En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 23:34:37
1725402 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27083 Üye
Son üye: FrureaushDrax
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  HERŞEYE TEPKİ VERİLİYORDA?
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3]
Gönderen Konu: HERŞEYE TEPKİ VERİLİYORDA?  (Okunma Sayısı 2624 defa)
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #30 : Eylül 21, 2009, 20:53:52 »

Ben provokasyon yapmıyorum, benım öncüm yok, ben dini kullanmıyorum, eğer ki madem samimi bir inanca sahip oldugunu idda ediyorsun o halde neden inancının emrettiği şekilde yaşamıyorsun ? Ben senı sorgulamamam için senınde benım kültürüme saldırmaman lazım. Samimi insanlar olsanız inançlı oldugunuzu, söylüyorsunuz, ama ibadete geldımı ortada bir şey yok! Kendınıze uydurmussunuz bir iki pagan hurefesi onun izinden gitmekten baska bir şey yaptıgınız yok. Burda tahrik olmak değil mevzu bak hemen konuyu sexe getirdin. Siz ve sizin gibilerin aklında da başka bır konu yok zaten her şeyi oraya getirin. Kuran'da tahrik ettiği için yazılmamıstır. İffet sebebiyle yazılmıstır. Insanların dinini sorgulayıp prim yapmak sen ve senın gibilerinin işi ben sorgulamam. Hristyan arkadaşlarımda var yahudi de şamanistte.! Benım kültürümde senın gibi insanları ıstemıyoruz. İşte Sorun bu anlamadıgınız sorun da bu. Biz müslümanız dedikçe diğer müslümanlar (ki eğer müslüman isen) zan altında kalıyor. İbadetlerını yapamıyorlar.!

Tanrısı Olduğunuz Ütopyaların Ateisti olurum..

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #31 : Eylül 22, 2009, 17:03:38 »

Sen ne kadar dininin gereğini uyguluyorsun? ben inandığım gibi yaşıyorum Tarık senin de kabul etmek istemediğin şey bu inandığım gibi... sen ama inancını bile doğru yaşayamıyorsun senin gibiler çok.. Şey gibi bu durum.. Hani konya şehri baya tutucu bir şehirdir ya selçuk üniversitesinde belli topluluklar öğencilerin özel hayatlarına müdahale ederler ya din gereği hani(!) en çok alkol tüketilen şehirlerden birisinin Konya olması da ne kadar traji komik bir olayı çıkarıyor dimi... İşte inancını sen de sadece erkek egemenliğinde kadını ezme amacıyla yaşayanlardansın evet sen de benim kültürümden hiç değilsin... Sen müslümansan zaten ben değilim ki bunu inkar edemem. Çünkü dinden soğutanlar, dini gereği gibi yaşamayıp çıkar doğrultusunda yaşayanlar müslümanlık, din kavramını bir karışıklılığa dönüştürüyor ve insanların dinine sahip çıkmasını engelliyor... Allah kimin ne olduğunu çok şükür biliyordur yargılamak ne sana ne bana düşer yargılamaki yargılanma!
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #32 : Eylül 25, 2009, 21:35:20 »

Sen ve senın gibiler müslüman biz değiliz Smiley BEn müslümanım diyeyım sen olma o zaman İslami değerleri birileri kullanıor olabilir, sen eger inanan bir insan isen Peygamber Efendimizin " Ümmetimin fesada uğradığı zamanlarda kim benım sünnetimi ifa ederse ona yüz şehit sevabı vardır." hadisini de bilmen ve ona göre islami değerlere sarılman gerekli bence...

Tanrısı Olduğunuz Ütopyaların Ateisti olurum..

veni-vidi-vici
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #33 : Ekim 31, 2009, 23:33:54 »

Kardeşim biz Laikliği onlardan alıp abarttık dini çöpe atalım dedik Smiley

bunu söyleyenler bu düşüncede olanlar çok basit bir şeyi unutuyolar bence bu bir iki olayla bu cumhuriyet elden gidecekse bırakalım gidelim bu ülkeyi..bunca senelik kültürümüz gerçekten avrupanın oyuncağı oldu...çok yazıık...ordunun bu sözleri yüzünden yarın milyonlarca dolarımız gidecek borsa kesin düşecek...dolar tavan yapacak amerikanın istediği gibi...

Katılıryorum laikliği o kadar abarttık ki artık inanç özgürlüğüne bulaşıcak

ÜLkéNi SéV AmA DeVLéTiNé GüVéNMé
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 17

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur

« Yanıtla #34 : Kasım 01, 2009, 00:01:04 »

Tarik Smiley Gözleri kördür,görmezler.. Kulakları tıkalıdır,duymazlar.. Anlamakta işlerine gelmez..

Konuyla alakalı olarakta şunu söylemek isterim.. Bunak 'ında dediği gibi,ülkeyi laiklik ve demokrasi kelimeleriyle karıştırırken kendi meclislerinde İncil'e el basıyorlar.. Biz de ise bırakın meclisi M.K.Atatürk zamanındaki gibi Kuran-ı Kerim ile açmayı,meclise başı örtülü bile girilmiyor.. Laiklik adına okullara başı örtülü öğrenciler alınmıyor. Eğitim konusunda avrupayı örnek alalım diyen şahıs(katre) acaba Avrupa da okullarda bir kısıtlama olmadığını görmüyor mu ki  hala buradaki yasağı savunuyor ? Ülkende yasaklar olduğu sürece dışarıya özen dur. Ne karı olacaksa..

Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !
Vigil
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 15

Sen zayıfsın. Çünkü sende yeterince Nefret yok...

« Yanıtla #35 : Kasım 01, 2009, 12:39:19 »

Bu bunak nerde ya gelsede tartışsak Smiley
tAnInmAz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 288

O Şimdi Asker :)

« Yanıtla #36 : Kasım 01, 2009, 14:33:40 »

niye kimse çıkıpta avrupadaki b zıt bize söylediklerinin tam tersi yöndeki yönetim biçimini eleştirmiyo ?
S,yleyecek Cesaret yokda ondan ya laik bir ulkeyiz deniyor yapilan icraat ? kocaman bir 0  Undecided

Öle öle en kayıp şehirde,   
Aşkımla sürgündeyim belkide

Sürüne sürüne tutsağım gözlerine...
" tAnInmAz "

Designed By Héléna
Delice delice tutkunum sadece,
Kızıyorum en zayıf halime,
Sevsen de sev, sevme umrumda değil.. .
Sayfa: 1 2 [3]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: