En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 23, 2012, 17:57:22
1725880 Mesaj 29051 Konu Gönderen: 26977 Üye
Son üye: fuckmobcaro
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Duyurular \ Uyarılar \ Öneriler  |  |By|KiDnarut| nedan banlandı ??
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: |By|KiDnarut| nedan banlandı ??  (Okunma Sayısı 1625 defa)
Merhametsiz
Administrator

Teşekkür Sayısı 80

ѕαηα νєя∂ıgıм ∂єgєяι вαşкαѕı νєяємєz..!

« : Mart 30, 2009, 14:16:00 »

gerekçe olarak hakarette bulundugu söyleniyor kişisel bir sorun karşısında şahsı hakaret yapılmışsa üyeyi neden uyarmıyorsunuz açıklayın bizde görelim neden banlandıgını konuyu baştan sona okudum yapılan bir hakaret göremedim sayın helin hanım sizin yazmış oldugunu şu cümle dışında

almışsın dikkate yorum yapmışsın ama akp ağzıyla:) kendinize has fikriniz yok çünkü.. güdülmeyi hakediyorsunuz:)

adama hayvan demişsiniz bunu hakaret kabul etmiyormusunuz.hakaret sonucu banlandıysa sizi kim banlıycak. yada siz iki insan olarak onu kendi insanlıgınızdan üstünmü tutuyorsunuz.

yönetimin bu olayı incelemsini istiyorum .sen yetkılımısın die yargılama suçlarında bulunanlar bir kere daha düşünsünler bende bu forumun üyesiysem bir şeyler sorma hakkım var 5 yıllık bir üyeyi kimsenin bir kalemde silme hakkı oldugunu sanmıyorum kişisel sorunlarını globalleştirmeyin ltf.
« Son Düzenleme: Mart 30, 2009, 14:17:39 Gönderen: Merhametsiz » Logged

Μűήzέvì
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 144

≈≈S & N≈≈

« Yanıtla #1 : Mart 30, 2009, 14:17:49 »

Benimde içimdeki bir his bu konunun buraya varacağıydı..

Kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin... rüya kadar derinde...
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #2 : Mart 30, 2009, 14:19:35 »

Helin Senınle İlgili ßişeymi Sattı Satılan ßişe Göremiyorum ßen Vurgulayıp Duruyorsun..

buda abinizin sözleri.. hayvan demem ben kimseye öyle algılamış olsa gerek.

savunduğunuz şeylere dikkat edin..

Hepinizin aLter egoSuyum.
aaaaa-27
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2009, 15:12:24 »

Merhametsiz sen kimsin bu nick başkasına aitti
İsis
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2009, 16:03:39 »

Öncülük etmek sizeme düştü..anlamıyorum.
Merhametsiz
Administrator

Teşekkür Sayısı 80

« Yanıtla #5 : Mart 30, 2009, 18:18:04 »

ne var o sözde onu sattı bunu sattı demişsiniz oda sormuş siz art niyet taşırsanız sorun teşkil eder tabi

birde şahsa karşı hakarette bulunmadıgını söylüyorsun ama şurdaki mesajın ööyle demiyor

almışsın dikkate yorum yapmışsın ama akp ağzıyla:) kendinize has fikriniz yok çünkü.. güdülmeyi hakediyorsunuz: )

güdülmeyi hakediyorsunuz: ) --------  hayvanları güderler sen adama bariz hakaret yapmışsın senin söledigin gibi yanlış anlamışsa sende söledigini yanlış anlamışsın

adalet istiyoruz yargısız infaz degil
« Son Düzenleme: Mart 30, 2009, 18:27:17 Gönderen: Merhametsiz » Logged

Dua
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 344

Coq qisliyy ajanımm ;pp

« Yanıtla #6 : Mart 30, 2009, 19:32:43 »

yorum yapmayacaktım ama attığın pm e istinaden yazıyorum bunları .
4/5 yıldır forumda olduğunu söylediğin |By|KiDnarut| gözlemlerim kadarıyla yönetime hep tezat olan bir üye.
Ve dünde kullanmaması gereken kelimeler kullandı .

ne var o sözde onu sattı bunu sattı demişsiniz oda sormuş siz art niyet taşırsanız sorun teşkil eder tabi

diyorsun da art niyet taşıyan arkadaş asıl kendisi .
konusuna gelen yorumlardan sadece Helinin cevaplarına karşılık verdi hoş olmayan bir uslupla ki buda onun Heline karşı  ne derece şartlanmış olduğunun kanıtıdır .
Sabır sabır bir yere kadar , Helin'in sabrıda buraya kadarmış.
Savunuyormuş gibi göründüm belki ama aynı laf bana yazılmış olsa bende aynı tepkiyi verirdim .
YARGISIZ İNFAZ ??
kulaktan dolma bir laf üzerine alınmış bir karar değil ki yargısız infaz olsun .

« Son Düzenleme: Mart 30, 2009, 19:33:39 Gönderen: Dua » Logged

.. . Öyle bi içten sarılırım ki selama durur tüm geçmişin . ..
Olabilirliğine şaşarsın böyle sevilmenin (!)
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #7 : Mart 30, 2009, 19:41:12 »

duacım tşkler.

Yorum yapılırken lafın nereye gideceğini bilmeyenler var.. ben bir bayanım ve bana söylenen lafı reelde olsam yediririm.. yetkili olmak sabırlı olup her lafı yutmak değldir.. güdülme kelimesine gelince bu türkçede çokca kullanılan bir kelime ki manası açıktır.. laf cambazlığı yapmaya gerek yok.. burda konuları takip ediyorum bazen herkes dozunu kaçırabiliyor ama Helin Senınle İlgili ßişeymi Sattı Satılan bunun gibi kişiliğe saldırı amaçlı lafı ben affetmem.. yargısız infazmış.istediğin kişiye şikayet edebilirsin beni..

Merhametsiz
Administrator

Teşekkür Sayısı 80

« Yanıtla #8 : Nisan 01, 2009, 20:16:52 »

yani sende haklısın esranur:) kendi kazancı olmaysn bir partinin sempatizanı olarak yan sanayi partilerin kazanımına sevinmen normal:) karayalçın kaazanmadı diye elbet üzülürüm çünkü benim paramla geçimini sağlayan,olmadı villalar,yatlar katlar alan bir i.melihin başkente uygun olmadığını düşünüyorum.. ama şunu anladım koyun-sürü muhabbeti halkımızı mutlu ediyor:) bakaım seçimden sonra da ayn fikirde olacaklar mı:) beni alakadar etmeyen konular olduğu gibi seni alakadar etmeyen konularda vrmış demekki;) o yüzden fikrini belirt balık olma her yerde :p

burdada aynı hitapla bırakın 1 kişiyi sanırım global bir hakaret görüyorum.bunu ben uydurmadım sanırım

yukardaki kelimeyide bu şekilde açıklayacaksan : güdülme kelimesine gelince bu türkçede çokca kullanılan bir kelime ki manası açıktır...  evet yeterince acık...
sana yazmış oldugu cumleyi neden kendi düşündügün gibi düşünmüyorsun sende acık bariz onun üstüne oynadıgını gösteriyorsun

şunuda bildirmek istiyorum oşahsın silinmesi hiç bir gerçegi değiştirmez burdakı amaç tamamen haklıyı haksızı bulmak bir kidnarut gider 1000 tane gelir. bir insan kesinlikle bu şekilde susuturulamaz.cunku ban attın die girilmeme gibi bir lüksü yok yine pekiştiriyorum haklı ve haksız herkesin yorumuna acıgız sadece taraf gözet meden ve adil bir şekilde unutmasınlarkı herkes aynı duruma düşebilir
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2009, 20:18:44 Gönderen: Merhametsiz » Logged

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #9 : Nisan 01, 2009, 20:17:51 »

duacım tşkler.

Yorum yapılırken lafın nereye gideceğini bilmeyenler var.. ben bir bayanım ve bana söylenen lafı reelde olsam yediririm.. yetkili olmak sabırlı olup her lafı yutmak değldir.. güdülme kelimesine gelince bu türkçede çokca kullanılan bir kelime ki manası açıktır.. laf cambazlığı yapmaya gerek yok.. burda konuları takip ediyorum bazen herkes dozunu kaçırabiliyor ama Helin Senınle İlgili ßişeymi Sattı Satılan bunun gibi kişiliğe saldırı amaçlı lafı ben affetmem.. yargısız infazmış.istediğin kişiye şikayet edebilirsin beni..

ideal forumlar ..

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: