En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 07, 2008, 06:41:30
832735 Mesaj 9039 Konu Gönderen: 6623 Üye
Son üye: Doa
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: ÇOK KULLANILMIŞ, RUHU SATLIK, DEVRİ BELEŞ, BİLMEM KAÇINCI EL İNSAN !!!!!  (Okunma Sayısı 1057 defa)
Tormentor
PsikopatIdealci

Teşekkür et +7/-13

Lich King

« Yanıtla #30 : Şubat 21, 2008, 16:48:42 »

bence konu başlığını düzelt, tartışmalar saygı çerçevesinden çıkmasın

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #31 : Şubat 26, 2008, 11:51:36 »

Tormentor ; Ben Erzurumluyum. benım memleketımde 3 ay yaz yasanır 9 ay kar altında hayatımızı yaşarız. Hayvancılıkla tarımla geçimimizi sağlarız. okula giderken ben kışın 1,5 - 2 M yükseklikte bulunan kar vardı. OKula giderken yanımızda birde ikinci elbise götürür okulda sırıl sıklam olmus elbiselerimizi değiştirirdik. Ekmek bulamazdık, Fırın Ekmeği, Analarımız TANDIR EKMEĞİ Diye  tabir ettiğimiz sizlerinde LAvaş Dediği ekmeklerden yapardılar. Babalarımızın Abılerımızın İşi yoktu. Şu anda da iş kapasitesi çok düşük, bir tane fabrika yok devletin yatırımı olarak Şeker fabrikası dısında, oda satılıyor.  Ama Insanlar Yine devletlerini herkesden çok seviyor, herkesden Çok TÜrküm diyebiliyor, Türküz, Türkçüyüz, diyebiliyor, Türk insanı ıcın seve seve hıc dusunmeden canını her an verebilecek bir sevıye ile yaşamını idame ettiriyor. Demek ki suçu ona buna atmak gerekmıyor. Bu ihanet tohumları topraklarımıza düşmüştür. BUnun gayrılıgı kalmamıstır, artık ayrılık figüranlarının çaldığı insifal parçaları kulakları sağır eder hale gelmiştir. Bu figüranların kım olduklarını söylemeye gerek yoktur. Biz çok şey ıstemedık. TÜrküz diyin dedik. Türküz deyin ki kimse bizi bölemesin dedik. Siz TÜRKÜZ diyin ki bizde KÜRDÜZ diyelim dedik, kaynaşalım dedik. Ekmek bölüşelim dedik. Kızlarınızı alalım gelin edelim dedik. Ama Onların Kulaklarında sürekli hayal ile notalandırılmış bir ihanet parçası çalmakta gözlerini kör edenin ışık olduğunu sanıp, ateş atlamaktalar. Acıyorum... Acıyorum... Acınacak halde oldukları için değil, Acınacak hale bile çıkmak için uğraştıklarından acıyorum.... Yok olmaya mahkumlar. Ve bır gun bu ihanetı bızım basımıza sarmaya calısanların üzerlerine gönderilecektir bu hainler.

Not : İhaneti Bitirmek Büyük Bir Olgudur. Ama İhaneti Yönlendirmek Büyük İnsanların Varlıgına Teğettir... Ve bu İhanet Muhakkakki Yönlendirilecek..
barzanisinin kellesi alınacak, talabanisinin kellesi alınacak, öcalanının Kellesi ALınacak, diğerlerine dokunulmayacak. NE kadar bu ihaneti yönetenler varsa hepsinin o pis kelleleri gövdelerinden ayrılacak. ve yerlerıne bızler gececeğiz. O zaman ihanet etmek nasıl oluyor, nasıl yönlendirilir Bize İhanbet edenler kendi kardeşlerinin kafalarını kestikleri zaman, analarını pazarda haraç mezat sattıkları zaman, tarihe ibret verecek satırlarla işlenildiği zaman anlayacaklar ...

Amerikan . !
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 11:57:01 Gönderen: CaLiméro » Logged

BIRAKIP GİDERİM ÖZÜR DİLEMEMİ BURADA
CANLARIN KURŞUNLARI YANINDA..

5N - 1K

Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
Tormentor
PsikopatIdealci

Teşekkür et +7/-13

Lich King

« Yanıtla #32 : Şubat 26, 2008, 16:53:41 »

devlet sağolsun mantığı
seninde böyle şeyler yaşamana üzüldüm ama bunun hesabını devletten herkes sormalı onu yücedir dokunulmaz bir varlık gibi görmek doğru değildir biz türküz diyip o ne yapsa doğrudur mantığı doğru değildir . herşeye göz yumamayız
 Kusura bakmayın ben halkını sömüren her boş bulduğunda zammı yerleştiren insanlarını düşünmeyen ülkesini satan bir devlet için ne canımı veririm ne de vatan sağolsun derim eğer bu hainlikse evet hainim
 Burda önemli olan türk kürt ve ya başka bir milletten olmak değildir insanların daha iyi bir şekilde yaşaması için uğraşmaktır.
Ben burda okuluma rahat bir şekilde gidebiliyorsam ama sen bu zorlukları çekiyorsan bu devletin ayrımcılık yaptığını gösterir ve buna göz yummanız bir hatadır bence
Bu illede ayrılalım başka bir ülke kuralım değildir hakkınızı aramaktır ama ordaki iş bu evreye kadar uzamıştır kimse istemezdi buralara gelsin
sen tepkini gösterirsin göstermelisin. onları sorunu türkle ermeniyle değil devletle

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #33 : Şubat 28, 2008, 18:01:53 »

Devlet dediğin benım devletim, benım ejdadımın öldürerek değil, canlarını vererek oluşturdukları toprakların üzerinde kurulu sistem. Her şeyi devletten beklemesinler. Devlet Oralara o kadar yatırım götürdü. ne oldu ? ihanet etmeselerdi bugün güneydoğu anadolu bölgesi dünyada zenginlik ve üretim açısından sayılı bölgeler arasındaydı. Bu yatırım Türk Yatırımı olduğu için yaktılar, yuıktılar, Türk iş adamlarını kaçırdılar, vahşice işkence yaptılar, (Sabri Demirkan - Büyük Bir Türk İş adamını PKK nın şişeye oturttuğunu ve zavallı adamın kanlar içinde öldüğünü, sonrada cesedinin yakılarak mağaraya kemiklerinin asıldığını anlatır). Ama Hristyanlar, Bizim Kültürümüzden uzak olanların yatırımlarını kabul ettiler. Maraşta 1980 de cami yakan şerefsizler, diyarbakıra kilise kurdular ve şu anda Hristyanlığın en yaygın bölge haline getirdiler. Biz Onlara değiştirmek için baskı uygulamadığımızdan onlar bizi istemediler. Ve Tarihleri boyunca ecdadlarının düşmanları ile aynı ideolojiye girdiler. Dinlerini sattılar. Hoş, ALLAH'(c.c)'ya ihanet edenlerden sadakat beklemıyoruz. Eminim ki Onlar hem ilahi sistem içerisinde mahkeme-i kübrada cezalandırılacaklar, hemde dünya hayatları cehenneme çevrilecektir. Ve bu cehennemde kendileri olakcaktır. Bize Zarar vermediler, 6000 TÜRK askeri şehit oldu, 38.000 kürt öldü, toplam 44.000 , ve bununlar birlikte Bütün dünyanın oluşturduğu Dinsiz, Temelsiz, Asılsız, IRksız, Milliyetsiz, Bir topluluk olan PKK ve pis hainlerden toplam, 70.000 den fazlaca öldürüldü. Burda dua ettiğim sadece 6000 Türk askeridir. Diğerleri ise demin anlattığım gibi, kendi cehennemlerini kendileri oluşturdular. Çocugunu Dağa Terörist olmaya gönderen analar, Sonra, Çocuklarından KURŞUN yediler, Abilerini PKK ya bırakan kız kardeşler, Abilerinin tecavüzüne maruz kaldılar, Kızını PKK ya kurban ettim diyen Hakkarili İnsan olmayan baba, 2 Sene sonra Kızının 8 kişi ile  grup yaparken TÜRK askeri tarafından baskın ile öldürülmüş cırıl çıplak ve her tarafı sperm dolu cesedi ile karşılaştılar, Öyleki, Van grubunun artık her şeyi bıraktıklarını ve sözde marjinal yaşam dedikleri yaşam tarzını yaşamaya başladılar. (Erkekler Birbirleri ile cinsel ilişkiye girmesi, bazı erkeklerin penisi kesilmesi vs vs .) Bunlar PKK nın askeri kanadı olan ERNK in raporunda mevcuttur. Bana inanmayanlar , Apdullah Öcalan'ın son istediği ve merkezi sanırım istanbul olan ERNK'in hazırladığı tarihi raporu okusunlar....

Kendilerini yaktılar. Önce Dinsiz Oldular, Şİmdi Hristiyan ... Emin Olunuz ki gelecek yıllarda KUZEY IRAK'a toplanmış bütün kürtler yahudileşecek veya hristyanlaşacaktır. İstihvari verilere ve istatistiklere göre şu anda IRAK içerisinde bulunan insanların en fazla ve yoğun olarak hristiyanlarla iş birliiği içerisinde olan bölge ve hristiyan azınlığın tamamen içerisinde barındıran bölgedir. Buda o bölgede yaşayan acizlerin, Dinlerini bile satacakları göstergesini gözlerimizin önüne koyuyor...

YANACAKLAR, HEMDE KENDİ ATEŞLERİNDE, KENDİ ODUNLARI İLE....

Ne Mutlu Türk'üm diyene....

NE MUTLU TÜRK'Ü SEVENE....

Türk'ü seven Türk Kadar asildir. !!!!....

BIRAKIP GİDERİM ÖZÜR DİLEMEMİ BURADA
CANLARIN KURŞUNLARI YANINDA..

5N - 1K

Sadece Bu KAdar
Harun Tarîk
bRonzé
Administrator

Teşekkür et +130/-43

Trance Forever ...

« Yanıtla #34 : Şubat 28, 2008, 18:04:14 »

uwww destan yazmış ama güzel yazmış

Sana “sus”arken...
öLüme “su”sarken...
MüpteLâsıyken kahramanı bıçakLanmış masaLLarın
aşk için aşıkLarı ezip geçmişken...
susma ömrüm...!
Şehâdet getir cinnetime...

R d e
Tormentor
PsikopatIdealci

Teşekkür et +7/-13

Lich King

« Yanıtla #35 : Şubat 28, 2008, 18:42:59 »

çok saçma bir yazı ve de çok alakasız önceki tartışılan şeylerle
din ve onun gibi gereksiz şeylerle ilgili yorum yazmam bunlar öznel olaylardır biz sorguluyamayız

science_teacher
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-6

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!---TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!!

« Yanıtla #36 : Şubat 28, 2008, 21:37:35 »

kesınlıkle beklenmemelı HERSEY DEVLETTEN..önce insan olcan devletıne uretcen,devletıne çalıscan,devletını mılletını cok sevecen,devletınden calmıcan sonra devletten ıstıcen alcan.ve asla boluculuk yapmıcan.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
NE MUTLU TÜRK'Ü SEVENE!!!

Ey mavi göklern beyaz ve kızıl süsü
Kızkardeşmn gelinligi, şehidimn son örtusü.
Işıklşık, dalgadalga bayrağm,
Senin destanını okudm, senin destannı yazacağm.
Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarnı kazacağm.
Seni selamlamadn uçan kuşun
Yuvasını bozacğm.
 Dalgalandğn yerde ne korku ne keder...
Gölgende banada, banada yer ver!
Sabah olmasn, günler doğmasn ne çıkar!
Yurda, ay-yıldıznn ışığı yeter.
Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığnda ısındk;
Dağlrdan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.