En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 05:19:00
790826 Mesaj 8340 Konu Gönderen: 6418 Üye
Son üye: nick_yoq
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Duyurular \ Uyarılar \ Öneriler  |  Üyeliğini Sildirecek Ve Konu Açan Üyeler Bakın Lütfen.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: Üyeliğini Sildirecek Ve Konu Açan Üyeler Bakın Lütfen.  (Okunma Sayısı 475 defa)
RadeoN
PsikopatIdealci

Gülüşünü Sevdiğimi Bilmeni İsterim ... " e ♥ n "

« : Nisan 06, 2008, 21:46:04 »

Arkadaşlar biliyorsunuz forumumuzda eskiden eklenmiş bir kural var öncelikli olarak Tıklayın lütfen.Burada gördüğünüz gibi konu açma sayısı ile ilgili bir kuralımız var.Fakat çoğu arkadaşlarımız bunu görmüyor.Olabilir tabi göremiyebilirsiniz bizim görevimizde size hatırlatmak size bir daha hatırlatma gereği duyuyoruz çünkü hergün bu sorunla uğraşıyoruz günde gelip 10 konu açan üyelerimiz var ve biz bu konuda sıkıntı çekiyoruz.Kurallar basit oradada göründüğü gibi ;

Günde en fazla 4 konu açma hakkınız var arkadaşlar lütfen unutmayın ve  size herne olursa olsun olurda okumamış olursunuz bu konuyu size eğer fazladan konu açtığınızda Moderator veya Administartor arkadaşlarımız tarafından özel mesaj'la uyarı gönderilecektir.Eğer uyarıları dikkate almazsanız ilk seferinde  3 gün ikinci seferinde 7 gün forumumuzdan uzaklaştırılacaksınız.

Diğer bir konuyu dile getirmek gerekirse yöneticiler olarak bir karar aldık artık hiçbir üye silinmiyor.Yâni boşuna beni silermisin diye gelmeyin çünkü bu işlemi yapmıcak hiçbir arkadaşımız sebebine gelirsek ; " Bir bakıyoruz bir kişi diyor benim üyeliğimi silermisiniz tamam diyor arkadaşlar ama silindikten 1 gün sonra geliyor yeniden üye oluyor " Bu olay artık bizi yordu.Bundan sonra kimse silinmeyecek eğer silinmek istiyen veya forumda ilişkisinin kalmamasını istiyen üye Moderator veya Administartor arkadaşlar tarafından sınırsız süreyle banlanacaktır.Bu ban sadece nick'ine eklenecektir yani IP numaralarınız veya Email adreslerinize bir ban uygulanmıyacak.Lütfen bunlara göre bundan sonra işlemlerinizi gerçekleştirin.Şimiden anlayışınız için teşekkürler.

IdealSohbet.Com/Forum Yönetimi
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 02:37:08 Gönderen: RadeoN » Logged

My Immortal...
RadéoN bRonzé 
prOmEthEus
PsikopatIdealci

..AbNorMaL..

« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 02:27:00 »

güzel iş helal olsun tebrikler

Her giden güzelleşir demiş biri
Sen en güzelisin ve gitmemelisin...
BilinmezKi
IdealManyak

Şimdi uzaklardasın .......

« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2008, 15:50:33 »

rodeon pardon bilmiyordum  Smiley

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. Herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

RadeoN
PsikopatIdealci

Gülüşünü Sevdiğimi Bilmeni İsterim ... " e ♥ n "

« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2008, 15:51:00 »

ö.değil estaf.

My Immortal...
RadéoN bRonzé 
|By|KiDnArUt|
IdealDelisi

Mevsimsiz

« Yanıtla #4 : Nisan 07, 2008, 23:08:10 »

Güzel Bir Düşünce Olmuş Yanlız Bir Şey Eksik Kalmış Bunu Üye Olurken Üyelik Sözleşmenize Eklerseniz Daha Güzel Bir Kural Olur.Burda öle Bişe yok (Çıkış Yaptıktan sonra Link Çalışcaktır.)Düşüncen İçin Tşk.
« Son Düzenleme: Nisan 07, 2008, 23:10:18 Gönderen: |By|KiDnArUt| » Logged

Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazsın...
By_KuŞ
PsikopatIdealci

Her Başlangıcın Bir Sonu Varrr!!!!

« Yanıtla #5 : Nisan 07, 2008, 23:10:06 »

sözleşmede okunuyor mu sanki sanmam Smiley ben belki 45 e yakın forum mp3 sitelerine üye olmuşumdur ve hiç birinde okumadım Smiley

|By|KiDnArUt|
IdealDelisi

Mevsimsiz

« Yanıtla #6 : Nisan 07, 2008, 23:11:31 »

Kişiye Karşı En iyi Savunma Yöntemi Orası Okuyup Okumamak Modu İlgilendirmez yazılı Bir Belge HErzaman Haklı Olmanın %90 Demektir.

By_KuŞ
PsikopatIdealci

« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2008, 23:13:10 »

haklı her yerde haklıdır yanlız Smiley yazılmasa bile istediğini yapar uyarır 1-2 defa olmadı ceza verir Smiley

|By|KiDnArUt|
IdealDelisi

Mevsimsiz

« Yanıtla #8 : Nisan 07, 2008, 23:14:16 »

Sen eşegini Sağlam Kazığa Bağla Die Boşa Dememişlerdir. Sanırım Yeterince Açıkladım  Wink

By_KuŞ
PsikopatIdealci

« Yanıtla #9 : Nisan 07, 2008, 23:16:01 »

Smiley açıkladında bu o kadar çok möhim bişi değil mahkemelik bi durum yok Smiley

BilinmezKi
IdealManyak

« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2008, 07:35:59 »

üyelik sildirmek çok saçmalık madem üye olmuşsun bişileri paylaşmıssın sıkılmışsın yada bir sorun yaşamıssın  foruma girmessin olur biter .. bunun için ücretmi  ödüyorsun sanki ''üyeliğimi sil'' diyenler sadece blöf yapıyor bana göre ...

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. Herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

ScreaM
PsikopatIdealci

çığℓıк çığℓığα ѕυѕυуσяυм!

« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2008, 20:48:48 »

Sevgilisinden ayrılır üyeligimi sil. Forumda girdigi tartısmalarda ezildigini hisseder üyeligimi sil. Gizli takılmaya calısır üyeligimi sil. Millete laf sokmak icin farklı nick alır, üyeligimi sil. v.s v.s v.s.. Ne güzel İstanbul Smiley Haklı ve dogru bi karar olmuş.

zeHiRrr
PsikopatIdealci

Seviyor . .

« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2008, 22:45:12 »

yasincim sizene la sildirir sildirir müşteri her zaman haklıdır. Yasakcı zihniyet:)
BilinmezKi
IdealManyak

« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2008, 08:09:52 »

Cheesy Cheesy Cheesy

Léηà
PsikopatIdealci

ە۠ۡ:: wӨяŦħŁ℮sŜ ::ۢ

« Yanıtla #14 : Nisan 16, 2008, 00:31:06 »

Olsun siLdirmese biLe yine başka bi nickLe geLir.aDam kafaSına koymuşsa yapacak yani enqelliymessiniz ;d ;p uygulama güzel yinede ;d
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 00:33:19 Gönderen: Léηà » Logged

Sâhté|sîz!...DôsLûkLâr vârmîDır?. ..
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: