En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 19:39:34
1724500 Mesaj 28948 Konu Gönderen: 35710 Üye
Son üye: Sarfgrescence
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  İdeal Röportajlar ..  |  Ayın İdeal Üyelerini Tanıyalım  |  Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
Gönderen Konu: Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer  (Okunma Sayısı 5196 defa)
yagmur18
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 62

..Sadece Adını Bildiğin Biriyim...

« : Şubat 19, 2009, 16:01:30 »

Yağmur:
Hoş geldin:)

SagopaKajmer:
Hoşbulduk Smiley

Yağmur:
Sorular için kendini hazır hissediyor musun Smiley

SagopaKajmer:
Hazırım

Yağmur:
Ocak Ayı'nın en ideal üyesi seçildin. Forumda neden bu kadar aktifsin, nasıl zaman ayırabiliyorsun foruma?

SagopaKajmer:
Evet boş vaktim bol olduğundan çok vakit ayırabiliyordum.. dum diyorum çünkü yakında bir işe girersem bu pek mümkün olmayacak ideal olmamsa tesadüf Tongue

Yağmur:
Kriz zamanında iş hayalide zor biraz ama hayırlısı bakalım Smiley

SagopaKajmer:
Ne iş olursa artık asgari ücrete tabiyiz

Yağmur:
Bize biraz kendinden bahseder misin?

SagopaKajmer:
Tabiki...Adım Sedat..21 yaşındayım..Üniversiteyi bitirdim yeni.. 2 yıllık. Bunun dışında her insanın sayabileceği özelliklere sahibim...Boğa burcuyum

Yağmur:
Sende mi Cheesy

SagopaKajmer:
evet Smiley

Yağmur:
En yakın arkadaşım boğa burcu aynı zamanda senin adaşında Boğa burcu. Çok çekiyorum ellerinden Cheesy

SagopaKajmer:
İftira... bir boğa burcundan çekmek mi ?

Yağmur:
Birincisi çok inatçı oluyorsunuz aynı zamanda bencil oluyorsunuz ve kabul etmeniz gereken en büyük özelliğiniz de hayatın sizin etrafınızda şekillenmesini istiyorsunuz bu Boğa burcunun yapısında var inkar edemezsin Smiley

SagopaKajmer:
Evet vardır biraz. Ama bunun temeli mükemmeliyetçiliktir ve özellikle sedat ların isminin anlamından gelen haklılıktır Smiley

Yağmur:
Evet hep siz haklısınızdır zaten Cheesy

SagopaKajmer:
Ama öyleyizdir Smiley

Yağmur:
Hayatını planlamayı sever misin?

SagopaKajmer:
Severim..Planlarım.. Vardır şu anda da planlarım.. Ama plana sadık olabilmek hayat şartlarına bağlı

Yağmur:
Söylemek kolay, önemli olan uygulayabilmek Smiley

SagopaKajmer:
Tabiki özellikle ben bugünlerde birkez daha anladımki 1 sn. sonrası bile bizim için muamma ve çok değerli.

Yağmur:
Arkadaşlarında en çok neye dikkat edersin?

SagopaKajmer:
Fedakarlık ve hoşgörü. Beni anlasın... şerrime de katlansın... hayrımı zaten görür

Yağmur:
Sen nasıl bir arkadaşsın peki?

SagopaKajmer:
Ben kimine göre sağlam tesellileri olan,kimine göre herşeyini paylaşabileceğin,kimine göre uzak durulması gereken bir arkadaşım.. Çünkü düşündüğümü saklamam dost acı söyler sözüne sadık olduğum anlarım vardır

єνѕєη :
sedat bazen acayip gıcık lafların var biliyosun değilmi karşındakinin kırılıcağını düşünmeden pat diye söylüyosun

SagopaKajmer
Evet farkındayım.. Alıştıra alıştıramı söylemeliyim...yoksa susmalımıyım bilmiyorum

Yağmur:
Şimdi şu bir gerçek ki açık sözlülük ya da düşündüğünü söylemek karşındakini incitmek onu yaralamak değildir. Bunu çoğu kez birbirine karıştırıyoruz

Єνѕєη:
çoğu kez sedatın yaptığı insanları incitmek, açık sözlülük değil yaptığı

SagopaKajmer
Aslında en temel açık sözümü pek dile getirmem... Ben severim insanları..düşüncelere önem veririm. ama bilmiyorum bazen üzerimdeki ciddiyet buna sebep olabiliyor

єνѕєη :
onun yüzünden tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmayıda seviyosun

Yağmur:
En temel düşünce dile gelmiyorsa o zaman yapılan ya da yapılmak istenen tek şey karşı tarafı iğnelemektir..

SagopaKajmer
Ama şuda sabittir ki..Asla uzatmam.. İnkarı sevmem.. Kabullenirim..Tıpkı şimdi olduğu gibi Smiley

Yağmur:
Tşkler o zaman.. Devam edebiliriz..

Yağmur:
Kendini şanslı hissettiğin ya da gördüğün bir konu var mı? Neden?

SagopaKajmer
Arkadaşlarım benim çok şanslı olduğumu söyler..Yani zamanlama ve olmam gereken yerde olmam konusunda bahtım açıktır.

Yağmur:
Ama ben arkadaşlarının değil senin kendini şanslı gördüğün konuyu soruyorum Smiley

SagopaKajmer
Smiley peki .. ben kendimi sadece zararın biyerlerinden dönme konusunda şanslı görürüm yani bi noktada gözlerim açılır ve asla iş işten geçmemiştir

Yağmur:
Seni sen yapan en belirgin özelliğin nedir?

SagopaKajmer :
Açmak gerekirse..aile içi olsun , arkadaş ortamında olsun fark etmez. Karşı tarafın hatası ne kadar sabit olsada ben üstüne gitmem

Yağmur:
Anlayışlıyımdır diyorsun Smiley

єνѕєη :
Smiley)))))

SagopaKajmer
Evet anlayışlıyım.. karşıyada mantıklı üç beş cümle kurarım .. anlayışsızsada üstelemem bunada hoşgörü diyorum ama belirsiz değil .. belirli konularda.. yani doğru olanın sabit olduğu konularda yoksa ben haklıyım diyen bir insan olmadım

Yağmur:
Uzatma tmm Cheesy:D:D

SagopaKajmer
tmm Smiley Detaycıyımdır Smiley

єνѕєη:
detayını sormadıkki sana zaten Cheesy

Yağmur:
Farkındayım fakat fazla detay can sıkar bazen Smiley

SagopaKajmer
Doğru.. sıkılmayın hadi devam Smiley

єνѕєη:
sedat hiçbir röp bu kadar baymamıştı içimi Cheesy

Yağmur:
Hiç biri bu denli kendini beğenmemişti çünkü Cheesy:D

єνѕєη :
herkes nasılsa öyle konuştu Cheesy

Yağmur:
Kendinde sevmediğin, hoşlanmadığın yönün var mı peki?

SagopaKajmer
Var.. şu anda da elifi baydığım gibi.. biraz sıkıcı olmam

єνѕєη  :
Böyle konuşunca kendini çok akıllı falanmı sanıyosun ne biliyim boyunddan büyük laflar ediyosun

Yağmur:
Elif tamam röportaja devam ediyorum lütfen..

єνѕєη:
ben kırmak için söylemiyorum merakımdan soruyorum

SagopaKajmer
Kendimimi anlatayım... yoksa soruya verilebilecek klasik cevaplarlada geçebiliriz Smiley

Yağmur:
Devam ediyorum söylenmesini gereken şeyleri sonrada söyleyebilirsiniz..

єνѕєη :
peki canım

Yağmur:
Hayatın anlamı sence nedir? Hayat felsefen nedir?

SagopaKajmer:
Hayat an'ların toplamı..  Onu anlamlı kılan nasıl geçirdiğimiz..  Bi felsefem yok. Sadece yetinmeyi bilmekle geçiriyorum anı

Yağmur:
Elif NewPORT’u da alıyorum buraya renk katar belki Smiley

NewPORT:
Kimin kanını emiyorsunuz Smiley

Yağmur::
birşey yapmıyoruz canım ya Smiley

NewPORT:
devam bakalım

Yağmur:
Gelecekten beklentilerin nelerdir?

SagopaKajmer:
Herşeyden önce sağlık.. yaptıklarımın aksine. onun dışında aşk mutluluk para vs. vs.bak bu soru klasikti benim için Smiley

Yağmur:
Klasik sorularda da seni tanıyoruz sonuçta..

SagopaKajmer:
yok ben cevap açısından dedim ya

NewPORT:
Soru sorudur cvp wermek gerek sago Smiley

Yağmur:
Hayatındaki en değerli kişi kimdir?

SagopaKajmer:
Annem

Yağmur:
Güven senin için ne ifade ediyor?

SagopaKajmer:
40 yıl yüz yüzede baksan beslememen gereken bir duygu güveni yıkmak saniye işi

NewPORT:
Bence güven üzerine kuruluyor hayatta herşey. Binalar bile! Smiley

SagopaKajmer:
Güvenilen dağlara kar yağıyo ama istisnasızzz

NewPORT:
O kişiye bağlı biraz.

Yağmur:
O zaman sen kimseye güvenmezsin. Peki ilişkilerin temelinde güven yatar yani ben böyle bilirim. Güvensiz bir ilişkiye neden başlıyorsun?

SagopaKajmer:
Beslememen gereken bir duygu dedim.. beslemiyorum demedim.. Ölmeyi istemeyiz ama ölürüz.. bunun gibi.. güvenceksin.. yıkılıcak.. hayat bu

Yağmur:
Hayatta hep kendi isteklerini mi önemsersin?

SagopaKajmer:
Bi noktaya kadar önemsedim.. Ama artık önemsemem.. Ortak bi karar söz konusuysa karşının isteği olsun. farketmez benim için artık

NewPORT:
ortak bir kararsa Nasıl karşının isteği oluyor ki bu Smiley

SagopaKajmer:
Ben o isteği kabullenince aynı zmaanda ortak istek ve karar oluyo

NewPORT:
tamam işte ortak olunca bireysel birşey kalmıyor. İkinizin istediği oluyor yani sonuç itibariyle Onun degil Sizin isteğinizdir herneyse devam edelim lütfen

Yağmur:
edelim Smiley

єνѕєη:
Cheesy acı varmı acı Cheesy

Yağmur:
elif Cheesy:D:D:D

єνѕєη :
Tongue

SagopaKajmer:
 Bi saniye. Doruk noktasına ulaşınca haber verin

Arkadaşım burada seninle röportaj yapıyorum ben ve ortamı germeye hiç gerek yok sonuçta okuyanlarda sıkılacaktır sonunu getiremeyeceklerdir röportaja renk katılmaya çalışılıyor sende yardım edersen sevinicem..

SagopaKajmer:
Renk mi olmalı ? Şart mı ? Belki ben renksizim dediğin gibi benimle röp. Yapıyorsun

єνѕєη :
bak ne doğru laf ettin. Röportajlıktan çıktı bu susalımda yağmur devam etsin

NewPORT:
Karamsarlık da kişinin tercihi tabi Smiley Haklı saygı duyulmalı

SagopaKajmer:
Evet saygı duyulmalı

Yağmur:
O zaman sadece soru cvp olsun

Yağmur:
Bilgisayarın hayatındaki yeri nedir?

SagopaKajmer:
Pc benim için vazgeçilmez. Sadece zamanımı doldurmuyorum çünkü

Yağmur:
Şuan sevdiğin ve birlikte olduğun birisi var mı?

SagopaKajmer:
Var.. ama yakınımda değil

NewPORT:
Olmaması ilişkiniz açısından sağlıklı bence

Smiley)))

NewPORT:
hatta bir sevgilinin olması bile bence büyük şans. Çünkü karamsar olarak niteledin kendini E kimse karamsar biriyle olmak istemez. Aşk warsa mutlulukta wardır.

SagopaKajmer:
Karamsarlıktan anladığına bağlı. Aşktan anladığına bağlı Öznel o yüzden devam

NewPORT:
Hayatta kavramların sembol olarak kullanıldığını biliyorsan we bu sembollerin duygularımızı yansıttığına inanıyorsak Karamsarlık we Aşktan anladığım şey herkesin anladığı şeydir neyse Smiley

Yağmur:
karşılıklı atışmaya çevirmeyelim

NewPORT:
pardon yağmurum Ayrıca adaş yanlış anlama sohbet ediyoruz sohbet tadında renkli bir ropörtaj çok ballı adamsın vesselam

Yağmur:
Sevdiğin kişi sence nasıl olmalı, nasıl davranmalı?

SagopaKajmer:
Sevdiğim kişi olmasını istediğim gibi şu anda.. Yanında olmasamda sabırlı , bekleyiş içinde , yani sadık. Davranış olarakta uçarı bir hali yok Allaha şükür

Yağmur:
Sence aşk mı dostluk mu daha önemlidir?

SagopaKajmer:
İkiside önemli.. fark yok..

Yağmur:
Hiç sevdiğin bir insanı aldattın mı?

SagopaKajmer:
Hayır.. aldatılacak bir insan sevmedim hiç

Yağmur:
İyi de insan zaten aldatılacağını bildiği kişiyle zaten birlikte olmaz ki. Sonuçta bir birliktelik vardır ve bir süre sonra farklı etki ve tepkiler meydana gelir ve bu bizim elimizde ya da kontrolümüz altında olan birşey değildir ki?

SagopaKajmer:
Neden olmasınki...  Biriyle sadece birlikte olmuş olmak için aşığız demiyoruz en azından. O kişiyi kalbimizde koyduğumuz yer ne kadar yüksekse aldatma imkanı o kadar düşük

NewPORT:
O zaman aldatabilirsin. Yani aldatmak şuan buradakiler de dahil olmaz üzere herkes için geçerli, he biz aldatmayız O ayrı tabi Smiley

Yağmur:
Smiley

SagopaKajmer:
sevgiden kasıt aşk değilmi

NewPORT:
Aşk sevginin başlangıcıdır

єνѕєη:
Smiley

Yağmur:
Forumu nasıl buldun, tesadüf mü yoksa arkadaş aracılığıyla mı?

Yağmur:
acayip sıkıldım ben Smiley

SagopaKajmer:
Kusura bakma yağmur henüz her cümlemin sonunda gülecek yada neşe katabilcek bi durumda değilmişim sanırım. Beklentinizden haberim yoktu

Yağmur:
Amaç güldürmek değil, amaç şaklabanlık yapmakta değil, amaç burada güzel bir muhabbet ortamıyla röportaj yapıp bilinmeyen yanlarını ortaya çıkarmak, insanların seni tanımalarına zemin hazırlamak. Fakat bunu seninle başaramıyoruz ben bunu ifade ediyorum sen ısrarla yanlış anlamakta diretiyorsun

Yağmur:
2-3 soru kaldı onları da cvplarsın istersen, istersen bırakabiliriz..

SagopaKajmer:
Boşver.. hataydı.. hazırım demek vaktinizi aldım kusura bakmayın

NewPORT:
Neden önyargını savunduğumuz fikir olarak yorumluyorsun.

Yağmur:
Özel sorunların ya da hayatında yaşadığın şuan ki kötü durumu biliyorum fakat özellikle ben yeteri sabrı gösterdiğimi düşünüyorum.

NewPORT:
Biz burada senle dalga geçmiyoruz ki zaten bu sadece bizimle degil Forumla saklı kalacak

SagopaKajmer:
Yok Sedat ben iyi değildim bu aralar.

Yağmur:
Ben devam etmek istemiyorum röportaja, şimdi iyi günler hepinize gerçekten bir hataydı burda boşu boşuna çırpındım ben. Tşk ediyorum hepinize..

İlk kez bir röportajımız da bu denli agresif bir ortam vardı ve ilk kez röportaj yaptığımız kişi kendisine gösterilen sabır ve anlayışı göremedi. Bu yüzden bu röportajı yarım bırakmak zorunda kaldım. Beni yalnız bırakmayan bir şekilde röportajı keyifli hale getirmeye çalışan Evsen ve NewPORT’a teşekkür ederim. Kusura bakmayın..
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2009, 08:42:35 Gönderen: yagmur18 » Logged

Söyleyecek sözümüz değiştirecek gücümüz var..
Onun adı kadın...
Benim adım kadın!!!

Evsen'im * EmeL'im
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #1 : Şubat 19, 2009, 16:09:54 »

Şimdi dikkat ettimde ilk Elif bir cümle sarfetmiş ve gayette ciddiyet içerisinde sürdürmüş..

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
yagmur18
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 62

« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2009, 16:11:29 »

İlk kim neyi başlatmış bunu mu tartışıcaz birde şimdi? Buraya eklenmeyen çok bölüm vardı ki sende biliyorsun bunu..

Onun adı kadın...
Benim adım kadın!!!

Evsen'im * EmeL'im
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2009, 16:13:25 »

Hatta dikkat ettim tekrar...  Elif kin doluymuş...

Kusura bakmayın ama ben bazı nedenlerime rağmen eliften çok neşe katmışım

meLanie
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2009, 16:13:52 »

çok farkLı bi röportaj oLmuş (:

Biliyorum
Birbirimizi hiç görmeden Öleceğiz
Ercan
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2009, 16:16:39 »

Baştan sona okudum ve asıl sabrı sagopa göstermiş sürekli sıkıcı agrasif karamsar sözlerine karşılık olarak son derece olgunlukla cvp vermiş.Verilmesine izin veridği ölçüde tabiki..  Röportajı yapan arkdaşın beklentileri olmuş ama unutmaması gereken soruları sorduğu kişinin cvpları önemlidir gırgır yada olumlu bir ortam geçmek zorunda mıydı böyle bir şart mı var? Adam kişiliği tavrı nasılsa o yönde cvp vermiş oynasaydı kendi dışında bi karekter sergileyip hoşunuza gidicek şekilde cvp verse dahamı samimi olucaktı. Bende röportaj isteidği gibi gitmiyo diye yarıda kesmesi saygısızlık hem okuyucuya hemde sagopaya.

Yada asıl sorulması gereken, illa her röportaj zevklimi geçmek zorunda?
єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2009, 16:16:59 »

Hatta dikkat ettim tekrar...  Elif kin doluymuş...

Kusura bakmayın ama ben bazı nedenlerime rağmen eliften çok neşe katmışım
SmileySmileySmiley
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2009, 16:18:23 »

Öncelikle teşekkürler röportaj için .küçük bir eleştiri yapacağım kimsenin kalbi kırılmasın.sagopakajmerin doğasında var sanırım biraz asabiyet lakin röportajda 2.3.kişiler olunca haliyle gerginlik oluyor.röportajı bir kişi yapar diğeri de yanıtlar elinden geldiğince. biraz kızdırılmış sagopa ve böyle bir tablo çııkmış ortaya.. birebir olması daha iyi bence..

sevgiler.

Hepinizin aLter egoSuyum.
єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #8 : Şubat 19, 2009, 16:19:33 »

Öncelikle teşekkürler röportaj için .küçük bir eleştiri yapacağım kimsenin kalbi kırılmasın.sagopakajmerin doğasında var sanırım biraz asabiyet lakin röportajda 2.3.kişiler olunca haliyle gerginlik oluyor.röportajı bir kişi yapar diğeri de yanıtlar elinden geldiğince. biraz kızdırılmış sagopa ve böyle bir tablo çııkmış ortaya.. birebir olması daha iyi bence..

sevgiler.

heLincim kendiside kabul etti ağresif olduğunu ayrıca bizden önce röportaj yapan insanlarda tek değillerdi
cRyStaL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

Siz Hayat Süren Leşler, Sizi Kim Diriltecek !!

« Yanıtla #9 : Şubat 19, 2009, 16:20:34 »

Güzel bir rop olabilirmiş ama olamamış bazı nedenlerden ötürü..

Emeğine sağlık Yagmur18 Smiley
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 16:46:56 Gönderen: cRyStaL » Logged

Rahminde cemiyetin, ben doğum sancısıyım!
Mukaddes emanetin dönmez dâvacısıyım!
Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana;
Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana..
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #10 : Şubat 19, 2009, 16:21:19 »

elifcim biliorum ama genelde yakın olduğunuz kişilerle yaptınız ve sohbet tadında geçmiştir:) sagopanın asabi olduğunu ben de biliorum ama işte herkesin okuyacağı bir röportajda ılımlı olmak lasım die düşündüm.
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 16:21:36 Gönderen: HeLin » Logged

Hepinizin aLter egoSuyum.
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #11 : Şubat 19, 2009, 16:24:40 »

Yok başkalarının katılımı hiç sorun değildi.. Ama ben neşe katamasamda başta tebessüm ediyordum.. Ama Elifin ciddiyeti soğuk duş etkisi yaptı.. Üzerine karşılıklı gülündü kendini beğenmiş diyildi..beni tanırken benim düşüncelerim eleştirildi...

"Görünen bu" diyen Elif  keşke görünenin bi noktada alay olduğunu kabul etse... Ama ben yinede kendilerine kusura bakmayın dedim.. Evet ben aldım onların vakitlerini..Benim yüzümden oldu böyle bi röp.  

Neyse bir sinerji oluşacaksada bana karşı oluşsun..

єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #12 : Şubat 19, 2009, 16:25:08 »

elifcim biliorum ama genelde yakın olduğunuz kişilerle yaptınız ve sohbet tadında geçmiştir:) sagopanın asabi olduğunu ben de biliorum ama işte herkesin okuyacağı bir röportajda ılımlı olmak lasım die düşündüm.
ben kendisi hakkında düşündüklerimi burda söyleme fırsatı buldum haklısın biraz ılımlı geçmesi gerekiyordu ama böyle oldu  
yagmur18
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 62

« Yanıtla #13 : Şubat 19, 2009, 16:27:03 »

Kendimi savunma gereği duymuyorum kaldı ki buna da gerek yok zaten.  Buraya eklenemeyen bölümlerin olması, sizde bu izlenimi uyandırması gayet normal.

Ben herkese ve özellikle karşımdaki kişiye olan saygımın sona ermemesi için röportajı yarıda bıraktım. Ve saygı duymaya devam edicem teşekkür edebilme inceliğini göstererek üstelik..

Bu arada Helincim ben röportaj olayına başlarken Evsen'le birlikte yapacağımı söylemiştim, bu zamana kadar yapılan hiç bir röportaj Evsen'siz yapılmadı ya da Evsen olayı tadsızlaştırmak için birşey yapmadı. Sadece ortam çok ama haddinden çok gergin olunca NewPORT'u dahil etmek istedim hepimizin rahatlaması için bu bir şarttı aslında. Fakat olmadı maalesef ortaya da böyle birşey çıktı.

Ama ben yine de herkese teşekkür ediyorum..
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2009, 16:28:55 Gönderen: yagmur18 » Logged

Onun adı kadın...
Benim adım kadın!!!

Evsen'im * EmeL'im
єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #14 : Şubat 19, 2009, 16:27:30 »

Yok başkalarının katılımı hiç sorun değildi.. Ama ben neşe katamasamda başta tebessüm ediyordum.. Ama Elifin ciddiyeti soğuk duş etkisi yaptı.. Üzerine karşılıklı gülündü kendini beğenmiş diyildi..beni tanırken benim düşüncelerim eleştirildi...

"Görünen bu" diyen Elif  keşke görünenin bi noktada alay olduğunu kabul etse... Ama ben yinede kendilerine kusura bakmayın dedim.. Evet ben aldım onların vakitlerini..Benim yüzümden oldu böyle bi röp.  

Neyse bir sinerji oluşacaksada bana karşı oluşsun..
Peki Tamam ÖzürdiLerim Bütün Sorun Benim yüzümden Çıktı .
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: