En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 07, 2012, 19:37:28
1724467 Mesaj 28949 Konu Gönderen: 35581 Üye
Son üye: Hailey_Vermont
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  ideaL Forum ÖzeL  |  İdeal Andaç  |  KatЯé .. * [ Azé ]
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 7 8 [9] 10
Gönderen Konu: KatЯé .. * [ Azé ]  (Okunma Sayısı 8358 defa)
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #120 : Nisan 13, 2010, 21:50:45 »

özledim  Undecided

Radioheader
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #121 : Haziran 09, 2010, 09:04:39 »

[imho] bilgisiz. samimi söylüyorum, bilgisizin önde koşanıdır. oradan buradan edindiği yüzeysel bilgilerle[buna ekşi sözlük, google ve diğer bilimum bilgi saçan ortamlar dahil] kıytırık bir forumda[burası oluyor] artistlik yapan ve kraliçe[ooo. süper.] tahtına oturan loserın birisidir. arkadaş çevresi sayesinde "kültürlü" olarak tanınan ve aslında minik çapta yaptığım bir araştırma nihayetinde rezil olmasından mütevellit, artık her türlü olayları kişiselleştirilerek, o çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne seriyor.

güzel olmamasına rağmen kendisini güzel görmesi, sırf sanal ilişki yaşamamak için[halbuki sürüsüyle yaşadığı sanal ilişki var] sürekli antipatik davranması ve erişilmez[ahahahahaha]  gibi görünmesinin tamamı aldatmacadır, göz boyamadır.

en son bilgili geçindiği sözlük bölümünde bile yerle yeksan etmiş bulunmaktayım. çıkıp da doğru düzgün bir açıklama yapmak yerine[ki her şey ortada], "sen kimsin yha hajı?Smiley" tarzı sorularla bulunduğu bataklığın dibine iyice sürüklenmektedir.

demem o ki, bir yanlış yapıyorsun, bari onu doğru yap be. yok efendim peşinden koşmuşum da, bir zamanlar hoşlandığımı söylemişim de falan fistan. bunları söylediğim doğru. ama hepsi sadece bu hırsızlık oyununu gözler önüne sermek içindi.

başardığımı düşünüyorum. namaste.
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #122 : Haziran 10, 2010, 18:15:30 »

Bak serthatçığım, bak bebişim, bak Jude Law m =)
Yanlış yerdesin dostum gerçekten bunu bütün samimiyetimle söylüyorum:) Bir insan hem bu foruma hem buradaki birçok üyeye laf atar, beğenmez, bir halt olmadığını iddia eder hem de böylesine ezdiği bir yerin üstünden kendi egosunu nasıl tatmin eder? Ya özelimdesin ya forumda benle ilgili başka bir başlıkta=) Beni önemseme tatlım ya gerçekten, ben sandığın kadar kültürlü, güzel, kraliçe ( ahaha beni kraliçe kimse ilan etmedi o tahta layık gördüğün için teşekkürler=) Biliyordum hep seversin beni;P ) ve akıllı bir baaağğyan değilim. Neden peşimdesin dostum=) Eziklerin üstünden ego tatmin etmek daha büyük bir ezikliktir bilmezzzzz misin hıı=)

Psikolojik travmalarını anlayabilirim, ergenlik buhranlarını da anlayabilirim gerçektenn... Ama bana olmadığın bir yerden seslenme hı:) Sen ve ben kimin nerede olduğunu biliyoruz dimi:) Daha ne k.ç yırtıyorsun burda avaz avazz da o b.k attığın forumda muhalefet olarak bir yer edinme telaşına giriyorsun:) Mucx hadi cnm hadi ergenim beni gerçekten sana ayıracak vaktim yok. Üzgünüm... Önemsendiğim kadar önemsesem ben de inan senin özeline msjlar yağdırır, sana başlıklar açardım, senin başlıklarında gezinirdim ama olmuyorr napim=)
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2010, 18:16:59 Gönderen: Azé » Logged
Radioheader
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #123 : Haziran 10, 2010, 19:04:47 »

forumda weya sanal ortamda takılanlara "aaa asosyal lan bunlar ehehe" diyerek dalga geçmiyorum. iq sewiyenin ayakkabı numaranla aynı olduğunu bildiğim için, bu ufak detaylarla seni yormak istemem.

her neyse. peşinde değilim. sadece kendini bir şey zannedip ona buna başkalarının cümleleri ile ahkam kesmen hoş değil. bunları gün yüzüne çıkarmak istedim. bunu sürekli söylüyorum ama zeka meselesi nihayetinde. flood yaparak anlatmaya çalışıyorum derdimi.

we bana "ergen" diyebiliyorsun. ben de senin sadece "ergen" kelimesinin anlamını bile başka yerden arakladığını we öğrendiğini iddia edebilirim. sanal bir ortamdan. muhalefet olmuyorum, sadece senin işe yaramaz we bu kadar methedilmeni anlayamıyorum. gerçi forumun %90'ının apaçi, loser we işe yaramaz aylak sürüsü olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, seni bu kadar göklere çıkarmalarını abes karşılamamak gerekiyor.

ewet katre'cim. sanırım buraya post atmak için günlerini geçiriyorsun. "ne yapsam da gerekli cewabı wersem:/" diye düşünerek bakıyorsun saatler geçmiş. ahahahaha. ya da ekşi sözlük yazarlarından yardım mı istiyorsun?

"yhaaaaaaaa yardım edin, birisi takıldı peşime düşmüor:(" asdkşljasljkdasd.
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #124 : Haziran 12, 2010, 02:07:36 »

Hahaha sen yine mi burdasın ya=) Kırılmışsın msjlarına geç yanıt veriyorum diye ama tatlım benim mezun olmakla meşgul olduğum bir okulum, aktif çalıştığım bir partim ve dans kurslarım vs. var. Üzgünüm senin gibi acaba serhat andaçıma ne yazmış diye düşünemiyorum=) Ama sen utanma sıkılma günlük olarak kullan burayı, hergün benimle ilgili duygularını birbir dök buraya =) Ciddiyim benim sayfam senin sayfandır rahat rahat kullan hem böylece ben olmasam da andaçım her daim güncel olur =) Hı bu arada andaçıma en uzun yazan sensin, sen de herhalde en uzun bana yazdın=) Nasıl da severmiş beni oyhhh... Acaba severmiş yerine nasıl da canını acıtmışım mı demem lazımdı=))

Sen yaz cnm ben her gelişimde söz okuyacağım ama arayı uzun tutuyorum diye lütfen kırılma.
KaptanMağaraAdamı
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 6

« Yanıtla #125 : Haziran 16, 2010, 22:58:55 »

burda kaldığım süre içinde gördüklerim ve hissettiklerimm  Wink

sanki kendisini bukunmaz hint kumaşı sanan biri gibi aze. biraz dediklerinde sallıyor, abartıyor dilin kemiği yok misali abartıyor.

bunlar hisettiklerimdir saygılar umarım yanlış tanımışımdır..
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #126 : Haziran 17, 2010, 18:03:19 »

Nickini ilk defa gördüğüm adamların andaçıma yorum yapmasından ayrıca haz duyuyorum:)
Hissettiklerine karşı kendimi savunasım yok, daha doğrusu gerek yok:)
Teşekkürler arkadaşım yorum için...Wink
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #127 : Haziran 17, 2010, 19:30:22 »

serhat  bu gerizekalida Smiley
ayak yapiyor resmen:)

sana ve bana bulasan tek varlik o zaten.
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2010, 19:32:43 Gönderen: MupTeLa » Logged

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #128 : Haziran 19, 2010, 21:32:52 »

Kim o buradaki msjları silen?
O kadar gereksiz msjı silmeyip arkadaşıma yazdığım ve aldığım msjı silen gereksiz yönetici kim?
Açıklaman gereksiz msj olmasıysa "yönetici" sana birçok gereksiz msj gösterir ve benim andaçımdakini silmeni bir art niyet olarak karşılarım... Evet tanınmaz açıklamanı bekliyorum.
tAnInmAz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 288

O Şimdi Asker :)

« Yanıtla #129 : Haziran 19, 2010, 21:42:36 »

Yapmadığım ve dokunmadığım bir konu hakkında ne tür bir açıklama yapabilirim? Ayrıca Önyargılarınız Ön Planda:)

Öle öle en kayıp şehirde,   
Aşkımla sürgündeyim belkide

Sürüne sürüne tutsağım gözlerine...
" tAnInmAz "

Designed By Héléna
Delice delice tutkunum sadece,
Kızıyorum en zayıf halime,
Sevsen de sev, sevme umrumda değil.. .
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #130 : Haziran 20, 2010, 15:49:45 »

Sacmalik ya okdr gereksiz konu varken bizim öpücük atmamizmi qöze batiyor

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #131 : Ağustos 14, 2010, 22:19:08 »

nerdesiinn Huh?

Hepinizin aLter egoSuyum.
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #132 : Ağustos 24, 2010, 22:54:43 »

Canımmm:)
Gelmiyorum pek öyle, ayda yılda bir işte.
Sen de yoktun:)
Uzun zaman oldu konuşmayalı h:)
Özledim çok bilesin;)
Чάdè
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 37

Sıfatsız bir aşk-ın son hécésiyim(!)

« Yanıtla #133 : Ağustos 25, 2010, 10:46:56 »

Smiley

miķé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 20