En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 21, 2008, 16:38:19
872607 Mesaj 9836 Konu Gönderen: 6872 Üye
Son üye: bertan
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Anketler  |  Rock ve Rap
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 7
Gönderen Konu: Rock ve Rap  (Okunma Sayısı 2575 defa)
Bad|AngeL
Ziyaretçi
« : Ocak 21, 2007, 17:39:33 »

Çilekeş gözaltı şarkısında Fuatla feat yapmış ve şarkının içinde;
"Aynı kandan rock ve rap yatsipere fuat ve çilekeş" cümlesi geçiyor...

peki sizce rock ve rap aynı kandanmı gelir?
Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 13

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 17:40:35 »

fikirsisim bu konuda : ) aynı deil gibi  : PP

ÜzüLüRüm RenkLi ßilyeLerim EteğimdeN DüşeRse

ღ•°Amor Fâti•°ღ
Liz
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2007, 18:03:37 »

2.sinde de biraz isyan gizli.. biri sesindeki öfkeyle diğerinde sözcüklerin öfkesiyle belirtiyor bunu..

bence birbirlerine yakınlar.. ve rockı seven rapi de sever.. şekiL A : ben Tongue
RoCk
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2007, 18:24:34 »

rock rap ten ayridir...
İdeal_Bebek
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 0

günahkar bir dille ALLAH azre ve celle...

« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 18:47:43 »

bence rap rocktan ayrıdır... bambaşkadır.... bence rockçılar uçmuş.. hepsi aynı tip elbiseler giyer siyah pantolon siyah ceket gözler de siyah sürmeli.... böyle yüzlerinde de acı dolu bi ifadeyle gezerler taksim dolu.. rap bana daha uygun sempatik müzik:)

günahkar bir dille ALLAH azre ve celle...!
Bad|AngeL
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2007, 19:35:56 »

Rapmi daha sempatik:) o küfürlerin havada uçuştuğu şimdilerde "müzik türü" denilen şeymi:)

Rock sadece siyah giymekten ibaret değildir:) gözlerde acı dolu bir ifademi? bi ayneya bakmam gerek:) ben rock dinliyorum ama bende neden yok o nitelikler? tamam sen kalıplaşmış rock'çı olma çabasındakileri tarif ediyorsun ama gerçek rock'çılar rock'çı gibi giyinen onlara özenenler değildirler..tabiiki kendilerine has tarzları vardır ama aşırısı onun "özentilik" olduğunun kanıtıdır;) ona bakarsan taksimi örnek göstermişsin git bakırköy gençliğine bak onlarda bol katkat giyinen aşırı düşük pantolonlu şapkalı ağızlarında küfürlü şarkılar olan kişiller var..dediğim gibi herkesin kendine has tarzı olabilir...saydı duymak gerek...Belirtmek istediğim şey rock'ın sadece senin tarif ettiklerinden ibaret olmadığıdır..tarafsız bakınız;)
Elcin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

as mankind dies...

« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2007, 19:53:28 »

hepsi aynı tip elbiseler giyer siyah pantolon siyah ceket gözler de siyah sürmeli....

Genelleme yapması yanlış olmuş tabi. Pınar sen resmen Barış`ı ele almışsın, rockerları deil:)) Mesela Haluk Levent, Kıraç, Mor Ve Ötesi, Manga vb. hangisinde sürme var.. ya da hangisi her zaman siyah pantolon siyah ceket giyio:)

Konuya gelince, rock dinleyen, rap te dinler die bişey yoq ama.. Aynı kandan geldikleri savunulabilir.

İdeal_Bebek
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : Ocak 22, 2007, 20:13:52 »

ben genelleme yapmadım  zaten geneli böyle saydığınız müzisyenlerden mor ve ötesini çok severim sevdiim bi kaç kişi ve grup vardır yabancı ve  türk.... ancak geneli bira içip esrar çeken tipler.. diceksiniz rapçiler yapmıo mu? yapıo tabi ama bu rockçıklarda  daha bariz ortada ... teoman mesela birası elinde o lmadan konser vermez... öykü avatarına bak gözler simsiyahhh:) ne diyim allah akıl versin bunlara gençler de bunlara özeniyo ya allah sonumuzu hayır etsin......  ayrıca manga demişsiniz manga rock müzik üstüne rap söyler tam rockçı olduu söylenemez bence .... aynı şekilde linkin parka da öle ......

ELeCtRiCkChi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

içimdeki ateş biter mi?

« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2007, 20:44:18 »

rap     hepsinden  iyi   

pısman deqılım herseye countıne
Bad|AngeL
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2007, 20:51:18 »

ben genelleme yapmadım  zaten geneli böyle saydığınız müzisyenlerden mor ve ötesini çok severim sevdiim bi kaç kişi ve grup vardır yabancı ve  türk.... ancak geneli bira içip esrar çeken tipler.. diceksiniz rapçiler yapmıo mu? yapıo tabi ama bu rockçıklarda  daha bariz ortada ... teoman mesela birası elinde o lmadan konser vermez... öykü avatarına bak gözler simsiyahhh:) ne diyim allah akıl versin bunlara gençler de bunlara özeniyo ya allah sonumuzu hayır etsin......  ayrıca manga demişsiniz manga rock müzik üstüne rap söyler tam rockçı olduu söylenemez bence .... aynı şekilde linkin parka da öle ......

Akıl istemişsin ama akıl herkeste vardır önemli olan olan potansiyeli açığa çıkarmaktır;) az önce dediklerine yorumumu yaptığımda herşeyi açıkladım ki; Elcin'de bunu kısa ve öz bir biçimde anlatmış:) herneyse iki tarafta savunmasını yapmış cevabını almış, bundan sonra konuyu dağıtmadan cevap verilirse sevinirim...Smiley
Egemen
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 0

EveryThing u know . . .

« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2007, 21:11:49 »

RAPPPPPPPPPP: )

KayIp Kentin YakI$IkLIsI ...
İdeal_Bebek
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2007, 21:40:52 »

egemen adamımsın:)
yaw konu dağılsın ne önemi var:) bence önemsiz ne güzel konuşuoz burda... ben kürtçe müzik hariç hepsini dinlerim...
ama rapi daha çok seviyorum.... raple rock aynı yerden çıkmış mı çıkmamış mı araştırmak lazım ama ben pek sanmıyorum... çünkü rap zencilerden çıkma... elin fukara zencisi ne anlar rocktan:)

Bad|AngeL
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2007, 16:58:25 »

hay şimdi......................................................size bi smile :x msnde olsada görseniz:p
Egemen
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 0

EveryThing u know . . .

« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2007, 18:01:59 »

egemen adamımsın:)
yaw konu dağılsın ne önemi var:) bence önemsiz ne güzel konuşuoz burda... ben kürtçe müzik hariç hepsini dinlerim...
ama rapi daha çok seviyorum.... raple rock aynı yerden çıkmış mı çıkmamış mı araştırmak lazım ama ben pek sanmıyorum... çünkü rap zencilerden çıkma... elin fukara zencisi ne anlar rocktan:)
adamınım zuahahaha : )

KayIp Kentin YakI$IkLIsI ...
Bad|AngeL
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2007, 12:49:34 »

iyki bişey sorduk!
Sayfa: [1] 2 3 ... 7
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: