En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 12, 2008, 22:26:36
837010 Mesaj 9100 Konu Gönderen: 6649 Üye
Son üye: berna
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Forum Yenilikleri, Görüşleriniz, İstekleriniz, Şikayetleriniz  |  FORUMDA YENİLİK
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: FORUMDA YENİLİK  (Okunma Sayısı 634 defa)
DUACi
idealsekeri
*

Teşekkür et +0/-0

insan ölür,dualar ölmez ve yok olmaz!!!

« : Şubat 24, 2008, 00:54:43 »

Merhaba!Arkadaşlar artık forma yeni bir şekil ve imaj gelmeli..Eski  konular silinsin artık .Okunmuş forum başlıkları geçmiş yıllardakiler silinsin artık ..Forumda Dünya da yaşanan yeniliklerden bilimsel ve güncel konulara da yer verilsin...çağımız uzay çaği ve Ülkemizde insanlar hayat mucadelisindeyken dünyada neler oluyor uzayda neler yaşanıyor ne gibi yenilikler var bilinmiyor ..formu günümüz yeniliklerine göre yeniden dizayn etmede yarar var..hadi bakalım göreyim sizi..merakla bekliyorum..

[/color]CEVAHİR  varken pul neye yarar ,azmini bilmeyen kul neye yarar,herkes tutmuş bir yol gidiyor,ALLAH a gitmeyen yol neye yarar
NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür et +5/-4

1 Var , 1 Yok

« Yanıtla #1 : Mart 04, 2008, 09:22:46 »

Yenilikleri katmak lazımdır buna katılıyorum ancak Eskiler silinmemeli
Geçmişimize ihanet etmemeliyiz Smiley

Yaşanmış güzel günlerin izleri war eski mesajlarımızda onları nasıl yok edebiliriz ki?

NewPORT İstanbulda!

ηєωρσят 
 04.05.2008

|By|KiDnArUt|
IdealDelisi

Teşekkür et +1/-0

Mevsimsiz

« Yanıtla #2 : Mart 05, 2008, 02:30:20 »

Şu Anda Forumda SMF için yenilik yok denecek kadar az Youtube Eklentisi VE Top10 modulu DIsında Bir Şeyler Göze Carpmıyor
Bencede Artık Bişiler Yapılmalı umarım Yaparlar Çunku Kaç kez Dile Getirildi Bu
« Son Düzenleme: Mart 05, 2008, 16:44:57 Gönderen: |By|KiDnArUt| » Logged

Gülerek Kaybettiklerini Ağlayarak Kazanamazsın...
prOmEthEus
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-33

« Yanıtla #3 : Mart 05, 2008, 04:38:05 »

Alakaya maydanoz yaşasın 23 Nisan Smiley biz astronot muyuzda uzayla muzayla ilgilenelim Smiley forum bu haliyle bence gayet ideal :)bir kişinin ilgi alanina giriyor diye nasayla anlaşma imzalanmaz dimi ama Smiley
NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür et +5/-4

1 Var , 1 Yok

« Yanıtla #4 : Mart 05, 2008, 13:16:50 »

prometheus haklı  Wink

NewPORT İstanbulda!

ηєωρσят 
 04.05.2008

SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2008, 13:22:32 »

Smiley
DUACi
idealsekeri
*

Teşekkür et +0/-0

insan ölür,dualar ölmez ve yok olmaz!!!

« Yanıtla #6 : Mart 06, 2008, 01:35:56 »

Arkadaşlar söylediğim yanlış anlaşılmış..prometheus çok yanlış anlamışsın ...yenilik derken nasayı neden örnek verdim..biraz düşün men gerek..birdaha oku istersen yazdıklarımı.....Forumda Dünya da yaşanan yeniliklerden bilimsel ve güncel konulara da yer verilsin...çağımız uzay çaği ve Ülkemizde insanlar hayat mucadelisindeyken dünyada neler oluyor uzayda neler yaşanıyor ne gibi yenilikler var bilinmiyor ..formu günümüz yeniliklerine göre yeniden dizayn etmede yarar var....okudunmu ne anladın..afferim sana..hayat eğlence ve konuşmalardan oluşmuyor insanları yönlendirmek gerek...boş ver bak keyfine...evet newport eskiler birer anı ama boş yer kaplıyor onun için silinsin dedim yaşıyan anılar yaılarda kaldığı kadar kalplerde yaşasın...kalpde yaşıyan anı kalıcıdır..neyse arkadaşlar bakın keyfinize ..forumda eleştiri ve yenilik için bir söz söyledik bi kafamızı kırmadığınız kalmış...hayırlı günler

[/color]CEVAHİR  varken pul neye yarar ,azmini bilmeyen kul neye yarar,herkes tutmuş bir yol gidiyor,ALLAH a gitmeyen yol neye yarar
SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2008, 11:09:27 »

eski konular silinmeden yeni konu eklemesi olmuyomuki niye silinsin
prOmEthEus
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-33

« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 22:24:15 »

uzay muzay kimsenin umurunda değil ben uzaya uzay demem uzay benim olmayınca sence işe yarar bilgilerini bizimle paylaşır mı o uzaya gidenler Smiley
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: