En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 19:56:41
1724501 Mesaj 28948 Konu Gönderen: 35711 Üye
Son üye: JerryQU
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  İdeal Röportajlar ..  |  Ayın İdeal Üyelerini Tanıyalım  |  Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
Gönderen Konu: Ocak Ayı'nın En İdeal Bay Üyesi SagopaKajmer  (Okunma Sayısı 5197 defa)
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #45 : Şubat 23, 2009, 15:50:46 »

Smiley  Komikleşme

Katlanmak...sabretmek...durumun vehameti
Bu kelimeleri sarfedipte kendini veya kendinizi nerelere koyuyorsun anlamıyorum...

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü...Rica edicem..

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
marisa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 85

Abra Kadabra

« Yanıtla #46 : Mart 27, 2009, 09:16:40 »

İnanın ben bu röportajın yapıldığından habersizdim.. Bu sabah öğrendim,öncelikle Sedat can kardeşim affet beni ilgisizliğimi. Çünkü ben yapılmadı sanıyordum. Neyse geleyim okuduklarıma,öncelikle cidden benimde dikkatimi çekti Elif sanki öncelerden geçen diyalogların yansımasını yapmış gibiydi. Neşe katmak yerine fikir söylemiş kaldı ki içinde olanı söylemiş Evsen... Ha saygı duyarım. Ben kaç aylık ideal forum üyesiyim bakim? 6 ay bitti sanırım bir ara olmadım onda da ideal üye seçildim senle:) senle hjer yerde olmak benim için onurdur ablam... Senin her attığın adımın arkasındayımdır bunu bil.. Bence agresif değilsin sorularda ki anlamda kötü değil ama sanırım Yağmur ve Evsen sıkıldıkça ve sabır gösterdiklerini düşündükçe gerilmiş ortam.. gerilebilir... olabilir gülünedebilir. keyifli keyifsiz de olabilir... 21 yaşında  hayatı ciddiye almak zordur ve sen zoru başarmışsın... ciddiye almaktan kasıt cümlelerinin ağırlığı ise çok okumanla ilgili sanırım gözlemleme yeteneğin var. Agresiflik herkeste var o sebeple fazla üstelemiyorum ve ben sana hayatında başarılar diliyorum gülüm kardeşim. Bir oğlum olma ihtimali yok ama sen gibi mert efendi delikanlı olsun ha fb li olmasın o özelliğini teğet geçiyorum. o tammm bir hüsran Cheesy   ve benim çok hoşuma giden cümlenle bitireyim

aldatılacak insanı sevmedim demişsin ya Smiley  :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:

Hayat sana annene sevdiklerine huzur dolu mutluluk dolu günler nasip etsin.. Rabb'im bahtını açık eylesin inşallah... Annene sevgiler selamlar ablam... Yağmur'cum emeğine sağlık. Evsen'cim bir yerlerde kırılmış yada kızmışsın sanırım umarım bunu halledersin.. Belli ki bir yerlerde bir şey olmuş fark etmemek olanaksız. newPort seninde içtenliğin ortadaydı. Emeklere sağlıkkkkkk... Bu arada aklıma geldi Boğalar çok zoorrrrrrr varlıklardır. Şekil 1 A kızım şekil 2 B annem Smiley hep haklıdırlar hep en iyisini bilirler Smiley)))

[Sana değil, Seni sevdiğim için, Kendimedir LANETİM!!!
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #47 : Mart 27, 2009, 14:02:49 »

Gül ablacığım hangi ara yazdın şaşırdım..Kilitliydi çünkü konu..Dün aklıma gelince öylesine sordum kim kilitledi diye..Açılmış..Yazmışsın..Kapanmış..Neyse düşüncelerin için teşekkür ederim..

Kim neye dayanarak bu konuyu kilitledi..ve bu zamana kadar kilitli kalmasını arzu etti bilmiyorum..Ama bi zahmet kendini belli ederse sevinicem.. P.m yoluyla tabi.. Merak ettim doğrusu..

meleq!M
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 68

sen ßoşwer sew kendin qißi..!!

« Yanıtla #48 : Mart 27, 2009, 14:32:14 »

röp. ilk okuduğumda yanlış anlamalardan dolayı gergin bir hal aldığını düşündüm, ve halende öyle düşünüyorum..
ilk okuduğumda yazamadım zamanım olmadı ve bi ara konu kilitlenmiş sanırım bi bilgim yok tam olarak...röp. bulunan kimseyi tanımıyordum ve objektif yönüyle fikrim bu...

bence tartışmak anlamsız herkesin anlayışına saygı duymak lazım..hepinizin emeğine sağlık.
ve rica ediyorum röp bulanan kimse yorum yazmasın konu uzamasın..

...MasaLLar AnLatılır ve Gün Biter...
..Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan..
.. .Masum bir buLuttum öyLece. ..

. . .Şehrin pisLiğinde maviLiğini, beyazLığını unutan. . .
..Suskun bir sorundum sadece.. Beyazın her tonunu siyahLara boyayan..
. .. .Ve adına "HaYaT" dediler bunun. .. .
RainBoy
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 86

InaCCeSSIBLe

« Yanıtla #49 : Mart 28, 2009, 16:21:39 »

ya ben de yeni okudum...söylemek istediğim eğer röportaja birilerinin renk katması isteniyorsa bu kişi röportajı yapan kişinin değil de röportaj yapılan kişinin istediği biri olsun ya da röportaj yapılan kişiye sorulsun başka biri röportajda olsunmu diye...neyse olmuş bitmiş teşekkküler emeği geçen herkese...sonuçta emek verilmiş sedom seni seviyorumm...yağmur ellerine sağlık senin de işin zor nasıl bir tepkiyle karşılacağını bilmiyosun röportaj yaparken...o yüzden seni de anlayışla karşılıyoruz...teşekkür ederim...

Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur.
İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur.
Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren,
Tüm Dünyanın Malına Gönlün Tok Olur..!
NehiR
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 24

açma gözünü sakLanmadım..

« Yanıtla #50 : Nisan 06, 2009, 13:21:20 »

röp. yapılırken ikinci yada üçüncü kişilerin katılması gerektigini ilk kez gördüm.. tercih meselesidir bu da ayrı tabiki.. keşke ikinci yada üçüncü kişilerin yorumlarını kattıgı degilde soru cvp şeklinde olsaydı röp. tamamı.. yine de okurken keyif aldım ben.. emeğinize sağlık..

..
Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #51 : Eylül 15, 2009, 21:00:19 »

Bu röportajda adı geçen kimseyi tanımıyorum. Ama dışarıdan bakan birisi olarak diyebilirimki amaç röportaj değilmiş. Amaç Sagopakajmerin sabrını zorlamakmış. Asabilik gösterdiğini de düşünmüyorum fazlasıyla sabretmiş... Bu kişiyi dışarıdaki insanlara nasıl tanıtmak istediniz 3 kişi bilmiyorum ama bence olayınız ters tepmiş. Sizler komik bir hal almışsınız...
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #52 : Eylül 24, 2009, 21:50:11 »

Baştan sona okudum ve asıl sabrı sagopa göstermiş sürekli sıkıcı agrasif karamsar sözlerine karşılık olarak son derece olgunlukla cvp vermiş.Verilmesine izin veridği ölçüde tabiki..  Röportajı yapan arkdaşın beklentileri olmuş ama unutmaması gereken soruları sorduğu kişinin cvpları önemlidir gırgır yada olumlu bir ortam geçmek zorunda mıydı böyle bir şart mı var? Adam kişiliği tavrı nasılsa o yönde cvp vermiş oynasaydı kendi dışında bi karekter sergileyip hoşunuza gidicek şekilde cvp verse dahamı samimi olucaktı. Bende röportaj isteidği gibi gitmiyo diye yarıda kesmesi saygısızlık hem okuyucuya hemde sagopaya.

Yada asıl sorulması gereken, illa her röportaj zevklimi geçmek zorunda?

katiliyorum

MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #53 : Eylül 24, 2009, 21:59:20 »

saqo sanada helal olsun Smiley Allah sabir vermis ve sayqili davranmissin + sana

SERKANs
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 190

::::::KuruÇeşme'li SinCe19o7

« Yanıtla #54 : Eylül 24, 2009, 23:15:21 »

arkadaşlar ayın üyesi seçilen insan röp. yapmak istemiyosa yapılmamalı. eğer ki yapıyosa sanal bi ortam olduğunu bilip ona göre davranmalı(bence). üzmemeniz gerek birbirinizi.
yağmur emeğine sağlık...

fenerbahce is life since 1907
Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #55 : Eylül 25, 2009, 01:26:25 »

Üzerinden aylar geçti bu röportajın..Ama iyi hatırlıyorum
Şimdi evsen ile çok iyi anlaşıyoruz.Belki hala olsaydı yagmur ile de anlaşırdık.Hatta Newportla bile..
Benim için kötü bir dönemdi.Tanıma amaçlı bu röportajda önceden tanınıyormuşum ve hakkımdaki fikirlere şahit oluyormuşum gibi bir durum söz konusu oldu.
Röportaj esnasında değil de yorumlara kızmıştım biraz.
Ama dediğim gibi aylar geçti.Belki daha iyi şartlarda Line ile tekrarlarız bu röportajı =)

Sanalda ayrı burda ayrı değilim Serkans..ki ona göre davranayım

SERKANs
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 190

::::::KuruÇeşme'li SinCe19o7

« Yanıtla #56 : Eylül 25, 2009, 11:59:58 »

bu kadar tartışma gereksiz onu sölemek istedim... yoksa kimsenin kişiliği beni ilgilendirmez. sen ve röp. yapanlar adına üzücü.
kolay gelsinnn

fenerbahce is life since 1907
IRCpRenS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 301

Kendi Zarfında Saklı

« Yanıtla #57 : Eylül 25, 2009, 16:23:17 »

herşey açık ve net burda Smileyşahsen röpörtaj yapılan bi kişi varken bi başkalarını dahil  edmek her türlü zemini hazırlamak gibi bişey belki hazetmio kendisinden belki tersler yani önceden sorularak hareket edilse daha doğru olurmuş o zaman için diyorum tabiki Smiley

Ama geri döndüğümde de -kokumu içine çekerek - öyle bir öperdin ki beni
. .. .Hep öyle kalalım isterdim. .. .

Gelişinin Dönencesinde En Uzun Özleme Gecesindeyim (!)

Tut Elimi Sımsıkı Titrémé Kıyamam Sana Gözyaşın Gözyaşım OLur Karışır Isyana
Sakın ßükmé ßoynunu Küsmé Hayata
. .. .ßén Varım ßundan Sonra. .. .
YéminLiYim Sana(!)
Vigil
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 15

Sen zayıfsın. Çünkü sende yeterince Nefret yok...

« Yanıtla #58 : Kasım 13, 2009, 23:20:30 »

herşey açık ve net burda Smileyşahsen röpörtaj yapılan bi kişi varken bi başkalarını dahil  edmek her türlü zemini hazırlamak gibi bişey belki hazetmio kendisinden belki tersler yani önceden sorularak hareket edilse daha doğru olurmuş o zaman için diyorum tabiki Smiley
İlk kez mi röportaj okuyorsun ?
Şimdiye kadar olanların (Yağmurla olanlarda en azından hep biri ya da birileri gelmiştir ve bu hep daha geyik ve matrak geçmesini sağlamıştır)
Sürekli birilerine bahane bulmayın
єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 70

« Yanıtla #59 : Kasım 16, 2009, 16:07:27 »

yahu halamı sürüyo bu muhabbet sedatın söylediği gibi biz artık iyi anlaşıyoruz hoş bu aralar aramız açık ama neyse
Sayfa: 1 2 3 [4] 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: