En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 10:16:38
836085
Konu Gönderen:
6642
Üye
Son üye:
erzurumlu pezevenk
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
|
Ideal Club
|
IdeaL Acık Oturum
|
ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
[
1
]
2
3
Yazdır
Gönderen
Konu: ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!! (Okunma Sayısı 1082 defa)
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!!
«
:
Kasım 15, 2007, 11:36:50 »
Pariste toplanmıstı tarihimize saldıran akrepler. Yunanistan, Bulgaristan, Mısır Sorunlarını kendı çıkarlarına uygun yönetmek için. Bu arada Anadolu'mda yeni bir kaç ihanet mekanizmasınıda düğmesine basacaktılar hristiyan köpekleri. Ejdadımızın suçu neymıs !!! : Çok uluslu bir yapıya sahip olmak ve onların kendıleırnı yaşatmalarına müsade etmek, hoş görülü olmak, kiliseleri kapatmamak... Durum böyle iken Anadolu'mda Ermeni ve Kürt hainler Paris Konferansına damgasını vurmustu. Kürtler özerk yapı ıstemeye baslamıstı. Kimdi bu özerk yapıyı kürtler adına ısteyenler... Bu bilgiyi tarihin derinliğinden çıkartmak OSMANLI devletıne 73 seney ve bu bilgiye ulasmakda OSMANLI devletının sonundan bir önceki durağa varmasına hasıl olmustu... Hain emellerin ve Tarihi düşmanlarımız olan oportünist keşişlerin oyunları ile baş edemeyen OSMANLI tam meclis yapılanması gütmekteydi. Bu arada dönemin ŞEYHÜLİSLAM'larından olan büyük ZAT, Osmanlı Padişahına mektup yazarak ÜNİTER DEVLET, ÜNİTER HUKUK, ÜNİTER REJİM, İDEALİST TOPLUM kavramları altında yeniden Osmanlı devletının şekillendirilmesini istiyor, Padişahta kendi koltugundan vazgecmeyı goze alamıyor, Oluşturulan Mebusan Meclisinde Kürtler ipin ucunu kendı taraflarına, ermeniler kendi taraflarına, Rumlar kendı taraflarına, herkes kendi tarafına çekiyordu. Osmanlı devleti DEVLET - ADALET - CİHAN anlayısında sistemleştirilmiş, şimdi ise çok güvendiği ve tarihin acımasız ikliminde yok olmaktan kurtardığı KÜRT ve ERMENİler anadolu'mda çeteler kurar, Halka, Türk halkına eziyet ederler, üstelik bunu da devletin imkanları ve hareket kabiliyeti ile yapmaktalar... Artık Ermenilerden ümidi kesen Türkiye yenı bir oluşumun içerisine girer. Sultan Abdülhamid Osmanlı devletınde hakim olan DEVLET - ADALET - CİHAN anlayısı ile Kanım Anadolu'muda kaybedeceklerını anlar ve MİLLET - HÜRRİYET - İSTİKLAL kavramlarının egemen oldugu bir oluşum kurar. Yeni ve tam donanımlı subaylarımız buna göre yetişecektiler. Abdülhamit, Bu yenı subay kesımının yetişmesi, devletın otorer kanallarında ki dönüm noktalarına geçmesini beklemekteydi TÜRKİYE'yi kurtarmak için, Bu arada da OSMANLI'nın sınırlarını korumak için çaba sarfediyordu... Tarih 1908 yılını gösteriyordu. Padişahın en sadık adamı darbeden 1 önceki gece Bir kürt aşiret reisi , bir İsrailli ve Bir ERMENİ lideriyle konusmaya deniz kenarında bir köşke çağrılır. Bu adam orda öldürülür. Ölüm emrini onaylayansa kara leke bir OSMANLI PAŞASI'dır. Daha sonra Yurt dışına kaçmıs, İstiklal Savası Sırasında TBMM'ye karşı hareket eden bu hain, yarın kanlı bir darbeyı vuracaktı. ve artık gece bitmişti. KÜRT'lere fedarasyon vaat eden bu ihanet kralı, devlete ve yönetime el koyar. Artık Osmanlı fiilen sona yaklaşmıştır. Almanlarla iş birliği yaparlar. Almanlar güneyde Yahudi artıgı olan bir kaç aşireti KÜRTLERİN temsilcisi olarak atar. KÜRTLERİ eylemsi başkaldırıya başlar. Osmanlı Devleti Balkanlarda büyük kayıplar vermiş, Ordu ve Devlet erkleri geri çekilmeye başlamıştırlar.YUNANİSTAN'da ev hapsinde bulunan ABDULHAMİT'i almaya askeri bir heyet gönderilir. ABDULHAMİT Paşa " Bre Melunlar, Benım Atam İstanbulu fethederken Kostantin Kaçmamıştır, Ben nasıl kaçayım, Atama, ejdadıma, ALLAHIMA bu suale nasıl cevap vereyım. Hristiyan çocugu KOSKANTİN kadar da mı yürekli olmayacagım " der ve geleceğin stratejisini Gerçek TÜRK mİlliyetçilerine belirler. Bu arada güneydoğuda tam bir bunalım, doğuda tam bir katliam, devletin içerisinde de ise tam bir ihanet, dinin içerisinde de tam bir fiyasko yaşanmaktaydı.. İSraİl Çocugu ve AJANI olan BARZANİ'nin dedesi ve babası olan Mustafa Barzani güneydoğuda kürt halkını ayaklandırıyor, KÜRT Halkı dini propogandalarla başlayan daha sonra ırkı hürrüyete varan çatışmalar içerisine giriyor. IRAK'ta birlik sağlanamıyor, kürtler bulundungu her bölgede hükümete karşı ayaklanıyor, hükümet ermeni, rum ve kürtlerin ayaklanmasını aynı anda bastıramıyor, avrupa iç işlerimize karışıyor. Bu döneme denk gelen ama rastlantı olmayan bir durum bulunmakta. Bu durum yeni devletin ilerde başına bela alacak NUsibet Herif SAİDİ Kürdi idi. Saidi Kürdi Osmanlı devletınden fedarasyon sözü almıs, ama yenı hükümet buna destek vermemiştir. Erzurum kongresi yapıldıgı sırada SAİD KÜRDİ Erzurum'a M.K.Atatürk e karşı isyan tertiplenmesi için emir gönderir ve kendiside bölgeye gider. İsyan tertiplenmiştir. Ve isyan Türm Doğu anadoludan Yenı Hükümetin sistemleşmesini engelleyecek genişliğe hitap edecektir. Sebebi dindir. Aziz erzurum halkı propagandalara karşı gelmiş ve Yeni TÜRK devletine sahip çıkacagını göstermiş ve Gazi Paşa'da Nufus Doğum yerını Erzurum olarak değiştirerek Erzurum'dan Millet Vekili olur. Ve Said KÜRDİ ile cehennemdeki arkadaşları Erzurum'dan def edilir. SAİD ingilizlerin ve osmanlı din adamlarını etkisi ile Sivas'ta bir isyan çıkartmak için düğmeye basmıslar, burda da etkili olamamıslar. Tarih bu bölgede aka devam ederken Artık Türk Milleti gelecegını belirleyecek adımları belirlemiştir. Bağımsızlık, Tam bağımsızlık. Artık Türk Ulusu ve Ben TÜRK'üm. TÜRK ulusu ile doğdum ancak onlarla yok olurum ve onlarla var olurum dıyen gönüldaşlar evlerınden birer çift çorap, birer çift çarık, birer metre kumaş, bir kaç kilo zeytin, peynir, çatal kaşık, yemek tası, kara biber, Kazma, Sopa, Demir parçaları alarak ankaraya koşmakta. Ankarada halktan aldıgı bu malzemeleri Yenı kurulan orduya dağıtmak üzere Birliklere göndermekte... Ankaraya daha eline Kadın eli değmemiş 15 yasında TÜRKLÜ'ğü ile gurur duyan gençler akın akın koşmakta, kadınlar yılların verdiği bu acı kaybın sadece erkeklerini yok etmesini engellemek ve komple yok olmayı göze alarak askerlik şubelerine baş vurur. Onlarda cephe arkasında mehmetçiğe TÜRK ASKERİNE kucagında bebeleri ile erzak taşır... Türkiyenın Cephanesi Bitmiştir. Osmanlının bütün askeri mühimmatlarına İngiliz ve Fransızlar el koymus, Istanbul ve izmirde bulunan en büyük cephanelerimizin üstüne bunlar oturmustur. Gazi Mustafa Kemal, istanbulda 1910 lu yıllarda kendi çabalarıyla kurdugu ve bütün yurda yaydıgı istihihbarat başkanına Fransız ve İngilizlerin elinde olan Osmanlı Devletıne Ait Mühimmatı çalmalarını emretmiş, Tarih bile artık gülücük atar duruma gelmişti. Bir hükümet, Kendını kurtarmak için KENDİ devletinin mühimmatı çalıyordu. ve askeri siyasi kanatta böyle devam etmekteydi. Mustafa Kemal Sakarya dağlarını görmek için, Sakaryay gideceğini söylemiş ve dağda gezerken attan düşüp sol alt kaburgasını kırmıs, hastaneye kaldırılmıs, hastanede sargı yapılmıs, doktorların en azından 1 ay yatmanız lazım uyarılarına rağmen hastaneden çıkmıs MEclise gelmekte... Meclise gelir gelmez, Ardahanda Peygamber oldugunu ileri süren ve halka zulmeden bir kürt reisinin TÜRKleri bölgeden kaçırttıgıgın, ermenilerle uyum içinde çalıştıklarını, Güneydoğuda Şehir merkezlerinin Kürt Aşiretlerı tarafından sürekli taciz edildiğini, Ordunun da sadece istihvari çalışmalarının oldugunu, Kuzey Iraklı KÜRT Aşiretlerin TÜRK ordusuna karşı düzenli ordu kurma çabasına giriştikleri, Kuzey Irakta TÜrk oluşumuna engel teşkil edecek eylemlerin KÜRT AŞİRETLERİ tarafından hayata geçirilmek istendiğini, bunuda bölgede daha fazla tutunamayacagını anlayan Fransızların bölgeyi İtalyanlara kaptırmasından korkarak desteklediği, Tam bu sırada ALMANYA Baş komutanları Fransaya, Musul ve KERKÜK'ün kesinlikle TÜRK'lere bırakılmaması konusunda anlaşma yapalım diyor, ve MUSUL, KERKÜK beraber savaştıgımız devletınde TÜRKİYE'nınsınırları içerisine girmesını ıstemıyor, Güneydoğudaki ihanet hareketine destek verıyor. Bu Sırada Enver Paşa Karadenizde RUMLARIN desteği ile gelip KÜRTLERİ de yanına alarak TBMM ne darbe vurmayı planlıyor, bunu haber alan ankara artık her köşeden sıkıştıgını anlıyor. Devreye Gazi Paşa giriyor, ve aklını Tarih sahnesınde idame ettirecek gizli bir toplantı tertipliyor. (Bu toplantıya katılanların isimlerini yazmayı sakınca olarak görüyorum) Toplantı bitiyor. Erzuruma KAZIM KARABEKİR e haber ucurarak Ermeni ve kürt hareketlerinin sürat ve şiddetle bastırmasını emrediyor, Enver Paşanın Türkiyeye girmesıne Musade edıyor. Enver Paşa tertiplediği isyanda Yeni Meclisden arkadaslarınıda yanına çağırır. Darbeyı nasıl yapacaklarını anlatır. Ama milletvekilleri şimdi asl olan TÜRK milletidir. Daha sonra bunları düşünürüz diye Envere rest çekerler. Enverde sinirli bir şekilde başını alır ve ORTA ASYA'ya gider. Gazi artık nihayi yolu şöyle belirler... " Tam Bağımsızlık, Misak-i Milli- " Ordu hazırdır, sakarya savaşını kazanmış, düşmanı güneye püskürtmüştür, Gazi Başkomutanlığa getirilmiş, ve güneydoğuda ne yapacagını düşüyen GAZİ Paşa, Tarihi bir misyon daha alır üzerine... Bu Misyon Türkiye Cumhuriyetini KURAN Türkiye HALKINA Türk mİlleti Denir, felsefesiydi. Hain Said, Sahte peygamberler, Iraklı ve güneyde bulunan büyük kürt aşiretleri, ermeni çeteleri,..... Önce Dış güçlerle savaşmasını seçmişti. İç savaşı istihvari birimler yapacaktı. Halkı yonlendırecekti. ve düşündüğü gibi oldu. Savaş kazanıldı. Düşman ait oldugu yere döküldü, DAĞ, TAŞ TÜRK'ü zikreder, dünya bu inanılmaz olay karşısında TÜRK Milletini görmek için akın akın Anadoluya gelmeye çalışır... Rusya Devlet Baskanı TBMM'ye gelir. Eski Rusya dusmandı size, ama yenı RUSYA dost ve müttefiğinizdir. Her Borç isteğinizi karşılayacaktır der. Silah, cephane alımı yapılmakta, AFGAN Halkı 500.000 lira toplayarak TBMM'ye göndermekte, Suriye TBMM nin bölgeyide kurtarmasını ıstemekte, IRAK halkı TÜRK Milletinin bölgeye de girmesını ıstemekte, ama GAZİ ihanet ettiler, Sırtımızdan vurdular, Kendı bagımsızlıklarını kendılerı kazansın, Sonra KOnfedarasyon şeklinde örgütleniriz der ve yeni TÜRKİYE'nın anlayısını da belirler. Kamuflajlı Düşman yenilmiş, sıra içerdekilere gelmiştir. Ermeniler, RUMLAR, Kürtler.. İsyanı başlatanların tez be tez kellesini ister, şerefli bazı kürtlerin destegini alır, ve bölgede İSRAİL AJANI barzaninin dedesının temsilcisi oldugu kürt ayaklanması bastırılır... Rusya da TÜrkiyenın IRAKTAKİ kürt gruplarını da dağıtmasını ıster. Iraka giremez. Diyarbakırı o gun Anılarına ALAN ÜTĞM Melih Aynen şunları anılarına kaydeder. Diyarbakır, gönlüm şehir, semalarında Türk ejdadı yaşıyor, Her yapısı Türk, her yürüyüşü TÜRK, her ölümü TÜRK... Bahçelerinde yenı yetecek TÜRKleri simgeleyen TÜRK... Diyarbakır büsbütün TÜRK. büyük bir türklük kalesi burası. merkezi dahil olmak üzere bir çok sağlam bölgesi TÜRK.... (Ama bugun geldıgımız nokta nasıl meydana geldi düşünmek lazım.) Sahte peygamberler bastırılmıs, KÜRT ayaklanmaları sonlandırılmıştır. Gazi, Kürtlerin TÜRKLERİN azınlıgı değil kardeşi oldugunu sergilemekm için hain saidi TBMM'ye çağırır. TBMM de ihanet düşüncelerinin bir kısmını haykırı. Gazi sinirlenir ve Meclis'ten kovar. Sonra TİFLİS'e gider hain said. Orda Yüksek tepeden şehre bakarken yanındaki bulunan adam ne düşünüyosunuz böyle derın derın diye sorar, O hain de Gelecekte Kurulacak KÜRT DEVLETİnin temellerını atıyorum. Yanındaki adamda, Burası Bitlis Değil, Tiflis der. Hain saidde, Ha bitlis, ha tiflis der çekip gider. yeni bir isyan tertiplenir, Fransızlar tam destek verir... İran destek verir. ve İngilizlerinde iç oyunları ile İsyan baslar ve bu hainin etrafına kendiliğinden toplanır.... İsyanla MUSUL, KERKÜK kaybedilmiş, Fransızlar İstediğini Almıs, Almanyanın musul kerkük talebi karşılanmış, İngilizler bölge üzerine uzun vadeli oturumlar bırakmıştır. Hain Said asılacagı sırada aynen şu satırları beyan eder : İsyanı ben tertiplemedim, sadece KÜRT Müslüman devleti için çalıştım. ama isyan bir baktım benı başına çekmiş, ben bu isyanın lideri olmuşum. Şİmdi anladım ki KÜRTLER Türk Ulusundan Ayrıldıgı Zaman kaybolur, Diğer Ulusların boyundurlugu altında zamana yenilirler. Umarım Bunu diğer KÜRT aşiretleri de anlar der ve Hakimde İhanetin Bedeli Pişmanlıkla Ödenmez diye cvp verir ve idamını gerçekleştirir. Yenı devlet az be az özce anlattıgım bu hadiselerle kurulmuştu.
Günümüzde yaşananları anlattıgım diger bir bölüm olan TÜRK - KÜRT kardeşmiş, PKK kalleşmiş konusunda ki realitelerde birleştirdiğinizde neler oldugunu anlayacaksınızdır umarım. Şimdi bu ihanetin kronolojisini çıkarmaya yüzeysel anlatmaya çalıştıgım bu yazıda, Bir Irk Bu kadar fahiş olabilir mi ? Ben şahsen o dönem Dünyada var olan hayat kadınlarının bile bir kazanç elde ettiğini bilirim ama bu ihanetlerin KÜRTLERE ne fayda sağladıgını bilmem. Hiç bir kazanç elde edemeyen bir sosyal topluluk neden sürekli baş kaldırır...
Bana Ne Dersenız deyin, Şimdi bende bu gazeteye başlıgımı koymak ıstedım...
ÇOK KULLANILMIŞ, devri ÜCRETSİZ, BEŞİNCİ EL İNSAN TOPLULUGU....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
yAZILAR Devam Edicek...
Bir Sonraki Yazı : M.KEMAL, , İSMET İNÖNÜ ve KÜRTLER
BIRAKIP GİDERİM ÖZÜR DİLEMEMİ BURADA
CANLARIN KURŞUNLARI YANINDA..
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Helin
PsikopatIdealci
Teşekkür et +22/-34
*°•::MournfuL::•°*
Ynt: ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!!
«
Yanıtla #1 :
Kasım 15, 2007, 11:39:09 »
çok beleş bi yazı:)
Unuttum Sana Yazdığım Mektubun Altına Adımı Yazmayı
ßelki Hatırlarsın ßeni
Çok Eski ßir Çocukluk Hastalığınım Senin
Kırk Derece Ateşle Yattığın. ..
Йа
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
«
Yanıtla #2 :
Kasım 15, 2007, 11:51:46 »
Senin için .....
Çünkü senın için paha demek, boynundan mücevherini almak, cebini boşaltmak, banka hesaplarını boşaltmak, velhasıl maddi kayba ugramaktır....
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Helin
PsikopatIdealci
Teşekkür et +22/-34
«
Yanıtla #3 :
Kasım 15, 2007, 11:54:57 »
faşist insanlara ve sabit fikirli insanlara birşey anlatma ispatlama kaygım yok:) bana sayfalar dolusu cümlelerle diiL kendi fikirlerinle geldiğinde önemsenceksin:) boş beleş şeylerle işim olmaz.. bir de seviyeli insanlarla muhattap olurum Tarık . ..
yazıyı bir de sen oku hea ne dersin:)
ßelki Hatırlarsın ßeni
Йа
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
«
Yanıtla #4 :
Kasım 15, 2007, 12:09:30 »
Tarih sabit bir fikirdir değiştirilemez zamandır. tarihin gerçeklerini kim değiştirmiş ? Bu kadar ihaneti senın kapatmaya gücün yeter mi ? Senın anlagın sabitliği neye göre sınırlandırıp ölçeklendiriyor bilemem, ama burda asıl sabit ve dar fikirli olan sensin. Tarihi bilgiden yoksun, dunyayı doğdugu zaman yaratılmıslardan birisisin. PKK nın Yaşasın Halkların kardeşliği sloganını agzına sakız yapmıs, Yunus Emrenın " Ne Olursan Ol Gel " gibi ulvi yazısını layık oldugu yerlerden alıp Genel Evlerinin kapılarına asanlara zengin kültür mantıgıyla yaklaşanlara sessız kalarak sabit kelimesinin senın vucudunda hayat buldugunu ve bir farkının olmadıgını gözler önüne serıyorsun..
Ben bu yazısı benımle muhatap ol diye yazmadım... Ben bin tane Helin tanıyorum. Benım için o Helinlerin konusup konusmaması önemli değil. BEN Birim ama HELİN'ler sayısızca. Dolayısıyla Helinlerin bir ederi yok...
Ben yazdıgım yazının ne anlama geldiğimi biliyorum.. CÜmleleri bilerek kuruyorum. Bilinçli bir şekilde Kuruyorum.. Benı önemsememenlede yakından uzaktan ilgilenmiyorum. Büyük Bir Ustad, Önemsenmeyen InsanlarIn Aslında Büyüklüğü Kıskanılmaktadır der.. Ben büyük oldugumu iddia etmiyorum ama senın alakanlada uzaktan yakından frene basmıyorum.
VATAN'ını sevmek, Milletini sevmek, Tarihsel gerçekleri bilerek geleceğe bu gözle bakmak FAŞİSTLİK'se ben Faşisttim... Sen faşistliğin dışında kalmayı tercih etmişsin. Senden Millet adına olan konulardan bir şey beklememekde sana saygı duymaktır. Ha burada da Ceketimizi şahsına değil, Milletimiz için iliklediğimizide unutmamak lazım.
«
Son Düzenleme: Kasım 15, 2007, 12:10:28 Gönderen: Tarik
»
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Helin
PsikopatIdealci
Teşekkür et +22/-34
«
Yanıtla #5 :
Kasım 15, 2007, 12:15:32 »
senin getirin ne ceketini iliklerken etik ini yerden kaldır:)
ßelki Hatırlarsın ßeni
Йа
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
«
Yanıtla #6 :
Kasım 15, 2007, 12:20:49 »
benim etik im gönlere çekilmiş gayp rüzgarları ile semalarda dalgalandıgından hiç yerlere düşmemiş... Ama senın etiğin senın vucuduna sıkışmış kalmış....
Benım getirim sadakat.... Sende benım karşımda olduguna göre, getirinin ne oldugunu benım söylememe gerek yok.
Artı şahsi sürtüşme istemiyorum. Fikrin benım fikrimin karşısında ise, dayanaklarını belirle, yaz, bende senın fikirlerini ve onların dayanaklarını öğreneyim...
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Helin
PsikopatIdealci
Teşekkür et +22/-34
«
Yanıtla #7 :
Kasım 15, 2007, 12:22:37 »
ben seviye göremiomki ''Ama senın etiğin senın vucuduna sıkışmış kalmış....'' bu cümleden çok anlam çıkar tarık sözlerine dikkat et..
iyi eğlenceler.
ßelki Hatırlarsın ßeni
Йа
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
«
Yanıtla #8 :
Kasım 15, 2007, 12:28:19 »
Bakınız helin hanımefendi: sizin için seviye su kuyu gibi yere doğru inmek olarak algılanmakta, benım ıcın ıse, arşa çıkmak olarak...
Cümlemde sizin veya kimsenın dusunecegı alternatif ve vaziyetsiz temaları beyan etmedım.CÜmleyi Açıklamak gerekirse; Ahlak anlayısınızın birey olmaktan, birey ahlakı olmaktan öteye geçemeyecegını söylemek ıstedım... Farklı yonlere çekmeyelım.
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
JusTin
Ziyaretçi
«
Yanıtla #9 :
Kasım 15, 2007, 12:52:23 »
AcıLan Konuya saygı duymuorrr Sonrada miLLeti uyarıyor
Tarik
PsikopatIdealci
Teşekkür et +1/-0
Tarık | a$k miLitanı
«
Yanıtla #10 :
Kasım 15, 2007, 13:03:37 »
CapriO o bıze saygı duymasada, .....
5N - 1K
Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Tormentor
PsikopatIdealci
Teşekkür et +8/-15
Lich King
«
Yanıtla #11 :
Kasım 15, 2007, 14:45:14 »
.
«
Son Düzenleme: Kasım 15, 2007, 23:10:55 Gönderen: Tormentor
»
DracuLa
İdeal Yönetim
Teşekkür et +12/-8
«
Yanıtla #12 :
Kasım 17, 2007, 01:02:37 »
))
Egilde Kulak Ver Ceddine!
Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?
Avrupa'dan Cin Seddine...
Hedef Turan
Rehber
Kuran!
.
.
Sizofreni
IdealManyak
Teşekkür et +2/-0
Bitiremiceksiniz Beni.
«
Yanıtla #13 :
Kasım 17, 2007, 01:16:31 »
kendi fikirleir doğrulardan ibaret başkalaır doğruları yanlış. Bu nedemek Karşı ırk'ın Doğrularının Kıskanılması mı
Yasık.
$
î
z
ô
fr
ê
n
î
...
DracuLa
İdeal Yönetim
Teşekkür et +12/-8
«
Yanıtla #14 :
Kasım 17, 2007, 01:18:36 »
turkum diyen herkes fasist bole bi zihniyetmi var
ingiliz alman ne oluyor ingilizmi oluyor
Egilde Kulak Ver Ceddine!
Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?
Avrupa'dan Cin Seddine...
Hedef Turan
Rehber
Kuran!
.