En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 25, 2012, 00:05:30
1725405 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27087 Üye
Son üye: ChearpBaple
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Mümtaz Soysal'dan çok tartışılacak yazı
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2]
Gönderen Konu: Mümtaz Soysal'dan çok tartışılacak yazı  (Okunma Sayısı 1483 defa)
HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

tırnaklarına gözyaşı ojeleri süren.

« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2009, 23:57:23 »

şov yapmayı kessene tarık peki senin gibi birinin varlıığndan dolayı bu FORUMA yazık değil mii yaa

Hepinizin aLter egoSuyum.
Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #16 : Ağustos 31, 2009, 21:44:21 »

Sen önce ınsanları devlete karşı kışkırtma dürtünden vazgeç ben şov yapmıyorum.

Tanrısı Olduğunuz Ütopyaların Ateisti olurum..

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #17 : Ağustos 31, 2009, 21:45:16 »

insanların beyni yokmu benim fikirlerimle hareket eden kimseye rastlamadım sen yapmaya çalışıosun ama hiç başarılı değilsin

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #18 : Ağustos 31, 2009, 21:47:15 »

insanların beyni yokmu benim fikirlerimle hareket eden kimseye rastlamadım sen yapmaya çalışıosun ama hiç başarılı değilsin

bEN ıNSANLARI BİR ŞEYE yönlendırmek ıstedıgım zaman gayet başarılı olabiliyorum, ama burda bunu yapmıyorum. Su akar yolunu bulur bunu biilyuorum ve biliyoreum ki her şey aslına meyillidir, yanlısın içine düşen ınsanlar kendılerını mahpus ettiği bu cezaevınden bilgilenerek çıkacaklardır, bana düşen görev onları yok etmek değil onları bilinçlendırmektır. yıne tekrarlıyorum, devlet aleyhinde, türk milleti aleyhinde propoganda yapmayı bırak
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2009, 21:49:32 Gönderen: Tarik » Logged

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #19 : Ağustos 31, 2009, 21:47:55 »

Smiley pes diyosun haklısın tabiki. e şovda bi yere kadar aşk MİLİTANI

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #20 : Ağustos 31, 2009, 21:50:30 »

yazıyı okumadın sanırım, ben pes etmem sen bunu bekliyorsun ama ben kaya değilim parçalanayım, ağaç değilim kuruyayım, yaprak değilim zavallı bir üfürükle savrulup dalımdan düşeyim..

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #21 : Ağustos 31, 2009, 21:51:16 »

Bu foruma yazık değil mi konusuna gelin ce de, diyelim ki öyle PEK yazık değil mi bu devlete senın gibi birisi içinde yaşıyor ?

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #22 : Ağustos 31, 2009, 21:51:56 »

Sen eskiden böyle değildin, ne olduysa sana sonra dan oldu.

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #23 : Ağustos 31, 2009, 21:53:30 »

yasadışı şeyleri eleştirip yasadışı kelimelerle sıfat kazandırıosun kendine:) ne olduğun umrumda mı sanıyosun..

:DDD e burda komik duruma düştün senin gibi ne olduğu belirsiz bu devlette öğretmense,gücün yetiyosa çıkart bu devletten aslında sen kocaman bir vatan hainisin:) çamurt atmayı bırak:)

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #24 : Ağustos 31, 2009, 21:54:40 »

+ aklına geldikçe yaz ben okurum ama şimdi gitmeliyim yarın uğra alırsın cevabını

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #25 : Ağustos 31, 2009, 21:55:52 »

yasadışı şeyleri eleştirip yasadışı kelimelerle sıfat kazandırıosun kendine:) ne olduğun umrumda mı sanıyosun..

:DDD e burda komik duruma düştün senin gibi ne olduğu belirsiz bu devlette öğretmense,gücün yetiyosa çıkart bu devletten aslında sen kocaman bir vatan hainisin:) çamurt atmayı bırak:)

Kim ne bunu herkes bılıyor, en önemliside insanın kendı vicdanı ve benlıgı algılıyor ne oldugunu. Psikolojik atış yapmaya çalışıyorsun ama şunu iyi bil psikoloji aynadır. Insan kendınde olanı başkasına mal etmeye çalısır. Burda herkese soralım, tanıdıgın herkese soralım 10 kişiden 7 si senı benım soyledıgım sekilde tanımlayacaktır.Benı SOrmaya gerek yok ha istersen sor Smiley

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #26 : Ağustos 31, 2009, 23:06:21 »

Insanları kalıplara sokuyorsunuz dediğimde bunu anlatmaya çalışıyordum:) abdullah öcalan gibi birini savunuyor olsaydım bugün onun gibi yan çizerdim:) beni yönlendiren kimse yok,ben kimsenin adamı değilim mesela. Onu yönlendiren ve devletin içinden gelen bir güç var kabullenemediğiniz bu. Pkk yı silahlı mücadeleyi savunuyor olsaydım o yönde fikirlerimi belirtirdim.Başka fikirlere kapalı olmak durum sen de fazlasıyla mevcut olduğu için kolaylıkla beni de kendi fikirlerine zıt olduğum için bi tarafa alıyorsun..Senin ağır yargılarını emin ol burdaki hiç kimse onaylamıyor.. Hoş bir imaj yaratmadığını da biliyorsun.Tamam türksün,milliyetçi duygularınla insanlra birşeyler empoze etmeye çalışıyorsun ama şunun altını çizerek söylüyorum sen beni kalıplara sokarsan ben de alır o kalıpta seni başka şekillere sokarım.. Çok ciddiyim sadece vatan millet sakarya naralarıyla sanal ortamda söylemler yapıyorsun.. Eğer bir davayı savunuyor ve davanın arkasındaysan bir eğitimci olarak ona göre savunup klasik ve klişe hareketlerle propaganda yapma bence.. Bu da sana son cevabımdır.. Senin demenle herhangi bir ideolojik çatının altına sığınmam. Sığsın,sığ düşünüyorsun ve herkesi öyle sanıyorsun.. Forumda ikililik yaratmak istiyorsan bu konudan vurma,başka alanlarda beynini çalıştır..

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #27 : Eylül 01, 2009, 20:27:52 »

1 : ben sığ olsam kendımı senın yaptıgın gibi her hangi bir limana sıkıştırırdım.

2 : Konuları enıne boyuna düşünmek yerıne senın gibi birilerinin fikirlerini yansıtır ve yaşardım.

3 : Benım senden herhangi bir zıtlama gibi meylim yoktur. Daha oncede söyledım yınede söylüyorum. Devletı eleştirirken dikkat edelim üslubumuza. Sen her söylemınde pkk nın söylemlerını tekrarlıyorsun başkada bır sey yapmıyorsun.

4 : Insanların benım yargı, tutumlarımı onaylasınlar dıye bir düşüncem yoktur. Bir kainat karşımda da olsa, yanımda da olsa ben doğru olacagına ınandıgım, düşündüğüm fikir ve eylemlerı yaparım.

5 :Vatan millet naaraları atmıyorum. Vatanıma milletime saldırmaya çalışanların karşısında duruyorum.

6 : Ben hiç bir zaman propaganda yapmadım yapmıyorum da, zaten yapsaydım ne derece dehşetli olacagını anlamıs olurdun su anda.

7 : Senınle kişisel bir sorunum yoktur benım. Devletımızı eleştirmeyelim demıyorum. Ama eleştirirkende söylemlerımız ile kimlerin yanında olacagımızı da düşünelim. Aksi takdirde senın gibi forumda ki binlerce ınsan tarafından fişlenıriz.

8 : Emın ol benı hiç bir fanusun içerisine zindanlayamassın, ve emın ol ki benı  hiç bir şekile sokamazsın. Kendını yorma.

9 : Umarım bu söyledıklerımı dikkate alırsın .

10 : Teşekkürler.
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2009, 20:29:26 Gönderen: Tarik » Logged

HeLin
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 514

« Yanıtla #28 : Eylül 02, 2009, 00:27:01 »

yumuşatılmış maddeler olarak kabul ediyorum.. kolay gelsin;)

Tarik
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 21

Tarık | a$k miLitanı

« Yanıtla #29 : Eylül 02, 2009, 20:34:16 »

NE olarak kabul edersen et, nihayetınde kabul görüyor..

Sayfa: 1 [2]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: