En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 24, 2012, 23:47:41
1725403 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27085 Üye
Son üye: Onepliple
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Kim Mağdur ?..
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Kim Mağdur ?..  (Okunma Sayısı 487 defa)
ChσcσŁâtε
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 141

[.¤. .ߣâck Swâη. .¤.]

« : Eylül 18, 2009, 18:46:01 »

Hangi Kürt  üniversite sınavlarını kazanıp, doktor olmak istedi de ona doktorluk yolları kapandı?

Hangi Kürt   mimar, mühendis olmak istedi de, onlar teknik üniversiteye sokulmadı?

Hangi Kürt  ülkenin herhangi bir yerinde mağaza, dükkan, kebapçı açtı da ona izin verilmedi?

Hangi Kürt  şarkı-türkü okuyup kaset çıkartıp film yaptı da onun önü kesildi?

Hangi Kürt   Akdeniz’de, Ege’de 5 yıldızlı otel-motel yapmak istedi de ona teşvik verilmedi ?

Hangi Kürt   banka kurmak istedi de ona izin verilmedi?

Hangi Kürt   herhangi bir partiden milletvekili adayı oldu da ona seçilme imkanı tanınmadı?

Hangi Kürt   turizm-seyahat acentaları kurdu da ona ruhsat verilmedi?

Hangi Kürt   askerliği tercih etti de Ordu’da yükselmesinin önü kesildi?

Hangi Kürt  geçmişte senato başkanı oldu da ona itiraz eden oldu?

Hangi Kürt   bu ülkeye cumhurbaşkanı olmak istedi de önü kesik?

Hangi Kürtün   Türkiye 1. Ligi’nde futbol oynamasının önünde engel var?

Hangi Kürte   kredi verilmedi, hangisine doktor bakmadı, hangisine mektep kapısı kapatıldı?

Hangi Kürt  bu ülkenin İstanbul’unun, Ankara’sının, Antalya’sının, Mersin’inin, İzmir’inin kapıları kapalı?

Hangi Kürt   yurtdışına çıkmak istediğinde pasaport verilmiyor?

Ama o Kürtler   yaşadığı yerlerde, 25 yıldır gelene kurşun sıkıyor, gidene kurşun sıkıyor...

KİM HASMANE OLDU

Henüz 3 aylık asker olana da mermi yağdırıldı, terhisine 2 ay kalana da kurşun yağdırıldı...

Mayınlı tuzaklar ne kol bıraktı ne bacak!

Yüzlerce iş makinesine benzin dökülüp yakıldı, binalar kundaklandı, mektepler öğretmenleriyle bombalandı...

Fırsat geldiğinde tek asker de katledildi, 30 asker de kurşuna dizildi...

Yine de şehit ve gazi anneleri bağırlarına taş bastılar, kan davası gütmediler.

Türkiye’nin hiçbir köyünde kasabasında Kürtlere karşı hasmane bir tutum ve davranış içine girmediler.

Bütün bunlar bir açılım değilse ne?

Birileri bize bunun dışındaki açılımın ne olduğunu arı, net, duru, temiz biçimde anlatsa da bilsek!

Bilelim... Çünkü Türk vatandaşı zaten bağrını, gönlünü açmamış mı bu ülkede yaşayan herkese?

Daha başka açılım ne ola ki?

âŞk -Séni dé ßéni dé- Sınâmâdı mı ?. ..

Kâzânân yok âslındâ .. . / Kâybédén Vâr .. .

- Séη vé ßéη -
                                       . . .
RedDragon
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 11

Yaşamak Ağır Bedel İster.....

« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2009, 20:31:15 »

başka konular da düşüncelerimi anlatmak istedim de anlatamadım  biz zaten bütün özgürlüklerimize sahibiz  kürtlere verilme si gereken  tek şey eğitim  eğitim dediğim okul da kürtçe öğretilsin  deil!!                      sadece   bilgilendirilmek  kürt halkının büyük çoğunluğu cahil hiç birşeyden haberi yok  DTP onları bilmedikleri bir yola doğru sürüklüyor bu yolun sonun da rahata kavuşacaklarını sanıyorlar  bunun DTP,PKK Ermenistan Ve Amerikanın bir oyunu olduğunun farkında deiller   Kürt açılımının kürtlerle hiç bir alakası yok bence

Bende kürdüm  bu vatanda bu bayrağın altında yaşıyorsam  bu ülkeyi bölmeye çalışacak  birileri ila ki olcak  ben  onlardan olmiyacak onların karşsında olacağım.. işte bence bu düşüncemi bütün kürt halkına aşılamak lazım   

.. Vefa Semt Adı Değildir. 4 Yıl Kan Kusup,Ölümüne Arkasında Durmaktır ..
Her Şartta,Yıkılmaz Bir Duvarcasına
Tarih, Tozlu Bir Sayfa Değildir.. Gerçektir,Yaşamdır
. . .
.. 1905'te Doğup Ciltlere Sığmamaktır ..
ChσcσŁâtε
Forum Yönetimi

Teşekkür Sayısı 141

[.¤. .ߣâck Swâη. .¤.]

« Yanıtla #2 : Eylül 18, 2009, 20:33:04 »

"Çünkü Türk vatandaşı zaten bağrını, gönlünü açmamış mı bu ülkede yaşayan herkese?

Daha başka açılım ne ola ki?"

bak zaten bu cümle özetliyor herşeyi..
kimsenin kürtlere bişey dediği yok ama yapılanlar doğru değil..

âŞk -Séni dé ßéni dé- Sınâmâdı mı ?. ..

Kâzânân yok âslındâ .. . / Kâybédén Vâr .. .

- Séη vé ßéη -
                                       . . .
Sa_Di
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 317

♥ İSLAHİYE ♥

« Yanıtla #3 : Eylül 18, 2009, 20:39:34 »

ben TÜRKÜM  Kürt arkadaşlarım akrabalarım var  mağdur olan falan yok  sadece bazı kansızlara rahat batıyo 
kürt olup cumhurbaşkanlı yapmış olan bi ülkede  eşitlik yok denirmi beğenmeyen kendine gidip başka bi vatan bulsun

Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii

TweetY`
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

Babasının kızı tabi ki GalatasarayLı ;)

« Yanıtla #4 : Eylül 20, 2009, 17:47:06 »

nasıl önyargısız olmamızı bekliyosunuz bir insanda görürsün ikincide görürsün 3.de genellemeye alırsın kürt dedigin zaman ister istemez önce bi silkeleniyosun terör orda kızlara yapılan en büyük iskence orda antikalık desen yine onlarda gericilik diz boyu yinede sözüm meclisten dısarı istisna kendini gelistirebilmis olanlar vardır aralarında

HerkeS aYnı HayaTTa Kendini birsey sanMa Ne kadar cok biLirsen o kaDar beLa baSa !
ImprobabLe
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 100

« Yanıtla #5 : Eylül 20, 2009, 18:29:57 »

Çabuk gaza gelen, terörle Türkiyeden toprak parçası alabileceklerine inanan nüfus bakımdan sürekli artmakta olan kesin, İçlerinde çok iyileri olduğu gibi Aşırı kansızlarıda var bence hiç biryerde haksızlık yapılmıyor onlara ama yapılmalı çifte standart uygulanmalı ben kürdüm ve toprak istiyorum diyenlere tüm vatandaşlık haklarından mahrum bırakmalı, hastane, okul aklınıza gelebilecek hertürlü kamu yönetimindeki birimlerden yararlanamamalılar. O zaman görürler mağduriyet nasıl oluyormuş.

N.K.F.V.A.S
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: