En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 21:08:53
1724501 Mesaj 28948 Konu Gönderen: 35714 Üye
Son üye: Quahhaurowl
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Forum Yenilikleri, Görüşleriniz, İstekleriniz, Şikayetleriniz  |  neden herkes , kendi makuliyeninde ?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: neden herkes , kendi makuliyeninde ?  (Okunma Sayısı 1314 defa)
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« : Mayıs 11, 2010, 18:31:05 »

Kardeşim hepimiz burada insanız değil mi ? Burada meclisi var,yasası var ..Neden herkes kafasına göre mahkum tutuyor anlamıyorum ? :Ddd

Ya neyse konuya girmek istiyorum , ben burada oldu bitti edepsizdirim , size karşı başkasına karşı bu benim edebim ve benim terbiyem bunu kimse kısıtlayamaz o ayrı bir mevzu :=) şimdi benim anlamaya çalıstıgım olay şu abicim , bakın ben cengiz ( beni bu forumda cengiz diyince herkes tanır )

hatta bir çoğunuzun annesi , cengizi görürsen kaç kızım oğlum demi$tir :Dddd ben işte bu kadar kötüyüm ve vasitasiyla ..bir daha gazetede yayınlanan yazısını aynı zamanda copy paste edip foruma aktarıldıgında,kimsenin o yazıyı silmeye bile cürret etmesini istemiyorum ..

çocuklar,siz kral yada kraliçeler değilsiniz .. taht babadan oğlada geçmiyor , saçma sapan işlerin peşinden koşup bizi yormayın ki , bizlerde sizi yormayalım ..ben burada 110 kere yasaklanmışsım , 9 ayrı nickim var sanırım .. ve ben burada bir tane sebep görmüştüm,oda hepinize sövmüştüm ..

"burada ben haklıyım demişmiydim , dememiştim"

ben burada 2 kez konu açtım beni nasıl ve neden banladınız,siz kimsiniz diye , oradan bir kaçtane tabusunu yıkıp göz ardı ettiğimiz insanlar çıkıp , biz kraliçeyiz felan hesabı yapıyor .. lan defol git,s.git kime söylersen söyle diye postlar atıyordu ? cengiz yalansın deyin yahu ? ve bana şurada deyin ki , cengiz sen hep haksızsın .. ben sizin elinizi öperim , ayrı bir konu daha var , ispat ta ispat .. hepinizin benden küçük olduguna inanıyorum ve bu bir ispat söz konusu olamaz diye düşünüyorum , haksızmıyım ? kardeşim , sen zekana güveniyorsan git zekanla dağı ağlat .. buna kim ne diye bilir ? cengiz sen kötüsün ? ulan sizene , evet kötüyüm ben kötüyüm , lakin bunun açtıgım konularla ne bir münakaşesi var ki ?

hayır , açtığım konular siyasi içerikliyse,konu siliniyor ..eğelence içerikliyse alay söz konusu oluyor , eee ben çıkıyorum imzama milliyet gazetesinde işte sanat budur resmini koyuyorum , imzam siliniyor ..gazetede yayınlanan yazıları yazıyordum ben bu foruma , ben yasaklanıyorum sen kimsin böyle konusuyorsun hesapları yapıyorlardı ...

" ben hepinizin bu foruma üye oldugunu bilirim genç kardeşlerim , şimdi kısasa kısas mevzuğuna girelim ..burada gelipte ona buna,canım , cicim , ablacım demeyle admin olmak yönetici olmak hiç birşeyi çözmüyor , ben burada cam açıp muck muck öpenleri bilirim o yöneticileri "

şimdi , had sorulacak yada hesap sorulacak birileri varsa onlarda sizlersiniz , kimseye öyle saçma sapan hakaretlerde bulunmayın .. tanri ezer,ezer tanri .)
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2010, 18:31:48 »

aha , burada isteklerim ve görüşlerim belirtildi .. peki şimdi ne olacak ? konu kilit , yada arşivemi atılacak ? :Ddd
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2010, 19:30:25 »

derdin ne cengiz?
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2010, 21:57:58 »

derdim mi ne ? kendinizi kurultayda sanmayı ve tbmm sanmayi birakin , sanki bir kısmınız tbmm , bir kısmınız tsk , bir kısmınızda akp miş gibi davraniyorsunuz :Ddd yani , böyle davranmayin ve şu açılan konularda içerik olarak geçen şeyleri araştırın önce , aaa bu gazetede yayınlanmıs demek ki iyi bişi felan fıstık gibi bakmayı ögrenin biraz.
bRonzé
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 452

Bende Mevsim Aşk.

« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2010, 22:21:11 »

Smiley

ne içiriyorlar sana
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2010, 22:22:45 »

yahu sanane kardeşim ne içiyorum yada ne içiriyorlar ? sen konuyu okumamıştırsın bile uzun diye,gerçi okusanızda anlayamazsınız o ayrı bir mesele :dd
Julien
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

"iyiydik lan"

« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2011, 20:34:05 »

asdlkjfd

i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide...
IRCpRenS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 301

Kendi Zarfında Saklı

« Yanıtla #7 : Ocak 15, 2011, 05:16:21 »

baba sen napcan ya git yat uyu gez ne uraşıon takıl ya napcan bunları takıyorsun kafana hayat bu zaten

Ama geri döndüğümde de -kokumu içine çekerek - öyle bir öperdin ki beni
. .. .Hep öyle kalalım isterdim. .. .

Gelişinin Dönencesinde En Uzun Özleme Gecesindeyim (!)

Tut Elimi Sımsıkı Titrémé Kıyamam Sana Gözyaşın Gözyaşım OLur Karışır Isyana
Sakın ßükmé ßoynunu Küsmé Hayata
. .. .ßén Varım ßundan Sonra. .. .
YéminLiYim Sana(!)
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: