... Mutlu kal Wink
ChσcσŁâtε
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 141

[.¤. .ߣâck Swâη. .¤.]

« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2009, 17:20:19 »

teşekkür ederim canım çok sağol inşallah hep birlikte  Kiss

- Séη vé ßéη -
                                       . . .
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2009, 17:39:33 »

Her zaman dobralığınıı sevdim bu kız birini seviyorsa seviyordur, sevmiyorsa gerçekten umur dışıdır.

Evet qercekten öyle sevqimi hissettirmeyi cok Seviyorum. Sevdiqim insanlarin özel olduqunu bilmelerini cok istiyorum Smiley

Sen forumun bana verdiği en güzel şeylerden birisin.  İyiki burdayım iyiki senin gibi harika bir insanı hayatıma ömrüme katmışım...
Sendeki değerimi derinlerden hissetmeme neden oluyorsun
Seninle konuşurken huzur buluyorum öyle iyisin ki... Kalbimde yerin çok ayrı. İlk göz ağrımsın, dert ortağımsın, gülen yüzümsün. Herşeyin en güzeline layıksın seni derinlerden gelen bir haykırışla seviyorum

inanki cok mutlu ettin beni bu sözlerinle demekki karsilikliymis. hani dedin ya derinlerden qelen bir haykirisla seviyorum diye iste bu aradiqim bi cümleydi sana karsi olan sevqimi anlatmak icin Smiley Seni tanidiqima cok Mutluyum Smiley

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2009, 23:19:13 »

sevimli
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2009, 01:50:14 »

Çok enteresan ama başkası sanılıp yargılanırken saçma bir biçimde, yüreğinle ezdin tüm fikirleri. Kendi doğruların ve en az doğruların kadar sana has düşünce ve yorumların forumun sıradanlaşmaya meyilli üyesi değilde sıyrılan ve kendisi olmayı başaran biri oldun.. Başkalarının doğruları bile senin için önemli ki susarken onlar sen savundun en doğru biçimde:)

Bazen görmeden de duygu ve düşünceleri takip ederek kişileriin özlerine inebilirsin.Çok net tanımasam da hakkında bir fikrim var ve bunun iyi olduğundan emin olabilirsin:) Ben forumda olduğum müddetçe daima yorum yapabilen,her konuda fikri olan insanları daha çekici bulmuşumdur.. Dolu insan tabiri sana yakışıyor sanırım.. Forumda hoş bir yer edinmen mutluluk verici.. Doğru bulduğun yoldan ayrılmaman umuduyla..

Hélin:)

Hepinizin aLter egoSuyum.
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #11 : Eylül 13, 2009, 02:16:42 »

Senden bu güzel sözleri duymak gerçekten fazlasıyla mutlu etti beni... Çünkü birisinin bilgisine, insan ilişkisine, gözlemine güveniyorsanız o kişinin ne dediği gerçekten önemlidir. Kendimi doğru ifade edebilmişim ne mutlu bana...  Hakkında ne düşündüğümü biliyorsun. Bir insanı seversin, dost edinirsin, bir çanta gibi yanında taşıyabilirsin. Ama saygı duyacağın işler yapan birini her zaman etrafında göremezsin. Saygı duyduklarımdansın Wink Teşekkürler güzel yorumun için. Doğrularım(ız) için yaşıyorum(z). Onlarsız olmaz Wink Çok teşekkürler güzel sözlerin için Wink Güzel günler seninle olsun...
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #12 : Eylül 13, 2009, 02:59:25 »

Fikirlerini, hayata bakış açısını, bildiğini savunmasını sevdiğim kız... Bu kadar kısa zamanda herkesin gönlünde yer edinmen ne hoş:) Benim için özellerdensin...  Kiss
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #13 : Eylül 13, 2009, 03:05:36 »

Foruma ilk geldiğim günden beri dikkatimi çekmiştinn bilmiyorum neden =) Hoşuma gitti asilliğin, kaliten belki de... Seninle tanışmak istedim geri çevirmedin. Gözümde bronze için hep hatun canlandırdımm ve heveslee onu görmek istedim Smiley Gerçekten çok güzel bu güzelliğe bir de asilliği eklenince hatun birisiyle karşı karşıyasınız efenim:) Tutumunu seviyorum kesin ve net çizgilerin var, ne istediğini ne yaptığını biliyorsun seni sen yapan en büyük özelliğin Wink Teşekkürler güzel düşüncelerin için sen de özellerdensin benim için. Hep mutlu hatunn hep gülll   Kiss
« Son Düzenleme: Eylül 13, 2009, 03:07:07 Gönderen: KatЯé » Logged
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #14 : Eylül 13, 2009, 03:07:36 »

Ahh utandırdın beni teşekkür ederim:) Bir kadının hatunu olmak çok güzel .p
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: