En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 12, 2008, 03:09:46
836552 Mesaj 9095 Konu Gönderen: 6644 Üye
Son üye: mennan
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Felsefe clubu  |  DIŞA AKSEDEN İÇ
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: DIŞA AKSEDEN İÇ  (Okunma Sayısı 264 defa)
prOmEthEus
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-33

« : Mayıs 25, 2007, 22:58:50 »

Çocuğun sorun yaratıp durduğu günlerden biridir,annesi onu azarlar;şimdi git o sandalyeye ve hemen otur der.Çocuk sandalyeye oturur ve şöyle der:
Anne dışımdan oturuyorum ama içimden hala ayaktayım.

Çok hoşuma gitti çocuğun bu sözü beynimde şimşekler çakıverdi diyebilirim. Sizin aklınıza neler getireceğini merak buyurdum ekledim. Nasıl yorumlarsınız bunu ?
Helin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +22/-35

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2007, 08:20:17 »

bu duruma  çok fazla düştüm. istediklerini yaptım ama kendi bildiğimi okudum Smiley

eylemleri anlıkta olsa deiştirebiliyoruz ama fikirleri deiştirmek biraz zor bence.

Unuttum Sana Yazdığım Mektubun Altına Adımı Yazmayı
 ßelki Hatırlarsın ßeni
 Çok Eski ßir Çocukluk Hastalığınım Senin
Kırk Derece Ateşle Yattığın. ..

Йа
Su
IdealForumcu

Teşekkür et +0/-0

Gürültünün içinde derin bir melodidir, sesim.. .

« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2007, 14:41:50 »

Ömrümce yaptıgım en dogru sey bu diretmelerimdi belkide.. Çünkü bu hayat yanlısıyla dogrusuyla benimdi, bana aitti.. Bazen hayatımın benim oldugunu anlatamadıgım zamanlar oldu cevremdekilere.. böyle zamanlarda direttim hep, belki bu cocuk gibi istenileni yaptım.. ama aslında yapmadım hiç.. paradoxlar yaşadım... Ve kazanan hep ben oldum, direttim anlık kabullerin ardından.. Bekledim ısrarla ve cabaladım..

yuarıdada dedigim gibi.. hayatımız bize ait.. ailemize arkadaslarımıza hocalarımıza patronlarımıza devlet adamlarına kamu calısanlarına polislere yada mahkemelere degil.. Önemli olan sınırlarını bilmek bence, özgürlügün baskasının özgürlük sınırlarına dokunmadıkca.. Kimse karısmamalı hatalarıma, yanlıslarıma. ''Bir nusubet bin nasihatten iyidir'' sözünü benimserim hep, ki dogrudurda.. Keşkelerim yaptıklarım yönünde olmalı.. kötü bile olsa sonuc, yaşasaydım ne olacaktıdan iyi her daim..

Güzel bir konuydu prometh.. düşündürücü ve bir o kadarda ögretici.. Aslında psikoloji, sosyoloji, felsefe böyle birşeyler işte.. Hayat bize kurallarını bilmeden ögretiyor çogu seyi..  tşkler

çoğunuz 'idrak yolu enfeksiyonu'ndan müstaribsiniz,
haberiniz yok ; )
nefertiti
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: