En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Aralık 03, 2008, 01:34:46
887285 Mesaj 10024 Konu Gönderen: 6925 Üye
Son üye: aTeSiNoGLu
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  OSYM (üniversite sinavi sonuclari)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
Gönderen Konu: OSYM (üniversite sinavi sonuclari)  (Okunma Sayısı 1833 defa)
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

Marka oldugun yerde etikete fiyati ben koyuyorum..

« Yanıtla #75 : Temmuz 13, 2007, 15:30:34 »

arada yazdin ki belli olmasin he Grin

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

...::: 23 / 11 / 2006 :::...

« Yanıtla #76 : Temmuz 13, 2007, 15:31:54 »

statü meselesii.. bi yerde dogudaysa köydeyse hayat standartı için okuo...satatüm zaten ona doguştan fark atmış o bi yerde benden çok yırtıno okumak için..

şimdi beni aşalayıcı konuşturma........

sisin orda doguda adam lgs ile gelir ama benim otrdgm yerde g...t ister onu almak cnm sosyal aktifite her halt warken o notu almak

ya boşsun emre boş.

araya kaynamış al açık açık

sewda   &  güray
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #77 : Temmuz 13, 2007, 15:35:02 »

Grin doğudaki adamin işi sosyal ortami olmadigi için ders caliştiginimi saniıon Grin cnm doğulu cocuk sizin gibi zengin sımarık yetişmedigi için hayatin zorluklari ile taa doğdugunda yüzlestiği içn hayat daha da zor sizler baba parasi yediginiz için size kolay gelir tabi sen ne anlarsin tarlada 40 derece sıcakta çapa yapmak nasildir onlari yapan adam nasil ders calişir ne bilirsin neyse.

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #78 : Temmuz 13, 2007, 15:40:35 »

Grin doğudaki adamin işi sosyal ortami olmadigi için ders caliştiginimi saniıon Grin cnm doğulu cocuk sizin gibi zengin sımarık yetişmedigi için hayatin zorluklari ile taa doğdugunda yüzlestiği içn hayat daha da zor sizler baba parasi yediginiz için size kolay gelir tabi sen ne anlarsin tarlada 40 derece sıcakta çapa yapmak nasildir onlari yapan adam nasil ders calişir ne bilirsin neyse.

sen ben kimim? nasılım nerden nereye geldim onu bilir misin ? ben sana zengin şımarık çocuguyum dedim mi ? sen yasılanı algılayamısoun nasıl soruları çözdün ped dorusu... ! doquda yaşayan o çocuklar bütün ömür 40 derecede çapa sallamamak adına o kadar çalışıyor + kendini ders we çapa dışında wericek bişeyi yok amaçları için canını dişşine takıyorlar we hepsini ayakta alkışlarım. dersanede tercih yapıcaz geçen sene iki çocuk tipleri belli dogulu (aşalamıom) benden tercih formunu rica etti.. we soghbete başladık adam benim kaç katım almış we burda inaşşatta çalışıo ailesi agrıda we agrıdaykende çobanmış.. dedim ben demiim utandım bacım sen haline bak en ii dersane ortam huzurun war zaten okulu farklı amaçla istersin bis farklı bizim eglencek bişeyimiz yok hep ders, bizim gelecegmz babamız deil biziz dedi... + aynı okulda olup aynı şeyi yaşayrak 4,90 almak sisin köylü çocgn lgs ile benm okulumu kazanması gbi bi başarı canım Wink bi kazan ist gel bakalım aynı notları alıcan mı merak ediyorum..
bunda bari ne demek istedgimi anla...
ama ben babamın parasıyla öwünen biri deilim olsam şuan aöfde deil özel ünw okurdum o salaklarla okumamak içib gitmedim...

ya ben nabıom sana laf anlatmaya çalışıom Cheesy:D:D güldüm kendime
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2007, 15:42:38 Gönderen: zipirkiSsS » Logged

sewda   &  güray
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #79 : Temmuz 13, 2007, 15:41:55 »

Grin bosver seni aşar bu konular

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #80 : Temmuz 13, 2007, 15:43:17 »

Grin bosver seni aşar bu konular

haklısın bi ünw bile okumadım..
ünw okursan bu zamanda zekisin  Smiley
yoksa bi konuyu bile algılayamazsın ..

sewda   &  güray
Tarifsiz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #81 : Temmuz 13, 2007, 15:45:52 »

ilgisi yok sadece doguluyu anlayamassin 40 derece de capa yapar gider ders calişir dedigin insanin 8 saat araliksiz yaptigi capayi sen 1 saat yap 1 hafta yatmassan ben adam değilim vallahi yerinden dahi kalkmak istemessin sana sozde kolay gelir hele o 8 saat capa yapanin o yorgunlukla gidipte ders calişmasina inanmak sana teselli olur ha Allah' sükür ben capa yapmadim ama yapıpta hacettepe tıpa giden cok arkadasim oldu bu onlarin zekasidir tabi sen kabul etmessin

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

« Yanıtla #82 : Temmuz 13, 2007, 15:52:36 »

ilgisi yok sadece doguluyu anlayamassin 40 derece de capa yapar gider ders calişir dedigin insanin 8 saat araliksiz yaptigi capayi sen 1 saat yap 1 hafta yatmassan ben adam değilim vallahi yerinden dahi kalkmak istemessin sana sozde kolay gelir hele o 8 saat capa yapanin o yorgunlukla gidipte ders calişmasina inanmak sana teselli olur ha Allah' sükür ben capa yapmadim ama yapıpta hacettepe tıpa giden cok arkadasim oldu bu onlarin zekasidir tabi sen kabul etmessin

ben Erzincalyım. bana maval okuma.. ben nerden nereye geldim ne yaşadım naptım bilemezsin neyse Emre. bana bidaa yazma çok pis papaz olucaz yoksa.

sewda   &  güray
kónƒüçyus
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

düşlerimden vazgeçtim....

« Yanıtla #83 : Temmuz 13, 2007, 15:53:23 »

abarttınız .......

Gülümse Biraz...Yaşam İÇİN....
Helin
Genel Koordinator

Teşekkür Sayısı 19

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #84 : Temmuz 13, 2007, 17:56:36 »

Smiley emre ve kaybedişi

bu kadar insanla ters olmak bu kadar insanla tartışmak bir nedene bağlı olmalı..

eksiklerimizi aramalıyız sanırım. .

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: