En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mart 12, 2010, 21:20:00
1589796 Mesaj 25563 Konu Gönderen: 8330 Üye
Son üye: JaneptPatersonS
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  Günlükler  |  SαуdαмLiктαкi Sєѕѕiz NαgмєLєя . . .
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
Gönderen Konu: SαуdαмLiктαкi Sєѕѕiz NαgмєLєя . . .  (Okunma Sayısı 1246 defa)
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #15 : Şubat 03, 2010, 17:50:36 »

Uffff cok soguk yau. sevmiyorum kari iste xzvxcb usuyor ellerim gotum dondu resmen  Cheesy img-blush2  disari cikicam dedim ulan ali koydular kartopu oynicaklarmis sitenin bahcesinden hooop indik oynuyoruzz kucuk kuzen serra gozume bi atti kartopunu sovdum sovusturdum valla mxncvx Grin bide anneleri gitti bana kaldi cocuklar pesinde dolas koru kolla uff ne igrenc cocuk istemiyorum kardesim  jerk cocuklardan sogudum ehuaha . herneyse asil muhim olan bi arkadas bugun mail atmis arkadas diyorum arkadasim bile degil . kendi yaptiklarini gormuyor bana laf atiyor bide. sinirlerimi zorladi oturdum agladim bi guzel hi sen agladiim icinde mutlu olursun srfss ! adama bak ya adam mi oldun yavrum  millet artist artist konusmaya bayiliyor ya realde olsa yemin ederim bakmicagm tipler bana gelmis ahkam kesiyor. zamaninda sevdikte kalkti milletin biyerleri of sus esra sus ve git sktr et Allahindan bulsun herkez!!!zaten bir soz var " cekemeyene acarim yolumu" aynen oyle .) . neyse basim agriyor geriliyorum.. gorusuruz...

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #16 : Şubat 04, 2010, 00:38:53 »

pf boktan bir gece kufur edesim var ;S biktim artik aci cekmekten yoruldumda tukendimde. gormek istemiyorum artik ne seni nede sen gibileri . sogudum soguttun herkezden herseyden . mutlusundur ! alkisla kendini .

Ama Sunu Unutma...

Bitti Artik  mCxx
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2010, 00:39:28 Gönderen: kumraL » Logged

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #17 : Şubat 04, 2010, 23:20:58 »

aha aha aha diyorum vallahi. $oklardayim gunluk. neler oldu bilsen disari ciktim cocuklari izliyordum kartopu oynayan saat 10 gibi iste bide ne goreyim benim eski erkek arkadasim bizim apartmandaki g ablayi eve birakiyor $ok oldum abla diyorum abla dedigim insan cunku : ) inanamadim onca seyden sonraa birde beni gorunce naber esra dedi iyi dedim sadece bakmadim yuzune bile. hala $oklardayim inan Smiley vay be diyorum bi eski ciktigi sinifimdaan digeri bizim apartmandan . g abla hic selam vermedi gitti eve ben duruyordum hala orda o da gitti : )  sonra g ablam bize geldi dedi ne alakan var falan dedim onceden birseyler olmustu birde kuzenimin arkadasi onu gec kuzenim duysa geberticek beni. g ablayi tanimak istiyormus cikmiyorlarmis dershaneden falan taniomus sanirim . ya cocuk demicem 84lu o kiside. tam alemci ya zengin zuppesi kalkmis biyerleri . msj attimf falan diyorki : seni gorucegimi tahmin etmistim  Grin Grin Grin yol alsin ya : ) herneyse degisik birgun bomba gibi oldu valla =] diyor g abla uzdumu o seni ben onun kafasini kirarim dedi bilmiyorum ne yapar eder bilmem ama =) her neyse pekte umrumda degiller acikcasi kuzenim uzak dur demisti o cocuktan hakliymis (: alemcinin teki her gun bara takilan birinden ne beklersinki (: icsin scsn kendime acidim simdi gordukten sonra =] uf neyse hadi bye yavrum (:  biraz sigara icimde dinleneym : )

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #18 : Şubat 04, 2010, 23:21:44 »

gunlugumu okuyun okuyun  mCxx mCxx Ahuaha. Gizliler Sizi (:

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #19 : Şubat 05, 2010, 13:45:44 »

Uyandigimda birseyin farkina vardim . Gercekten Yoksun Artik. İcimde Hersey Bitmis . Bunu İstiyordum Oldu  smile26tg2

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #20 : Şubat 06, 2010, 02:39:23 »

ne boktan bir gece zaman gecmek bilmiyor ! uf sigarada bitti lan nasil kufur edesim geldi  img-blush2 etsemmikiii ;o her neyse Mujcxxx Yavyum (: buralardayim sabaha cok var xcvcxbcv (: 

____________Aptallarla sakin tartisma,once seni kendi seviyelerine cekerler Sonra Seni Tecrubeleri İle Yenerler...

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2010, 13:18:16 »

ah yavrum. cok kotuyum daha simdi gozlerimi actim ruyamda oyle degisik seyler gordumki herkezi gordum .. biara agliyordum cok kotu resmen aglaya aglaya uyandim ya. sonra biri vardi ruyamda yuzunu hatirlamiyorum birseyler oldu img-blush2 Ehuah carpildimmi ne lahn . ne antika ruyalar goruyorum . okuldan tut . baska bir ulkeeyee ordan tut metro istasyonunda biriyle opusuodum ama kimdi o lahn . dudaklari cok guzeldi  Grin Grin Grin  hehehe hehehe hehehe Rofl Rofl of her ne boksa kalkiyimda yemek falan yiyim sonrada bisiler yapim  smile26tg2 smile26tg2 smile26tg2 Hadiiiiii komacan  mCxx

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #22 : Şubat 07, 2010, 15:05:06 »

iyi bir gun. yada iyi olmasi gereken bir gun... okul basliyor yine stres sknti. giremicem pek haberin olsun gunluk... istemiyorumda artk . arayis icine mi girsem bende ? ne yapsam .) herkez birilerini arayis icinde o yuzden diyorum. ama gerek yok... ne lusumu var dimi ? uf neyse. hazirlik yapmam lazim (. dus almali  img-blush2 ahaha aklima birsey geldi ama soylemicem tatlim (: ne diyim herkez Allahindan bulsun =/ ben birsey demiyorum artik =] mutlu olmali , mutlu olmaya calismali. her neyse by yavrum.  :bye:  mCxx 

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2010, 00:04:32 »

nasil kufur edesim nasil isyan edesim var sana anlatamam. oylesine nefret doluyumki oylesine buz tuttuki heryerim buz gibiyim artik... olmek istiyorumm sadecee herseyden herkezden nefret ediyorum... canim okadar aciyorki uyumak uyanmamak istiyorummm . sabaha kadar boyle aglasam gecermi nefretim ? gecermi hersey . soylesene. aglamaklada bir bok olmuyor lanet olsun.  Allahim sen yardim et yardim ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ... gittim...

Ekkigti do komohti .
Jhei..
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 273

+jansiz_bahar Şehzade DiShe+

« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2010, 14:21:35 »

ağlama zamana bırak geçerr   Wink

"..Sen geldin varlığını bildim.
Sen geldin ben oldum, aşk oldum.
Sen geldin..
ama ne güzel geldin..."
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #25 : Şubat 08, 2010, 21:52:21 »

Keske hersey zamanla duzelse. . hicbirsey duzelmiyor git gide daha kotu oluyor hersey... belkide inanamiyorum duzelicegine bilmiyorum pf...

Bugun okulun ilk gunuydu.Lise okuyorum falan zannetme..herkez oyle diyor okul deyince lise mi geliyor milletin aklina ben liseyi bitireli 3 sene olucak.. okdugum okul ne univ. nede lise ikisinin ortasi. enstitu .) sadece liseyi bitirmisler gidebiliyor. neyse her neyse of ne aciklamasi yapiyorumki. gittim iste 6 kisi yoktu bugun 16 kisiydik 10 kisi kaldik (.  ilk gunden masaj yaptik ya of =] hoca diyor gelismeler var ;p istesen herseyi yaparmissin bak diyor. bayatti igrencti kotuydu sevmedim bugunu ilk gun stres herhalde . sinav stresleri falan pff su donemide atlattsak kurtulsak. seneye zaten staj var . 1 sene staj sonra okulu bitir kop git buralardan 1.5 sene daha sabir esra sabir (. bu sahte insalara biraz daha goz yum . dusmanimi dostum haline getirerek imha ederim diye bir soz var bilmem bilirmisin gunlugum (. artik oyle.. hadi sigarami iceyim artik erkenden yataga konuyorum uyuyorum (. ummah opuldun yavrum.

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #26 : Şubat 09, 2010, 13:23:50 »

Selammmmmmmmm yavrum  Grin guzel birgun cok gec yattigim icin sabah uyanmak zor oldu . biraz zorlandim ama olsun (. okula gittim kimsecikler yoktu 1kac kisi ancakti megersem hoca 2saat sonra gelcekmis hoop hocayi bekledik bilgisayar dersi ve temel sanat egitimi vardi onlari one kaydirdik normalde 4de cikicaktik (. sonracima ingilizceci yoktu zaten =] fizyoloji bostu. sonra diger cnm n hocam mudur yardimcisini falan aradi gitsinlermi diye gitsinler demis birde diger carsasamba ve persembe giricek olan ogretmenimiz rahatsizlanmis 3 gun rapor almis yani. carsamba ve persembe okul yok bize ;o cuma gidiyoruz saclarimiza vak yapcakmisiz  Grin Grin Grin eski turk filmlerindeki karilara benzices amk . herneyse uyumam lazim birazzz yorgunum . yarini sabirsizlikla bekliyorummmmmm. cabucak yarin olsun  smile31lx8

Degerim Bilinene Artik Ahuaha  Hadi mCxx

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #27 : Şubat 10, 2010, 19:20:33 »

yavrummmmm bugun ingiltereden arkadasim geliyooorrr olalalala.. oylesine mutluyumki cok ozlemistim   smile26tg2 . kocaman sarilcam ona (. bekliyorum bakalim kacta gelicek kapimin zili calicak! bugun guzel birgundu hatta superdi ama anlatmicam .  smile31lx8 smile31lx8 smile31lx8 smile31lx8 smile31lx8 icimde kalsinnn  smile31lx8 . meraklilarin okur seni euaha ziyaretci misali (. hadi  mCxx mCxx mCxx mCxx mCxx mCxx mCxx gece gelirim (:

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #28 : Şubat 11, 2010, 18:10:47 »

Selam gunlukcuk (. ingiltereden arkadasim gelicek diyordum geldi butun gun beraberdik valla =] ozlemisim kuzumuu (. sigara ictigimi biliyor sigara getirmis ingiltereden 1 kac paket  marlboro hahaha Grin birde kucuk hediyeler iste (: neyse. degismis saclarinida kestirmis zayiflamis ben gibi (:  18inde donuyor ingiltereye : ( okulum olmasaydi butun gun beraber olurdukta yarin mesela okulum var pff. cikista artik gorusuruz sari sekerimle (. neysem mCx yavrum buralardayim sigara tuttureyim (: guzel bir gun kimse icin uzulmeye degmez (: 

Ekkigti do komohti .
kumraL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

Єѕяα .

« Yanıtla #29 : Şubat 12, 2010, 07:27:46 »

laaaaaaan ruyamda gorduk onu ama sen degilsin okuyunca alinma  Grin off nasil bir ruyaydi ya O`La bizim mahallede yuruyorduk goya askermis bursadaaa el ele tutustuk kuzenlerim falanda vardi ahhhhhhh nasil bir ruyaydi ulan o  Grin Grin Grin gercek sandim uyaninca hemen yazmak istedim her neyse gunluk ben okula kacar Cheesy seviyorum seni gorusuruz aksama =D ah ah bugun leyla gibiyim  Grin Grin Grin hadiiii  mCxx

Ekkigti do komohti .
Sayfa: 1 [2] 3 4 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: