En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 17, 2012, 11:44:51
1725430 Mesaj 28931 Konu Gönderen: 41718 Üye
Son üye: Balawaila
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  ideaL Forum ÖzeL  |  İdeal Andaç  |  uηFσяqiωєη...
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: uηFσяqiωєη...  (Okunma Sayısı 1584 defa)
tAnInmAz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 288

O Şimdi Asker :)

« Yanıtla #15 : Kasım 09, 2009, 20:40:22 »

ince dusuncene tsk ederim ama karisiklilikda anlatamiyorum normalde anlatabiliyorum   Smiley
« Son Düzenleme: Kasım 09, 2009, 20:40:52 Gönderen: tAnInmAz » Logged

Öle öle en kayıp şehirde,   
Aşkımla sürgündeyim belkide

Sürüne sürüne tutsağım gözlerine...
" tAnInmAz "

Designed By Héléna
Delice delice tutkunum sadece,
Kızıyorum en zayıf halime,
Sevsen de sev, sevme umrumda değil.. .
Esvara
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 26

Özlediğim Kadar Sensin /

« Yanıtla #16 : Kasım 09, 2009, 20:43:42 »

Smiley

AdoniS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 370

« Yanıtla #17 : Kasım 09, 2009, 21:18:19 »

ferhat kardesim cümlelere nasıl baslanacağini biLmiyorum ama az bucuk bisiler yazayım sana Smiley seninle tanısmamız 3 seneye yakın bi zaman oldu.sen askere qittin qeldin ben askere qittim qeldim ama arkadaslıqımız eskimedi.herzaman icin yanında olmaya calıstım bundan sonrada calısacam.sevilay ile iyi bir iLiskiniz var inş hep böyle sürer.kendine dikkat et Wink

Que Será Será..
Theodor
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 66

« Yanıtla #18 : Kasım 11, 2009, 21:16:08 »

global godik fero neydiyin la asdfghjk
herneyse seni anlata anlata bitiremem ferom bilirsin bendeki değerini. öyle işleride beceremem yine vurguluyorum.
yıllanmış şarap misali arkadaşlığımız dostluğumuz. kac yıl oldu sahi hatırlamıyorum. ama insan vasıflarının taşıyacağı her duyguyu en ictenlikle beraber paylasmısızdır. sabahlara kadar Smiley özledim o günleri. biliyorum eskidik durgunlastık. Ama yinede sularımız akmaya devam ediyor.hayatın getirisi kadarıyla umarım daha cok şey konusurz ve paylasırız. seviliyorsun cok asi yavrucum. asi ve yakısıklı o yakısıklıgını kıskansamda her seferinde olsun seviyorum seni lan.
Esvara
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 26

Özlediğim Kadar Sensin /

« Yanıtla #19 : Kasım 11, 2009, 21:25:38 »

ferhat kardesim cümlelere nasıl baslanacağini biLmiyorum ama az bucuk bisiler yazayım sana Smiley seninle tanısmamız 3 seneye yakın bi zaman oldu.sen askere qittin qeldin ben askere qittim qeldim ama arkadaslıqımız eskimedi.herzaman icin yanında olmaya calıstım bundan sonrada calısacam.sevilay ile iyi bir iLiskiniz var inş hep böyle sürer.kendine dikkat et Wink
Eyvallah saol torun:)

global godik fero neydiyin la asdfghjk
herneyse seni anlata anlata bitiremem ferom bilirsin bendeki değerini. öyle işleride beceremem yine vurguluyorum.
yıllanmış şarap misali arkadaşlığımız dostluğumuz. kac yıl oldu sahi hatırlamıyorum. ama insan vasıflarının taşıyacağı her duyguyu en ictenlikle beraber paylasmısızdır. sabahlara kadar Smiley özledim o günleri. biliyorum eskidik durgunlastık. Ama yinede sularımız akmaya devam ediyor.hayatın getirisi kadarıyla umarım daha cok şey konusurz ve paylasırız. seviliyorsun cok asi yavrucum. asi ve yakısıklı o yakısıklıgını kıskansamda her seferinde olsun seviyorum seni lan.
özgürüm seni ne kadar sevdiğimi biliorsun lan:) senden böle kelimeler duymak beni duygulandırıor:) saol dostum herzaman bitanesi benim için mjk:) ßende seni seviyorum lan!.[/size]

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 18

« Yanıtla #20 : Aralık 05, 2009, 20:16:09 »

bayburt lu Smiley kardeş Smiley sevilayın aşkı Smiley polat romeo Smiley aşkına sahip çık / ardından kimseyi konuşturma / iyi çocuksun iyi arkdşsın / allah yollarınızı daim etsin canım
Esvara
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 26

Özlediğim Kadar Sensin /

« Yanıtla #21 : Aralık 06, 2009, 18:48:03 »

Saol ßayburtlu sevda:)

İyi dileklerin içinde tşk ederim ..

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #22 : Aralık 06, 2009, 19:11:25 »

Adanalıııı =)
Yarı hemşerim sayılır... Adanalılar çok sıcak kanlı olurlar Ferhat da onlardan. Has Adanalı yani...Nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum aslında ama tanıştık bir şekilde çok da tartışırdık başlarda. Ne garip niye tartışırdık onu bile hatırlamıyorum ehehe bir gerilla mevzusu vardı onu hatırlıyorum bi Tongue İyidir Ferhat. Öyle çok paylaşımımız belki olmadı  hakkımızda çok şey bilmeyiz ama muhabbetlerimiz olmuştur.. Nyse o lafı kıvırmadan ne düşündüğünü söylemekte hiç çekinmez.. Belki de en çok bunun için tartışıyorduk patavatsız mı denir ne eheh En güzeli rol yapmıyor ama şimdi artık iyi anlaşıyoruz birbirimizin dilinden anlıyoruz artık. Severim Ferhatı mutlu olmayı hakedenlerden. Duayla tabi ehehe her daim mutlu ol gülen yüzün eksik olmasın... Adanayı da ihmal etme :p
Esvara
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 26

Özlediğim Kadar Sensin /

« Yanıtla #23 : Aralık 06, 2009, 19:22:28 »

Eyvallah katre saol güzel yorumların için senden bu lafları duymak valla çok güzel.

Sayfa: 1 [2]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: