En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 17:17:25
1725389 Mesaj 29054 Konu Gönderen: 27063 Üye
Son üye: braimiDrubs
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Günlükler  |  Anlığım . . || Kayboluşlardaki Direnişler
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Anlığım . . || Kayboluşlardaki Direnişler  (Okunma Sayısı 1750 defa)
Réiné
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 9

etc.

« Yanıtla #15 : Mart 30, 2009, 22:01:18 »

İlk oyumu da vermiş bulunuyorum ;p. Onla kullandık hımm güzeldi sonra bütün gün bizimdi. Bütüüün tatil yattım. Hiç bir şey yapmadım. Bitirmem gereken dönem ödevim var ama daha başlamadım. Yarın okul da var oleiii ;p  seviyorum daaa ;d

30 Mart / 22:01

nobody loves me, it's true,
not like you do.
Réiné
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 9

etc.

« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2009, 11:50:09 »

Yazmak istemiyorum artık galiba. İçimden de gelmiyor sanki. Hiç bir şey olmuyor ki. Sadece Öss'ye gün sayıyorum. Strese giriyorumm.
   Hazırlanmam da gerekiyor zaten. Çarşıya gideceğiz bugünnn :]. Selenle konuştum. Nasıl özlemişim ya.
          byea.

5 Nisan / 11:50

not like you do.
Réiné
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 9

etc.

« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2009, 21:39:04 »

Saçma ve salak insanlarla ya da onların basit sözleriyle dolmuş hayatım. Onun bunun lafıyla kuyuya inmek peeh. Nasıl da saçma. Anlamadan dinlemeden yaptığım aptallıklar. Bugün hepsiyle yüzleştim. Bazıları çat çaaat yüzüme vurdu; iyi ki de vurmuş.Sanırım ona çok şey borçluyum ki gözlerimi açtı canım Buse'm. Dost dediğin onun gibi olmalı sanırım /; . Kolay değil kiii nerdeyse 10 yıldır beraberiz ve ben ona değerin âlâsını veriyorum, verdiğimin 12681 katını da alıyorum.
   Bugün öyle acayip bir gündü ki yarı mutluluk yarı yıpranmışlık. Bütün gün beraberdik. Yaptığım bütün aptallıklara rağmen yine affedildim. Beni öyle bir yerde bıraksa gitse birileri umrumda bile olmazdı bir daha ama o öyle yapmadı cağğğnım benim =] . İlk önce haliyle suratı yedim ama olsuuun.Harikaydı her dakikası. Aklıma kazıdım yine saniyesi saniyesine. 4 aya yakın oldu. Tanıdı artık beni hâliyle. Yaptığım her şeyi sineye çekmeyi öğrendi. Ah bir de ben öğrensem =].Gereksiz triplerin sonu gelmiyor ki. Neyse öhümm. Bütün gün Kordonboyu'ndayık. Öyle bir hava ki aaah süper. Kızlarağası Hanı'nda da falımı baktırdım yine Büseecikle. Leyla ablamız aaah bir tane. Reklamını da yaptım ölürüm ya ;d
   Eve döndüm Allaaaah belim nasıl ağrımış. Bayıl resmen bayıl. Attım kendimi yatağa. Babamın 7298472 tane sorusuna cevap verdim tabi önce. Önce onu bir tatmin etmek gerekiyor. Sonra naparsan yap.
   1 Mayıs'ı bekliyorummmm :]. Sevgilijikkk beni mitinge götürecek inşallaaah :]. Genç Umut ya beyefendi. Ona Redd buna Redd kıyamam :].  Selen de dalga geçti sağolsun kardeşcaaazım =D. Dayak yerken ona el sallayacağım bir de. Zevkle tabiii neden olmasın :]. Büse gelemiyor sevgili engeli maaalum. Aah 1 Mayıs ölüyorum hemen gelsinnn.
   Sınavlarım başlıyor. Yarın İngilizce var. Çalışmadım. Çalışılacak bir şey bulamıyorum kii.Ama Allah'tan İngilizcem iyi de kurtarıyorum. Yeni hocamız her ne kadar saçlarıma takmış bulunsa da ben seviyorum hocayı. Şu sınavlar da geçsin bitiyor artık bizim için okul. 1 Mayıs'tan itibaren Öss telaşında olacağız yine. Bu sefer korkuyorum galiba ;/. Ama olacak yine Ege'yi yazacağız burada kalacağız aah aaah inşallah. Ege olmazsa bile aynı yerleri yazarız büyük ihtimalle.
   Deli gibi dalga geçtiğim şarkıyı öyle bir dinliyorum ki anlatamam. Begüm bile şaşırdı artık. İyiymiş ama sevdim çok. Çok hoşuma gitti ya. Yarın bütün gün bunu söyler dururum artık. 

Beni alsalar ipe koysalar dayanamaz yine kadere salsalar. Gönlüm arıyor, titriyorum bak. Sıra gelmeden gidemem ki ben tutmaz ellerim seni görmeden. Zaman geçiyor bekliyorum bak /;

s'agapo.

12 Nisan / 21.35

not like you do.
Réiné
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 9

etc.

« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2009, 23:16:18 »

güzel günler. ama biliyorum sonu gelecek. byea

17 Nisan / 23.15