En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ağustos 29, 2008, 00:11:45
770854 Mesaj 8151 Konu Gönderen: 6351 Üye
Son üye: tSiRa
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Forum Yenilikleri, Görüşleriniz, İstekleriniz, Şikayetleriniz  |  bi şikayet notasi :p
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: bi şikayet notasi :p  (Okunma Sayısı 238 defa)
esc
IdealMesajcı
**

Bir aşktan diğerine kaç saatte gidiliyor du ?

« : Haziran 24, 2008, 21:52:44 »

nota şöyle kıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz :p gibisinden..

* - evet arkadaşlar,ben iki kere yasaklandım,ne için bilmiyorum ne idüğü belirsiz kavramlarla yasaklandıqımı da biliyorum,şimdi ben küfür ettim diye edebimle takılmadım diye yasaklandım tamam,buna saygı duyuyorum/ama benimle beraber küfür eden o kız neden yasaklanmadı ? acaba beni yasaklayan mod ile arası iyi olduqu için mi ? kız olduqu için mi arkadaşlar şu kız tanrıçalığına bir son vermesilisiniz,insanlar eşit olmalı bir halkı yönetmiyor bu moderatorlerniz adminleriniz..onlarda üye ve ben modken üyelerdi,belkide üye bile değillerdi henüz,kızın postu siliniyor ama hâla yazıyor benim ise postum da siliniyor bende siliniyorum ? sizce bu eşitlik kavramının matematiksel açılımı nedir arkadaşlar ?..
siz busunuz biliyorsunuz demi :9....silin konuyu hemen zaten yaptıqınız tek şey bunlar.
zuzu
zzuzzuu

« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2008, 21:58:27 »

söle arkadaşım açıklama getirelim yada çözelim nikin neydi istersen gel özelden söle aydınlatalım bi yanlışlık varsa düzelir herkes hata yapabilir
esc
IdealMesajcı
**

« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2008, 21:59:48 »

ben düzelmesini istemiyorum,düzgün biri değilim kabulleniyorum kimse sevmes..ha bende kimseyi sevmem küfürü severim alkolü severim bu benim kişisel problemlerim Smiley /verdiğim cevaplar insanları hep rahatsız etmiştir..ya bu sorun değil yasaklanmam felan..ama o kızın yasaklanmaması sorun makmazel anladınısmı :9
zuzu
zzuzzuu

« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2008, 22:01:01 »

hımmm peki kimmiş o kızz  Huh?
esc
IdealMesajcı
**

« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 22:03:04 »

boiver iğrençlikler üstüne gelsin onların ama/boşver sevilaycım sen ona uyma diyen modülünüs jelibon Cheesy yani herkese canım cicim diyen herkesin yüzüne gülen sanal insan Grin
zuzu
zzuzzuu

« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2008, 22:05:43 »

jelii yapmaz öle şeyy yanlış anlama olmuşturr

peki bana neden o sensin didin Huh?
esc
IdealMesajcı
**

« Yanıtla #6 : Haziran 24, 2008, 22:07:40 »

hıhı yapmaz kendini size de inandırmış..
üzgünüm makmazel ;d sizde sanallaşmaya mahkum edilmiş,güler yüzlü biri olacaksınız.
zuzu
zzuzzuu

« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 22:10:18 »

sanallaşmam rahat ol sende eğer sen brindar 'san  seni jelii yasaklamamış haberin olsun yanlış istiparat Wink
esc
IdealMesajcı
**

« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2008, 22:11:19 »

yaaa farketmiyor jelibon yasaklamış demedim ki dedimmi ? Smiley uyma sen ona sevilay diyen o...o bir admine şikayet etmiştir oda yasaklamıştır..bende girdim bu ortama saçma sapan ortm biliyorum ben ,d
esc
IdealMesajcı
**

« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2008, 11:16:23 »

ya şunu söylemek istiyorum / şuanda adminlerinizin ve modlarınızın bu konuyla ilgilenmesi gerekirken gidip neden saçma sapan oyunlar oynuyorlar ve saçma sapan şeyler yazıyorlar..
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2008, 17:38:23 »

Smiley komik insan . .

evet seni ben yasakLadım  Smiley zuzu abLamada beLirttim nedenini . . nickin birindar değildi sus-tu . .

özeL msjda attıqın hakareti buraya yazmayaym istersen ?..

ayrıca seviLay küfretmedi . .

senin yazdıqına cevap verdi küfretmemesine raqmen onuda uyardım uyma diyerek  Wink

var mı başka sorun :p

hem madem burası bu kadar kötü neden hala burdasın ?

ya sev ya terket .
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: