Ben konuyla yeterince ilgiliyim yasdıklarımı iyi oku ve sonra kavra ayrıca senin bana sunla ilgilen bunla ilgilen deme hakkın yok herkesle polemiğe giriyorsun prim yapmaya calısma bence asıl sen benim yasdıklarımla ilgienme madem sacma, ha bu arada cümlemde yeterince acık ve lutfen benimle böyle saygısız bir uslupla konuştuğun için artık konuşma rica ediyorum mümkünse.Bana emri vakiilerde bulunma hakkını kimden aldın ki sen ? ( sadece bana deil herkese ölesin gerci )
Din insanın kendi tercihidir ama ırk kendi tercihi olamaz doğduğunda kızık derilide olabliirsin, çinlide, türkte bunu yaradan belirler gururlanamaz insan bununla ama din tamamiyle kişisel tercihtir müslüman doğan hıristiyan olabilir, hıristiyan doğup müslüman olabilir tercihini belirleyebilir ama bi çinli artık ben türk olamak istiyorum yahut bir türk ben sevmiyorum milletimide japon olucam diyemez islamiyette din kardeşliği vardır sadece.İnsanlar vatanlarını sevebilirler ama övünmeleri doğru değildir övünülmesi gereken şey o milletin yaptıklarıdır insanlar kendilerini herhangi bir milletten doğdukları icin ayrıcalıklı göremesler anlatmak istediğim çok açıktı ama seviyen alt algıları anlamadığı için,
SEVIYEM ALT TARAFLARI ZOR ALGILAR BENIM.BANA BILIM DE FEN DE MATEMATIK DE SİYASET TARIH COGRAFYA DE AMA KLİŞELEŞMİŞ BASIT CUMLELER KURMA KÜÇÜK Kendi yazdığımı anlamadığımı düşünüyordunya ben anlıyorum bak kendi yasdımı sende benim yasdıklarımı umarım kavrarsın.Herşeyden evvel bi insanla nasıl konuşulacağını öğrenmen gerek sen benim yaşımı tahsilimi yetiştirilme tarzımı nerden biliyorsunki küçük diye hitap ediyorsun hangi hadle ? şimdi sana ben kücük deilim desem yaşını kasdeden kim aklın dersinya neyse karşındaki kişiye laf atarken kendin hamleni yapmadan onun hangi hamleleri yapabiliceni iyi düşün ve artık bana yazma benim muhatabım olmamalısın ben küçüğümya