En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 23, 2012, 07:01:34
1725879 Mesaj 29050 Konu Gönderen: 26936 Üye
Son üye: Vafsoodosof
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Bilgisayar & Teknoloji  |  Donanım Haberleri Ve İncelemeleri  |  NZXT'den yeni oyuncu kasası: Tempest EVO
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: NZXT'den yeni oyuncu kasası: Tempest EVO  (Okunma Sayısı 11866 defa)
Dua
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 344

Coq qisliyy ajanımm ;pp

« : Kasım 18, 2009, 11:55:05 »

Tasarım anlamında dikkat çekici çözümlere sahip olan kasa üreticisi NZXT yeni bir modelini daha kullanıma sunuyor. Tempest EVO olarak isimlendirilen mid-tower segmentindeki yeni oyuncu kasası 211.5 x 521.5 x 562 boyutlarında ve 11.2 Kg ağırlığında. Yapısında çelik kullanılan tamamı Siyah renkli kasanın normal koşullarda 3 adet sabit disk bölmesinin çıkarılması halinde ise 6 adet 5.25-inç sürücüye ev sahipliği yapabileceği açıklandı. Etkin kablo yönetimi için kasa içi bölmelere sahip olan ayrıca hızlı soğutucu kurulumuna olanak tanıdığı belirtilen Tempest EVO'da su soğutma sistemlerine özel iki de hortum deliği bulunuyor.
Tempest EVO modelinde kasa içi soğutma için 6 adet fan kullanan NZXT Mavi LED'li iki adet 120mm fanı kasanın ön kısmına bir tanesini yan panele bir diğerini arkaya ve 140mm çapındaki diğer iki fanı ise üst kısma konumlandırmış. Tasarım özellikleriyle de dikkat çekici bir çözüm olan NZXT Tempest EVO 100$ seviyesindeki tavsiye edilen yurt dışı satış fiyatıyla kullanıma sunuldu.

.. . Öyle bi içten sarılırım ki selama durur tüm geçmişin . ..
Olabilirliğine şaşarsın böyle sevilmenin (!)
RadeoN
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 42

Gereksiz cümleler buldular noktalarını.

« Yanıtla #1 : Nisan 20, 2010, 17:24:45 »

100$ zamanında bi kasaya verseydim bilgisayar tamirinden anlıyan biri değil bilgisayara mal mal bakan züppe olurdum ;d oyun kasasıda neymiş ya Al 2-3 tane fan anakarttan al gücü yapıştır kasanın üstüne al sana en kral soğutucu
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: