En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 03, 2008, 00:17:39
887169 Mesaj 10022 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Koyun ve Sürü..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
Gönderen Konu: Koyun ve Sürü..  (Okunma Sayısı 3102 defa)
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 4

Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur

« : Şubat 28, 2008, 20:13:31 »

Günümüzde yaşanan tüm gerginliklerin 3-5 provakatör tarafından kaynaklandığını göremeyecek kadar kör gençliğe sahibiz. Gelecek için umutla bakılan gençler burun buruna gelmiş,o girerse ben girmem muhabbeti yapmaya başladı. Çocuk oyuncağı haline getirdiler bu işide.. Güya üniversite öğrencileri ama önlerindeki çobanları göremeyecek kadar bağnazlar. Laikliğe uzanan eller kırılsın diyecek kadar kör cahil bu insanlar. Daha slogan atmayı beceremeyen azgın azınlık. Bu ülkeyi sizmi kurdunuzda kabullenemediğiniz insanları burdan kovmaya çalışıyor,onları dışlıyorsunuz. Nasıl sizin haklarınız varsa,onlarında bir o kadar var. Nasıl sizin eksik eteğiniz varsa onlarında başörtüleri var. Kimsenin babasının malı değildir üniversiteler. Laf salatası yapmayı bırakın. İçinizdeki provakatörleri dışlayın siz önce. Siz kendinizle barışık değilsinizki diğerleriyle olasınız. Koyun misali katılmışsınız bir sürüye. Sonunuz Allah Kerim..

Bu arada şayet üniversiteyi bu tür bir sebepten dolayı bırakacaksanız,hiç durmayın yolunuz açık. Ne dekoltelerinizi ararız,ne de eksik eteklerinizi.. Ne pearcing lerinizi ararız,ne de keçi sakallarınızı.. Siz kültür bozulmasısınız beyler.. Kime ne anlatıyorsunuz ya ?

Yapabilenler Yaparlar,Yapamayanlar ise Nasıl Yapılacağını Anlatır Dururlar !

Ya Seve Seve Yada Zico Zico

calimerooo
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2008, 20:47:53 »

o kadar üzerinde durulması gereken daha fasla konu varken başörütünün bu kdr ön planda olması saçma sapan glior bana .. hepsi oyun yaa bunları :/
EsRa-NuR
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -3

Aşkın ta kendisi:)

« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2008, 20:55:48 »

o kadar üzerinde durulması gereken daha fasla konu varken başörütünün bu kdr ön planda olması saçma sapan glior bana .. hepsi oyun yaa bunları :/

E biz yıllardır bekledik be canım bırak bize de hak versinler..

Aşksınn sen...
calimerooo
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2008, 20:57:08 »

şu zmn da bu konunun bu kdr ön planda olması saçma glior bana . SavaŞın içindeis gündemde başörtü var
science_teacher
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 7

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!---TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!!

« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2008, 21:31:35 »

ya bu ıs olacak bacılarımız gırecek bu üniversıtelerın hepsıne hemde.bosuna nafıle cabalar bunların kı grıp kardes.bu olayın kesın olacagını bılıorlar.amac gaz verıp genclerı sokaklara dokmek.burdan arkadaslara nasıhat bosuna fısletmeyın kendınızı ınsan gıbı durun herkesın kıyafetıne saygı duyun yoksa arkanıza bakmadan gıtmek ıstedıgınız yere gıdın.unutmayın turkıyenın %80 i bunu ıstıyor.oldugunuz yerde barınamayacak hale getırmeyın kendınızı.

Seksen dört yılında Siirt ilinde
İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda
Mehmedim’in türküsü alem dilinde
Asın bu katili nefes almasın
Şehidimin kanı yerde kalmasın
Okullar camiler yanmış yıkılmış
Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış
Analar hep yasta boynu bükülmüş
Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş
Mahkemede bir bak yiğit ne imiş
Biz kararı verdik yok artık dönüş
Şehidin geride oğlu kızı var
Yanmış yüreklerde dinmez sızı var
Bir bilsen kellende kimin gözü var
Cümle şehitlerin adı sorulsun
Kıssadan hisse hesap görülsün
Fazla uzatmayın kalem kırılsın
Asın bu k
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 4

« Yanıtla #5 : Şubat 29, 2008, 19:24:23 »

Bende bunu diyorum işte. Arada bi kaç tane kanı bozuk var. Milleti fişekliyo,gaz veriyo. Sağolsun aklı başında üniversite gençliğide yere düşürmüyo bu gazları. Çıkıp meydanlara kavga gürültü yapıyo. Sonra da neymiş efendim kaos başlıyormuş. falan filan..

calimerooo
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 29, 2008, 22:14:18 »

ya olay kıyafete saygı duymama değil ki
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 4

« Yanıtla #7 : Mart 01, 2008, 12:35:03 »

ne peki :S

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #8 : Mart 02, 2008, 09:46:19 »

eksik etek ne demek birilerini savunurken başka insanları aşağılama istersen..

böyle bir savunma yok kardeşim .. mini etekmiş piercingmiş.. bunlarla bir mi tutuyosunus başörtüsünü
Tormentor
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -5

The paradox of power and peace will destroy itself

« Yanıtla #9 : Mart 02, 2008, 10:28:35 »

sizin gibi düşünmeyen adam direk provakatör oluyor başlarım ideolojisi olmayan 2 kuruşluk siyasetinize
yorum yapıcaksanız adam gibi yapın sonra saygı bekleyin
« Son Düzenleme: Mart 02, 2008, 10:46:34 Gönderen: Tormentor » Logged

Fear. Pain. Hatred. Power.
This is the art of ruin.
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 4

« Yanıtla #10 : Mart 02, 2008, 13:50:22 »

Tormentor sizden saygı ve anlayış bekleyen yok. Sizin saygınızın ve anlayışınızın ölçüsünü gördük çünkü.. Evet provakatör diyorum. Bunun aksini iddia etmeyeceksin dimi? Sen zannediyormusun ki o insanlar(düne kadar arkadaş olan) bugun başörtüsü gibi gereksiz bi tartışma yüzünden burun buruna gelsinler.. Nasıl geçtiğimiz aylarda cumhuriyet mitingleri yapıldıysa,o insanlar nasıl toplandıysa oralara,bugunde üniversite gençliği aynı şekilde ortadalar.. Ortada bi kaç tane sütü bozuk var. Sizi bize,bizi size vurduruyor. Ama ne siz ne biz bunu görmek istiyoruz. Varsa yoksa kendi değerlerimiz. Sizin değerleriniz tabi size göre daha değerli olduğundan ortada baskı varmış gibi algılanıyor. Sorun bu işte.. 

Helin.. Eksik etek yerine mini etek deseydim hoşunamı giderdi? Pearcing yerine halka deseydim hoşunamı giderdi? Bunlara cevap verdikten sonra sorularına cevap vereceğim..

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

« Yanıtla #11 : Mart 02, 2008, 14:10:06 »

eksik etek tabirini bi araştır derim:) kimler için neden kullanılmış sonra yakıştırma yap.. artı takı ile başörtüsünü hala eşdeğer görüosun:)

başörtüsünü savun ama minik etkmiş küpeymiş sakalmış bunlarla kıyaslayarak değil..
KusGribi
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 4

« Yanıtla #12 : Mart 02, 2008, 14:37:39 »

Grin Tam beklediğim cevaplar helin..  Siz başörtüsünü iranla kıyaslıyorsunuz ama ben eksik eteği mini etekle bir tutamıyorum Grin Kendinle çelişiyorsun helin farkındamısın. Pearcing hangi mantıkla takılır bi anlatırmısın bana Helin ? Burnuna halka takan kaç tane varlık var dünyada sayarmısın bana? Ben sayarsam ayıp olur onun için sen say Grin

Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

« Yanıtla #13 : Mart 02, 2008, 15:14:04 »

beklemdiğin şeyler de söylerim de yer değil:)

eksik etek tüm kadınlar için kullanılan bir tabir.. günümüzde saçma sapan şarkılara malzeme olsa da kelimenin kullanılış amacı farklı idi bir zamanlar..

yorumlarımı iyi oku piercing takıorum ya da takanları savunuyorum demişmiyim.. anlatmak istediğim bu değiL fakat işine geldiği gibi yorumluyorsun.. başı kapalı olup küpe yüzük piercing takan yokmu:) örtünmeden bahsediyoruz.. bence sen algılayamıosun sölediklerimi çeliştiğimi düşünüosun..
« Son Düzenleme: Mart 02, 2008, 15:15:03 Gönderen: HeLin » Logged
Tormentor
Ayrılan Üye

Teşekkür Sayısı -5

The paradox of power and peace will destroy itself

« Yanıtla #14 : Mart 02, 2008, 18:20:58 »

Tormentor sizden saygı ve anlayış bekleyen yok. Sizin saygınızın ve anlayışınızın ölçüsünü gördük çünkü.. Evet provakatör diyorum. Bunun aksini iddia etmeyeceksin dimi? Sen zannediyormusun ki o insanlar(düne kadar arkadaş olan) bugun başörtüsü gibi gereksiz bi tartışma yüzünden burun buruna gelsinler.. Nasıl geçtiğimiz aylarda cumhuriyet mitingleri yapıldıysa,o insanlar nasıl toplandıysa oralara,bugunde üniversite gençliği aynı şekilde ortadalar.. Ortada bi kaç tane sütü bozuk var. Sizi bize,bizi size vurduruyor. Ama ne siz ne biz bunu görmek istiyoruz. Varsa yoksa kendi değerlerimiz. Sizin değerleriniz tabi size göre daha değerli olduğundan ortada baskı varmış gibi algılanıyor. Sorun bu işte.. 

Helin.. Eksik etek yerine mini etek deseydim hoşunamı giderdi? Pearcing yerine halka deseydim hoşunamı giderdi? Bunlara cevap verdikten sonra sorularına cevap vereceğim..

adam takmış türbana benim sana söyledğim şeyin türbanla alakası yok
senin tabir ve tavırla ilgili yorum yaptım
bunu bile anlamıyorsun daha ne yapıyım

Fear. Pain. Hatred. Power.
This is the art of ruin.
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: