En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 02, 2008, 23:29:47
887097 Mesaj 10022 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  HERŞEYE TEPKİ VERİLİYORDA?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: HERŞEYE TEPKİ VERİLİYORDA?  (Okunma Sayısı 491 defa)
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« : Nisan 29, 2007, 10:03:08 »

Ya herşeye tepki veriyoruz?
lakiklik , demokrasi gibi değerler elden gidiyo diye?   iyide niye kimse çıkıpta avrupadaki düzeni tartışmıyo peki ? anca kendi ülkemizi kötülüyoruz?

avrupa nın ve amerikanın körüklemesi nden ibaret olaylar bütün ülkeyi alt üst etti yarın ekonomide alt üst olacak borsa düşecek döviz tavan yapacak falan filan ?

Şimdi sormak istiyorum ben vay laiklik elden gidiyo vay demokrasi cumhuriyet elden gitti  diyenlere?

Bu düşünceleri bizim ülkemize enjekte edenler avrupalılar ve amerika değilmi?

sordunuzmu hiç klendinize bunlar böyle söylüğyo ama onların ülkesinde HRİSTİYAN DEMOKRAT PARTİSİ , HRİSTİYAN BİRLİK PARTİSİ isminde biçok parti var? ve onların hükümetlerinde papa nın ne kadar büyük etkisi var bunları herkes biliyo ?

bunu hiç düşündünüzmü bize laik liği bize cumhuriyeti öğretmeye çalışanlar gerçekten bize laiklik mi vermek istiyo yoksa bu ülkeyi karıştırmayamı çalışıyo?
niye kimse çıkıpta avrupadaki b zıt bize söylediklerinin tam tersi yöndeki yönetim biçimini eleştirmiyo ?
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2007, 10:11:31 Gönderen: BuNaK_006 » Logged

SİLEMEZLER GÖNLÜMDEN NE AŞKINI NE SENİ
prOmEthEus
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -9

« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2007, 10:11:20 »

Kardeşim biz Laikliği onlardan alıp abarttık dini çöpe atalım dedik Smiley
kónƒüçyus
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

düşlerimden vazgeçtim....

« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2007, 10:18:15 »

bunu söyleyenler bu düşüncede olanlar çok basit bir şeyi unutuyolar bence bu bir iki olayla bu cumhuriyet elden gidecekse bırakalım gidelim bu ülkeyi..bunca senelik kültürümüz gerçekten avrupanın oyuncağı oldu...çok yazıık...ordunun bu sözleri yüzünden yarın milyonlarca dolarımız gidecek borsa kesin düşecek...dolar tavan yapacak amerikanın istediği gibi...

Gülümse Biraz...Yaşam İÇİN....
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2007, 10:21:03 »

iyide avrupada bu olay önemsenmiyo din ile devlet işi birbirine girmiş kimsenin umrunbda değil
bizim ülkemize neden karışıyolar niye kimse b unu sorgulamıyo ?
amaç nedir bizim ülkemize müdahqale ediyolar? bize laiklik vereceklerse bu iyi bişeyse kendileri neden uygulamıyo ?

yok kendileri uygulamıyosa neden bize enjekte etmeye çalışıyolar ?
bizi çokmu seviyolar diyosun yani? kaiser_soze?
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2007, 10:22:01 Gönderen: BuNaK_006 » Logged

prOmEthEus
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -9

« Yanıtla #4 : Nisan 29, 2007, 10:29:37 »

Yok hocam bizi sevdiklerinden değil sana bir anektod anlatiyim.
1. Dünya savaşı sırasında bizi savaşla yenemeyeceğini anlayan İngiliz parlementer eline Kuran-ı Kerim'i alıyor ve diyorki onların elinden bunu almadığımız sürece asla alt edemeyiz.

yani yapılan çalışma buna yöneliktir. Osmanlının son donemlerindeki Frenk hayranlığı ve şu anda bizim kendi dinimize öcü gibi bakmamız hep bu çalışmaların meyvesini verdiğinin bir belirtisidir.

Ama dine sırtını dönen bir zümredir bu ülkenin halkı asla dinine sırtını donmez. Yıllarca islam bayraktarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu halk asla dinsiz olmayacak.
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #5 : Nisan 29, 2007, 10:35:58 »

ama ben görmekteyim işte ya bu ülkenin insanları bu ülkeye düşman olmuş durumda ?

prOmEthEus
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -9

« Yanıtla #6 : Nisan 29, 2007, 10:39:49 »

Ülkeni seviyor musun desen hepsi hayır sevmiyorum der. Fırsat bulsalar hepsi yurt dışına kaçacak bu ülkeyi terk edicek. Ülke yıllardır sömürüldü hortumlandı bu Laiklik şakşakçılarının sesi çıkmıyordu çünkü sömürenlerde Laik sömürsünler ne zamanki ülkenin başına halkın istediği insanlar geçti biraz düze çıktı ekonomi biraz düze çıktı siyaset o zaman çıktılar meydana laiklik elden gidiyor diye. Efendim hiçbişey bi yere gitmiyor bunlar son çırpınışlarınız halkın herşeye güzel bir cvbı var...
Keane
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

Justice Shall Be Done!

« Yanıtla #7 : Nisan 29, 2007, 15:18:10 »

Ya herşeye tepki veriyoruz?
lakiklik , demokrasi gibi değerler elden gidiyo diye?   iyide niye kimse çıkıpta avrupadaki düzeni tartışmıyo peki ? anca kendi ülkemizi kötülüyoruz?

avrupa nın ve amerikanın körüklemesi nden ibaret olaylar bütün ülkeyi alt üst etti yarın ekonomide alt üst olacak borsa düşecek döviz tavan yapacak falan filan ?

Şimdi sormak istiyorum ben vay laiklik elden gidiyo vay demokrasi cumhuriyet elden gitti  diyenlere?

Bu düşünceleri bizim ülkemize enjekte edenler avrupalılar ve amerika değilmi?

sordunuzmu hiç klendinize bunlar böyle söylüğyo ama onların ülkesinde HRİSTİYAN DEMOKRAT PARTİSİ , HRİSTİYAN BİRLİK PARTİSİ isminde biçok parti var? ve onların hükümetlerinde papa nın ne kadar büyük etkisi var bunları herkes biliyo ?

bunu hiç düşündünüzmü bize laik liği bize cumhuriyeti öğretmeye çalışanlar gerçekten bize laiklik mi vermek istiyo yoksa bu ülkeyi karıştırmayamı çalışıyo?
niye kimse çıkıpta avrupadaki b zıt bize söylediklerinin tam tersi yöndeki yönetim biçimini eleştirmiyo ?

1. Olarak AB Birliğindemiyizde AB yi irdeleyelim. Şu Geçiş Döneminde AB nin politikalarını düşünecek durumumuz mu var? Sen kendi evin pislenirken başka yere gittiğinde o evin sahibine senin evin pis diyemezsin. Önce Kendi Evini Temizlersin Sora Konuşmaya Yüzün Olur.
2. Enjekte Edilen Edildi Zaten bunun cevabıda 1. cevabımda.
3. Bu sistemi Atatürk Kurdu Anayasanın Temel ilkelerini o belirledi. Bu ülke zaten Din olayından yeteri kadar çekti Atatürk Öncesinden. Sen Tarih Kitaplarını Okumadınmı Hiç ?
4. Geçen Günkü TSK muhtırasında Görsel Belgeleri izlemedinmi Bir çok ilde normal standartlarda o saatte yatması gereken çocuklara çarşaf giydirip topluluğun önünde dini ilahiler okutulmasını? Ve Tüm İlköğretim Okullarının Buna Yerel Yönetimlerce Katılması Zorunluluğu Getirildiğini?
5. Bunlar Kafidir Sanırım

w w w . i d e a l s o h b e t . c o m
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #8 : Nisan 29, 2007, 18:31:12 »

benim söylemek istediğimi anlamamışsın zannedersem
ab ye üye değiliz niye irdeliyelim demişsin ?

amerika ve avrupa bize laikliğiniz cumhuriyetiniz elden gidiyo deiyp kı9şkırtmıyo mu ?
bende dedim ki bu adeamlar önce kendilerine baksınlar ?
yapmak istedikleri tek şey bizim ülkemizde huzur ortamını ekonomik istikrarı bi şekilde bozmak ve bunu başardılar

benim ülkedemde huzur yoksa şimdi şu sanal ortamda bile nerdeyse geri kafalı diyecekler benim bu savunduklarıma karşın bana

işte bizi bu şekilde birbirimize düşman ettiler bu ülkede huzur kalmamışsa laiklik neyimize cumhuriyet neyimize önce huzur ve sükunet
bu ülkeyi bu şekilde huzursuz ettiler ve kesimleri yine bölmeyi başardılar

ve ben bunu anlatmak için burda onca çaba gösterirken siz bana geri kafalı yok sen hiç kitap okjumadınmı diyebilirsiniz

kolay gelsin

Tormentor
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -5

The paradox of power and peace will destroy itself

« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2007, 11:57:47 »

Yok hocam bizi sevdiklerinden değil sana bir anektod anlatiyim.
1. Dünya savaşı sırasında bizi savaşla yenemeyeceğini anlayan İngiliz parlementer eline Kuran-ı Kerim'i alıyor ve diyorki onların elinden bunu almadığımız sürece asla alt edemeyiz.

yani yapılan çalışma buna yöneliktir. Osmanlının son donemlerindeki Frenk hayranlığı ve şu anda bizim kendi dinimize öcü gibi bakmamız hep bu çalışmaların meyvesini verdiğinin bir belirtisidir.

Ama dine sırtını dönen bir zümredir bu ülkenin halkı asla dinine sırtını donmez. Yıllarca islam bayraktarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu halk asla dinsiz olmayacak.
demokrasi diyordun dini olur olmaz bireysel birşey bu
demokraside böyle bir şey olamaz

Fear. Pain. Hatred. Power.
This is the art of ruin.
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Nisan 30, 2007, 19:56:34 »

tormentor
o zaman avrupada demokrasi yok
niye gelip gidip bize sizin ülkenizde demokrasi kalmadı bitti deyip kışkırtıyolar
onu görebiliyonda avrupanın bu kışkırtmalarını niye görmüyon?

Tormentor
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -5

The paradox of power and peace will destroy itself

« Yanıtla #11 : Nisan 30, 2007, 21:08:51 »

ben avrupa'da demokrasi varmı dedim saçma sapan seyler yazıyosun
avrupa'dan banane arkadaşım belamısın ya yazcaksan adam gibi şeyler yaz
benim yazdıklarımı eleştirceksende konuyla ilgili şeyler söyle

Fear. Pain. Hatred. Power.
This is the art of ruin.
BuNaK_006
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #12 : Nisan 30, 2007, 22:52:38 »

ya iyi git o zam an o kadar kafan çalışıyosa avrupanın oyunların aalet olma madem biliyon avrupa da demokrasi olmadığını bize demokrasi dersi vermeye çalışan o avrupanın izinden gidipte ülkenin bölünmesine izin verme sözlerinede dikkat et tamam mı?

hakaret boyutuna taşıma işi hakaret etmeyi bende bilirim

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: