En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 12:37:30
791020 Mesaj 8345 Konu Gönderen: 6420 Üye
Son üye: NightmaRe
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Anketler  |  diyemediklerim(iz).. .
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 97
Gönderen Konu: diyemediklerim(iz).. .  (Okunma Sayısı 12303 defa)
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #15 : Temmuz 12, 2007, 14:42:45 »

amcamın karısını hiç sewmiom ama diemiommmmmmmmmmmmm

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
lâl
Genel Kordinatör

{KayıtLaRa geçSindi ''ßuSevda(!)''♥ .. .}

« Yanıtla #16 : Temmuz 12, 2007, 14:43:24 »

deme zati bi yazı ekliyim dur.. yazı arşivine bak.. birasdan..

dön diemediim (:

HéLéna smile35jw8 LaLéna
rap_angels
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Temmuz 12, 2007, 14:44:00 »

kusénimin bana aldıqı doum qunu hédiyésini hiç séfmémiştim ama soyléyémdim ;P
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #18 : Temmuz 12, 2007, 14:45:05 »

babama hiç seni sewiyorum diemedim

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
Helin
PsikopatIdealci

ßérf fédi diKé:)

« Yanıtla #19 : Temmuz 12, 2007, 14:46:01 »

kaLmalıydı oySa. . kaL diemedim. .

LaLéna smile35jw8 HéLéna
lâl
Genel Kordinatör

« Yanıtla #20 : Temmuz 12, 2007, 14:49:46 »

Sad ajko..

HéLéna smile35jw8 LaLéna
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #21 : Temmuz 12, 2007, 14:50:55 »

kaLmalıydı oySa. . kaL diemedim. .

qeç deildir belki :S

AynA
idealsekeri
*

« Yanıtla #22 : Temmuz 12, 2007, 14:52:26 »

ıslanmış gözler yine..belli bir kaç damla akmış gene...zaman zaman görürüm sen saklamak
 istersin,ellerinle ovuşturursun gözlerini bilirim yanıma gelmeden önce..kıpkızmızı
olurlar,pembe dudakların hafif mora döner..anlarım/diyemem ağlamışsın yine..
bilirim/soramam..nedeni bende/nedeni sende/nedeni dünde saklı..
   koyarım başını omzuma,sıcaklığın siner/kokun bide...sen gidince çıkarır saklarım
kazağımı,sensiz gecelerimde sarılırım kokun gidene kadar..saklarım senden,kal diyemediğim
gibi,kokuna sarıldım diyemem..saklarım sevgimi,saklarım içime seni..
  susuşlarında dinlerim seni,susuşlarında sevmiştim nede olsa..saatler geçer sessiz
gecelerimizde/gitme saati yaklaşır,bakmayız saatlere,birbirimize bakamayız..
anlarsın/anlarım..iç çekişler vardır o masum oyunlarda,sen saati farketmemiş otobüsü
kaçırmış gibi yapmak istersin/ben sızmış gibi yaparım seni durağa götürmemek için..
  kaç kez geldin/ne zaman başlamıştı bu susuşlarımız/neden hiç kalmadın/dün gibi
saklarız içimizde plotonik bir aşk hikayesidir iki kişilik..
  kadehlerimizden son yudumları yudumlarız..içimize çektiğimiz gecedir sigaramızda..zamanı
gelmiştir..bilirim dayanamam ama olmazı oldurmak adetimiz değildir..bakmadan
kalkarsın,montunu giyer,o uzun atkını sararsın boynuna..kot montumu alırım..
- üşüyüceksin gelme istersen..
-olmaz bu saatte..
  sesin veda eder bu gece son kez duyarım sesini bilirim..ondan önceki kelimen neydi;
-tirbişon nerde..
-mutfakta rafta..
 sonra sadece gece konuşmuştu..
bi tuhaf olurum/sanki konuşunca uyanacakmışız gibi..
sanki gece kaçacak bizden gibi..susarız çıkarız evden,anahtarları şıngırdatarak cebime
koyarım,kapının çarpma sesi...
geçen geldiğinde sigarayı uzattığında elini tutmuştum/balkona kaçmıştın hemen..şehri
yakalamaktı sanki,sanki durmuştu gece..
arkandan gelsem atlayıp kaçacaktın sanki..yine sonra içeri girişin boş kadehleri
dolduruşun..sobanın önünde karşıma oturup bana gülümsemen...kafamı eğmiştim/şarap
kadehini ovaladım,ürkek ürkek...
  yola çıkmış durağa doğru giderken ayak seslerimiz uzaklarda havlayan bir köpeğin sesine
karışırdı..ağır adımlarımız..köpeğin hiç durmuyacak havlamaları,sokak lambalarında
gölgelerimizin küçülüp bir anda büyümeleri..geçen bir araba..
  otobüs gelip bindikten sonra bana gülümsemen/sana gülümsedikten sonra arkamı dönüp
gitmem..
hiç sevmezdim seni bıraktıktan sonra eve girmeyi..merdivenlere oturur dinlerdim..geceleri
şehrin susuşu,evimdeki sessizliği andırıyordu..ne zaman gelmeye başlamıştın/neden şarap..
sonra geceye karışan susuşlar..ilk başlarda farketmemiştim ne zaman tam bilmiyorum,
susuşlarımızı müzikle bile kirletmediğimizi farkettim kaç zamandır,dinlemez olmuştuk..
o kadar çok severdik ki eski parçaları oysa..gece veda ederken ben eve giriyordum,bir
 bira açıyor,resimlerime dönüyordum,bilgisayarda Leonard Cohen..hiç gelmemişsin gibi,
sabah oluyor,gece olmamış gibi..
  gece olunca zamansız kapı çalışlarını bekler olacaktım akşam üstü gidip bir şişe şarap
alacaktım gelirsin diye..gelene kadar bekliyecek,son otobüsün gittikten sonra şarabı tek
başına içicektim..yarın bir tane alırım yine...
  içimize saklamıştık kirlenmesin diye..kendimiz bile kirletemesin diye tek kelime
etmemiştik,tüketmemek için yanlız yaşamak aşkı..
kim açıklıyabilirdi/kim bu sevgiye bir isim koyabilirdi..bu kadar kirlenmişlik
içinde masumluğuna dokunmamak için dokunmadığımız sevgimize kim inanır kim anlam
katabilirdi..hiçbirini,hiçbirşeyi umursamamıştık,birbirimizi bile..gerçekten bunu mu
istiyordu/gerçekten bunu mu istiyordum..ama böyle olacaktı kelimeler olmadan..bakışlar
dokunuşlar..anlamak için değil,yaşamak içindi bizim sevgimiz..iki kişilik plotonik bir
aşktı bizimkisi..susuşların güzelliği adına..susmayı bilenler adına..

''demek istedim sadece.güzeldi okuduğumda beğenmiştim.alıntı tabiki.''
Helin
PsikopatIdealci

« Yanıtla #23 : Temmuz 12, 2007, 14:52:46 »

Sad((((( ajkomm

zipirkiss :s geç kaldım çok.

LaLéna smile35jw8 HéLéna
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #24 : Temmuz 12, 2007, 14:53:47 »

Sad((((( ajkomm

ölüm yoksa benje hiç bişey için geç olmas bi kes daa de söle sor dene...
üsülme

lâl
Genel Kordinatör

« Yanıtla #25 : Temmuz 12, 2007, 14:56:07 »

hufz ..

demeinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn defolsun giden defolsun!!!

dicemde sen de helin'im  Sad

HéLéna smile35jw8 LaLéna
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #26 : Temmuz 12, 2007, 15:01:29 »

büyümek istem,yorum

rap_angels
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Temmuz 12, 2007, 15:05:23 »

çoktaan bitirméliydik qéc kaldık bis diémédim.
Helin
PsikopatIdealci

« Yanıtla #28 : Temmuz 12, 2007, 15:09:13 »

Sad((((( ajkomm

ölüm yoksa benje hiç bişey için geç olmas bi kes daa de söle sor dene...
üsülme

vasgeçtik sanırım .... saol Sad

ajkomm gitti.. boşfer . . defoldu ağır olcak ama istediği gibi oldu

LaLéna smile35jw8 HéLéna
lâl
Genel Kordinatör

« Yanıtla #29 : Temmuz 12, 2007, 15:10:25 »

Sad deme saten..

HéLéna smile35jw8 LaLéna
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 97
« önceki sonraki »