En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 03, 2008, 00:12:50
887164 Mesaj 10022 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Kanayan Yara.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
Gönderen Konu: Kanayan Yara.  (Okunma Sayısı 1730 defa)
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

Marka oldugun yerde etikete fiyati ben koyuyorum..

« : Nisan 25, 2007, 14:38:32 »

Su anda ülkenin cumhurbaskani secimi söz konusu olunca kanayan yaralarimizin en onemlileri arasin da olan ve bu secim arifesin de yeniden ortaya cikan basörtüsü sorunu . Izliyorum da kimi siyasi cevreler kendini yazar sanan zavallilar ana bacinin basindaki örtüyü bir laiklik karsiti gstermekten usanmiyorlar bu nasil özgürlük bu nasil demokrasi diyesi geliyor insanin Neyse düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim .

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #1 : Nisan 25, 2007, 14:39:59 »

emre on konu açılmış cumhurbaşkanı ile ilgili ve aynı yorumlar yapılıyor. lütfen bir başlık altında tartışın...
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2007, 14:45:01 »

basörtüsü baska onlar baska bence bu basli basina bir sorun hatta en büyük sorunlardan birisi

DracuLa
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 25, 2007, 14:46:53 »

yo basortusu sorunu yok turban sorunu var annen basortusu takmiyormu takiyor ama turbana girmiyor Smiley) saptirma konuyu
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #4 : Nisan 25, 2007, 14:50:20 »

Smiley sonucta benim zeki kizlarimin okuma haklari ellerinden alinmiyormu basörtüsü var die müdür atandigi görevinden alinanlar olmuyormu hatta ve hatta basörtüsüne laf eden insanlarin öss gecmisi var kendileri de bunu biliyor bir bogazicini derece ile kazanan kizimiza bile örtülü kafa dierek hakir görülmüormu ? bence cok büyük bir sorun abi ama umarim bu sorun sorun olmaktan cikarilacaktir bu hükümetin cok büyük zararlari var ama yeterki bunu halletsinler madem cumhurbaskani da bunlardan mecbur bu ülke 7 sene katlanicak hic olmassa bunu cozsunler

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

« Yanıtla #5 : Nisan 25, 2007, 14:53:59 »

sen dün şeriattan bahseden insan kalkıp bu konuyu açarak fikirlerinle ters düşmüo musun Smiley emre güldürüosun ama.. iran olcak şeriat gelcek dedin kalkmış şimdi neyi savunuosun..  yapma gösünü sefeyim Smiley))
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2007, 14:54:58 Gönderen: HeLin » Logged
zipirkissss
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 25, 2007, 14:57:01 »

Smiley
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #7 : Nisan 25, 2007, 14:59:50 »

sen dün şeriattan bahseden insan kalkıp bu konuyu açarak fikirlerinle ters düşmüo musun Smiley emre güldürüosun ama.. iran olcak şeriat gelcek dedin kalkmış şimdi neyi savunuosun..  yapma gösünü sefeyim Smiley))
yafu basörtüsü seriatmi ? asin artik sunu Latife Hanimin ve Zübeyde Hanimin hic mi resmine bakmadiniz ? onlar seriatci insanlarmi ? bas daki örtü müdür seriat ? biraz daha siyasi arastirmalar icine girin bence

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

« Yanıtla #8 : Nisan 25, 2007, 15:03:02 »

ama türban farklı başörtü farklıdır unutma Wink okula alınamayanlar kapalı türbanlı zeki kıslarımıs Wink nyse ben karşı deilim şimdi ter düşmeyelim.. ama senin bası düşüncelerinden dolayı fikrimi belirttim.. . . siyasi araştırmayı sen yap bence Wink odtuye gelcen malumm hasurlıklı ol ..
By_KuŞ
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

Her Başlangıcın Bir Sonu Varrr!!!!

« Yanıtla #9 : Nisan 25, 2007, 15:07:48 »

başörtüsü olmassa olmas Roll Eyes

Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #10 : Nisan 25, 2007, 15:10:48 »

orhan o sorun sorun olmaktan oyle yada boyle bir sekilde cikcaktir boyle sacma bir sorun olamaz kimse ana bacinin basin da ki örtüye karisamaz . umarim hallolur :S

By_KuŞ
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #11 : Nisan 25, 2007, 15:12:10 »

sorsan ehli müslüm olur çıkarlar ama iş icraata geldimi fos.... düşük belli kot olsun aç kurt gibi bakarlar baş örtüsü oldu dudak bükerler 

Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2007, 15:14:47 »

:S ama diyorum ya bu iş cüzülmek zorunda bu işi bozan saolsun  Erbakan Necmettin efendi idi basörtüsünü sorun etti ülkenin basina simdi onun velliahtlari cumhurbaskani oluyor daha dur bakak bizi neler bekliyor ve benim icimi acitan dier bir düsünce ise halen daha bu hükümetin cumhurbaskanligini alinca basörtüsü sorununu halledecegi kimse düsünemior ki 5 senedir neden yapmadilar kandirliyoruz resmen neyse üsüldüm ;S

By_KuŞ
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2007, 15:16:33 »

daha öncedende üstüne basarak söledim muhtarlıklarıda ele geçirecekler yakında ama poh pohtan başka bi ... yaramıyacaklar

artemis
IdealMesajcı
**

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2007, 15:58:56 »

bence başörtüsü yine seçilmiş olan siyasilerin,siyasi ayak oyuları.bu sorunu erbakan başımıza getirdi.seçim arifelerindede yine türban pişip önümüze gelecek.okullarda gençler birbirini yiyecek tüm dünya da türkiye laik değil başörtüsü bile sorun diyecek.birileri bundan rant sağlayıp keyifle ülkemin karışmasını izleyecek.
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: