En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 02, 2008, 23:53:36
887116 Mesaj 10022 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  İÇ SAVAŞ & TÜRKLEŞECEK SİSTEM... (SAVAŞA HAZIR OLUN!!))
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3
Gönderen Konu: İÇ SAVAŞ & TÜRKLEŞECEK SİSTEM... (SAVAŞA HAZIR OLUN!!))  (Okunma Sayısı 1040 defa)
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 16

Tarık | a$k miLitanı

« : Mart 01, 2008, 11:45:04 »

Dünya bügünlerde yeniden şekillenmeye başladı. Balkanların huzur ve refah tesisisnin atılması için yıllardır söylediğimiz KOSAVAYA bağımsızlık fikrimiz ve kosavanın bağımsızlığa karışması ile balkanlarda şiddet eğilimi ve savaş çanları çalmaktadır. RUSYA'nın güç kullanacağını belirtmesi ve ardındanda avrupalı devletlere önce siz KKTC'yi tanıyın demesi TÜRKİYE açısından görüntü itibari ile çok harika bir destek olarak betimlenebilir. Rusya bu oyunu oynarken Avrupa ve Amerika da Sessiz kalmayı tercih ettiler, bu da danışıklı döğüşün yapılacagı ve TÜRKİYE üzerinde büyük bir YEni oyun kuruldugunun göstergesidir. Kosavanın Bağımsızlığı ile RUSYANIN KKTC yi tanıtma girişimi arasında nasıl bir art niyet bağlantı oldugunu görmek kolay bir eylem değildir. Türkiye ise bu söylemin ve desteğin ardında kafasında soru işaretleri ile beklemeye almıştır kendini ve hiç bir adım atmamaktadır. Nedeni ise çok açıktır. Eğer Türkiye EVet KKTC yi tanıyın derse, Avrupalı devletler ve Rusya öncelikle Türkiyenın Kuzey IRak Yönetiminin bağımsızlığına karışmayacağına dair güvence isteyeceklerdir, daha sonra ise KIBRIS CUMHURİYETİ diye adlandırılan Coffiannan ın hazırladığı bütünleştirilmiş Kıbrıs ı tanımasını ve Askeri kuvvetlerini geri çekmesini isteyeceklerdir. Bununla müteakip, Sözde Ermeni Soykırımı bastırılacaktır ve Ermenistana Sınırların açılması istenecektir, Ermenilerin işgal ettikleri Karabağ toprakalrının ermenistana ait olduguna dair eylemler yapılması ıstenecektir ve Azerbaycan - Ermenistan hattını, Ermenistanın lehine çevirmesi istenicektir. Rusya Orta Asyada Kaybbettiği gücü tekrar toparlama gayreti içerisinde oldugundan Çin ile yakınlaşma peşindedir. Hızla Büyüyen ve Hızla Gelişen Çin ve Hindistan Ekonomisinin Önünü alabilecek yeni tedbirler gerekmektedir. Bunun içinde Rusya İçin Kuzey ırak topraklarının kendi kontrolunde olması gerekmekte, Avrupa ise kendi varlıgının garantisi için KÜRTLERİn hristyanlaşması gerektiğini bilmektedir.... İRAN'ın Amerikaya karşı olan tutumundaki değişiklik ve IRAK'a müdahale etmemesi ORTA DOĞUda yakın zamanda büyük bölgesel ve iç savaşların yaşanacagına delalettir. Bütün bunlar olUrken, YUnanistanın Sürekli Kara Sularımızı İhlal etmesi ve her fırsatta türkiye cumhuriyetini tahrik etmesi, Rum yönetiminde Zihniyet değişikliği die gösterilmek istenen Komünist liderin seçilmesi, Kamu oyundan beklenen ABD nın İRAN'a vurma eğilimleri. (Kesinlikle Böyle Bir Savaş Olacak). Ki Bugun Rusyanın İRAN'da Nükller Santraller yapmasının çok yönlü ve aşamalı hedefleri vardır. ABD ve İRAN çatışması esnasında Nükller Santraller Aniden Patlarsa hiç saşmayınız...

--------

Bunlara müteakip Türkiye Cumhuriyeti içeride büyük bir oyunun içerisinde, Asker ve Bazı çevreler Devletin ve Milletin Bekası için Sınırlarımızın tamamen türkleştirimesini öngörmekte, bazı kesimler, ABD nin ve AB nin  himayesini kabul edelim demekte ve bunu eyleme dökmekte, Bazı çevreler ise anlamını bilmediği bazı kavram ve maceraların peşine sürüklemeye çalışmakta Insanlarımızı...
Kaos oluşacagını anlamak için sadece son yapılan hareketlere bakalım...

Kaos Teorisi Kelime Anlamıyla : Birbiri ile ilişkilendirilmesi güç olan hareketlerin yapılmasıdır...

Bununla birlikte . :
                              Cumhurbaşkanlığı Seçimi
                             Tezkerenin Çıkması   
                             Türkiyenın Kuzey Irak'a Hava Operasyonlarının Yapılması,
                             AKP'nin 307 den feragat etmesi
                              Ergenekon Örgütünün çözülmesi
                              Türban Düzenlemesinin Yapılması
                              Kara Harekatının Başlaması
                              Bedelli Askerlik Kanununun MEclisten Onaylanması
                             Diyarbakır, van, Hakkari, İstanbul ve bir kaç şehirde de Terör Örgütü yanlısı gösterilerin yapılması.
                             Millet Vekili Maaşlarının Artırılması...
                           Bülent Ersoyun Söylemleri ve Dünya basınında Yer bulması DTP nin yaklaşaımı
                            Üniversitelerde Türban sorununun bilimde bunalıma yol açması..
                            ABD savunma Bakanının TC ye gelmesi.
                            Yöneticilerin Hareket Devam Edeceğini bildirmesi.
                            İMF'ye kalan borcumuzun açıklanması.
                           Kara Harekatın Sonlandırılması.
                          Medyanın Asker Üzerinde baskı oldugunun anlatılması.
                         Başbakanın Sıcağı Sıcağına yorum yapmaması. (!)
                           ...
Bütün bunları birleştirdiğimizde Türkiye büyük bir kaosun eşiğindedir. Herkes Tarafına geçmiştir.  Irakın Çözümlenmesini beklemektedir. kendinizi hazırlayınız....

Yokluğun soğuk bir savaş gönlümde…
Seni beklemekten vazgeçiyorum…
Uzayan tutsaklığımda,dalgalanan esaret bayrağının altında,
dökülen kanda boğuluyor gülüşlerim…
Üzerine çığ düşmüş beklentilerimin hareketsizliğinde,
umutlarımı birbirine çatıp duruyorum…

Kalemimde ölü şairlerden hırsızlama harflerle,
tekil cümleler kuruyorum acılarla uyumlu…
Saçlarımda kelepçesi hükümlü rüzgar…
Savruluyorum…
Yine dalgın gemiler geçiyor ıslak gözlerimden…
Gün yüzünü dönerken geceye,düştüğüm tepelerine yeniden tırmanıyorum,
kendi mazoşist duygularımla…
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 16

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #1 : Mart 01, 2008, 11:45:24 »

UMARIM BÜTÜN BUNLAR BENIM KURUNTUM OLARAK KALIR...

Savruluyorum…
CiLeq
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

"1 var 1 yok .."

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2008, 11:54:51 »

iç svas yasıorus zaten :s

Herkesin Biraz Faiili oldugu
Mechul Bir cinayetim Simdi.
DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür Sayısı 16

« Yanıtla #3 : Mart 01, 2008, 12:31:14 »

Smiley

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
CiLeq
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

"1 var 1 yok .."

« Yanıtla #4 : Mart 01, 2008, 12:37:55 »

neden guldun ?

DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür Sayısı 16

« Yanıtla #5 : Mart 01, 2008, 12:42:10 »

sucmu ? yazılanlara guldum

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
CiLeq
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

"1 var 1 yok .."

« Yanıtla #6 : Mart 02, 2008, 20:14:33 »

suc değil gulebilirsin

science_teacher
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 7

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!---TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!!

« Yanıtla #7 : Mart 02, 2008, 20:15:53 »

yani:D

Seksen dört yılında Siirt ilinde
İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda
Mehmedim’in türküsü alem dilinde
Asın bu katili nefes almasın
Şehidimin kanı yerde kalmasın
Okullar camiler yanmış yıkılmış
Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış
Analar hep yasta boynu bükülmüş
Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş
Mahkemede bir bak yiğit ne imiş
Biz kararı verdik yok artık dönüş
Şehidin geride oğlu kızı var
Yanmış yüreklerde dinmez sızı var
Bir bilsen kellende kimin gözü var
Cümle şehitlerin adı sorulsun
Kıssadan hisse hesap görülsün
Fazla uzatmayın kalem kırılsın
Asın bu k
NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

1 Var , 1 Yok

« Yanıtla #8 : Mart 03, 2008, 08:31:09 »

Tarik bu günlerde ya çok tarih okuyorsun yada bilim kurgu..

Söylediklerin bir ölçüde çok güzel ifade edilmiş durumlardır ancak gerçeklerle bağlantı kurulması gerçekten çok zor.
Gerek kıbrıs konusunda olsun Gerekse de küresel çapta fikirlerin olsun bence gerçeklerden birazcık uzak;
Daha doğrusu Olayların yorumlanması biraz yanlış..

Evet türkiyemiz bir hengamenin içinde, Kaotik bir görünüm sergileniyor olabilir ancak bunları ülke bazında düşünürsek olağan şeylerdir. Kuzey Irak Operasyonu ardından bazı kesimlerin hak iddia etmesi gayet normal karşılanmalı
Çünkü demokratik ortamlarda muhalefet kaçınılmaz bir gerçektir.

malesef güncel hayatımızda şu günlerde çok problemler yaşıyoruz ama
Unutulmamalıdır ki; Her doğum Sancılı geçer!

Terörün besin kaynakları her dönemde farklılık göstermiştir.
Bazen din, Bazen ırk olmuştur terörün beslenme kaynağı..

Günümüzde etnik kökene dayandırılmakla meşru düzene çekilmek istenen bir durum söz konusu
ama bunun adı -Demokratik bir ortamda olsak da- Terördür!
Terörün meşru düşene çekilmesi söz konusu dahi edilemez we Nitekim TSK kökünü kazımaya yemin etmiştir!

Sancılı bu günler elbette ki yerini güneşli güzel günlere bırakacaktır
Yeter ki bizler provokasyonların kurbanı olmayıp Sağduyulu olmayı başaralım...

Tarik kardeşimizin küresel ölçekte fikirleri güzel ancak;
Kimsenin ABD, AB weya herhangi bir avrupalı devlet himayesi istediği yok

Bilindiği gibi AB bir konseydir we Bu konsey Ekonomik,Sosyal we Güvenlik alanlarında ORTAK HAREKET etmeyi hedeflemektedir.
Dolayısıyla bu gün AB gibi güçlü bir konseye sırt çevirmek hiç de rasyonel bir davranış olmaz,olamaz!
Bu istek; Himaye anlamına gelmemelidir. Çünkü AB diğer ülkeler ile ilişkide buluna bilmenin bir KÖPRÜ'südür
Tek başına hiç kimse war olamaz! Warlığımızın anlam kazanabilmesi için iş birliği şart!

Kosovanın bağımsızlık ilan etmesi we hemen ardından Rusyanın tavır koyması siyasi stratejilerinin yadsınamaz bir gerçeğidir elbette ancak bu duruma zaten sessiz kalınamazdı öyle degil mi ?

Hayat zaten hep bir savaş tadında geçiyor. Savaş tütsülerinin yakıldığı bu günlerde herkes herşeye hazırlıklı olmalı
Dünya yine zor bir dönemden geçiyor Başımızı dik tutabilirsek Boy vereceğiz...

Aramızdan Şemsiyeyi Kaldırdım...
Artık Seninleyim!..

ηєωρσят 

SUSKUN DERSİMLİ
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #9 : Mart 03, 2008, 10:24:06 »

NewPORT YÜREĞİNE SAĞLIK, EMİNİMKİ ÇOĞUMUZA TERCÜMAN OLDUNUZ, teşekkürler.....emeğine sağlık NewPORT....

bengeldim
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Mart 03, 2008, 12:03:00 »

Abi bence iyi olur en azından üstün milletimiz üstün soyumuz necip ırkımız kendi atalarının emanet ettigi ülkede kendine yaşama şansı bulur....Yeter artık koynumuzda yılan besleip çocuklarımızı o yılana zehirlettigimiz bence bir an once ne olacaksa olmalı                             Yaşasın Türk Cumhuriyeti.
                                                     Ne Mutlu Türk Olana..
                                                     Ne Mutlu Bu Necip Soyun Evlatlarına....

Anasının Karnından Çocukları Aldırmak Çıldırmak Lazım Ancak Bunun İçin Çıldırmak Bunun Adı  Katillik Bunun Adı Öldürmek Ne Kürtajı Bu Ulan Bunun Adı Kürtaj mı Yoksa Açık Konusun Millete Sabotaj mı ?
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 16

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #11 : Mart 03, 2008, 13:06:11 »

NEWPORT kardeşim temennlerine katılıyorum, ama bunların temenniden öteye geçemeyeceğini hepimiz biliyoruz...

Bakınız örnek vereyim, AB ve AİHM, 1 sene öncesine kadar aleviliğe her türlü hakkın tanınmasını ısterken, bugun, islam dışı aleviliğe geçit verm,yor, ve buda bizim yöneticileri sevindiriyor. NE kadar trajik... İÇte bölünmüş olarak kalmak biizm siyasetçilerimizi güldürüyor. Tabiki demokratik ortamın olulması şarttır. Demokratik toplum yapısının varlıgı muhakkak ki beka düşüncemizi güçlendirecektir özellikle bu dönemde. Ama benım anllattıklarımı görmek için dünyada oluşan taploya bakmak yetmiyor, yorumlada gerekiyor.

Şu anki pozisyonda AB ve ABD'nin ipleri Türkiyenin elindedir. Ve dunya tarihi boyunca dunyanın ekonomik hegemonyasına sahip olan ülkeler önce TÜRK Ekonomisini ele geçirmelidir. Dünyaya egemen olmak için AVRASYA diye günümüzde tabir edilen, balkanların rusya sınırında kalan bölge, TÜRKİYE ve IRAK bölgesine hükmetmelidir. Bugun ekonomimiz bunlar biline biline teslim ediliyorsa, ben buna Himayeden kavram ile tanımlama ihanetine düşemem...

Kimse tek basına yaşayamaz demişssin, 1991 de SSCB nin YELTSİN in girişimi ile dağılmasından sonra kurulan rusya, ekonomik bunalımdan TEK BASINA kurtuldu. BÜTÜN DÜNYA ambargo koyarken, iç siyasetinde ve işleyişinde darbe üstüne darbe yaşarken 2000 'den 2004 yılına kadar DÜnyanın SÜPER gücü oldu... Bugün DÜnyayı yönlendiriyor. Bunun sebebi nedir?...

Kendine güveni olmayanlar milletler bazında uşak olmaktan öte bir yol bulamazlar.

İç siyasetimize gelincede, ALLAH '(c.c) hepimizin yardımcısı olsun.. İÇerde ve dışarda dengeler çok hızlı bir şekilde değişiyor. TÜRKİYEnin kaosa sürüklenmeside bu değişimden değil, ayak uyduramamasından kaynaklanıyor... Dış siyasetini iç siyasete göre şekillendirmemesinden kaynaklanıyor, tam tersini yapıyor, iç siyaseti dış siyasete göre belirleyen bir sistem, çökmüştür. ! Hİç bir dayanagı kalmamıştır. Bu yuzden dış destekli iç siyaset hazırlanmıştır. Tarih bilgileri olanlar, osmanlı devletinin DENGE politikasını bilirler. ve bu denge politikasının bizim iç siyasetimizi nasıl etkilediğini ve sistemi nasıl çökerttiğini...

UYAN ARTIK TÜRK...
ÖLECEKSİN ARTIK...
YA EJDADINA LAYIK OLMAK İÇİN ÖL,
YADA EJDADINA LAYIK OLAMADIĞIN İÇİN ÖL...
AMA UNUTMA,
HER HALÜKARDA ÖL...

Savruluyorum…
CiLeq
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

"1 var 1 yok .."

« Yanıtla #12 : Mart 03, 2008, 14:52:18 »

newport bnde katıolrm sana dogrdr

NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

1 Var , 1 Yok

« Yanıtla #13 : Mart 03, 2008, 20:51:54 »

Tarik Yazsında bir kaç çelişki war. Örnek wermek gerekirse;

Şu anki pozisyonda AB ve ABD'nin ipleri Türkiyenin elindedir. Ve dunya tarihi boyunca dunyanın ekonomik hegemonyasına sahip olan ülkeler önce TÜRK Ekonomisini ele geçirmelidir.
-
Bugun ekonomimiz bunlar biline biline teslim ediliyorsa, ben buna Himayeden kavram ile tanımlama ihanetine düşemem...

bu we buna benzer bir iki küçük ayrıntı daha..
Madem AB we ABD'nin ipleri Türkiyenin elinde Nasıl oluyorda Türkiye bile bile ekonomisini teslim eder Doğrusu ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum

Kendine güveni olmayanlar milletler bazında uşak olmaktan öte bir yol bulamazlar.

Kendimize Güvenmeliyiz. Bu tartışılmaz bir gerçektir.
Ancak kendimize güvenirken Başkalarının ne düşündüğünü de hesaba katmalıyız öyle degil mi?
Çünkü bir karar alırken sadece ne düşündüğümüzü degil Ne düşünüldüğünü hesaba alırız..

SSCB'nin tek başına büyüp bu hale geldiğini ima ediyorsun ama bu gelişim sürece böyle birden olmadı ki..
Senin de eğer toprakların dahilinde Doğal Gaz olsa sende bu gün bir İRAN bir RUSYA gibi güçlü olabilirdin
Evet topraklarımızda bir çok değerli maden war ama bunları yeterince işletemiyoruz

İddia ediyorum Tek başına hiç bir ülke Hatta hiç bir insan yaşayamaz!

Hayatımızda illaki başkalarına ihtiyaç duyarız İPEK YOLLARINA sahipti Osmanlı
Eee Eğer o dış ülkeler gelip geçmeseydi ipek yolunu ne yapacak tek başına osmanlı?

İç siyasetimizin düzensiz bir kalıbı olduğu konusunda eminim hepiniz aynı fikirdeyizdir
Aynı fikirde olmak çözüm degil..
Nedir çözüm; Daha akılcı siyaset izlenmesi için Vatandaşların kendi fikirlerini yansıtacak siyasileri seçmesidir.

-
Bence herşeyden önce sağduyulu olmalıyız.
Dışımızda olaylar bizim düşündüğümüz kadar masum degil..
Türkiye Etnik kökenin savaşına itiliyor bunun farkında degiliz!

Mesele etnik köken degil; Asıl mesele Din savaşıdır arkadaşlar..
Filistinde müslüman kardeşlerimize katliam yapılıyor. Avrupalı devletler olayı kınamak dışında neler yaptı?
Bazı devletler İsrail'i kınama gereği bile duymadı!!!

Türkiye Dünyanın en modern Müslüman devleti. Bunu hazmedemiyorlar
Hepimiz müslümanken Kendi kardeşimizi, Ablamızı red edip Baş örtü takıyor diye Eğitim hakkından mahrum bırakıyoruz!
Bu mudur demokrasi ? Bu mudur Cumhuriyet we Demokrasinin Laikliği bu mudur arkadaşlar ?

Artık Seninleyim!..

ηєωρσят 

NewPORT
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

1 Var , 1 Yok

« Yanıtla #14 : Mart 03, 2008, 20:53:17 »

NewPORT YÜREĞİNE SAĞLIK, EMİNİMKİ ÇOĞUMUZA TERCÜMAN OLDUNUZ, teşekkürler.....emeğine sağlık NewPORT....

Teşekkür ederim...

newport bnde katıolrm sana dogrdr

Teşekkürler canım..
İmzanda dediğin gibi; Dudaklarımla yapabildiğim en iyi şeyi yapıyorum bu mesajı yazarken Smiley

Artık Seninleyim!..

ηєωρσят 

Sayfa: [1] 2 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: