En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 30, 2008, 16:57:12
774397 Mesaj 8194 Konu Gönderen: 6366 Üye
Son üye: .PeLin.
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Duyurular \ Uyarılar \ Öneriler  |  HERKES OKUSUN!!....(bu uyarıyı unutanlar tekrar okusun)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: HERKES OKUSUN!!....(bu uyarıyı unutanlar tekrar okusun)  (Okunma Sayısı 903 defa)
LaL
Genel Kordinatör

{KayıtLaRa geçSindi ''ßuSevda(!)''♥ .. .}

« : Nisan 26, 2007, 23:13:48 »

Çok sevgili ve saygılı(!) forum üyeleri...

''idealsohbet'' hepimizin en başta benim ve yetkililerin evi gibidir. ''Forum'' sığınağımız gibidir. Senelerdir seviyemiz ile tanındık biz.
Fakat son zamanlarda Forumda gruplasma gözleniyor. 2  3 Grup söz konusu ve bir gruptan biri konu acmaya, cevap yazmaya görsün diger grup direk konuya atlıyor ve nasıl provake edebilirim. neresinden tutup cekiştirip kavga cıkartabilirim diye bakıyor (!)
    Her zaman orta yolu bulmaya iltimaslı davranmaya calıstı(m)k fakat iş cıgrından çıkmış durumda..Yetkililerle olan özel sorunlarını Forum, idealsohbet, yetki, iltimas, adam kayırma, haksızlık sorunları gibi konularla ört bas etmeye çalıştıgınızı görüyorum. Ki Yetkililerimiize yapılan saygısızlık bize yapılmış demektir.
   Forumda kalmak isteyen üyelerimizden birkaç istegim olucak;
   1-) Forum kuralları (en üstte göze batıyor zaten!) bölümümüzü tekrar tekrar anlayana kadar okumanız.
   2-) Hiçbir yetkili ile konu içerisinde, yada konu açarak tartışmamanız ( bir sorununuz var ise ''özelinde'' onunla halletmeniz.)
   3-) Düzeyli bir şekilde sohbet geyik ve paylaşım yapmaniz

Ve son olarakta Seviyenizi ne olursa olsun korumanız(!)
   Bu maddelere uymayan her kim olursa olsun nicki sorgusuz olarak yasaklanacak ve gerekli görülen mesajları silinecektir bilginize(!)
Biz Forum'u bu günlere getirebilmek için gece gündüz aylarca ugrastık. Ve kişisel nedeni olan bir grup üye için asla adımızı lekelenmesine izin vermek gibi bir niyetimiz yok. Lütfen kurallara uyalım, Amacımız ''Paylaşım'' olsun. Provakatorlük yapmayın. Bu konu bilgi vermek ve uyarmak içindir lütfen gereksiz post atmayalım ve tartısmalardan kacınalım..

idealpaylaşım'lar.
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 15:56:12 Gönderen: zuzu » Logged

LaL
Genel Kordinatör

« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2007, 23:20:50 »

Forum kuralları Madde 9-)Forum Yönetici'leri. Tüm konu ve başlıkları silme, düzenleme hakkına sahip olup, kullanıcıları forumdan uzaklaştır. Üyeliğini iptal eder. Bunun için kimseye hesap vermek zorunda değildir.(!)

ScreaM
PsikopatIdealci

çığℓıк çığℓığα ѕυѕυуσяυм!

« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2007, 23:26:11 »

hImm. Sonunda eL attIn ße abLacIm. Gec kaLmı$ sayILmazsIn. iLgin İçin TeşekkürLer.

Helin
PsikopatIdealci

ßérf fédi diKé:)

« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2007, 23:29:32 »

saoL Gonca'mm Umarım Güsel Olcak Herşey..
LaL
Genel Kordinatör

« Yanıtla #4 : Nisan 26, 2007, 23:30:51 »

umarım helinjim.. amacımız paylasım olsa zaten hersey güzel olur..

Konuya Lütfen gereksiz post atmayalım. Ve Sakın ola ki tartısma cıkarmayalım...

SizofreN
PsikopatIdealci

{ Léavé mé aLôné... }

« Yanıtla #5 : Nisan 26, 2007, 23:33:13 »

ßende Önce Konular içinde Geresiz Postların silinmesini Önerdim. Ablacım.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 09:46:18 Gönderen: SizofreN » Logged

ßeni Ancak ßir ßenzerim Öldürebilir!.
Cici
PsikopatIdealci

♥My heart is crying out for you.♥

« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2007, 20:39:29 »

Cok dogru bir konu olmsu ki umarım o gruplasma yapan arkadaslar bunnarı okur. Bence daha dikkat cekici olması acısından anketler bölümüne konulmus olsa eminim 1 cok kisi merak edip bakacaktı.. Herneyse,

umarım seviyeli ve daha güsel bir ortam icin tüm uyarılar dikkate alnır.

Anladım ki; Adın Ebediyete Esir Verilmiş Bir Ruhun Tadında...

''Bir Kez Daha''...

Sıcacık Bir Ekmek Misali...

''Sevgili''...

By_KuŞ
PsikopatIdealci

Her Başlangıcın Bir Sonu Varrr!!!!

« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2007, 18:34:55 »

yerinde bi uyarı saol lal umarım herkez saygı ve sevgi çerçevesinde dostluklarını pekiştirir Smiley

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2007, 13:53:17 »

Forum kuralları Madde 9-)Forum Yönetici'leri. Tüm konu ve başlıkları silme, düzenleme hakkına sahip olup, kullanıcıları forumdan uzaklaştır. Üyeliğini iptal eder. Bunun için kimseye hesap vermek zorunda değildir.(!)

Peki bu haklı bi durum mu... ? Böyle hakkı olunca sanki her alana müdahale ediolar gibime geliyor.
Gerekli yada gerksiz gibi... :S

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
YaRaMaZ_CoCuK133
PsikopatIdealci

umudumu dar aGacına asar ipini cekerım ben deLiyim

« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2007, 15:46:10 »

Taßi hakLarı var adı ustunde yönetici>> ßu arada Sağ duyunuza hayranım herzaman için LaL'cim 

...
LaL
Genel Kordinatör

« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2007, 16:27:20 »

: ) saol

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: