En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 15:45:01
1724500 Mesaj 28948 Konu Gönderen: 35696 Üye
Son üye: FousCoals
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  İdeal Röportajlar ..  |  Ayın İdeal Üyelerini Tanıyalım  |  2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: 2010 Şubat Ayı En İdeal Bay Üyesi MedceziR  (Okunma Sayısı 3325 defa)
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« : Mayıs 24, 2010, 01:07:44 »

Şöyleydi böyleydi yarıda kaldı ben yoktum sen yoktundan sonra bitirdik en nihayetinde br röportajı daha
ilginç oldu benim açımdan
çünkü farklı biri ile röportaj yapmış olduk
iki bölümde tamamlandı falan

Neyse..Şubat ayı en ideal bay üyesi MedceziR'i dinleyelim.p

Hoşgeldin MedceziR

Hoşbulduk teşekkür ederim

Nasılsın?

Şükür iyi 100 bin lirayı aşkın borcu saymazsak iyiyiz =)

borç yiğidin amcasıdır.p
 aman bende abiye gibi atasözlerini değiştirmeye başladım
 neyse önce bize kendini tanıtır mısın kısaca?

Tanitayım tabi ki, Kastamonu/İnebolu luyum babam cideli ama ben ineboluluyum demeyi seviyorum deyip saçmalamayı sevmiyorum   Grin  Ben ineboluluyum. Türk, doğruyum, çalışkanım, iyi gelirli bi hatunla evlenmek istiyorum vs.. işte

ee sen çareyi bulmuşsun borcu niye takıyorsun kafaya   Smiley

Takılmayacak gibi diil çünkü, millet diyoki 2 dükkan var vayyy ulan bide şu kadar maaş alıyosun parayı kırıyosun manyak para vardır sende vs.. Olum yakamdan ne ailemin hastalıkları nede kendi hastalıklarım yada talihsizliklerim bırakmıyo. Bi bıraksa evet paranın taaaa şeyine şey şey yapmışım   ama işte herşey kısmet yahu. Olmuyo herşey mükemmel

Anlıyorum.Peki MedceziR..Bize hala adını söylemediğin için MedceziR diyorum.Şimdi tabi diyeceksin ki "yahu beni herkes tanıyor zaten dostum sen ne ayaksın?" ama olsun.Adettendir.Adın ne?Yaşın kaç?Ne işle meşgulsün?

Hahaha dimi haklısın aslında. İki ismim var Murat Doğu.  Yaşım hatununa göre değişir 24-25-26 değişir dermişim  Grin  aslında işin gerçeği baya yaşlıyım 26 olucam artık. Evet herkes beni tanıdığını sanıyo ama sorsan hepsinin kendine göre açıklaması vardır hakkımda. Akgün yazılım firmasında  bölge şefi olarak çalışıyorum dicem bi çoğu dicek ki. " ARTİST LAN BU"   Grin  + biri oto yıkama biri internet cafe 2
 dükkanım var

Oldukça ilginç bir iş dünyasının içinde gibisin.Seda Sayanın iş makinaları olması gibi   Smiley

evet çok saçma sektörlerde çalışıyorum fakat dikkat ettiğim şey şu. Fazla kafa yormayan ama temiz para bırakan sektörler ayrıca bi işim var ve fazla ilgi istemeyen meslekler istiyorum. Çünkü gerçekten vaktim yok. Bi web sitesini 100 dolara yapmaktan iyidir benim işlerim ki realde 9 yaşımdan beri çalışmaktayım
 bulaşıkçılık, emanetçilik, garsonluk, tüpçülük, suculuk, vss bi çoğunun ezik olarar düşünebileceği her işi yaptım

Peki Murat..Şubat ayının en ideal bay üyesi seçildin. (Malum mayıs ayındayız.Oralara hiç girmiyorum) Bunu neye bağlıyorsun? Tam olarak nedir seni ideal yapan forum içinde?

abi beni ideal yapan tamamen o ay oy kullananların esikliğidir normalde pek sevilmemem gerekir forumda. Çünkü ben pk girmem öle şu seçilsin bu seçilsin işlerine.
 + pek sevilmem forum geneli tarafından

acaba insanlar sevgilerini bir kenara bırakıp popülariteye göre mi oy veriyo dersin? .p

sanmam çünkü populeritede de yer alacağımı sanmıyorum
 forumun en tipsiz erkeği olarak görmüşümdür hep kendimi
 buna itiraz edecek hiç kimseyi bilmiyorum mesela
 ama olay kıllık olduğnuda evet  1 numara seçmelerini anlarım
 çünkü kimse bana gerçekten benimsemediğim düşüncelerini benimsetemez

mütevazilik peşinde değilsin di mi? kandırılmaktan hiç hoşlanmam   Grin

asla.. hepsine kendimi gösterdim  aslında mütevazilik peşinde olup hepsini ayarlamak peşinde olan kişilerdende bahşsetmişimdir tanıdıklarıma
 abicim burası forum
 sana bi resim gösteririm bitersin ölürsün
 2. resmimi gösteririm
 oıııykkkkkkkkk ulan bu muymuş dersin
 ben böle bişi istemem asla
 hep real tipimi görmüştür konuştuklarım
 sen hariç la  Grin

abi ben ne resimler gördüm..ve ne resimsizlikler  Smiley  o ayrı konu
 şimdi konu başlığı vermek istemiyorum burda    Smiley

Grin bende zaten böyle birşey istemiyorum ama herkes ikimizi birbiriyle kapışan insanlar sandılar
 bence bu çok yanlış
 hoş ben hep söyledim
 seninle bi problemim olmadığını
 ama vardır bizi kapıştırmak isteyenler

olabilir..idealde olmayacak şey yok..benim "hadi canım o kadarda olmaz" dediğim birçok şey olmuştur mesela
 herneyse ya röportaj yapıyoruz şurda   Smiley
 şimdi Murat  cümle aralarında kişiliğinden bahsettin sayılır zaten..Böyle kıl,sevilmeyen falan   Smiley
 eklemek istediğin ne var başka?

evet ideal herşeye gebedir mesela
 asla olmaz dediğin şeyler burda mümkündür
   Smiley
 eklemek istediğim
 şey aslında herkesin dediği şeyler
 çapkınmışım mesela, + yakışıklıymışım " Harbi tipsizimdir"  hazır cevapsın murat fazla tartışmaya gelmiyosun murat, vs.. hep böle şeyler
 başka ekleyecek birşeyim yok.

Peki idealle tanışman nasıl oldu?

yıllar önceydi
 bi arkadaşım geldi böyle böyle bi site var takılalım dedi tamam dedim.
 ilk diyalogla istanbul kanalına girdim
 ona buna hersese sataştım
 bile bile kavga çıkardım
 banladmı zlne qline vs.. hepsini yedim
 ama yine geldim
 crazyturk ve draculaydı yanlış hatırlamıyosam yetkililer
 çıldırttım hepsini
 sonra hastalık oldu işte
 takılmaya başladım
 bu arada  birsürü insan tanıdım
 yoksa ilk girişim tamamen makaraydı birilerini madara etmek içindi

Peki bu süreçte kazandığın gerçek dostlar kimler?

nam- i diyar sevdalinka benim bildiğim zipirkisss ve wenon

gerçek anlamda nefret duydukların?

ben kimseden nefret duymam
 yada nefrete yakın hisler hissetmem
 anlıktır genelde severim sevmem. Ama hiçç kimseye sevme etme gitme o şöleo böle demem.

Çapkın yakıştırmasının yapılmasına katılıyor musun?

katılmıyorum desem topa tutarlar beni, katılıyorum desem buna keza yine kime asıldın vs.. deyip yine topa tutarlar.
 Smiley  
 ben birileriyle konuşmak için özel çaba sarf etmedim asla
 ama aramızda özel  konuşmalar
 olan olmuştur
 biz şimdi bu röp. yaptık
 bi çok insan demiştir ulan bunlar kapıştılar vs... hani benim senin
 düşüncelerinin aksini iddia eden biri olarak görmiştür
 ölee diil
 tabi bunu kişiye anlatmak zor
 bunu bilirim

Açık konuşmak gerekirse ben katılıyorum bu yakıştırmaya  Smiley  istersen kapışabilirim bu konuda seninle
 ama şunu da biliyorum ki çapkın kelimesi erkekler için çıkartılmış bir kelime

çapkın diilim  desemde
 kimse için birşey ifade etmeyecek
 ama yok abi ben çapkınım falancayı falancayı ayarladım desem milletin acayip hoşuna gidecek ama ben çapkın değilim
  senin katıldığın yakıştırma
 işte herkesin düşündüğü şey ama öle diil
 gerççekten öyle olsaydı ohhooo    Grin
 neyse
 fazla açık vermeyelim

pişman olduğun bir birliktelik yaşadın mı? forumdan yani

hayır yaşamadım
 tam manasıyla
 zaten
 1-2 birliktelik yaşadım
 ama pişman olmadım
 yaşadıklarımdan

Şimdi biriyle beraber misin? (Birkaç haftadır imzalara günlüklere sahaf cafelere bakmıyorum da takip edemedim)

ne imza ne sahaf cafe nede başka biyer zaten pek belli etmem birisiyle olduğumu.
 Şu anda birisiyle beraberim
 Benim için aşırı özel birisi

Bir insanı sende özel yapan nedir? Neye dikkat edersin aşklarında?

Hımm, bana forumda bir çok absürt insan hatun olsunda çamurdan olsun kabul eder vs.. diyo. Alakası yok, bi kızla çıkarsın güzeldir, hoştur, sesi tatlıdır, gülüşü  etkiler seni.
 Ama hepsine kalbini vermezsin
 Özel olacaksa, şımarık olmayacak kendini ingiliz kraliyet ailesi mensubu sanmayacak, kasmayacak o güzel beynini beni etkilemek için
 hani derler ya seninle ağlayıp seninle gülebilmeli evet işte benimle herşeyi yaşayabilecek hatunlar özeldir benim için.
 Tikky olmayacak
 yani

havasından geçilmez ama istiklalde ara sokaktaki bi merdiven altından çakma rayban alırlar.bende sevmem=)

ahahaha sonra da sen paraya kıyarsın 500 lira yada üzerinde gözlük alırsın vayyy be para şımarığı işte ukala ya tam bir ukala
 bunun gibiler hertürlü hatunla olurlar bunlar tam anlamıyla züppe
 derler dimi  Smiley
  oysa yapabilseler  Smiley  neyse
 he küçük bi not:
 Ben şaziyede güvenliktim 2 yıl bilirim asıl züppe, asıl para şımarığı asıl ukala kimlerdir   Smiley

Smiley  istiklal demişken ne tür yerlerde vakit geçirmekten hoşlanırsın? ya da şöyle soruyu genişleteyim..klasik boş vakitlerini nasıl değerlendirirsin?

Bu kadar fazla çalışmanın verdiği en büyük sıkıntı, boş vaktimin olmaması. Diyecekler ki boş vaktin yok forumda ne işin var. " Mesai dolduruyorum abi"  genelde olay bundan ibaret geri kalanlarınıda gece giriyorum zaten. He ama coştuk bigün kafamız attı istanbula gittik  Smiley  Nevizade vazgeçilmezimmmm benim. Heleki maç çıkışıysa, hele ki Galatasaray galip gelmişse. İnletiriz oraları, ayrıca arkadaşımın çok olduğu yerleri seçerim, çünkü yalnız eğlenmek diye birşey yoktur, yalnız gidiyorsam avlanmaya gidiyorumdur  Smiley  Yalnız gittiğim yerden yalnız dönme gibi bir alışkanlığımda yoktur    Smiley
 Ama dediğim gibi Nevizade, bebek  benim için vazgeçilmezdir

Hayata karşı iddialımısın?

Hayır, herşeye karşı iddialıyımda bir hayata karşı iddiam yoktur. Çünkü bilirim ne kadar biryerlerini yırtarsan yırt olmayacaksa olmaz abi. Ama sen uğraş, yapmayı dene olup olmamasını kısmete bırak. Bi çoğuna saçma gelecektir belki ama bence böyle. Çünkü denersin herşeyini ortaya koyarsın, ama olmayacaksa olmaz önüne geçemezsin. Hayat milyonlarca, milyarlarca insanları yemiş senide elbet birgünyer

Yüz tane bin tane Murat'ı yanyana dizdiler.Seni nasıl ayırt edicem?

Çok basit, önümüze koyacaksın 10 şişe viski, malibu, brandy' i  Grin  en alkoliği benim. Yada ortaya leninle stalinin adam gibi adam olduğuna dair şeyler söyleyeksin, Bunlarda mı tutmadı. Diyeceksin ki  Kürtlere yada ermenilere toprak verilmeli. Emin ol ayırt edersin beni   Smiley

Peki karşındada onlarca üye var.p bu röportajı okuyacak..En çok hangisinin okumasını istiyorsun?Tepkisini merak ediyorsun?  Smiley  Cevapsız kalabilir

En çok hiçbirinin okumasını istemiyourm valla, çünkü bilirim hepsi okur. Okumamış ayaklarına yatar. Herşey kendiyle ilgili birşeylerden bahsetmemi bekler.Arada forumda bana karşı kasıntısı olan tiplerde okur, biryer bulur  Grin  Yine kendilerini kasarlar bi yorum yapmaya kalkarlar vs.. Herkes okusun abi kimsenin tepkisini merak etmiyorum abi ya.
 he ama  sevdadan sonra en çok kardeşim diye hitap edebildiğim tek insan ceyda. Her nekadar hareketlerine kıl bile olsam, o benim için sevda gibi kavgali bile olsak değerli bunu bilmesini isterdim
  Grin  Çok mu düşman sahibi olucam bu röp. sonunda ne  Grin

izleyelim ve görelim   Smiley
*
 herşeyini elinden alıcam.sana tek birşey kalıcak..ne olsun?

Ben kalayım, tüm kişiliğim ve benliğimle. Sonuçta ne olursa olsun ben yine aynı seviyeye götürürüm kendimi.  Smiley

Benzetildiğin biri var mı?

evet var, birilerinin biryerlerini tavan yaptırabilir cevaplarım, Çok kötü yada küfürlü yorumlar yapabilirler, Hoş hiç kimseyi umursamadığm gibi onlarıda umursamam o ayrı   Grin  En çok çevremdekiler dik başlılığım ve bıçaklanıp, kurşunlanmama rağmen düşüncelerimden vazgeçmediğim için Çatlı diyolar. Keşke onun kadar gerçekten dik başlı olabilseydim. Hoş forumda bi çoğunun düşüncesi onun vatan haini olduğu yönünde ama en çok benzetildiğim kişi o. Belkide bu çevreden kaynaklanıyodur.  
 çok siyasi bi röp. mı oldu ne  Grin

yoo yoo gayet iyi.ben istiyorumki bu röportajda herşey olsun  Smiley  birazdan küresel ısınmayla ilgili fikirlerini de alıcam
*
 Biraz foruma dönelim yine
 Forumda seni çok şaşırtan ve hiç unutmadığın bir olay var mı?

küresel ısınmayla ilgili düşüncelelerimi copy paste ettim
 az sonra sor sölicem   Grin
 forumda herşey mümkün abi, şaşıracağım hiç birşey yok çok şükür, en büyük şaşkınlıkları yaşamış biri olarak. Özellikle  çıkma sevgili olma mevzularında beni şaşırtabilecek birilerinin olduğuna inanmıyorum

evet bu röportaj gerçekten çok siyasi oldu  Smiley  böyle politik cevaplar verme
 bana olay söyle,mekan söyle   Wink

Grin  söylersem daha politik olmaz mı  sence de    Smiley
 zaten kaşıntısı olanlar düşecekler bundan sonra bu röp. yayınlandıktan sonra
 siyasi olaylar başlar  o yüzden şimdilik boşverelim o zaman bakarız yazılanların çaresine  Grin

ya ben sende bi hülya avşar havası sezdiğimden böyle soruyorum zaten.yanlış anlama yani ortalığı karıştırmak anlamında   Smiley

ohaa seze seze hülya avşar havası mı sezdin   Grin  Grin  Grin  Grin
 hani ben sana bakiremisin diye soruyomuyum  Grin  
 herkes fazla kasıyo forum genelinde, ben kasmasınlar oldukları gibi olsunlar istiyorum ama öyle diil.
 Gerçekten ezikler, ama bunu söylemeye çekiniyolar.
 Büyüdüklerinde eminim halen ezik olacaklar

işte böyle  Grin  devam
 forumun düzeni hakkında ne düşünüyorsun? adalet var mı?

forumda düzen denen şey söz konusu bile diil.  Hele ki adalet hiç yok
 Adam gündüz geliyo ana avrat küfür ediyo banlanması için yönetici ve adminlerin keyfini yada foruma girmelerini bekliyosun
 o arada tabi sende banlanmadıkları için dayanamıyosun sövüyosun. Buna en büyük örnek Dua dır
 Bence ilk küfreden banlanmalı, çünkü ilk küfreden zamanında banlansa, diğeri küfretmez.
 Ben hiç banlanmadım, ama çok pm yada konuda küfreden oldu yeri geldi nehirle konuştum yeri geldi başkasıyla onların yüzüne sövemedim, Bkz kutay.
 Ya hep birileri bu forumda yöneticilik, adminlik vs.. yapmalı yada küfürün serbest olduğu saatler olmalı  Grin  
 Online yönetici yok abi sövün, yada ne bilim o yönetici benim arkadaşım  söverim ben affedilirim  Grin
  Ulan bi soruya benim kadar uzun cevap veren olmamıştır heralde röp.lerde. Açıkcası ben hiç okumamda   Shocked  Grin  

Uzun olsun,boş şeyler değil en azından

söyle bana kardeşim, kendimi kasıp ona göre yorumlar yapmam için mantıklı bi neden söyle allah aşkına
 forumda insanların beni sevmesi içinmi bunu yapmalıyım, ,yoksa forumda saygın biryere sahip olmak için mi?

bunu aslında öyle yaptığını düşündüğümüz insana sormak gerekir..niye bu kadar kasıyorsun diye
 ama eminim kasmıyorum diyecektir
 bunlar kısır döngü..bi sonuca varılmaz

peki heriflerin yada hatunların düşünceleri kısarsa, dahasını üretemiyorlarsa
 bizim suçumuz ne ?

aynı forumda takılıyor olmak olurdu heralde
 herneyse
 ben şöyle sonlara yaklaşırken senden üye yorumları alıcam

Smiley sen benimle röp. yaptın ama aynı zamanda bende seninle röp yapmış gibi oldum farkında mısın   Grin

ben zaten soru cevap gitmeyi sevmiyorum   Smiley
 böyle ne konuşuyorsak onu kopyala yani

sor ama baskı altında kalmadan
 3 üye sor  Grin
   bana gerçekten içindeki 3 üyeyi sor  Grin

peki gerçekten içimi nerden bileceksin? senin özellikle beklediğin birileri varsa bekleme direk anlat yani.Hatta 3 üye de sana seçtiricem orda sen seç   Smiley

Abi 3 üye seçmem öyle  zor ki,
 Yazdıklarımın tamami foruma koyulmalı diyebileceğim 3 ten fazla üye var
 öyleyse söyle sende kardeşim de ki 3 ten fazla  yorum yapmak istediğin kişileri söyle yorum yap de yapayım

3 üye ben 3 üye sen.Niye pazarlık yapıyoruz ya   Smiley

ben 3 üyeyle bitiremem bu forumu çünkü
 kıyasıya bi pazarlık olsun
 sende içinden geçen üyelir sor
 bende  Smiley  
 3 üye ile kısıtlamak
 yanlış diil mi

toplam 6 üye yorumlamış olacaksın..3ü kader kısmet 3ünü kendin seçeceksin daha ne istiyorsun   Pazarlık yok..3 üye söylüyorum

söyle
 bakalım
 hadi
 patron sensin bu gece kardeşim  Grin

Radeon    BâLkız      Jhei

Radeon = Sadece bilgisayardan anladğıını duydum,
 Balkız = Keşke her söylediğine inanabilseydim. Gerçekten en büyük aşkım olabilirdi.
 Jhei = Kardeşimmmm. Ceydammm. Ama yüzüne bunları söylemem çünkü yanlışları var, herşeyimi bilir ama işte benim fazlam zarardır bi çok bünyeye onada fazla geldi real kişiliğim. Kaldıramadı. Yinede çok severim. Ama kendi gelsin konuşsun hiç önemi yoktur. İçimdeki Ceyda ile şu anki ceydayı bir arada tutamaz  Grin

ben söyliiiim mi şimdi 3 kişi

buyur

Albunea, Bronze, Jessica
 Albunea =) Yelizzz Harbi forumun en güzellerinden biridir. Öyle herkese eyvallahı olmaz. Konuşur ama bi çoğu benim gibi umrunda olmaz. Yıllardır tanışmışlığımız var. Kişilik olarak 1 numaradır. Eski sevgilim olmasını göz önüne almadan yaptığım bir yorumdur
 Bronze= Kraliyet sülalesinden gelir kendileri. Gerçekten değer verip pişman olduklarımdan biridir. Karşılıklı ....r git diyebildiğim bi insandır. Keşke sonumuz böyle olmasaydı. Neyse ödeştik en sonunda
 Jessica = Küçük bişi minik bişi ilgi çekici bişi. Sarhoşken kahri çekilmiyor tıpkı ben gibi. Ama forumdaki o artistliğiyle real arasındaki fark tarif edilemez.
 bu  6 kişiden 5 ini seviyorum, radeon tanımıyorum   Grin  zaten erkek abi işime gelmiyo tanımak

Smiley

Zaten sevilmiyodum forumda artık 2 ye katlanır beni sevmeyenler  Grin

Unutmadan senden bi aşk tarifi alalım..Bunca deneyimin bi de tarifi vardır..Nedir aşk?

aşk gerçekten dokunmak ister. Aşk dokunurken kişiye onu kırmamak ister.  Aşk yemede yanında yat olayının aslıdır. Çünkü gerçekten severse insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz, onu incitmekten ona zarar vermek, onu üzmekten korkar. Aşk gerçekten fedekarlık ister. Ben bunu yapamam. Gerçekten aşık olamam.  Smiley  Beceremem de zaten bukonuda oynamayı. Olduğu kadarını yaşarım. Olmuyosa kısmet der giderim.

Bi de küresel ısınmayı soracaktım.p kopyalamışmıydın gerçekten bi yere?

evet ama sildim   bundan sonra çok anlamsız olur  Grin
 küresel ısınma, insanların kötü kokmamak yada karşısındakini etkilemek için güzel kokmak çabasından ibarettir çoğunlukla
 fakrika bacası vs.. diyemim dimi  Grin

küresel ısınmanın etkisinde mi kaldın.bu ne   Smiley
 neyse eklemek istediğin..mesaj vermek istediğin..ya da karıştırmak istediğin bi mevzu var mı? söz sende..

aga küresel ısınma diyosun, bunca şeyden sonra ne diyeyim, ki  Grin  Hangimiz kaldık acaba bu sıcaklığın etkisinde.
 Eklemek isteidğim birşey var  mı hımmm  düşünüyorum  
 ama öyle pekte eklemek istediğim bişi yok.
 en sonunda bitirdik mi  la bu röp ü  Grin

dur ciddiyeti bozma.daha bitmedi
 ama en sevmediğim yerine geldik

ahaha röp boyunca zaten çok ciddiydim dimi   Grin
 söyle bakalım
 belki ben severim   Grin  
 neresine geldik

emin ol sevmiceksin
 şu birbirine teşekkür etme kısmı var ya
 katıldığın için çok sağol ya valla   Grin

Grin  Grin   Grin kaç kez konuştuk
 sen uygunsun
 ben uygunmuyum
 ben uygunum
 sen uygunmusun  Grin
  abi bitsin artık bu işkence
 ikimizde uygunuz
 tıpkı evliyim ama uygunum
 der gibi  Grin

evet hem geç hem güç oldu   Smiley

sorma hemde nasıll
 oyhhhh bitti çok şükür  Grin
   dimi bitti de la sevindir beni   Grin
 sormucam artık bişi de

Sevinebilirsin..tam da şu an kapattım mikrofonu.p

« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2010, 01:16:21 Gönderen: Μűήzέvì » Logged

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
zzZZZzzz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 140

« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2010, 01:25:59 »

emegine saglik Sedat:)
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2010, 01:27:44 »

teşekkür ederim:)

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
jansiz_bahar
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 1072

Eskiden ölüme gelirdi benle şimdi ark olarak ekle

« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2010, 08:54:52 »

hepsini okudum emeğinize sağlık

Gelecek zaten burada, sadece iyi dağıtım yapılamıyor.p
Rezayil
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 39

olala ;p

« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2010, 11:00:55 »

İyiymiş,Resmen..Neyse sonra söylerim Smiley

Kan basıncımı dengeleyemiyorum.
Bir edepsiz aşığın tümcelerinde kaybediyorum sana olan nefretimi.
Ve haykırmak istiyorum.
“Dudaklarımdan akan gülüşlerimi o çaldı.
Hırsız burada yaşıyor
” demek istiyorum.
...... Bir şahit bulamıyorum...
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2010, 12:21:15 »

Ürdün prensesiyim evet.p
iyi birşey mi demişsin kötü birşey mi anlamadım cidden...
ödeşmek mi? henüz değil:)

ellerine sağlık sedat...
ImprobabLe
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2010, 12:42:26 »

İyiymiş,Resmen..Neyse sonra söylerim Smiley
Kulağıma söyle.  Smiley

N.K.F.V.A.S
Rezayil
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 39

olala ;p

« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2010, 12:44:19 »

Söylerim bebeğim Smiley

Kan basıncımı dengeleyemiyorum.
Bir edepsiz aşığın tümcelerinde kaybediyorum sana olan nefretimi.
Ve haykırmak istiyorum.
“Dudaklarımdan akan gülüşlerimi o çaldı.
Hırsız burada yaşıyor
” demek istiyorum.
...... Bir şahit bulamıyorum...
ImprobabLe
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2010, 12:45:41 »

Ürdün prensesiyim evet.p
iyi birşey mi demişsin kötü birşey mi anlamadım cidden...
ödeşmek mi? henüz değil:)

ellerine sağlık sedat...
He sen ondan bu kadar esmersin  :popcorn:
Evet bencede ödeşmedik an itibariyle tam 25 lira 80 krş borcun var bana  Angry

N.K.F.V.A.S
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2010, 12:49:09 »

:DD aman iyi be öderiz
ImprobabLe
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2010, 13:08:16 »

:hıh:

N.K.F.V.A.S
Sa_Di
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 317

♥ İSLAHİYE ♥

« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2010, 13:26:08 »

evvela ellerinize saqlık olsun münzevi işi iyi götürüyon haaa +
murat doqu abisim uzun uzun sohbet etmesekte deqer verdiqim saygı duyduduqum bi abisimsin
forumda en sevdiqiniz ilk üç sıralamasına yazmasamda yerin başka biliyorsun  smile13li0
alkol haricinde yazdıqın herşeyi beqendim Grin 
gönül isterdiki 100 bin liracık borcuna derman olim ama ne umarsın bacından bacın ölmüş acından hesabı bende de yok olsa can feda Wink 
daha ne deyim yolunda bahtında açık olsun seviyom seni bee abisim   mCxx

Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #12 : Mayıs 24, 2010, 13:30:50 »

Değişik bir röp olmuş, ikinizin de emeğine sağlık
Amma uzun yazmışın Murat bir an dedim şimdi çocukluğundan da bahsedicek hehe ama hiç sıkılmadım, bilmediklerimi öğrenmiş oldum;)
Şimdi röpün beni ilgilendiren kısmına geçmek istiyorum, tabiki siyasi kısmı ehehe
Lenin ve Staline kurban ol Çatlı kılıklı Murat=)
Sa_Di
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 317

♥ İSLAHİYE ♥

« Yanıtla #13 : Mayıs 24, 2010, 13:39:24 »

Lenin ve Staline   :hıh:  olmadı yakışmadı sana aze yaw niye öle diyon    Kalbi kırık 

Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #14 : Mayıs 24, 2010, 13:40:12 »

Smiley
Sayfa: [1] 2 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: