En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
Şubat 09, 2012, 15:45:01
1724500
Konu Gönderen:
35696
Üye
Son üye:
FousCoals
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
|
Idealsohbet.com Forum
|
İdeal Röportajlar ..
|
Ayın İdeal Üyelerini Tanıyalım
|
2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
[
1
]
2
3
Yazdır
Gönderen
Konu: 2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR (Okunma Sayısı 3325 defa)
Μűήzέvì
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 144
≈≈S & N≈≈
2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR
«
:
Mayıs 24, 2010, 01:07:44 »
Şöyleydi böyleydi yarıda kaldı ben yoktum sen yoktundan sonra bitirdik en nihayetinde br röportajı daha
ilginç oldu benim açımdan
çünkü farklı biri ile röportaj yapmış olduk
iki bölümde tamamlandı falan
Neyse..Şubat ayı en ideal bay üyesi MedceziR'i dinleyelim.p
♣
Hoşgeldin MedceziR
Hoşbulduk teşekkür ederim
Nasılsın?
Şükür iyi 100 bin lirayı aşkın borcu saymazsak iyiyiz =)
borç yiğidin amcasıdır.p
aman bende abiye gibi atasözlerini değiştirmeye başladım
neyse önce bize kendini tanıtır mısın kısaca?
Tanitayım tabi ki, Kastamonu/İnebolu luyum babam cideli ama ben ineboluluyum demeyi seviyorum deyip saçmalamayı sevmiyorum
Ben ineboluluyum. Türk, doğruyum, çalışkanım, iyi gelirli bi hatunla evlenmek istiyorum vs.. işte
ee sen çareyi bulmuşsun borcu niye takıyorsun kafaya
Takılmayacak gibi diil çünkü, millet diyoki 2 dükkan var vayyy ulan bide şu kadar maaş alıyosun parayı kırıyosun manyak para vardır sende vs.. Olum yakamdan ne ailemin hastalıkları nede kendi hastalıklarım yada talihsizliklerim bırakmıyo. Bi bıraksa evet paranın taaaa şeyine şey şey yapmışım ama işte herşey kısmet yahu. Olmuyo herşey mükemmel
Anlıyorum.Peki MedceziR..Bize hala adını söylemediğin için MedceziR diyorum.Şimdi tabi diyeceksin ki "yahu beni herkes tanıyor zaten dostum sen ne ayaksın?" ama olsun.Adettendir.Adın ne?Yaşın kaç?Ne işle meşgulsün?
Hahaha dimi haklısın aslında. İki ismim var Murat Doğu. Yaşım hatununa göre değişir 24-25-26 değişir dermişim
aslında işin gerçeği baya yaşlıyım 26 olucam artık. Evet herkes beni tanıdığını sanıyo ama sorsan hepsinin kendine göre açıklaması vardır hakkımda. Akgün yazılım firmasında bölge şefi olarak çalışıyorum dicem bi çoğu dicek ki. " ARTİST LAN BU"
+ biri oto yıkama biri internet cafe 2
dükkanım var
Oldukça ilginç bir iş dünyasının içinde gibisin.Seda Sayanın iş makinaları olması gibi
evet çok saçma sektörlerde çalışıyorum fakat dikkat ettiğim şey şu. Fazla kafa yormayan ama temiz para bırakan sektörler ayrıca bi işim var ve fazla ilgi istemeyen meslekler istiyorum. Çünkü gerçekten vaktim yok. Bi web sitesini 100 dolara yapmaktan iyidir benim işlerim ki realde 9 yaşımdan beri çalışmaktayım
bulaşıkçılık, emanetçilik, garsonluk, tüpçülük, suculuk, vss bi çoğunun ezik olarar düşünebileceği her işi yaptım
Peki Murat..Şubat ayının en ideal bay üyesi seçildin. (Malum mayıs ayındayız.Oralara hiç girmiyorum) Bunu neye bağlıyorsun? Tam olarak nedir seni ideal yapan forum içinde?
abi beni ideal yapan tamamen o ay oy kullananların esikliğidir normalde pek sevilmemem gerekir forumda. Çünkü ben pk girmem öle şu seçilsin bu seçilsin işlerine.
+ pek sevilmem forum geneli tarafından
acaba insanlar sevgilerini bir kenara bırakıp popülariteye göre mi oy veriyo dersin? .p
sanmam çünkü populeritede de yer alacağımı sanmıyorum
forumun en tipsiz erkeği olarak görmüşümdür hep kendimi
buna itiraz edecek hiç kimseyi bilmiyorum mesela
ama olay kıllık olduğnuda evet 1 numara seçmelerini anlarım
çünkü kimse bana gerçekten benimsemediğim düşüncelerini benimsetemez
mütevazilik peşinde değilsin di mi? kandırılmaktan hiç hoşlanmam
asla.. hepsine kendimi gösterdim aslında mütevazilik peşinde olup hepsini ayarlamak peşinde olan kişilerdende bahşsetmişimdir tanıdıklarıma
abicim burası forum
sana bi resim gösteririm bitersin ölürsün
2. resmimi gösteririm
oıııykkkkkkkkk ulan bu muymuş dersin
ben böle bişi istemem asla
hep real tipimi görmüştür konuştuklarım
sen hariç la
abi ben ne resimler gördüm..ve ne resimsizlikler
o ayrı konu
şimdi konu başlığı vermek istemiyorum burda
bende zaten böyle birşey istemiyorum ama herkes ikimizi birbiriyle kapışan insanlar sandılar
bence bu çok yanlış
hoş ben hep söyledim
seninle bi problemim olmadığını
ama vardır bizi kapıştırmak isteyenler
olabilir..idealde olmayacak şey yok..benim "hadi canım o kadarda olmaz" dediğim birçok şey olmuştur mesela
herneyse ya röportaj yapıyoruz şurda
şimdi Murat cümle aralarında kişiliğinden bahsettin sayılır zaten..Böyle kıl,sevilmeyen falan
eklemek istediğin ne var başka?
evet ideal herşeye gebedir mesela
asla olmaz dediğin şeyler burda mümkündür
eklemek istediğim
şey aslında herkesin dediği şeyler
çapkınmışım mesela, + yakışıklıymışım " Harbi tipsizimdir" hazır cevapsın murat fazla tartışmaya gelmiyosun murat, vs.. hep böle şeyler
başka ekleyecek birşeyim yok.
Peki idealle tanışman nasıl oldu?
yıllar önceydi
bi arkadaşım geldi böyle böyle bi site var takılalım dedi tamam dedim.
ilk diyalogla istanbul kanalına girdim
ona buna hersese sataştım
bile bile kavga çıkardım
banladmı zlne qline vs.. hepsini yedim
ama yine geldim
crazyturk ve draculaydı yanlış hatırlamıyosam yetkililer
çıldırttım hepsini
sonra hastalık oldu işte
takılmaya başladım
bu arada birsürü insan tanıdım
yoksa ilk girişim tamamen makaraydı birilerini madara etmek içindi
Peki bu süreçte kazandığın gerçek dostlar kimler?
nam- i diyar sevdalinka benim bildiğim zipirkisss ve wenon
gerçek anlamda nefret duydukların?
ben kimseden nefret duymam
yada nefrete yakın hisler hissetmem
anlıktır genelde severim sevmem. Ama hiçç kimseye sevme etme gitme o şöleo böle demem.
Çapkın yakıştırmasının yapılmasına katılıyor musun?
katılmıyorum desem topa tutarlar beni, katılıyorum desem buna keza yine kime asıldın vs.. deyip yine topa tutarlar.
ben birileriyle konuşmak için özel çaba sarf etmedim asla
ama aramızda özel konuşmalar
olan olmuştur
biz şimdi bu röp. yaptık
bi çok insan demiştir ulan bunlar kapıştılar vs... hani benim senin
düşüncelerinin aksini iddia eden biri olarak görmiştür
ölee diil
tabi bunu kişiye anlatmak zor
bunu bilirim
Açık konuşmak gerekirse ben katılıyorum bu yakıştırmaya
istersen kapışabilirim bu konuda seninle
ama şunu da biliyorum ki çapkın kelimesi erkekler için çıkartılmış bir kelime
çapkın diilim desemde
kimse için birşey ifade etmeyecek
ama yok abi ben çapkınım falancayı falancayı ayarladım desem milletin acayip hoşuna gidecek ama ben çapkın değilim
senin katıldığın yakıştırma
işte herkesin düşündüğü şey ama öle diil
gerççekten öyle olsaydı ohhooo
neyse
fazla açık vermeyelim
pişman olduğun bir birliktelik yaşadın mı? forumdan yani
hayır yaşamadım
tam manasıyla
zaten
1-2 birliktelik yaşadım
ama pişman olmadım
yaşadıklarımdan
Şimdi biriyle beraber misin? (Birkaç haftadır imzalara günlüklere sahaf cafelere bakmıyorum da takip edemedim)
ne imza ne sahaf cafe nede başka biyer zaten pek belli etmem birisiyle olduğumu.
Şu anda birisiyle beraberim
Benim için aşırı özel birisi
Bir insanı sende özel yapan nedir? Neye dikkat edersin aşklarında?
Hımm, bana forumda bir çok absürt insan hatun olsunda çamurdan olsun kabul eder vs.. diyo. Alakası yok, bi kızla çıkarsın güzeldir, hoştur, sesi tatlıdır, gülüşü etkiler seni.
Ama hepsine kalbini vermezsin
Özel olacaksa, şımarık olmayacak kendini ingiliz kraliyet ailesi mensubu sanmayacak, kasmayacak o güzel beynini beni etkilemek için
hani derler ya seninle ağlayıp seninle gülebilmeli evet işte benimle herşeyi yaşayabilecek hatunlar özeldir benim için.
Tikky olmayacak
yani
havasından geçilmez ama istiklalde ara sokaktaki bi merdiven altından çakma rayban alırlar.bende sevmem=)
ahahaha sonra da sen paraya kıyarsın 500 lira yada üzerinde gözlük alırsın vayyy be para şımarığı işte ukala ya tam bir ukala
bunun gibiler hertürlü hatunla olurlar bunlar tam anlamıyla züppe
derler dimi
oysa yapabilseler
neyse
he küçük bi not:
Ben şaziyede güvenliktim 2 yıl bilirim asıl züppe, asıl para şımarığı asıl ukala kimlerdir
istiklal demişken ne tür yerlerde vakit geçirmekten hoşlanırsın? ya da şöyle soruyu genişleteyim..klasik boş vakitlerini nasıl değerlendirirsin?
Bu kadar fazla çalışmanın verdiği en büyük sıkıntı, boş vaktimin olmaması. Diyecekler ki boş vaktin yok forumda ne işin var. " Mesai dolduruyorum abi" genelde olay bundan ibaret geri kalanlarınıda gece giriyorum zaten. He ama coştuk bigün kafamız attı istanbula gittik
Nevizade vazgeçilmezimmmm benim. Heleki maç çıkışıysa, hele ki Galatasaray galip gelmişse. İnletiriz oraları, ayrıca arkadaşımın çok olduğu yerleri seçerim, çünkü yalnız eğlenmek diye birşey yoktur, yalnız gidiyorsam avlanmaya gidiyorumdur
Yalnız gittiğim yerden yalnız dönme gibi bir alışkanlığımda yoktur
Ama dediğim gibi Nevizade, bebek benim için vazgeçilmezdir
Hayata karşı iddialımısın?
Hayır, herşeye karşı iddialıyımda bir hayata karşı iddiam yoktur. Çünkü bilirim ne kadar biryerlerini yırtarsan yırt olmayacaksa olmaz abi. Ama sen uğraş, yapmayı dene olup olmamasını kısmete bırak. Bi çoğuna saçma gelecektir belki ama bence böyle. Çünkü denersin herşeyini ortaya koyarsın, ama olmayacaksa olmaz önüne geçemezsin. Hayat milyonlarca, milyarlarca insanları yemiş senide elbet birgünyer
Yüz tane bin tane Murat'ı yanyana dizdiler.Seni nasıl ayırt edicem?
Çok basit, önümüze koyacaksın 10 şişe viski, malibu, brandy' i
en alkoliği benim. Yada ortaya leninle stalinin adam gibi adam olduğuna dair şeyler söyleyeksin, Bunlarda mı tutmadı. Diyeceksin ki Kürtlere yada ermenilere toprak verilmeli. Emin ol ayırt edersin beni
Peki karşındada onlarca üye var.p bu röportajı okuyacak..En çok hangisinin okumasını istiyorsun?Tepkisini merak ediyorsun?
Cevapsız kalabilir
En çok hiçbirinin okumasını istemiyourm valla, çünkü bilirim hepsi okur. Okumamış ayaklarına yatar. Herşey kendiyle ilgili birşeylerden bahsetmemi bekler.Arada forumda bana karşı kasıntısı olan tiplerde okur, biryer bulur
Yine kendilerini kasarlar bi yorum yapmaya kalkarlar vs.. Herkes okusun abi kimsenin tepkisini merak etmiyorum abi ya.
he ama sevdadan sonra en çok kardeşim diye hitap edebildiğim tek insan ceyda. Her nekadar hareketlerine kıl bile olsam, o benim için sevda gibi kavgali bile olsak değerli bunu bilmesini isterdim
Çok mu düşman sahibi olucam bu röp. sonunda ne
izleyelim ve görelim
*
herşeyini elinden alıcam.sana tek birşey kalıcak..ne olsun?
Ben kalayım, tüm kişiliğim ve benliğimle. Sonuçta ne olursa olsun ben yine aynı seviyeye götürürüm kendimi.
Benzetildiğin biri var mı?
evet var, birilerinin biryerlerini tavan yaptırabilir cevaplarım, Çok kötü yada küfürlü yorumlar yapabilirler, Hoş hiç kimseyi umursamadığm gibi onlarıda umursamam o ayrı
En çok çevremdekiler dik başlılığım ve bıçaklanıp, kurşunlanmama rağmen düşüncelerimden vazgeçmediğim için Çatlı diyolar. Keşke onun kadar gerçekten dik başlı olabilseydim. Hoş forumda bi çoğunun düşüncesi onun vatan haini olduğu yönünde ama en çok benzetildiğim kişi o. Belkide bu çevreden kaynaklanıyodur.
çok siyasi bi röp. mı oldu ne
yoo yoo gayet iyi.ben istiyorumki bu röportajda herşey olsun
birazdan küresel ısınmayla ilgili fikirlerini de alıcam
*
Biraz foruma dönelim yine
Forumda seni çok şaşırtan ve hiç unutmadığın bir olay var mı?
küresel ısınmayla ilgili düşüncelelerimi copy paste ettim
az sonra sor sölicem
forumda herşey mümkün abi, şaşıracağım hiç birşey yok çok şükür, en büyük şaşkınlıkları yaşamış biri olarak. Özellikle çıkma sevgili olma mevzularında beni şaşırtabilecek birilerinin olduğuna inanmıyorum
evet bu röportaj gerçekten çok siyasi oldu
böyle politik cevaplar verme
bana olay söyle,mekan söyle
söylersem daha politik olmaz mı sence de
zaten kaşıntısı olanlar düşecekler bundan sonra bu röp. yayınlandıktan sonra
siyasi olaylar başlar o yüzden şimdilik boşverelim o zaman bakarız yazılanların çaresine
ya ben sende bi hülya avşar havası sezdiğimden böyle soruyorum zaten.yanlış anlama yani ortalığı karıştırmak anlamında
ohaa seze seze hülya avşar havası mı sezdin
hani ben sana bakiremisin diye soruyomuyum
herkes fazla kasıyo forum genelinde, ben kasmasınlar oldukları gibi olsunlar istiyorum ama öyle diil.
Gerçekten ezikler, ama bunu söylemeye çekiniyolar.
Büyüdüklerinde eminim halen ezik olacaklar
işte böyle
devam
forumun düzeni hakkında ne düşünüyorsun? adalet var mı?
forumda düzen denen şey söz konusu bile diil. Hele ki adalet hiç yok
Adam gündüz geliyo ana avrat küfür ediyo banlanması için yönetici ve adminlerin keyfini yada foruma girmelerini bekliyosun
o arada tabi sende banlanmadıkları için dayanamıyosun sövüyosun. Buna en büyük örnek Dua dır
Bence ilk küfreden banlanmalı, çünkü ilk küfreden zamanında banlansa, diğeri küfretmez.
Ben hiç banlanmadım, ama çok pm yada konuda küfreden oldu yeri geldi nehirle konuştum yeri geldi başkasıyla onların yüzüne sövemedim, Bkz kutay.
Ya hep birileri bu forumda yöneticilik, adminlik vs.. yapmalı yada küfürün serbest olduğu saatler olmalı
Online yönetici yok abi sövün, yada ne bilim o yönetici benim arkadaşım söverim ben affedilirim
Ulan bi soruya benim kadar uzun cevap veren olmamıştır heralde röp.lerde. Açıkcası ben hiç okumamda
Uzun olsun,boş şeyler değil en azından
söyle bana kardeşim, kendimi kasıp ona göre yorumlar yapmam için mantıklı bi neden söyle allah aşkına
forumda insanların beni sevmesi içinmi bunu yapmalıyım, ,yoksa forumda saygın biryere sahip olmak için mi?
bunu aslında öyle yaptığını düşündüğümüz insana sormak gerekir..niye bu kadar kasıyorsun diye
ama eminim kasmıyorum diyecektir
bunlar kısır döngü..bi sonuca varılmaz
peki heriflerin yada hatunların düşünceleri kısarsa, dahasını üretemiyorlarsa
bizim suçumuz ne ?
aynı forumda takılıyor olmak olurdu heralde
herneyse
ben şöyle sonlara yaklaşırken senden üye yorumları alıcam
sen benimle röp. yaptın ama aynı zamanda bende seninle röp yapmış gibi oldum farkında mısın
ben zaten soru cevap gitmeyi sevmiyorum
böyle ne konuşuyorsak onu kopyala yani
sor ama baskı altında kalmadan
3 üye sor
bana gerçekten içindeki 3 üyeyi sor
peki gerçekten içimi nerden bileceksin? senin özellikle beklediğin birileri varsa bekleme direk anlat yani.Hatta 3 üye de sana seçtiricem orda sen seç
Abi 3 üye seçmem öyle zor ki,
Yazdıklarımın tamami foruma koyulmalı diyebileceğim 3 ten fazla üye var
öyleyse söyle sende kardeşim de ki 3 ten fazla yorum yapmak istediğin kişileri söyle yorum yap de yapayım
3 üye ben 3 üye sen.Niye pazarlık yapıyoruz ya
ben 3 üyeyle bitiremem bu forumu çünkü
kıyasıya bi pazarlık olsun
sende içinden geçen üyelir sor
bende
3 üye ile kısıtlamak
yanlış diil mi
toplam 6 üye yorumlamış olacaksın..3ü kader kısmet 3ünü kendin seçeceksin daha ne istiyorsun Pazarlık yok..3 üye söylüyorum
söyle
bakalım
hadi
patron sensin bu gece kardeşim
Radeon BâLkız Jhei
Radeon = Sadece bilgisayardan anladğıını duydum,
Balkız = Keşke her söylediğine inanabilseydim. Gerçekten en büyük aşkım olabilirdi.
Jhei = Kardeşimmmm. Ceydammm. Ama yüzüne bunları söylemem çünkü yanlışları var, herşeyimi bilir ama işte benim fazlam zarardır bi çok bünyeye onada fazla geldi real kişiliğim. Kaldıramadı. Yinede çok severim. Ama kendi gelsin konuşsun hiç önemi yoktur. İçimdeki Ceyda ile şu anki ceydayı bir arada tutamaz
ben söyliiiim mi şimdi 3 kişi
buyur
Albunea, Bronze, Jessica
Albunea =) Yelizzz Harbi forumun en güzellerinden biridir. Öyle herkese eyvallahı olmaz. Konuşur ama bi çoğu benim gibi umrunda olmaz. Yıllardır tanışmışlığımız var. Kişilik olarak 1 numaradır. Eski sevgilim olmasını göz önüne almadan yaptığım bir yorumdur
Bronze= Kraliyet sülalesinden gelir kendileri. Gerçekten değer verip pişman olduklarımdan biridir. Karşılıklı ....r git diyebildiğim bi insandır. Keşke sonumuz böyle olmasaydı. Neyse ödeştik en sonunda
Jessica = Küçük bişi minik bişi ilgi çekici bişi. Sarhoşken kahri çekilmiyor tıpkı ben gibi. Ama forumdaki o artistliğiyle real arasındaki fark tarif edilemez.
bu 6 kişiden 5 ini seviyorum, radeon tanımıyorum
zaten erkek abi işime gelmiyo tanımak
Zaten sevilmiyodum forumda artık 2 ye katlanır beni sevmeyenler
Unutmadan senden bi aşk tarifi alalım..Bunca deneyimin bi de tarifi vardır..Nedir aşk?
aşk gerçekten dokunmak ister. Aşk dokunurken kişiye onu kırmamak ister. Aşk yemede yanında yat olayının aslıdır. Çünkü gerçekten severse insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz, onu incitmekten ona zarar vermek, onu üzmekten korkar. Aşk gerçekten fedekarlık ister. Ben bunu yapamam. Gerçekten aşık olamam.
Beceremem de zaten bukonuda oynamayı. Olduğu kadarını yaşarım. Olmuyosa kısmet der giderim.
Bi de küresel ısınmayı soracaktım.p kopyalamışmıydın gerçekten bi yere?
evet ama sildim bundan sonra çok anlamsız olur
küresel ısınma, insanların kötü kokmamak yada karşısındakini etkilemek için güzel kokmak çabasından ibarettir çoğunlukla
fakrika bacası vs.. diyemim dimi
küresel ısınmanın etkisinde mi kaldın.bu ne
neyse eklemek istediğin..mesaj vermek istediğin..ya da karıştırmak istediğin bi mevzu var mı? söz sende..
aga küresel ısınma diyosun, bunca şeyden sonra ne diyeyim, ki
Hangimiz kaldık acaba bu sıcaklığın etkisinde.
Eklemek isteidğim birşey var mı hımmm düşünüyorum
ama öyle pekte eklemek istediğim bişi yok.
en sonunda bitirdik mi la bu röp ü
dur ciddiyeti bozma.daha bitmedi
ama en sevmediğim yerine geldik
ahaha röp boyunca zaten çok ciddiydim dimi
söyle bakalım
belki ben severim
neresine geldik
emin ol sevmiceksin
şu birbirine teşekkür etme kısmı var ya
katıldığın için çok sağol ya valla
kaç kez konuştuk
sen uygunsun
ben uygunmuyum
ben uygunum
sen uygunmusun
abi bitsin artık bu işkence
ikimizde uygunuz
tıpkı evliyim ama uygunum
der gibi
evet hem geç hem güç oldu
sorma hemde nasıll
oyhhhh bitti çok şükür
dimi bitti de la sevindir beni
sormucam artık bişi de
Sevinebilirsin..tam da şu an kapattım mikrofonu.p
«
Son Düzenleme: Mayıs 24, 2010, 01:16:21 Gönderen: Μűήzέvì
»
Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde
derindesin...
rüya kadar
derinde...
zzZZZzzz
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 140
Ynt: 2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR
«
Yanıtla #1 :
Mayıs 24, 2010, 01:25:59 »
emegine saglik Sedat:)
Μűήzέvì
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 144
≈≈S & N≈≈
«
Yanıtla #2 :
Mayıs 24, 2010, 01:27:44 »
teşekkür ederim:)
Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde
derindesin...
rüya kadar
derinde...
jansiz_bahar
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 1072
Eskiden ölüme gelirdi benle şimdi ark olarak ekle
«
Yanıtla #3 :
Mayıs 24, 2010, 08:54:52 »
hepsini okudum emeğinize sağlık
Gelecek zaten burada, sadece iyi dağıtım yapılamıyor.p
Rezayil
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 39
olala ;p
«
Yanıtla #4 :
Mayıs 24, 2010, 11:00:55 »
İyiymiş,Resmen..Neyse sonra söylerim
Kan basıncımı dengeleyemiyorum.
Bir
edepsiz
aşığın tümcelerinde kaybediyorum sana olan nefretimi.
Ve haykırmak istiyorum.
“Dudaklarımdan akan gülüşlerimi o çaldı.
Hırsız burada yaşıyor
” demek istiyorum.
...... Bir şahit bulamıyorum...
bRonzé
Forum Yönetimi
Teşekkür Sayısı 452
Bende Mevsim Aşk.
«
Yanıtla #5 :
Mayıs 24, 2010, 12:21:15 »
Ürdün prensesiyim evet.p
iyi birşey mi demişsin kötü birşey mi anlamadım cidden...
ödeşmek mi? henüz değil:)
ellerine sağlık sedat...
ImprobabLe
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 100
«
Yanıtla #6 :
Mayıs 24, 2010, 12:42:26 »
Alıntı sahibi: Jessica üzerinde Mayıs 24, 2010, 11:00:55
İyiymiş,Resmen..Neyse sonra söylerim
Kulağıma söyle.
N.K.F.V.A.S
Rezayil
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 39
olala ;p
«
Yanıtla #7 :
Mayıs 24, 2010, 12:44:19 »
Söylerim bebeğim
Kan basıncımı dengeleyemiyorum.
Bir
edepsiz
aşığın tümcelerinde kaybediyorum sana olan nefretimi.
Ve haykırmak istiyorum.
“Dudaklarımdan akan gülüşlerimi o çaldı.
Hırsız burada yaşıyor
” demek istiyorum.
...... Bir şahit bulamıyorum...
ImprobabLe
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 100
«
Yanıtla #8 :
Mayıs 24, 2010, 12:45:41 »
Alıntı sahibi: bRonzé üzerinde Mayıs 24, 2010, 12:21:15
Ürdün prensesiyim evet.p
iyi birşey mi demişsin kötü birşey mi anlamadım cidden...
ödeşmek mi? henüz değil:)
ellerine sağlık sedat...
He sen ondan bu kadar esmersin
Evet bencede ödeşmedik an itibariyle tam 25 lira 80 krş borcun var bana
N.K.F.V.A.S
bRonzé
Forum Yönetimi
Teşekkür Sayısı 452
Bende Mevsim Aşk.
«
Yanıtla #9 :
Mayıs 24, 2010, 12:49:09 »
:DD aman iyi be öderiz
ImprobabLe
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 100
«
Yanıtla #10 :
Mayıs 24, 2010, 13:08:16 »
N.K.F.V.A.S
Sa_Di
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 317
♥ İSLAHİYE ♥
«
Yanıtla #11 :
Mayıs 24, 2010, 13:26:08 »
evvela ellerinize saqlık olsun münzevi işi iyi götürüyon haaa +
murat doqu abisim uzun uzun sohbet etmesekte deqer verdiqim saygı duyduduqum bi abisimsin
forumda en sevdiqiniz ilk üç sıralamasına yazmasamda yerin başka biliyorsun
alkol haricinde yazdıqın herşeyi beqendim
gönül isterdiki 100 bin liracık borcuna derman olim ama ne umarsın bacından bacın ölmüş acından hesabı bende de yok olsa can feda
daha ne deyim yolunda bahtında açık olsun seviyom seni bee abisim
Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #12 :
Mayıs 24, 2010, 13:30:50 »
Değişik bir röp olmuş, ikinizin de emeğine sağlık
Amma uzun yazmışın Murat bir an dedim şimdi çocukluğundan da bahsedicek hehe ama hiç sıkılmadım, bilmediklerimi öğrenmiş oldum;)
Şimdi röpün beni ilgilendiren kısmına geçmek istiyorum, tabiki siyasi kısmı ehehe
Lenin ve Staline kurban ol Çatlı kılıklı Murat=)
Sa_Di
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 317
♥ İSLAHİYE ♥
«
Yanıtla #13 :
Mayıs 24, 2010, 13:39:24 »
Lenin ve Staline
olmadı yakışmadı sana aze yaw niye öle diyon
Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #14 :
Mayıs 24, 2010, 13:40:12 »
Sayfa:
[
1
]
2