En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
Şubat 09, 2012, 13:52:11
1724500
Konu Gönderen:
35685
Üye
Son üye:
noiniasoaky
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
|
Ideal Club
|
IdeaL Acık Oturum
|
bir söz bizden, bir sözde afrikalılardan...
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
10
Yazdır
Gönderen
Konu: bir söz bizden, bir sözde afrikalılardan... (Okunma Sayısı 8143 defa)
BuNaK_006
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 1
Ynt: bir söz bizden, bir sözde afrikalılardan...
«
Yanıtla #120 :
Kasım 30, 2009, 22:34:51 »
bu takıntılardan kurtulmazsa bu ülke hiç bi yere gelemez
islam ülkesinde yaşıyoruz hergün türban meselesi var hadi tamam o sembol diyelim
eh be kardeşim meslek liselilerin önüne niye barikat gerersiniz ki? yazıktır günahtır yaa
SİLEMEZLER GÖNLÜMDEN NE AŞKINI NE SENİ
KusGribi
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 17
Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur
«
Yanıtla #121 :
Kasım 30, 2009, 23:26:49 »
Hayvan hakları var ama inanç hakları yok malesef.. Sembol değil,dini gerekliliktir. Konuşacağım şimdi ama neyse..
Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #122 :
Kasım 30, 2009, 23:59:14 »
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #123 :
Aralık 01, 2009, 00:39:32 »
O mucitler İmamhatip Lisesi mezunlarından mı çıkacaktı? Sırf önlerinde barikat var diye vah bu çocuklar mucit olamıyorlar... İcat yapamıyorlar. Bahsettiğimiz okul gerçekten İmam Hatip Liseleri mi? Hiç var olmamış, mevcudiyeti asla kanıtlanamayacak olan kavramlar üzerine eğitim veren bir kurumdan mı bahsediyorsunuz? İmam Hatip Liseleri yerine büyücülük lisesi, cadılık meslek lisesi, falcılık lisesi gibi okullar açsalar aynı hesaba gelir. İmam Hatip Liseleri ülkenin bilimsel gelişiminde asla rol oynayamaz, bilakis bilimsel düşüncenin nicel ve nitel olarak ciddi oranda gerilemesine sebebiyet verir... Bırakın yaygara koparmayı... Alttan alttan bütün ülkeyi ellerine aldılar zaten... Üniversitelerde dekan olarak 300 küsür oy alan adamlar değil 90 küsür oy alanlar atanıyor... Porfesörler istifa ediyor... İmam hatipliler de yargıyı ele geçirsin ohhh gel keyfim gel
Biraz da başka konularda şu çenenizi dilinizi artık her neyinizi yoruyorsanız(!) onu yorsanız... Bırakın din menfaatçiliğini artık
BuNaK_006
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 1
«
Yanıtla #124 :
Aralık 01, 2009, 09:48:33 »
sen imam hatiple büyücülük okulunu falcılık lisesini aynı kefeye koyuyosan seni bir islam düşmanı olarak görüyorum.
ve müslüğman bir insan olmadığını anlıyorum. İşte bizim ülkemizde bu konulara karşı olanlar hep islama düşman olanlardır bunu anlıyabiliyoruz.
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #125 :
Aralık 02, 2009, 02:20:32 »
Benim aynı kefeye koyma sebebim ortada... Pozitif bilime dayalı bir eğitim yok. Falcılık büyücülük derken bunu kasdediyordum. Peki sen neye dayanarak genelleme yapıp daha adını yazamadığın
Müslümanlığa
karşı olduğumu söylüyorsun... İmam Hatip Liselerinin kendi adıma yargıya girmesini istememem din düşmanlığı mı oluyor... Hep varsayımlarla ilerleyen insanlar varsayımları, hurafeleri, bilmem neleri destekler gerçeklikten uzaklaşır. Ben de sana bunu diyebilirim. Danıştaya saygılar...=)
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #126 :
Aralık 02, 2009, 02:31:20 »
Ha ben müslümanım veya değilim (çok merak ediyorsan zaten değilim) bu konunun gidişatını nasıl değiştirebilir... Sanane benim dinimden. Ben orada dinden değil İmam Hatip Liselerinden bahsettim. Yoksa müslüman değilim diye konuya cevap verme isteğin mi kaçtı herneyse... Mantıklı cevaplar geldiğinde yorum yazarım...
Bu arada senin işin sağlam diye düşünenlere bir açıklama... Kat sayı farkının kalkmasını belki de en çok kendim adına ben isterdim. Sonuçta meslek lisesi mezunu olmasam da sayısal öğrencisiyim ve psikoloji, felsefe, edebiyat okuyum tekrardan isterim... Ama o kadar bencil değilim işte kendi çıkarımdan önce ülkenin çıkarı için danıştayın kararını destekliyorum... Hadi eyw.
BuNaK_006
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 1
«
Yanıtla #127 :
Aralık 02, 2009, 16:59:49 »
senin müslüman olup olmaman bu konunnun gidişatını olagan üstü derecede değiştirir. İşte sen daha bunu8 bile süzemiyosan ne diyim sana bilmem ki
Bir başka dinden olan kişinin çıkıpta imam hatiplerde okuyanlar başka iş yapmasın demesi kadar normal bişey yok
Ama sen başka bir dine mensup olarak bu ülkede islami eğitim alanları kötüleyemezsin ve küçümseyemezsin
bunuda bil.
Neymiş imamhatip lilerin yargıyı ellerine almalarını istemiyomuş
şimdiki durum çok iç açıcı sanki
Katre; Önyargı nedemektir bilirmisin .
Önyargılarından sıyrıl gel sonra konuşalım.
Ne olacak kat sayı kalkarsa imamhatipliler mühendis olacak doktor olacak hakim olacak öylemi bundanmı korkuyosun (uz)
kafaları çalışıyosa bırakın ne olabiliyolarsa olsunlar
sen içinde iman ve Allah korkusu olandan şüphe etme ve korkma .
Sen Allaha , islama ve dürüstlere düşmanlık edenlerden kork katre
İmam hatiplilerin yargı mercilerine gelince ne yapmalarını umuyosunun işte bu önyargıdır. Önce gör sonra yorum yap.
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #128 :
Aralık 02, 2009, 19:11:51 »
Ben burada dini, imanı, inançları bir kenara koyarak konuşuyorum... Siyasette bu böyledir. Dini karıştıramazsın... Bak sen İmam Hatipi istemiyorum diye din düşmanı yaptın başka dinden ilan ettin... Ön yargıda bulundun. İçinde Allah korkusu ve iman olmayandan kork dedin... Kusura bakma ben insanları dinlerine, mezheplerine, ırklarına, hatta ve hatta cinsiyetlerine göre ayıranlardan değil, insanı vasıflarına göre ayıranlardanım... Yani bir insanın benim için imam olması onu yüce yapmaz... Sizde bu böyle ama. Ben mantıklı birşeylerden bahsediyorum pozitif bilimden bahsediyorum... Daha önceki yorumlarda söylenen işte böyle yaparsanız ülke ilerlemez, icatlar olmaz diyenlerden bahsediyorum... İmam Hatip mezunu ne eğitimi alıyor da bilim adamı olup icat yapacak... Küçümseme yapmıyorum gerçekçi oluyorum sadece... Herkes ilgilendiği konuda kendini geliştirip uzmanlaşsın... Hala söylüyorum sen benim dinsiz olarak kötü biri olduğumu söyleyebilirsin, ama ben İmam Hatip mezunlarının dininden dolayı yargıya gelmesinler demiyorum, ben laikliği savunarak yargıya gelmelerini istemiyorum... Ön yargı derken aynaya bak bakalım... Kendi çıkarlarım doğrultusunda siyasette ve ciddi konularda yorum yapmam... Eğer ben müslüman olsaydım bir dinim olsaydı yine bunu savunurdum... Çünkü hayata çıkarcı bakmıyorum gerçekçi bakıyorum. Bireysel çıkarları bir kenara koyarak ülkenin kendi adıma daha iyi yerde olabilmesi için fikrimi beyan ediyorum. Senin ve senin gibilerin de anlamak istemediği bu... Saygılı olalım az. Dinim veya dinsizliğim kimseyi ilgilendirmez. Burada konu bu değil.
KusGribi
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 17
«
Yanıtla #129 :
Aralık 03, 2009, 22:11:41 »
Alıntı sahibi: KatЯé üzerinde Aralık 01, 2009, 00:39:32
O mucitler İmamhatip Lisesi mezunlarından mı çıkacaktı? Sırf önlerinde barikat var diye vah bu çocuklar mucit olamıyorlar... İcat yapamıyorlar. Bahsettiğimiz okul gerçekten İmam Hatip Liseleri mi?
Hiç var olmamış, mevcudiyeti asla kanıtlanamayacak olan kavramlar
üzerine eğitim veren bir kurumdan mı bahsediyorsunuz? İmam Hatip Liseleri yerine büyücülük lisesi, cadılık meslek lisesi, falcılık lisesi gibi okullar açsalar aynı hesaba gelir. İmam Hatip Liseleri ülkenin bilimsel gelişiminde asla rol oynayamaz, bilakis bilimsel düşüncenin nicel ve nitel olarak ciddi oranda gerilemesine sebebiyet verir... Bırakın yaygara koparmayı... Alttan alttan bütün ülkeyi ellerine aldılar zaten... Üniversitelerde dekan olarak 300 küsür oy alan adamlar değil 90 küsür oy alanlar atanıyor... Porfesörler istifa ediyor... İmam hatipliler de yargıyı ele geçirsin ohhh gel keyfim gel
Biraz da başka konularda şu çenenizi dilinizi artık her neyinizi yoruyorsanız(!) onu yorsanız... Bırakın din menfaatçiliğini artık
Katre itiraf etmene gerek yoktu dinsiz olduğunu,zaten yazdığın yukarıdaki mesajında üstelik saygısızca bunu açıkca belirtmişsin. Senin inandıkların kimseyi ilgilendirmiyor diye insanların inancı hakkında da bu şekilde konuşamazsın. Bunak'a neye dayanarak böyle düşünüyorsun,genelleme yapma demiştinya hani bu mesajım onun içindi.
Gelelim icatlara,mucitlere.. Elektriği bulan,izafiyet teorisini bulan,telefonu,televizyonu onu bunu şunu bulan kişiler ne mezunuydu? Aldıkları eğitim doğrultusunda mı bu buluşları gerçekleştirdiler?
Bu arada,ördüğünüz duvarlar yıkılmayacakmı sandınız? Tabi ki devletin üst kurumlarına imam hatiplide gelecek,kasımpaşalıda.. Atanan rektörlerden bahsetmişsin. Ahmet necdet sezer atama yaparkende bu isyanını dile getirdinmi? O adamın neden 300 oy alanı değilde 90 oy alanı atadığını hiç düşündünmü? Sizin için atanan değilde atayan önemli,bunu neden itiraf etmiyorsunuz? Neden hazmedemiyorsunuz ki? 3 yıl önce kim nasıl atandıysa şu anda da o şekilde atama yapılıyor
Bunu bilmediğini sanmıyorum..
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #130 :
Aralık 03, 2009, 22:47:15 »
Genelleme yapmaması gerektiğini din düşmanlığı konusunda demiştim... Sonuçta benim dinsiz olmam demek din düşmanı olduğum anlamına gelmez veya kötü biri olduğum...Ben saygısızca birşey söylediğimi kabul etmiyorum. Hala da söylüyorum kanıtlanamayan kavramlardır. Bunun neresi saygısızlık taşıyor merak ediyorum...
Üniversitelerde bilim adamı yetiştiğini düşünüyorsan koca bir yanılgıdasın KusGribi... Türkiye'de bilim adamı yetişmiyorki üniversite okuyanlardan istisna çıksın. Öyle bir eğitim sistemimiz yok. Ancak meslek sahibi eder bu konuda hemfikir olmalıyız diye düşünüyorum...Yani meslek liselerinin önündeki barikat yüzünden(!) mucit yetişmiyor değil... Eğitim sistemini sorgulamak lazım en başta... Ve de kimse kusura bakmasın İmam Hatip Liseleri çok uç bir örnektir... Herşeyi doğa üstü bir güce bağlayan birisi araştıramaz,bilime hükmedemez herşey ilahi güç der geçer. Örneğini birebir yaşayan birisiyim... Bu yorumum ülkede mucit çıkmamasının sebebini bu kat sayıya bağladığınız içindi... Şu da varki İmam Hatip Mezunu birisi tıp okudu üroloji bölümünü seçti... prostat hastasına nasıl müdahale edecek? Bu ve örnekler çoğaltılabilir. Tabiki yargıya hele hiç girmek dahi istemiyorum...
Meslek liseleri birçok konuda şanslıyken ek puanlarla benim össde full yapsam dahi alamayacağım puanları alırlarken neden bu kadar haksızlık diye yaygara koparıldığını anlamıyorum... Meslek Liseleri bir alanda çocukluktan uzmanlaşmak için vardır. Neden devam edilmiyor o mesleğe... Herneyse bu konu uzar gider.
Ayrıca ben isyanımı başında bulunana göre değil yapılan eylemlee göre her şekilde dile getiririm. Şu an sorumlu kimse ona yüklenirim, 3 yıl önce sorumlu kimse 3 yıl önce de ona yüklenmişimdir... Şu an iktidarda kimse ona, 2 gün sonra kim olacaksa aynı hatalar (bana göre) devam ederse o zaman da ona yüklenirim... Bu böyledir kişi üstünden sistem sorgulanır...
KusGribi
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 17
«
Yanıtla #131 :
Aralık 03, 2009, 22:58:48 »
Elle tutulmayan,gözle görülmeyen bir akıla sahipken,kanıtı olmayan şeylere inanmadığını söylüyorsun.. Raydan çıkmışsın,Allah ıslah etsin. Benden bu kadar.
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #132 :
Aralık 03, 2009, 23:10:42 »
Karşılaştırma komikti =)
Teşekkürler Allah senin de yolunu açık etsin =)))
Konu din tartışmasına döndü ve daha da ilerleyecek gibi dinle ilgili tartışmaları din başlığı altında yapmak isteyenle yapabiliriz. Burada artık bana dinle ilgili bir soruyla ve yorumla gelmeyin. Cevap vermeyeceğim uzlaşmayı da düşünmüyorum.
BuNaK_006
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 1
«
Yanıtla #133 :
Aralık 04, 2009, 13:03:34 »
Alıntı sahibi: KatЯé üzerinde Aralık 02, 2009, 19:11:51
Ben burada dini, imanı, inançları bir kenara koyarak konuşuyorum... Siyasette bu böyledir. Dini karıştıramazsın... Bak sen İmam Hatipi istemiyorum diye din düşmanı yaptın başka dinden ilan ettin... Ön yargıda bulundun. İçinde Allah korkusu ve iman olmayandan kork dedin... Kusura bakma ben insanları dinlerine, mezheplerine, ırklarına, hatta ve hatta cinsiyetlerine göre ayıranlardan değil, insanı vasıflarına göre ayıranlardanım... Yani bir insanın benim için imam olması onu yüce yapmaz... Sizde bu böyle ama. Ben mantıklı birşeylerden bahsediyorum pozitif bilimden bahsediyorum... Daha önceki yorumlarda söylenen işte böyle yaparsanız ülke ilerlemez, icatlar olmaz diyenlerden bahsediyorum... İmam Hatip mezunu ne eğitimi alıyor da bilim adamı olup icat yapacak... Küçümseme yapmıyorum gerçekçi oluyorum sadece... Herkes ilgilendiği konuda kendini geliştirip uzmanlaşsın... Hala söylüyorum sen benim dinsiz olarak kötü biri olduğumu söyleyebilirsin, ama ben İmam Hatip mezunlarının dininden dolayı yargıya gelmesinler demiyorum, ben laikliği savunarak yargıya gelmelerini istemiyorum... Ön yargı derken aynaya bak bakalım... Kendi çıkarlarım doğrultusunda siyasette ve ciddi konularda yorum yapmam... Eğer ben müslüman olsaydım bir dinim olsaydı yine bunu savunurdum... Çünkü hayata çıkarcı bakmıyorum gerçekçi bakıyorum. Bireysel çıkarları bir kenara koyarak ülkenin kendi adıma daha iyi yerde olabilmesi için fikrimi beyan ediyorum. Senin ve senin gibilerin de anlamak istemediği bu... Saygılı olalım az. Dinim veya dinsizliğim kimseyi ilgilendirmez. Burada konu bu değil.
Siyasetin boyle olduguna inanıyorum demişsinde bu soz diger sozlerinle celişmiyomu sence:
neden siyaset imam hatiplileri kat sayı olayında magdur ediyor
demişsinki bilimden uzak egitim veren bir kurumdur imam hatipler
bilimden uzak egitim alan insanlar oss de nasıl basarılı olacaklar sence senin soyledigin gibi bilimden uzak egitim alıyosa imam hatipliler oss de çok puan alacaklarda doktor olacaklar hakim olacaklar diye neden korkuyosun ki?
yani bilimle alakası olmayan bir okulda okuyanların oss de yuksek puan almalarından korkmak sence sacma degilmidir ?
Azé
PsikopatIdealci
Teşekkür Sayısı 122
«
Yanıtla #134 :
Aralık 04, 2009, 19:58:56 »
.
«
Son Düzenleme: Aralık 08, 2009, 18:30:13 Gönderen: KatЯé
»
Sayfa:
1
...
7
8