En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 16:47:27
1725389 Mesaj 29054 Konu Gönderen: 27060 Üye
Son üye: AlexeiPopa
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Forum Yenilikleri, Görüşleriniz, İstekleriniz, Şikayetleriniz  |  Şikayet.!
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Şikayet.!  (Okunma Sayısı 1806 defa)
UrBi
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 33

bé spécial..

« Yanıtla #15 : Şubat 27, 2009, 18:34:33 »

Smiley açayım diyorum baştan anlatamıyorum
LaNetLy
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #16 : Şubat 27, 2009, 18:34:52 »

seviyesizce yazılan yorumları silsem konu çok anlamsızlaşacaktı.... benim yıllardır bildiğim forum kurallarını bana yeniden hatırlatmana gerek yok....
özür dilemiyorum dilemesi gereken sizlersiniz böyle seviyesiz yorumlarda bizlere öncesinde bildirmediğiniz için
Sen kimsin ya hangi mahallenin muhtar adayısın . imzama gelince onada kimse bişi demiyor senden başka sizleri tanımıyorum demişsin tanısaydın silemezdin

LaNetLy
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #17 : Şubat 27, 2009, 18:35:44 »

bahar sen araya girme büyüklerin konusuyor haydi parka git Smiley

UrBi
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 33

bé spécial..

« Yanıtla #18 : Şubat 27, 2009, 18:36:16 »

: )))) çok korktum olmadı şimdi .....

açıklamamı yaptığıma göre konu kilitlenmiştir...
UrBi
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 33

bé spécial..

« Yanıtla #19 : Şubat 27, 2009, 18:38:26 »

2) Erotizm, küfür, hakaret içeren yazılar (resimler, şiirler, konu başlıkları veya üye) adları hemen kilitlenir ya da silinir.

3) Forumda kişisel problemler, tartışmalar, argo konuşmalar (Komik Loglar kısmında [argo] ibaresi ile olanlar hariç) kesinlikle yapılamaz! Özellikle birbirini tanımayan insanların lan, olummm gibi tabirlerle konuşması forumun genel terbiyesine aykırı hitap şekilleridir. Foruma yazılan mesajların herkes tarafından okunulabileceği unutulmamalıdır! Cevap yazdığınız kişi, bu tavrınızdan ve üslubunuzdan hoşlanmayabilir! Cevap verdiğiniz kişinin bayan olma olasılığını da ayrıca düşünmelisiniz!
9) Forum Yönetici'leri. Tüm konu ve başlıkları silme, düzenleme hakkına sahip olup, kullanıcıları forumdan uzaklaştır. Üyeliğini iptal eder. Bunun için kimseye hesap vermek zorunda değildir.

Idealsohbet.Com sizlere diğer forumlardan farklı bir ortam sağlamaktadır, lütfen mesajlarınızı bu doğrultuda düşünüp özenle yazınız Kural 1 de belirtildiği üzere: Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır, doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz !
Forum kuralları her an değiştirilebilir veya yeni kurallar eklenebilir. (Bu gibi durumlarda gerekli duyuru yapılır) Kurallardaki değişiklikler hemen geçerlidir ve itiraz edilemez!
Forumumuza üye olduğunuzda: Bu kuralları okuyup yada okumamanız sorulmaksızın tüm bu kuralları kabul etmiş sayılırsınız.   

Wink
Sayfa: 1 [2]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: