En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 19:55:49
1724501 Mesaj 28948 Konu Gönderen: 35711 Üye
Son üye: JerryQU
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  İdeal Röportajlar ..  |  Ayın İdeal Üyelerini Tanıyalım  |  Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5
Gönderen Konu: Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer  (Okunma Sayısı 5197 defa)
Umut'
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 29

^^...HaYaT BiR UmUT...^^

« Yanıtla #30 : Şubat 20, 2009, 15:42:06 »

newport ve evsen roprtajı bozmuş bence ve sürekli sagopayı iğneleyici laflar sarfetmişler...bence sagopa iyi sabretmişş...yağmur18 emeğine sağlık...

Ercan
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #31 : Şubat 20, 2009, 16:28:59 »

Kasıyorsunuz,alem dergisine röportaj mı veriyorsunuz deyip adamın verdiği her cvp bilir kişi edasıyla 'homm,hayır yanlış düşünüyorsun doğrusu bu' edasında yargılamak yada sen osun busun şusun diyip kişiyi sorgulamakmı eğlence anlayışınız.
Sürekli saygıdan bahsedilmiş,bu kadar saygıya önem veriliyorduda,adamın kişiliğine tavrına göre verdiği cvp tarzına niye saygı duyulmadıda röportaj yarıda kesildi? yada saygı bu kadar ön plandaydıda,'yeniden röportaj yapılsın' denilince 'cevap verme gereği duymadım' diyerek 2. bir saygısızlık yapılıyor? Herkesin eğlence anlayışı farklıdır,o zaman röportajlarınızda 'bizim eğlence anlayışımzıa göre cvplarını ver' diye madde koyun millet ona göre maskesini takar.

Dışardan bu 3 şahsın sagopaya garezi varmış,kıl oluyorlarmış röportaj adı altında hıncını çıkarmışlar gibi bi hava oluşmuş.Ne saygı ne anlayış,hoşgörü görülmüyor bu kadar kasılmıyorsa niye ortam olumsuzlaşmış.

Hiçbirinizi tanımıyorum ama haksızlık yapılıyorsada edilcek bir kaç kelam vardır.Ayrıca sagopayıda tanımıyorum ama haksızlıktan ötürü röportajın tekrarı olması gerektiğine inanıyorum eğer gerçekten saygıya önem veriliyorsa.
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #32 : Şubat 20, 2009, 23:14:19 »

Ne gerek var böyle kelâmlara boşverin. O ana ait birşeydi.

ama bir noktayı söylemeden edemicem. Röportaj sırasında hiç cevap vermedim.Umarım dikkatini çekmiştir adaşım Newport un.

katıldıktan bir dakika sonra kız arkadaşım iyiki uzaktaymış,hatta bir kız arkadaşımın olması bile büyük bir şansmış vs. gibi laflar etti. Ama nasreddin hoca hesabı yapmayıda unutmadı..Neymiş yanlış anlamayacakmışım bunlar hoş sohbet bir röportaj olması içinmiş...Evet sana uydum Newport. Yanlış anlamayıp cevapta vermedim...Ama buraya gelip benim kasıldığımı söylersen,hala benim bilmem ne dergisine röportaj verdiğimi sandığımı söylersen bu noktanın yeri gelir ve konuşurum.

Ben yagmur18'e birkaç kere kusura bakma demişken,evsen'e kusura bakma demişken ve sen röportaj sırasında benim cevapsız bıraktığım bu tavrı takınmışken bir de gelip burda ahkam kesme...Rica ediyorum...Bu işin ehli rollerine bürünüp,fetva verir nitelikte genelleme yaparakta konuşma...

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #33 : Şubat 20, 2009, 23:36:08 »

Hakikaten dediğin gibi sanal bi paylaşım cart curt sitesi.

Gerçek hayatta öyle bir lafı söyleyemezsin çünkü.iyiki uzakta sevgilin vs. vs.

Yani birşeyler oldu bitti..ben doğru lafmı ettim diye düşünmeden birde bunun pişkinliğini yapıyorsun ya ona sinirleniyorum..O an cevap vermedim diye ne sandın yani..

Adımız agresife,gergine çıktı ya konuşurumda ben şimdi ohh rahat rahat..

minem
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 38

yalin_im benim

« Yanıtla #34 : Şubat 21, 2009, 03:31:28 »

olmuş bitmiş emeğe saygı  tşkler
KάгάyeL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 56

Bazı parazitler bağırsakta yaşar,bağırmasakta

« Yanıtla #35 : Şubat 22, 2009, 01:50:29 »

üzüldüm kajmere Smiley

Şimdi ben triplerdeyim Aman kimse duymasın!
NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 11

No pain doesn't last forever!

« Yanıtla #36 : Şubat 22, 2009, 09:59:17 »

Ercancım beni yargılamadan önce söylediklerimi iyice okuyup ardından idrak etmen gerek.
Saygıdan bahsediyorum çünkü saygı gösteriyorum
Saygıdan bahsediyorum çünkü saygı bekliyorum.

Ben ropörtaj esnasında çok da derin şeyler söylediğimi sanmıyorum. Muhabbetin o anki reaksiyonunun gerektirdiği cevaplardı.
Kimsenin kimseyi yargıladığı yok. Ayruca ben sagapoyu tanımıyorum Kendini tanıttığı ölçüde değerlendirdim kendi adıma.
Bu yüzden de senin tabirinle herhangi bir garezim yok!
Ayrıca alem dergisine ropörtaj weriyormuş edasında davranmayın, Kasmayın derken sagapo için dememiştim.
Daha doğrusu "sadece" sagapo için dememiştim...

Önceki yorumları okursan söylediklerimi anlayabilirsin..

SagopaKajmer Saygına şüphem yok. Karamsar olduğunu kendin söyledin. Benim oradaki cümleme şuan gülüyor olmalıydık.
-ki ben gülen bir çok insanın da olduğuna inanıyorum.
Şuan bunun bir felaket olduğunu değerlendirenler; "Dün kayıt olup bugün aksiyon yaratıp kendilerini kanıtlama çabası..."

Bence eğlenceliydi. Smiley We bu eğlenceyi sürdürebilmemiz için Yağmura sesleniyorum;
Lütfen SagopaKajmer 2 Ropörtajını da Yap...
« Son Düzenleme: Şubat 22, 2009, 09:59:45 Gönderen: NewPORT » Logged

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.

Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.

Onun güzelliğini hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır!

Ercan
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #37 : Şubat 22, 2009, 14:47:57 »

Bu forumda bir kaç kişinin karşısındakini 'iyice okuyup,algılaman lazım' tarzı karşısındakini gerizekalı sanıp haliyle bu durumda kendisini süper zeka ilan etmesine hayretle bakıyorum Smiley bu forumda herkes okuyup algılayabilicek durumda newport.Bu karşındaki senle hem fikir olmayınca ters düşünce olayı akla,algıya irdelemeye çekip saptırmayın.Hatta birazdan seviyeden bile bahsedebilirsin çünkü paralo belli 'anlayamıyorsun+algılayamıyorsun ve seviyene inemem' Smiley Sıkıldım bu konuları,kişiselliğe döken zihniyetten ben ordaki yorumlanızı yani konuyu eleştiriyorum sen gelmiş algıdan bahsediyorsun .

Millet aynı şeyi okumuş,algılamış ve benzer yorumlarda bulunduğuna göre,yazılanları algıdaki sorun kimde söylememe gerek yok.

Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #38 : Şubat 23, 2009, 00:37:05 »

Beni üç cümleyle tanıyıp ; üçüncü cümlenin ardından, herkesin gülebileceği ama birtek benim gülemeyeceğim espriyi bile yakalamak Newport a has bir özellikmiş.

Herneyse zaten " evet kasıtlı bir laftı " demeni beklemiyordum.Hayırlı forumlar

єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #39 : Şubat 23, 2009, 01:35:39 »

Uff kEsin artık röportaj oldu bitti daha neyin derdindesiniz.
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #40 : Şubat 23, 2009, 01:40:40 »

Derdimi anlattığım mesajlar var yukarlarda. neyse elli defa kapatmaya çalıştım konuyu ama son söz yanlış söz olmaması gerektiği için uzuyor.

єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #41 : Şubat 23, 2009, 01:41:46 »

Derdimi anlattığım mesajlar var yukarlarda. neyse elli defa kapatmaya çalıştım konuyu ama son söz yanlış söz olmaması gerektiği için uzuyor.
deRdini anlatırken konuyu uzatıcak laflarda ediyosun ama.
yagmur18
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 62

..Sadece Adını Bildiğin Biriyim...

« Yanıtla #42 : Şubat 23, 2009, 10:10:16 »

Herkes çıkmış bir saygı diye tutturmuş. Ben herkese hakettiği saygıyı gösterdim, röportajı yarıda kesmemin sebebi ise saygı ortamının bozulmamasıydı. Peki bana ya da çabama gösterilen saygı nerede, ben göremiyorum..

İkinci kez röportaj yapamam birincisi o kadar vaktim yok, ikincisi herkesle en uygun olduğumuz zamanda bir kez röportaj yapılır ve en samimi cevaplar alınır. Her kişiyle 2-3 defa röportaj yapamam . Sagopa ile röportajımız gecikti çünkü bazı özel meseleleri vardı, o gün gelip hazır olduğunu söylemese röportaj yine başka bir zamana bırakılacaktı. Hazırım diyen bir kişi sonra kalkıp iyi değilim diyebiliyorsa ben birşey demiyorum.

Saygıdan söz eden arkadaşlarım cümle kurarken birazda olayın Yağmur boyutunu düşünse sanırım çok iyi olacak. Röportaj yapıyor olmam insanların tüm kaprislerini çekeceğim anlamına da gelmiyor..

Şimdi isteğim konu hakkında yorumunuz varsa söylersiniz ama burada kavga amaçlı bir yorum istemiyorum..

Söyleyecek sözümüz değiştirecek gücümüz var..
Onun adı kadın...
Benim adım kadın!!!

Evsen'im * EmeL'im
StoLL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 16

« Yanıtla #43 : Şubat 23, 2009, 12:10:12 »

Bu tip Röportajlarda uygun zaman çok önemlidir.Soruyu soran da cevaplayan da bazen gününde olmayıp - başka bir olaydan dolayı belki-gergin olabilir.Bellki katılan arkadaşlardan bazılarının ya da birinin psikolojisi o gün için hazır değilmiş.
Uzatıp daha kırıcı olmaktansa karşılıklı harcanan zaman sonrasında oluşan emeğe saygı.TeşekkurLer ArkadaşLar...

bugün çabuk giden yarın geri döner.
NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 11

No pain doesn't last forever!

« Yanıtla #44 : Şubat 23, 2009, 13:24:35 »

Nezaketli davranmak konusunda istisas yapmış bir öğrenci gibi olsam da bu densizlik karşısında nezaket ancak ezikliği kabul etmek olur.
Evet baya sıkıcı bir ropörtajdı. Çünkü öncekilere oranla baya bi iticiydi. Katlanmak zorunda degil herkes. Benim katlanmak zorunda olmadığım gibi..

Ve kendi kalemim ölçüsünde durumun vehametine vurgu yapmışım.
Ercan anladığını sanmıyorum çünkü söylediklerin anladığına işaret etmiyor.

Herneyse Kimsenin iştahını kaçırmak zorunda degiliz.
Yağmur ve arkadaşlarına katlandıkları ve katlanacakları böylesi vakkalar nedeniyle allahtan sabır diliyorum

Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeldir.
Herkes biliyorsa o bence hiç güzel değildir.

Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir.
Yalnız ben biliyorsam bu aşktır.

Onun güzelliğini hiç kimse görmüyorsa bu yalnızlıktır!

Sayfa: 1 2 [3] 4 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: