En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 22:29:49
1725402 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27079 Üye
Son üye: tponyzmql
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Anayasa Mahkemesi: Türban Düzenlemesi Laikliğe Aykırı ..
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 14 15 [16]
Gönderen Konu: Anayasa Mahkemesi: Türban Düzenlemesi Laikliğe Aykırı ..  (Okunma Sayısı 13003 defa)
Seyma
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #225 : Nisan 04, 2009, 16:16:31 »

İsLamı bıLmıyorsan  konuşma bence Lose önce ögren Sonraz yaz ciz ama dogruLarı, İsLamı kendıLerine göre yorumLayanLarın sonu heLak oLur şimdi anLıyorum kı forumda Sana karşı aLınan cepheyi ki hakLıLar bıLmedıgın seyLeri savunuyorsun birşeyı Savunmak İçin bıLmek gerekir DegiLmi ama ne guzeL iş Sen önüne kanıt dıye sunuLan ayetLeri yok say yorumLanmış dıye nıteLendır sonrada öyLe bır ayet yok de crystal Sana guzelce cevabını yazmış onun için bişey söyLemıycem ve ayrıcada inkar kötüseydır dinden cıkarırır insanı yapma bır cogumuz örtünmüyoruz yada dıkat etmıyoruz ama ınkarda etmıyoruz en azından gunahkar oluyoruz ama Allah'ın ayetLerini inkar eden dınden cıkar az daha dıkkate et forumda dıkkat cekmek içinsede başka yoLLar dene bu hoş bır yoL degıL (.)

Sâπâ GєLiyorum YıLLârdır İçimdє Hâykırmak İçiπ ßiriktirdiğim Sєvdâ SözLєrimLє GєLiyorum
Yâ dâ Koπuşmâdâπ Tєk ßir Söz SöyLєmєdєπ SuskuπLuğumLâ GєLiyorum
UtâπgâçLığımLâ HâtâLârımLâ GєLiyorum.. Uyuyâmâdığım Tüm UykuLârımı Üşüdüğüm Kış SâbâhLarıπâ
ArzuLâdığım ErtєLєdiğim Hєr Vârsâ Hєpsiπi ALıp GєLiyorum

KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur

« Yanıtla #226 : Nisan 04, 2009, 16:41:11 »

:alkış:

Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !
Lose
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 67

. insanın fahişe ruhlusundan korkma/asildir,

« Yanıtla #227 : Nisan 08, 2009, 12:13:56 »

İsLamı bıLmıyorsan  konuşma bence Lose önce ögren Sonraz yaz ciz ama dogruLarı, İsLamı kendıLerine göre yorumLayanLarın sonu heLak oLur şimdi anLıyorum kı forumda Sana karşı aLınan cepheyi ki hakLıLar bıLmedıgın seyLeri savunuyorsun birşeyı Savunmak İçin bıLmek gerekir DegiLmi ama ne guzeL iş Sen önüne kanıt dıye sunuLan ayetLeri yok say yorumLanmış dıye nıteLendır sonrada öyLe bır ayet yok de crystal Sana guzelce cevabını yazmış onun için bişey söyLemıycem ve ayrıcada inkar kötüseydır dinden cıkarırır insanı yapma bır cogumuz örtünmüyoruz yada dıkat etmıyoruz ama ınkarda etmıyoruz en azından gunahkar oluyoruz ama Allah'ın ayetLerini inkar eden dınden cıkar az daha dıkkate et forumda dıkkat cekmek içinsede başka yoLLar dene bu hoş bır yoL degıL (.)

Çogunlukla girmiyordum ve dün girdigim zaman bunu gözden kaçırmışım..
Şimdi gelelim forum hakkındaki üyelerle ilgili düşüncelerimize diye bi şeyler yazılmamış konu başlıgında.
Her kimsen neyse bilmiyorum ama yanlış kayalara toslarsın benimle ilgili tek bi cümle yazarsan diyim,ve  sen kimsin ki benim bilgeliğimi ölcersin,nesin sen? bireysellige dönüştürme konuyu  sakın burası senin amledigin konu değil..
dikkat çekmek konusunda ahhhh  ahhh  Smiley yazmim ben.. olmaz.
konu hakkında yorumunu yap,cık git konudan güzelim..
Hala allahın ayetlerini inkar diyor yahu ;kızım siz yazılarını okuyosunuz ve kuşgribi sanada söylüyorum.
Adam akıllı konuşun,yetiştirme tarzı konu hakkında bilginlik w.s sizin işiniz değil yorumlarıma bi üstün kişi gibi cevap vermek  Smiley

İsLamı kendıLerine göre yorumLayanLarın sonu heLak oLur (hocam siz onları uyardınız dikkat ediceklerdir artık;) )

Diger varlık sana gelince seninle hiç muhattab olmuycam,zikirlerini bildigim için uğraşamıycam..

canım sana doğru acıyor her gece.
cRyStaL
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

Siz Hayat Süren Leşler, Sizi Kim Diriltecek !!

« Yanıtla #228 : Nisan 08, 2009, 18:22:52 »

Şeymacım anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demiş atalarımız, boşverrrr Smiley Bazı yorumlar sadece gülmek içindir, gülüp geçeceksin Wink

+1 şeymoşuma Cheesy

Rahminde cemiyetin, ben doğum sancısıyım!
Mukaddes emanetin dönmez dâvacısıyım!
Zamanı kokutanlar mürteci diyor bana;
Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana..
Lose
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 67

« Yanıtla #229 : Nisan 08, 2009, 19:08:48 »

Smiley Smiley

KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #230 : Nisan 11, 2009, 03:45:54 »

Banada diyormuş,bak bak Grin Grin

Lose yukarda yazdıklarından kendin bişey anladınmı acaba merak ediyorum. 2 kelimeyi bir araya getirmekten acizsin sen ya.  Saçma sapan fikirlerinle çıktın ortaya,sonunu getiremeyince ne yapacağını şaşırdın Grin Grin Neyse anlaşıldı ki senin memory yetersiz bazı konularda. Aklımızın bi köşesinde bulunsun bu..

Lose
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 67

« Yanıtla #231 : Nisan 18, 2009, 19:05:34 »

bulanabilcek,bi aklın yok ne yazıkki ,)
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 20:23:46 Gönderen: Lose » Logged

KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #232 : Nisan 20, 2009, 23:22:07 »

Lose şakasın sen ya.. Cheesy

ßeLLa
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 2

« Yanıtla #233 : Temmuz 21, 2009, 15:48:32 »

ya siz bi tür çete flnmısınz Cheesy crystal ksgrbi esranr vs..... çok komik ya bukadar savunma neye neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki rahat olun az Wink bu zamana kadar fazla mı susturuldunuz ne  hiçbirinizin içinde bi qram iyi niyet hissetmedim amacınız ne bilmiyorum.. tamam kendi doğrularınızı empoze etmeye çalışıyorsunuz ama saygıdan anladıınız bişey yok .........

. . . peopLe aLwayS LeaVe . . .
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #234 : Ağustos 01, 2009, 20:29:29 »

Bella,Türkçe yi adam gibi kullan ondan sonra gel seni adam yerine koyup muhabbet edeyim. Senin yazılarını görünce küfür edesim geliyor çünkü. İçeriğine bakmadan..

Ercan
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #235 : Ağustos 04, 2009, 13:53:13 »

kuşgribi,savunduğun partiyi şu yorumunla nasıl temsil ettiğini görebiliyorum.Bu 'bizden olmayanlar' güdüsü ile ne içeriğe bakılır ne karşıdakini anlamaya çalışılır yada en basitiyle küfür edilir.Neyseki sana  Rockerr   işareti yapılmamış neme lazım forumu şikayet bile edebilirdin bana hareket çekiyorlar diye Smiley Smiley
paraboliktirtil
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 1

« Yanıtla #236 : Ağustos 04, 2009, 13:56:32 »

Özgürlüğün şartı tahammüldür, başkalarına tahammül edemeyen demoktrat felam değildir Tongue

Kel rapunzelin tek arkadaşı Tongue
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #237 : Ağustos 04, 2009, 18:33:12 »

Ercan ben kızın Türkçemizi katletmesinden dolayı tepkimi koydum. Parti ile ne alakası var bunun ? qel,qit,qram,geldiiiiniz,gittiiiiniz,warsa,yoqsa falan. Ne bu ya. Tepkim bunadır. "Bizden olmayanlar" diye düşünseydim senin yorumlarınıda okumazdım. Şikayet etmeyi geretirecek bir mesaj görürsem,"sizi,bizi" farketmez ederim. Sende öyle yap Wink dicem ama nerdeee..

Pamuk_Prenses
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #238 : Ağustos 05, 2009, 14:28:53 »

Örtünmenin açıkça belirtildiği ayet Nur suresinin 31. ayeti inanlar için sorun yok. İnanmamakta diretenlere de söylenmemek gerek çünkü zorlamayla inandırma olmaz.
 Bu açılan konuda ,örtünmeye inanmayanlar olsada bunlar gerçekten özgürlüğü savunuyorlarsa, ''bana ya da cemiyete ahlaken ve fiilen zararı olmayan her insanın istediği gibi giyinmeye ve o şekilde okumaya, çalışmaya(memur olmaya) nasıl benim hakkım varsa onunda hakkı vardır.'' diyebilmeli. 

paraboliktirtil
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 1

« Yanıtla #239 : Ağustos 05, 2009, 14:51:37 »

e diyemiyorlar yamuk prensesciim işte problem de burada Tongue

Kel rapunzelin tek arkadaşı Tongue
Sayfa: 1 ... 14 15 [16]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: