En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 23:27:09
1725402 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27081 Üye
Son üye: Haigreeamidge
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  FETHULLAN GÜLEN
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]
Gönderen Konu: FETHULLAN GÜLEN  (Okunma Sayısı 8494 defa)
AdoniS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 370

« Yanıtla #165 : Ocak 17, 2010, 00:24:27 »

Arkadaslar cok yükleniyorsunuz Schweppes  adlı kisiye.adam doqru yolu bulmus birakin ilerlesin.gecmisi ile değil geleceği ile yargılayın.eğer ki yarqılamak istiyorsanız.

Que Será Será..
Requiem
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 27

« Yanıtla #166 : Ocak 17, 2010, 11:31:13 »

Bir zamanlar ortalarda ateistim diye dolaşan,dini,kitabı kabul etmeyen,ve sırf allah inancın olmadığı için forumda sürekli bu yönde tartışan sen Schweppes yani Kaan vb nickli insan:) senin karşında tavırlarına sadece gülebilmek yeterlidir.Ben çizgisi belli olmayan,ideolojik ve inanç sorunu yaşan insanlarla bişeyler yarıştırmam.Dün ateisttim bugün cin çarptı inancım arttı,yarın ne olacağımı bilmiyorum dersen kahkahaya döner cehaletimden gelen gülüşlerim:) paragraf dolusu yazılarının ilk cümlesini okuyup güldüm gerisini düşünemiyorum engin zekalı insan. 

bak bakalım ne yazmı$ım. halen "eskiden böyleydin, $imdi böylesin ahahaha. seni ciddiye alamam ehehehe" tarzı konu$uyorsunuz.

öyle ya da böyle ortada sorun/soru var. birtakım handikapları ya da avantajları ortadan kaldırmak/görmemek için, ki$inin ideolojisini değerendirmek abes oluyor. zira ki$i, ideolojisi ile değil mantığıyla yanıt veriyor. ama sanırım çamur atarken bu türde(mantık, zeka, akıl etc.) olan, insana özgü değerlerden yararlanmıyor.
Requiem
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 27

« Yanıtla #167 : Ocak 17, 2010, 11:35:22 »

bu arada ben burada fethullah gülen hoca efendi'nin reklamını yapmıyorum. hatta farkederseniz, sizler çamur atmadan evvel hakkında yorum bile yapmadım. sadece hakkında bahsettiğiniz olayların birer yanılgı olduğunu ifade etmeye çalı$ıyorum. sanmayın ki, sizler için hoca efendi hakkında birtakım propaganda yapayım. gerçeği görmek yerine, hakkında hiçbir $ey bilmediğiniz bir insanın açıklarını(güya) bulduğunuzu sanıyorsunuz. ama ne yazık ki, bu hakk yolcusunu görmezden geliyorsunuz.

hoca efendi'yi sevin ya da sevmeyin. ama hakaret vari cümleler/kelimeler kullanmayın. saygı gösterin hiçbir $ey bilmiyorsanız bile. te$ekkürler...
Jacobs
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 71

« Yanıtla #168 : Ocak 17, 2010, 16:57:31 »

Eğer söylenilen kişi isen gerçekten bu değişim şaşırtıcı. Ama öyle ya da böyle, doğruyu bulmana sevindim diyebilirim. Fakat yine de Hocaefendi denilen zatı sevmiyorum. Sadece senin doğru yolu bulmana sevindim.

Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Bu ihaneti unutmak için hiçbir sebep göremiyorum!
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #169 : Ocak 19, 2010, 10:37:25 »

Ben bu adamı savunan adama , ateist-i münşerik derim .)
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #170 : Ocak 19, 2010, 10:47:39 »

Helinin , serhata yaptiği o özdeyişin aslen söz konusu şu sözle belirtilmiştir ..
"Tanrının insan aklıyla kavranması mümkün değildir ve tanrı asıl bu yüzden gerçektir"
Gorgias..
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #171 : Ocak 19, 2010, 20:33:45 »

Tanrı tabikideinsan aklıyla kavranılamaz. Çünkü Tanrı somutsal geçmişi olan deyimdir. Bütün isimler ALLAH'ındır ama, esmaül hüsnada tanrı diye bir kavram yoktur öncelikte ALLAH'ı bulmaya çalışıyorsanız ALLAH'ın size sundugumodemle baglanmalısınız.

2 : Tanrının insan aklıyla kavranması mümkün değildir ve tanrı asıl bu yüzden gerçektir. SÖzü kısmen palavradan ibarettir. Zira hayvanlaşmak meylindeki insanların akıllarını elemine etmek için uydurdukları hurefedir. Zira ALLAH kuranda özetle : İnsanın en halis imanı özündeki keskinliktedir" denmektedir.

Tanrısı Olduğunuz Ütopyaların Ateisti olurum..

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #172 : Ocak 20, 2010, 20:50:27 »

Smiley
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #173 : Ocak 24, 2010, 21:01:56 »

Tarik , neden herşeyi açıklama gereğinde bulunuyorsunuz ? Ben zaten o'nu ifade ediyorum o sözde ..Ve Gorgias'ta öyle .) Peki sen kimsin ? .) Her neyse , bence kendi düşüncelerini yaz , düşünceler hakkında düşündüklerini değil .
ImprobabLe
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #174 : Ocak 24, 2010, 23:10:57 »

Yorumlara bakıldığında bile, kimin solcu, kimin sağcı olduğu anlaşılıyo Cheesy Kusura bakmasın kimse ama bu böyle.
Ben şahsım adına konuşayım, Pkk lılar bugün buradaysa aramızdaysa, gelsin kardeşim oda gelsin. Usame bin Laden de gelsin. Leninle, Stalin de gelsin abi hepsi gelsin yahu. Hatta hitlerde gelsin, fırına verilecek insan çok memlekette.

N.K.F.V.A.S
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #175 : Ocak 25, 2010, 11:07:52 »

Gereksinim olarak bu anlaşılmak zorundadır zaten , solcuyla sağcıyı aynı kefeye koymaz herkes ... Ayrıca Lenin , Stalin , ladin , bunlar çok ayrı zihniyetler değil mi ? Ve bunun bu memleketle ne alakası var ? Nazım Hikmet RAN , bu adamda sınır dışı edilip girişi yasaklandı ülkeye , öldükten sonra giriş izini verildi , bağdaşı böyle kursan anlarızda stalin , lenin kim ? . Smiley ve fırında yanacak olan biri varsa , onlarda yaşadıkları yerde fırına verilsin , bu pis zihniyetleri benim fırınımda yakmasınlar. Smiley
Requiem
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 27

« Yanıtla #176 : Ocak 25, 2010, 11:52:08 »

cidden ne alaka pkk ile fethullah gülen hoca efendi hazretleri? ya stalin, lenin, hitler falan. hadi terör ile bağda$tırdın diyelim, fethullah gülen ne alaka. hadi din ile bağda$tırdın diyelim, sağcı-solcu ne alaka? hadi sağ-sol olayı ile bağda$tırdın diyelim pkk ne alaka? yoksa laf olsun, torba dolsunculardan mısın?
suavi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

ses getirin.

« Yanıtla #177 : Ocak 25, 2010, 11:57:23 »

Roll Eyes
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: