En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 22:47:54
1725402 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27079 Üye
Son üye: tponyzmql
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  BU NE BİÇİM HÜKÜMET? BU NASIL DİNLER ARASI DİALOG?
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: BU NE BİÇİM HÜKÜMET? BU NASIL DİNLER ARASI DİALOG?  (Okunma Sayısı 1546 defa)
vatansever107
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« : Nisan 07, 2007, 23:51:15 »

Geçen günlerde milletimiz bir olaya kitlendi adeta.Van da bi kilise açılıyo ülkede olay oluyo. bir yandan da İstanbul da bi Kuran Kursu yıkılıyo başbakanın mahallesinde. yani kilisenin açılmasına bişey dediğimiz yok çünkü biz bunları geçmişimizde çok yaşadık bizler Osmanlının torunlarıyız. Osmanlı kimsenin dinine diyanetine karışmazdı ama kendi milletinide kendi dininide diğer milletlere dinlere ezdirmek gibi bi iş yapmazdı. ama bu yteslimiyetçi iktidar nedense %96 sı Müslüman olan bi ülkede böyle bi icraata seyirci kalıyo. yani ben anlamadım bu ne biçim perhiz bu ne biçim lahana turşusu siz karar verin artık.

İnsanın Yüreğidir Cevheri, Yürek Olmazsa Bilek Çekemez HANÇERİ.
DracuLa
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2007, 00:43:07 »

Bir şiir okuyordun, hatırla, daha dündü,
Hani kubbe miğferin, minareler süngündü,
Hadi çizgin değişti, dinin de mi ters döndü?

Yanınıza bir "papaz", bir de "haham" seçtiniz,
"İmam" zaten hazırdı, başlarına geçtiniz,
Antalya’da dinlerin bahçesini açtınız,

Ve bahçetinin gülleri tez büyüdü kokuyor!
Misyonerler her yerde sanki mekik dokuyor,
Sayende çoluk-çocuk, artık İncil okuyor,
   gider sanirim
                  adreslerin en guzeline
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur

« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2007, 16:29:39 »

Vatansever.. Senin müslümanlıktan kastın kimliginde yazan "İslam" kelimesi ise diyecek sözüm yok..

Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !
vatansever107
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2007, 22:35:18 »

kuş  gribi sana iki soru soracam. Yüce Allah sana bizlerin bilmediği bi lütuf mu ihsan etti de milletin müslümanlıklarını mı sorguluyorsun yoksa sende bizim bilmediğimiz bi İslammetre mi var? sen bu soruyu sorma fikrine nerden kapıldın hayır benim yazdıklarımda dinimizi eleştiren bişey mi varda coştun? bir daha bi soru sorarken nereye nasıl bi soru sorduğuna dikkat etttt.
eğer sen bu yıkım olayına ve kilisenin açılma fikrine katılıyorsan bu karar altında ya imzan var ya da baban senin yerine imza atmış. arkadaşım bunlara gerek yok iktidara yakınsan bu kadar bariz belli etme.
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2007, 22:39:14 Gönderen: vatansever107 » Logged

Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

Marka oldugun yerde etikete fiyati ben koyuyorum..

« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2007, 23:22:33 »

.
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2007, 21:46:03 Gönderen: HeLin » Logged

ChesteR
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 1

Türk karır, kılıcı karımaz

« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2007, 01:56:19 »

Dinler arası diyalog. Adında geçen diyalog kelimesi durumu kurtarmak için yapıştırılmış galiba. İnsanları aptal yerine koymaktan vargeçmeyecekler. BU diyalogla nereye varılmak istendiğine tutarlı bi cevap verilebilirse herşeye tamam denebilir.
Öyle bi cevap yok ama.Bunlar Büyük Projelerin alt başlıkları...

"Dünyanın konusu konuşıulurken görünmez olan adamlar söz tepedekilere gelince bilgisayarın başından ayrılmaz oluyorlar. Olsunlar. Ama diğer konulara da az çok ilgili olsunlar ki kendilerini ülke sorunlarıyla ilgilenen en azından kafa yoran kişler olarak tanımlayabilelim."

KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2007, 21:17:12 »

Ve "vatansever" bu cevapta sana.
Sanırım bi konuda anlaşamadık ve sen bana tuhaf bi cevap yazdın. Ben kimsenin ne dinini ne de başka bişeyini yargılıyorum. Kimlikteki "İSLAM" kelimesindeki kastım şudur.. Türk vatandaşı olan bi çok insanın kimliğinde bu kelime vardır. Yani seninde söylediğin gibi %96 gibi (örnek). Ama ben kimliğinde İslam yazıpta o bahsettiğin Kuran kurslarını yıktıran,bacılarımızın başındaki türbanı çekip almaya çalışan,bir şekilde İslama hizmet etmeye çalışanlara ambargo koyan bi çok "İNSAN" tanıyorum. Benim tanıdıklarımı inan bana sende tanıyorsun. Yukarda yazdıgım cevapta "kimliginde" derken senin kimligini kasdetmemiştim yani.. Neyse. Bu ülkede %96 gibi ezici bi müslüman çoğunluğu varsa sırtımız yere gelmez herhalde..  Anladınız siz onu..
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2007, 21:37:46 Gönderen: kilimcinin_koroglu » Logged

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2007, 21:43:17 »

Hakaret içeren ve rencide edici kelimeler kullanmayalım.. Konu dışında post atmayın.Yorumlarınızı şahsileştirmeyin.

Kolay Gelsin..

Hepinizin aLter egoSuyum.
vatansever107
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2007, 14:50:10 »

galiba sein ne yazdıklarından haberin yok yada ben ne okuduğumu bilmiyorum bak kuş gribi ben okuduğumun ne anlama geldiğini gayet iyi bir şekilde anlıyabiliyorum.sende ne demek istediğini anlatmak istiyorsan kelimelerini ve sorularını iyi seç tamamm

zeHiRrr
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2007, 14:56:59 »

Aynı şeyi savunuyosunuz.Şöyle saçma tartışmalar yapmayın yaw Senin düşüncene zıt bi düşünceyle tartış Anlamadımki ßen aynı şeyi düşünen insanlar hala niye tartışır. ßende sizlere katılmaktayım kolay gelsin.Ama bi hükümetle olmuyo ßu işler bu bi gerçek ßasını var askeri var hükümeti var muhalefeti var, var oğlu var.
vatansever107
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Nisan 13, 2007, 15:03:25 »

kardeş haklısın ama karşındakinin ne yazdığından haberi olmayınca durum böyle oluyo.tabi senin dediğin gibi basını var şunu var bunu var ama bu işin en başında hükümet var. şu an basın hükümetin hangi icraatına(!) karşı geldiki böyle bişeye karşı gelsin

zeHiRrr
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Nisan 13, 2007, 16:29:33 »

hadi ßasını geçtik:) Asker,çankaya köşkü,muhalefet.
Kimileri İslamı çarpıtmak için yer aradığı gibi Kimileri de Laikliği çarpıtmak için yer arıyor:).. Çok duyuyoruz ülke elden gidiyor laiklik elden gidiyor sözlerini dimi:).. O nedenle herşey kolay olmuyor dengeyi sağlamak Önemli.
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2007, 17:34:38 »

vatansever.. ilk yazdıgın mesajdan itibaren mesajları teker teker okursan hatanın nerden kaynaklandıgını anlayacaksın..

vatansever107
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2007, 13:02:36 »

ben mesajlarımı çok iyi biliyorum sen hatayı başkasında değil kendinde ara kimseyi yada değerlerini yargılamaya kalkma

zeHiRrr
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2007, 13:03:33 »

Smiley
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: