En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 02, 2008, 23:53:00
887115 Mesaj 10022 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  İşte Saldırı Emrini Veren Hain
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: İşte Saldırı Emrini Veren Hain  (Okunma Sayısı 275 defa)
bRonzé
Administrator

Teşekkür Sayısı 115

You belong to me...

« : Ekim 09, 2008, 01:22:11 »

Saldırıya 350 Terörist Katılmış!

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Aktütün Karakolu'na saldırı emrini, Dağlıca baskını planlayıcılarından PKK'nın Zağros Saha sorumlusu Kadri Çelik'in verdiği ileri sürüldü

Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na yapılan ve 15 askerin şehit edilmesi, 21 askerin yaralanması, 2 askerin de kaybolmasıyla sonuçlanan saldırıyla ilgili bilgiler netleşmeye başladı.

http://fotogaleri.haberler.com/galeri/19/saldiriya-350-terorist-katilmis-21_b.jpg

İstihbarat birimlerince bir süre önce hazırlanıp yargı makamlarına sunulan rapora göre, PKK'nın 21-30 Ağustos tarihleri arasında Irak'ın Behdinan bölgesinde 400 teröristin katılımıyla 10'uncu kongresini yaparken bu kongrede askeri karakollara yönelik büyük çaplı saldırı yapılması yönünde karar alındı.

Soruşturmayı yürüten yetkililerden edinilen bilgilere göre, terör örgütün kongresinden sonra bir açıklama yapan örgütün sözde `Zagros Saha sorumlusu' ve aynı zamanda Dağlıca baskınının planlayıcısı olan `Ape Hüseyi'n kod adlı Kadri Çelik, tehdit içeren açıklamalarda bulundu.

Geçen Mayıs ayında aynı karakola düzenlenen ve 6 askerin şehit edildiği saldırıdan sonra teröristlerin sık sık Aktütün Karakolu çevresinde gözetleme yaptıkları, son saldırının 45 gün önceden hazırlığa başladıkları belirtildi.Teröristlerin 25 katır ile ağır silah ve mühimmatı karakolun Irak tarafına bakan hakim tepelere getirdikleri bildirildi.

PKK'lı teröristlerin 3 ayrı koldan yaklaşık 350-400 kişilik grupla saldırıyı gerçekleştirdikleri, eylemi telsizle teröristlerin elebaşlarından `Ape Hüseyin' kod adlı eski asteğmen Kadri Çelik'in koordine etti.

Saldırıyı yardımcıları İskender Derik, Rubar Zagros, Koçer Zagros ile 1994 yılında kaçırıldıktan sonra öldürülen Yüksekovalı işadamı Hacı Karay'ın yeğeni olduğu ifade edilen `Agit' kod adlı Vahyettin Karay'ın yönettiği bildirildi. Karay'ın adı Dağlıca karakol baskınında da geçtiği ifadde edildi.

PKK'lı teröristlerin saldırıdan 2 gün önce Sümbül, Buzul, Cilo-Sat, Çarçela, Adilbek, Avaşin-Basyan, Reşko ve Govend Dağlarından gelerek karakola hakim tepelere yerleştikleri, tank üzerine yerleştirilen gece görüşlü termal kameralara yakalanmamak için üzerlerine yağmurluk giydikleri ve termal kameranın vücut ısısına olan hassasiyetini önlemek için yüzleri açık kalacak şekilde elbiselerini ıslatıp saldırı yapılan noktaya ulaştıkları tespit edildi.

Öldürülen tteröristlerin üzerinden silah ve mühimmatların yanısıra ıslak yağmurluk bulunduğu belirlendi.

Güvenlik güçlerince hazırlanan bilgi notunda ayrıca PKK'nın her yıl kış teptiplenmesine girmeden önce özellikle de bu ay ses getirecek büyük çaplı eylemlere yöneldiği ifade edildi

Geçen yıl 7 Ekim'de Şırnak'ın Küpeli Dağı'ndaki Seslice Taburu'na bağlı time yapılan saldırıda 13 asker şehit edilmişti. 21 Ekim'de ise Dağlıca Taburu'na saldırı düzenlenerek 12 asker şehit olmuş, 16 asker yaralanmış, 8 asker kaçırılmış, ardından bırakılmıştı.

RadeoN bRonzé

Dudağımdaki tek yama senin dudak izin...
SERKANs
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 38

::::::KuruÇeşme'li

« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2008, 01:22:58 »

o gencecik insanların vebalini nasıl ödeyeceksinn

THE LORD OF İSTANBUL

BİZ KEDILERDE GORDUK KENDINI ASLAN ZANNEDEN 4-1
BİZ KARGALARDA GORDUK KENDINI KARTAL ZANNEDEN 2-1
IPSIZLERI YUZSUZLERI GORDUGUMUZ GIBI...
BuKet
Bayan Moderator
**

Teşekkür Sayısı 29

...вιя güи кανυѕ∂υк ∂ιує нαукιяα¢αgιz...

« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2008, 01:33:13 »

ALLAH hepsinin belasini versinn

[.. Sénin Yanındaykén  ..]
Hayat Canımı Yakmıyor ßénim, Aksiné GüLümsüyor ßana
Zaman Duruyor SéninLéykén, SaniyéLér Géçmiyor, DakikaLar Atmıyor
// ßüyük ßi MutLuLuk Sarıyor Dünyayı \\
Sévgin UmutsuzLara ßiLé Umut Işığı OLuyor
Sén Varsın Ya, Günéşté GüLüyor ßana, Ay da, Dünya da !..
.. . Séni Sévmék O Kadar GüzéL ki . ..
{... İyiki Varsın // İyiki AşkıMsın ...}

AsiBoy'uM ¯)
bRonzé
Administrator

Teşekkür Sayısı 115

You belong to me...

« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2008, 01:35:12 »

Amin

RadeoN bRonzé

Dudağımdaki tek yama senin dudak izin...
Lenα
Bayan Moderator
**

Teşekkür Sayısı 46

°◊..Bîq îs ρîmPîn..◊°

« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2008, 01:36:42 »

ölünüzü dirinizi hergün birinizi,birgün hepinizi ;ps

Né hayaLLéRimiz vaRdı qéRcéKLéŞécéqini SaNdıqımız
..Né umuTLaR(ımız) vaRdı içiNdé ßirbirimizii sakLadıqımız..
.. .. ..... . .. .
... Dönméyécéqini ßiLsémdé 'acı' véRiyoR işTé ...
Merthan
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 2

sén bénim içimdésin, dünya além dışımda..

« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2008, 02:51:41 »

vuruLmus aLnindan tertemiz yatiyor ya rab bir hiLaL ugruna ne gunesLer batiyor.

15 deiL 15 miLyon insanda sehit oLsa 3-5 capuLcuya bu vatani emanet etmicez
_yesim_
IdealForumcu

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2008, 11:34:48 »

allah onlara gün yüzü göstermsin ama onlar bunların bedelini bir gün ödeyacekler
ama ben şuna inanıyrum ki hepsinin arkasında devlet adamları var yoksa onlar böle kolay kolay
yapamasslar 

allah rahmet eylesin askerlerimize ann ve babalarına allah sabır versin....
DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür Sayısı 16

« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2008, 12:21:06 »

bu saldiri daha cok yeni genelkurmay baskani ilker basbuga yapilmis bir saldiri amac bu spekulasyon yaratmak pasanin van gezisinde verdigi mesajlara bakdigimizda biz burdayiz halk ile beraberiz pkk ile mucadelede Turkiye Cumhuriyeti artik savasdan cok siyasi ve sosyo ekonomik iliskilerle bolgede halki yanina cekiyor pkk gene kanli saldirilarina baslayarak askeri ve halki savas batagina cekip bakin isde siz onlarlasiniz hala savasin icindesiniz imaji yaratma cabasi
   sunu solemek gerek kendi halkinin ozgurlugu icin savasdigini idda eden bir avuc capulcu hangi ozgurluk icin savasiyorki gittigi koylerdeki halkindan zorla maddi yardim alip kendi halkinin kiz cocugunu daga kaldirabiliyor ? sizce bu kendi halkinin ozgurlugumu yoksa kendi halkina yapilan zulm mu ?

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
ciSe
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 10

Kişiliksiz kişisel iletilere ''HAYIR'':D

« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2008, 13:16:48 »

Kimse umutsuzluğa düşmesin Türk askeri onların leşlerini akbabalara yem edecek. DracuLa  'ya  ''+''..
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2008, 13:18:31 Gönderen: ciSe » Logged

Doğru söyLeyeni 9köyden kovarlarmış..10.köyden sesleniyorum;D
$aFaK
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 2

O Şimdi Asker

« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2008, 13:46:27 »

15 tane ölse 1000 tane olarak yıne döneris ama bu vatanı kimseye yar etmeyis!...

ŞafaK:118...

Nefret OLuyorum KötüLükLere Kan OLuyorum ÖLümLere
Son Söz OLuyorum TerkedişLere
Can Yakıyorum .. Can'a Yanıyorum Sensiz AzapLarda
  Şimdi ßurda İhanetinLe KavruLup , ÖLüp , Tekrar Tekrar DiriLiyorum !..
. . KimbiLir Kaç Kez DiriLdim . .

(( $aFaK ))
poisiniac
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2008, 08:33:14 »

yatıcak yerin yok....bizi satanın mezarı bile olamaz....
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: