En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 05:08:56
790804 Mesaj 8340 Konu Gönderen: 6417 Üye
Son üye: ^^EnEs^^
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  1 MAYIS Kutlamalarına karşı çıkan başbakanımız
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3
Gönderen Konu: 1 MAYIS Kutlamalarına karşı çıkan başbakanımız  (Okunma Sayısı 607 defa)
AykIrI
IdealDelisi

Ruhumn fi$ini çekmk isdiOrm..!..

« Yanıtla #15 : Nisan 30, 2008, 13:32:35 »

Alıntı
olay çıkmasını istemeyen bir yönetim yasal olan şeyleri yasadışıymış gibi göstermez..

eski olaylar yüzünden taksimde miting yapilmasi yasaklandi bilgigim kadariyla kanunlara göre...yaniliyo olabilirim

''...hiçliğin nasır tutan asırlık ellerinden,terkedişlerin kan kokmuş maktul kollarına sarılınca yaşam...''
Helin
PsikopatIdealci

ßérf fédi diKé:)

« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2008, 13:34:09 »

eski olaylar eet .. kanun falan yok öle:) kendi koydukları yasaklar..

LaLéna smile35jw8 HéLéna
Tormentor
PsikopatIdealci

Lich King

« Yanıtla #17 : Nisan 30, 2008, 21:53:08 »

Taksim kazanılmış bir yerdir , Haktır
işlerine gelmeyince kurallar yasalar çalıp çırpıp hortumluyana yasa yok kutlama yapmak isteyene yasa var
Neyse daha yazmıcam zor tutuyorum

science_teacher
PsikopatIdealci

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!---TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!!

« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2008, 22:44:04 »

ya neyın ıscı bayramı allahını allahını seversen terör propagandası terör.bırakın bu ıscılerı bes on capulcunun meydanda olay cıkarmasını konusmayın ya.ne olacak polıs oturtur copu olur bıter bagırdıgıyla kalırlar.taksımmıs neyın taksımı ya.bırakın ınsanlar ask tazelesın o meydanda ne mesgul edıosunuz arkadas oraları sacmalıklarınızı dınlemek zorundamıyız ve ya zorundular.ha cadılar bayramı ha ıscı bayramı.bos beles ısler.

Ey mavi göklern beyaz ve kızıl süsü
Kızkardeşmn gelinligi, şehidimn son örtusü.
Işıklşık, dalgadalga bayrağm,
Senin destanını okudm, senin destannı yazacağm.
Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarnı kazacağm.
Seni selamlamadn uçan kuşun
Yuvasını bozacğm.
 Dalgalandğn yerde ne korku ne keder...
Gölgende banada, banada yer ver!
Sabah olmasn, günler doğmasn ne çıkar!
Yurda, ay-yıldıznn ışığı yeter.
Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığnda ısındk;
Dağlrdan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.
Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;
Barışn güvercni, savaşn kartalı...
Yüksek yerlrde açan çiçeğm;
Senn altında doğdm,
Senn dibinde öleceğm.
Tarihm, şerefm, şiirm, herşeym;
Yeryüznde yer beyen:
Nereye dikilmk istersn
S
Helin
PsikopatIdealci

« Yanıtla #19 : Nisan 30, 2008, 22:46:51 »

zihniyete bak

LaLéna smile35jw8 HéLéna
RadeoN
PsikopatIdealci

Gülüşünü Sevdiğimi Bilmeni İsterim ... " e ♥ n "

« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2008, 23:10:12 »

Ya benim anlamadığım AKP nin işine gelen mitinglere açık bu 1 mayısta neden bu zamanda kapatılıyor saçmalıktan başka bişi değil yazık vallahi

My Immortal...
RadéoN bRonzé 
Tormentor
PsikopatIdealci

Lich King

« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2008, 23:21:40 »

ya neyın ıscı bayramı allahını allahını seversen terör propagandası terör.bırakın bu ıscılerı bes on capulcunun meydanda olay cıkarmasını konusmayın ya.ne olacak polıs oturtur copu olur bıter bagırdıgıyla kalırlar.taksımmıs neyın taksımı ya.bırakın ınsanlar ask tazelesın o meydanda ne mesgul edıosunuz arkadas oraları sacmalıklarınızı dınlemek zorundamıyız ve ya zorundular.ha cadılar bayramı ha ıscı bayramı.bos beles ısler.
Hakkını aramak boş iş ırkçılık dolu iş Smiley

KusGribi
PsikopatIdealci

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur

« Yanıtla #22 : Mayıs 01, 2008, 17:16:48 »

Yahu arkadaşlar Taksimde kutlama yapılmasını engelleyen AK PARTİymiş gibi lanse etmeyin. Bu yeni bir şey değil sizde biliyorsunuz. Orada 30 yıldır kutlama yapılmıyor. Yapıldığı zamanda inanın kutlamanın amacı işçi bayramından çok propagandaya dönüşecek. 1977 de ölenlerin propagandasına. Hükümet veya hükümetlerde buna engel olmak için izin vermiyor. Bu 1 mayıs artık türkiye de işçi bayramı yakıştırmasını çoktan aşmıştır. Tamamen solcuların,sözde aydınların ve bazı milletvekillerinin kendisini göstermeye çalıştığı bir olay haline gelmiştir. Bunu kör olmayan gözler rahatlıkla görebilir. Ve dünyada sadece türkiyede bunun yasak olduğunu düşünenlere de bir cevap!Sadece türkiyede değil tüm dünyada bu kutlamalar hep problem olmuştur. Olacaktırda..

Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !

Ya Seve Seve Yada Zico Zico

Helin
PsikopatIdealci

« Yanıtla #23 : Mayıs 01, 2008, 17:56:08 »

hükümetin başında kim var ? yapmayın yahu. hükümet  kendi mitinglerinde kullanıor taksimi.. kendisi için legal olan bir alanı ülkenin emekçisine nie yasaklıyor..dünyanın her yerinde bayram olarak kutlanıyor.. artı tatildir..
propagandaya dönüştüren gereksiz yasaklar..
insanların başlarını ezdiler,gaz bombalarıyla saldırdılar.. her ne olursa olsun polisler soğukkanlı olcaktı. ama nerde elllerine fırsat geçmiş kaçırırlarmı.. kınanacak olaylar yıllardır yaşanıyor.. kim ne derse desin böyle bir tutum böyle bir davranış şekli yanlış bana göre.. sen göstericilere gözdağı verirsen,üzerlerine tazyikli suyla saldırırsan onlar da hazırlıklı gelecektir..

bende gittim.. ankarada.. eylemciden çok polis vardı:) insanlar daha yerleşmeden gaz bombası attılar.. taksim tamam da (bana göre diil de:) Ankara nie?
nefret ettiriolarr nefret.

LaLéna smile35jw8 HéLéna
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #24 : Mayıs 01, 2008, 18:04:24 »

wala şimdi haberlere baktım olaylar diz boyu. tr de eylem olucak kutlama olucak we olay olmucak görülmüş şeymi ?
bu tip olaylarda olayla alakası olmayan farklı düşünceli insanlar kalablıga girip farklı şey adına olay çıkarıo...
neyse buda geçti seneye Allah kerim

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
KusGribi
PsikopatIdealci

« Yanıtla #25 : Mayıs 01, 2008, 20:34:01 »

Helin.. Bacım 1 mayıs dediğin şey türkiyeye 5 sene öncemi geldi? 37 ölünün olduğu 1 mayıs kutlamalarında AK PARTİ mi vardı? Tayyip Erdoğan mı yönetiyordu o zamanda ülkeyi? İlk yasakları AK PARTİ hükümetimi koydu? Kardeşim yiğiti öldürün ama hakkını yemeyin. Çamur at izi kalsın a ne kadar devam edeceksiniz ya. 1 mayısın destekçileri 1 mayısı kutlamak istiyorlarsa önce kendilerini dünyada 1 mayısı kutlayanlar ile bir kıyaslasınlar. Sonra tatil istesinler,sonra meydan istesinler. Kar maskelerini takan kişiler kutlamaya değil ancak terörü desteklemeye gider. Alnı AK insanların maskeye ihtiyacı olmaz! Sen bu ülkenin polisine taş atabiliyorsan,polisin attığı gaz bombaları,vurduğu cop hakkındır. Hakkın kalacaktır. Biz niyetleri çok iyi biliyoruz helin sen rahat ol..

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #26 : Mayıs 01, 2008, 20:45:23 »

mahmut nie msj kutun dolu msj atamıom Smiley

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
Tormentor
PsikopatIdealci

Lich King

« Yanıtla #27 : Mayıs 02, 2008, 21:54:44 »

GeLdi mübarek 1Mayıs.. Zavallı poLis'm..
Zavallı polis valla ya orta derece şiddet kullanmak zorunda kaldılar çok yazık  Smiley

Helin
PsikopatIdealci

« Yanıtla #28 : Mayıs 02, 2008, 21:56:38 »

zavallı hea acislik o

LaLéna smile35jw8 HéLéna
KusGribi
PsikopatIdealci

« Yanıtla #29 : Mayıs 03, 2008, 14:03:43 »

sewdalinka daha 50 mesaj var ne dolusu Grin
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 14:04:08 Gönderen: KusGribi » Logged

Sayfa: 1 [2] 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: