En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Kasım 21, 2008, 15:18:48
872531 Mesaj 9834 Konu Gönderen: 6871 Üye
Son üye: jnn
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Ideal Radio Clup  |  Dj Röportajları  |  Djlerle RöportajLarımız..İşte Elismina iLe biLinmeyenLer (resimlerle yenilendi)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
Gönderen Konu: Djlerle RöportajLarımız..İşte Elismina iLe biLinmeyenLer (resimlerle yenilendi)  (Okunma Sayısı 4248 defa)
Lavinia
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

kes´tarzımıKopyala HayatınaKalitn Olsun(;

« : Ocak 14, 2008, 14:00:42 »

Meraba arkadaşlar..
Şimdiye kadar oper ve adminLerimizLe RöportajLar yapıLdı.Sıra djLerimize geLdi... Şimdi iLk acıLış Röpörtajımızı Elismina iLe yapıyoruz... Elismina ve bilinmeyenLeri...

...Elismina...

-Elismina önceLikLe Seni tanıyaLım.Kısaca bi özgeçmiş istiyorum Senden Röpörtaj öncesi dinLeyiciLerine tanıtaLım seni Smiley
-Gayet "öz" bi gecmisim var, bu zamana kadar hep kendimi aramakla gecti gecmisim. Kimim neyim nerden geliyorum, nereye gidiyorum, bundan sonra ne yapacagım diye cok dusundugum oldu. Ama sonrasında cıkılamaz bi yol alınca insan kendi kendine dur demek zorunda kalıyor hayatı ve kendinizi bu hayatın acımasızlıgına bırakıyorsunuz. Nasıl yasamanız gerekse oyle yasıyorsunuz. Gunluk yasadım her zaman yarını dusundugum zamanlarda boguldum kendi dunyamda ve İnsanların beni kabullenmesini bekleyemez oldum, kendi yagınla kavrulmak vardır ya yolum buydu, cizgim buydu...Sadece kendim icin yasamak zorunda kaldım, Cok yalnız kaldım ben bu hayatta cok..Velhasıl kelamÖz gecmisim tek kelime ile sudur: "YalnızLık".

-GünLük yaşamda yani Reel hayatınızda neLer yaptıgınızı,neLerden hoşLandıgınızı anLatırmısınız bize.
- Normalde aktif, hareketli bi insanımdır. Cok konusur,cok gezerim, sıcakkanlıyımdır.Biri bana bisey sormasada pat diye atlarım yardımcı olayım diye, patavatsız oldugum dunusulebilir:) saklaban degilim ama. Kolay dost edinmem, cok seciciyimdir insanların tepkilerini denerim, kimin dost kimin dusman olabilecegine ordan karar verebilirsniz. İdealde cok yaptım bunu ama kimse dost olamadı cunku kimse kendi degil.. (LaL) haric.belki vardır bana rastlamamıs..Nelerden hoslandıgıma gelince sinemaya gitmeyi cok severim, gunde 2kere gnctrkclliye bedava biliyosun:) bi gunde iki film cıkmıs oluyo aradan yalnız djlige tekrar basladıgımdan beri hayatımda yaptıgım bicok eglenceli aktiviteden vazgectim. En belirgin ve degismeyen hobim muzik dinlemek, bir sarkının ruhunu giymek, icinde bulunmak, onu yasamak en buyuk haz benim icin.Sadece dinlemek icin dinlemem ben her sarkının sozleri beynime kursun gibi saplanır,Ve yurumeyi cok severim, dag, tas, yol neresi olursa olsun kulagımda ruhuma isleyen sarkılarla yururum sonsuzluga. Onumde bitmeyen bir yol, bosluga yuruyen bir yol olarak kurulur beynimde ve sonrasında birine yada bir direge carpınca, sokaktaki insanlar bana guldugunde aklım basıma gelir.(bu cok olmusdur.)Yururken kendimi cok kaybetmisimdir. Yani sevdiginiz herseyde kayboluyorsunuz malesef bende boyle oluyo:)

-Müzik Nedir sizce? Müzigin sizin hayatınızdaki önemini ögrenebilirmiyiz?
-Muzik, yasadıgınız dilsiz hayatınızın konusan yönüdür. Kisiliginiz nasılsa dinlediginiz sarkılarda o yonde oluyor. Ornek olarak sizin seciminiz rock'sa asi, inanılmaz bassgitarlı efektli soundlu muzikler dinlersiniz. Nedir kisilik olarak cok baskıcısınızdır, Asi'sinizdir, Sinirlisinizdir. Turku dinleyen kisiler icinde cok farklı daha sakin, evcil, hosgorulu birisinizdir. Ha bu su demek degildirki turku dinleyen rock dinlemez, rock dinleyen turku dinlemez..bir sarkının ruhunu giymek, icinde bulunmak, onu yasamak en buyuk haz benim icin.Sadece dinlemek icin dinlemem ben her sarkının sozleri beynime kursun gibi saplanır, beni etkiler. Hayatımın her evresinde boyle oldu ve olucaktırda..

-Sanaldan Reele taşıdıgınız dostLukLarınız,arkadaşlarınız,a$klarınız oLdumu ?
-Evet oldu ama bu konulara girmeyelim mazide kaldı Smiley
-Bi isim olsak olmazmıydı ;p
-ı ıh Smiley zaten okuyunca anlayacaklardır kim oldugumu.. ayrıca.. Yasadıgım hic birseyden pisman olmadım, olmayacagımda
-pekala Zorlama yok Smiley

-Hayatınızda Biri Varmı ? ( cokmu özeL oLdu ;p)
-İsime asık bi bayanım desek daha dogru olur;)Yani yok.:Pp

Şimdide Birazcık İdeaLe ve Djlige döneLim Smiley

-ideaLın Sizin için öNemi Nedir?
-Ah ah;) Kalbimin kapanmayan yarası ideaL. Neden dedin diyecek olursan cok zamanım gecti burda, iki yıl bittide ucden gidiyoruz. Cok kızdım, kırıldım cekip gittim sessiz sedasızca. Degisen her zaman nickim oldu kızsamda kırılsamda hep geri dondum yuvama. Yuvam diyorum cunku o kadar benimle doluki. İdeaL gercekten vazgecemediklerim arasında Gitmek isteyipte gidemedigim sabrımın sınırlarını zorlayan bir yer. Kimse bu kadar etkileyici olamadı bana..kısası cok guzel gunlerim gecti ideaLde bir keresinde bir dogum gunu yasadımki omrum boyunca unutamam yasadıgım mutlulugu seviyorum burayı kahretsin! Wink)

-idealde sizin için gerçekTen önemli,deger verdigin insanlar varmı? İsim ve nick aLaLım Smiley
-LaL, KaraguL  ve solemediklerim varsa affola onların yeri cok ayrı yuregimde..

-İdeaL a$kınız oLdumu hiç ;p
- İdeaL'e asıkdım ben:)) kimsenin 3 gunluk sevgilisi olmadık sukur olsun Wink

-Dj hayatınız ne zaman başLadın Elisma?
-Karlı bir kış akşamı radyoda bir ses.. gel gel elismina gel diyordu.. ;Dsese kulak verdim ve gittim.Gittigimde karsılasdıgım manzara ise...Oh..Aman Tanrım..! ::DDD isin jaka kısmı tabi:D defneli,sarpdereli zamanlardı..cok cok eskiden beri burdayım gun olarak hatırlayamıyorum cok zaman oldu..Merakla girdigim bir site idi.webten giriliyodu o zaman. scripte vardıda ben bilmiyodum:)sonra yayında bir kız şekermi şeker.a bu radyoyu nerden dinleyecegiz yardım edin diye cırpınırken actım.ve o tatlı ses kulagımda yankılandı.. o gunden sonra hergun dinlemeye basladım onu..E surekli gelincede Sizde oturuyorsunuz kanalda sonra muhabbetler vs vs.. tabi sonrasında yasadıgım cok acı..traji komik bi hikayem var aslında ama hic girmek istemiyorum zamanında cok acı'mısdım, acıt'mısdım..Ve sonra bu acıların ustune dj oldum LaL sayesinde diyelim Smiley

-iLk yayınınızı anLatırmısın bize?
-iLk yayınımda Sarpdere vardı meteor vardı:) saat gece 2 Cheesyöh lal özele geldi gel lem seni dj yapıcam. ben saskınlıklar icindeyim ben ne anlarım yapamam edemem nie yapanların senden ne fazlası var dedi. sonra sifre filan filan...bade vardı, eylul otesi vardı burcum..yayını aLdım ellerim tir tir titremekde, ben boyle heyecan yasamadım sanki bi barda sahne alıyorum gibi..  ellerimden tut kalbimin titredigini hissediyordum, konusmak guctu herkes aglıyomusun diyodu..nanılmaz dı asla unutamam Sonra bu gunlere geldik isde:))hatta  meteor orhan ölmezden sarkı isdedi benimde pcmde 31 tane sarkı vardı;D

-Ne tarz müzikler çaLıyorsun? Ve en Cok HAngi Parcayı caLmaktan Zevk aLırsın?
-ah ah sorma, ne tarz kaldı ne tavır Wink) Rock calmayı seviyorum, Yabancı rap seviyorum. Ama bizi dinleyen kesimin cogunlugu arabeskci, duygusal,romantic insanlar malesef tarzimdan vazgecmek zorunda kaldım burda.. Ne istenirse onu dinlemek zorunda kalıyoruz bizlerde.. Tarzım degil diye dinleyicinin istegini calmamazlık olmaz. Gelisemeyiz.. Zevk aldıklarıma gelince ruhuma hitap eden her muzigi calarım turkude olsa.

-Senin için özeL oLan DinLerken düşündügüm,duygulandıgın Bi parca ismi isticez Senden?
-Almanyada yasayan bi rapci olarak tanınıyor.Ejderha- Tanrıya verdigi nimetlerden dolayı sukrederiz Diye bir sarkı beni bitiriyor..hatta su anda calıyorum radyoda:)) Bizi gencligimizde yakaladıgı, uykudan uyandırdıgı icin,kendinden emin eller keskin gozler ve bilenmis kuvvetle yaslanmıs,solmus yorgun dunyadan saflıga atlayacak memnun yuzuculere donusturdugu icin sükürler olsun tanrıya diye gidiyor.

-Djlerimizden yayını zevkLe dinLedigin djLerimiz varmı ?
-LaL tartışmasız..

-Eger dj görevinde oLmasaydınız idealde hangi yetkide olmak isterdiniz?
-uzun zamandır dj'i yetki istemedim hicbir zaman ben boyle mtuluyum yetki alınca insan nerden geldigini unutuyo malesef Smiley her yönetici icin gecerli bu lafımın sonuna kadar arkasındayım..
-Waw iddaLı Bi söz oLdu Smiley
-Diger djlerim alınmasınlar, djim dogruları soylemek her acıdan en iyisi, ses guzelligine onem verilmiyor, eglendirme cabaları yok, dinleyiciye ilgi yok..Bu sekilde ideaLradyo nasıl buyuyup,gelisebilir.. benim dinleyicim 20ye dustugunde icim cızlıyor. bu kadar kotumuyum diyorum icimden.Sıkı bir yonetim gerekli, önem verilmeli djlere. Nitekim Serverın kalbi İdeaLRadyo'dur.

-DinLeyiciLerine iLetmek istedikLerin varsa Söz sende Elismina..
-Dinleyicilerime tesekkur ediyorum beni bıkmadan usanmadan dinleyip, cok zaman agladıgımda bana katlandıkları icin yanımda olduklarını bilmek guzel..

-tşk ederiz Elismina bize katlandıgın sıkılmadan sorularımıza cevap verdıgın için:)

-Ben tşk ederim Smiley

seçmeLer
-[13:32]<Elismina> hade
[13:32] <Elismina> :d
[13:32] <Elismina> yayındayim
[13:32] <Elismina> zor olmasın ha
[13:32] <Elismina> üf
[13:32] <Elismina> heyecan bastı birden
[13:32] <Elismina> :s
[13:32] <Elismina> :d
_
[13:33] <@Lavinya> de hadi kızım bulasık yıkıcam daha Cheesy
[13:33] <Elismina> tmm
[13:33] <Elismina> sus
[13:33] <Elismina> Cheesy
[13:33] <@Lavinya> Sen cevap veredur ben bulasıkları yıkıyıp gelıyım:D
_
[13:37] <Elismina> simdi ne soruyon
[13:37] <Elismina> Cheesy
[13:37] <@Lavinya> Cheesy
[13:37] <@Lavinya> ay ne sabırsızsınsn sorcaz kızım dur Cheesy
_
[14:17] <@Lavinya> Elismina
[14:17] <@Lavinya> şş:D
[14:17] <@Lavinya> Zormu sordum kısım:D
_
[15:10] <Elismina> bittimi
[15:10] <Elismina> Cheesy
[15:10] <Elismina> Eglenceliydi ya
[15:10] <Elismina> Tongue
[15:10] <@Lavinya> bıttı Cheesy
_
[15:09] <Elismina> Lavinya ötekine gec
[15:09] <Elismina> Cheesy
[15:09] <Lavinya> bitti kızım
[15:09] <Lavinya> yeter:D
[15:11] <SvG> nerde
[15:11] <SvG> bitimi
[15:11] <SvG> :d
[15:13] <Elismina> üf
[15:13] <Elismina> Cheesy
[15:13] <Elismina> nie bitti
[15:13] <Elismina> cok zevkliydi
[15:13] <Elismina> ya
[15:13] <Elismina> :PPP

Biz cok egLendik Umarım Sizde begeNirsiniz..

Elisminamızı görelim bide Wink

RadyoClub
« Son Düzenleme: Nisan 06, 2008, 22:19:27 Gönderen: Lavinia » Logged

Sus söyLeme ..
hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya ..
yeniden yanLız, eskiyi yitirmiş oLmaya ..
aLıştım yanLızLığın soğuk makamına ..
 üşümeyeyim yeter ..
LaL
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 46

that wâs just a dréam.. .

« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2008, 14:03:35 »

yerim ki ben onu (;

mucx elişmina'ma.. seviorum kocaman.. .

[K/ayıp..]
Elismina
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

bu deli gidise kafa tutmak lazım

« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2008, 14:11:09 »

hehe süper olmus yau okudumda Wink
egenceliydi cabuk bitmesine uzuldum yanlız:)) basarılarınızın devamını diliyorum Smiley
1 kere daha tesekkurler..

LaL'immmm bende seni jok sefiyorumm.. bal şekerimm:)

Bir sazın tellerinde okşanan sızıyım
'değmen benim gamlı yaslı gönlüme' diyor dağların adamı
ellerinden notalar kayıyor,
gece yanığı teninde sevda bileniyor, hissediyorum
tütsü kokulu bir gecenin omzuna yaslandım
dudaklarımda dilsiz bir huzur,
öpmeni bekliyorum.

SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2008, 14:16:08 »

emeginize saglikk çok guzel olmuss  okumasi dahi eglenceliydi
yoruldum ama onemli degil Cheesy
ikinizede tesekkurler
Elismina
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2008, 14:19:08 »

lavinyaya saglık herseyi o yaptı:)

[15:10] <Lavinya> Elismina ne dıcem
[15:10] <Elismina> Tongue
[15:10] <Lavinya> [15:07] <Elismina> Diger djlerim alınmasınlar, djim dogruları soylemek her acıdan en iyisi, ses guzelligine onem verilmiyor, eglendirme cabaları yok, dinleyiciye ilgi yok
[15:10] <Lavinya> bu hangı soru kızım:D
[15:10] <Lavinya> kafam karıstı benım:d
[15:10] <Elismina> bunu seye koy
[15:10] <Elismina> bak
[15:10] <Elismina> Eger dj görevinde oLmasaydınız idealde hangi yetkide olmak isterdiniz?
[15:11] <Elismina> bunun altına koy
[15:11] <Lavinya> okiş
[15:41] * Lavinya Az yokum yoruldum

:DDDD yani hersey kolay olmadı bunu slemek lazım:PP yorduk muhabiri kafasıda karısdı canımbenim yau Wink

öpmeni bekliyorum.

SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2008, 14:20:26 »

Cheesy  Cheesy  Cheesy
KapRiS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 1

En GüzeL Ask Zor oLandıR...

« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2008, 14:21:05 »

süper olmuş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elelrinize sağlık  Kiss

♥ кαρяιѕ ♥
Elismina
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2008, 14:22:34 »

Smiley sıra sanada gelecek kapriscim  Grin sen daha super olucaksın hissediyorum
 Grin
[13:33] <Lavinya> uzun cevaplar istiyom ona gore:D
[13:33] <Elismina> off
[13:33] <Elismina> Tongue
[13:33] <Elismina> denicez
[13:33] <Lavinya> de hadi kızım bulasık yıkıcam daha Cheesy
[13:33] <Elismina> sus
[13:33] <Lavinya> Sen cevap veredur ben bulasıkları yıkıyıp gelıyım:D
[13:33] <Lavinya> anca olur CheesyCheesy
[13:33] <Lavinya> HAHaytr

öpmeni bekliyorum.

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 13

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2008, 14:22:39 »

Hoş olmuş jiji olmuş:)

ikinise de teşekkürler..

ÜzüLüRüm RenkLi ßilyeLerim EteğimdeN DüşeRse

ღ•°Amor Fâti•°ღ
Lavinia
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #9 : Ocak 14, 2008, 14:22:59 »

Grin Grin öLdüm yahu bi yandan foruma koyuyorum bi yandan sabırsız dj e soru yetiştirmeye calısıyorum Grin bide önizLeme yapamadım Cheesy idare edin artık:D

Sus söyLeme ..
 üşümeyeyim yeter ..
Lavinia
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Ocak 14, 2008, 14:24:29 »

Rica Smiley begendiyseniz ne mutlu bana Ugraştırdı baya ama Smiley

Sus söyLeme ..
 üşümeyeyim yeter ..
KapRiS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 1

En GüzeL Ask Zor oLandıR...

« Yanıtla #11 : Ocak 14, 2008, 14:33:42 »

sabırsızdı dj mız hemde cokkkkkkkkkkkk
sevgim dahada sabırsızdı ama  Cheesy Cheesy Cheesy

♥ кαρяιѕ ♥
Elismina
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #12 : Ocak 14, 2008, 14:35:32 »

helin'imm begendiyseniz super:)

hehe Tongue hakikaten cok eglendim yau..

öpmeni bekliyorum.

Bellona
IdealForumcu

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #13 : Ocak 14, 2008, 14:37:38 »

Lavinya bebeqim öncellikle yüreğine  sağlık böle birşeyi bizlerle paylaştıqın icin.Sonrada Elismina sanada tşkler bizlerden bu bilgileri saklamadıqın icin güzel ve eğlenceli bi röportaj olmuş arkdaşlar:)SmileySmiley ( bu arada insanı değiştiren yetki olamas bence değişmek isterse değişir:))

Bir gün ay bana sordu ki bu gece neden yalnızsın bende dedim ki sen gökyüzünden arılınca nasıl yalnız kalıyorsun.

Lavinia
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #14 : Ocak 14, 2008, 14:41:06 »

muujjkaaa bellona appamm Grin benim için büyük zevkti Sende yorumunu eksik etmedigin sagoL Grin muju mujuujujujjuj Cheesy Grin

Sus söyLeme ..
 üşümeyeyim yeter ..
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: