En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 25, 2012, 02:46:13
1725412 Mesaj 29055 Konu Gönderen: 27098 Üye
Son üye: SediBiage
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  IdeaL Acık Oturum  |  Sizce Deniz Gezmiş vatan haini mi?
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
Gönderen Konu: Sizce Deniz Gezmiş vatan haini mi?  (Okunma Sayısı 16601 defa)
Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

Ama ßeN SeNi iciMde öLdurMeye KiyamadiM!!!

« Yanıtla #135 : Temmuz 13, 2010, 01:33:05 »

*Giyimi*kuşamı ve ideolojisi tamamen zorbalık üzerine kurulu. Bu milleti solcu* sağcı diye bölmeye çalışan* ülkeye* ekonomiye* siyasete kısacası her şeye zarar veren biri. Yakalanmasaydı şehir eşkiyalığından dağda teröristliğe terfi edecekti. *

*Bu nasıl..Atatürk"çülüktür böyle* hangi Atatürk"çünün resimleri pkk sitelerinde ermeni sitelerinde denizden ve hranttan başka; TSK düşmanı* Atatürk düşmanı ve Atatürk"çülük karşıtı sitelerde yayınlanıp bu insan adeta idol olarak lanse ettiriliyor bu nasıl Atatürk"çülük sorarım size? Bu arada yeni idolünüz hrantınızda hayırlı olsun. **Bu nasıl Atatürk"çülüktür ki son nefesinde bile ayağındaki o lanet botlarını askere vermek istemiyor sen kimin askerinden neyini sakınıyorsun sen kimsin?** işte bu kadar vatan ve asker ordu düşmanı birisi. *

*Atatürk"çülük bumuydu* kardeşlik bumuydu hangi şehit ailesine gidersen git yine de vatan sağ olsun der üstünde başında ne varsa çıkarır verir bu vatan için bu asker için. *

*Hangi Atatürkçüler deniz gezmiş gibi ölürken dahi son nefesinde"Yaşasın tam bağımsız Türkiye! **Yaşasın Marksizm-Leninizm!** Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği!! **der.*
Atatürkçülük ve Leninizm marksizim nasıl aynı cümlede telaffuz edilebilir**? Dehşet içindeyim.*

(idamı haklı mıdır değil midir* o ayrı hukuki tartışma konusudur)
Son bir söz 6.filoya abd"ye kafa kaldırmakla* 2 taş atmakla Rusların altına girmekle vatansever olunmuyor* Türkiye'ye Türklüğe bir damla dahi hayrı olmamıştır bu insanın aksine derin yaralar bırakmıştır. Kardeşi kardeşe düşürmüştür* ne çabuk unuttular o günleri.* 

Nüshasi yok hiçligimin aslim yalnizca sana ait...
Yάdé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 29

Kaldır başını(!) -"Aşk belden yukarda Sévgili!"-

« Yanıtla #136 : Temmuz 13, 2010, 12:35:40 »

bu konuya giripte sonuna kadar okuduğum tek yorumdu
+
luckyluke
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #137 : Temmuz 13, 2010, 12:44:10 »

Ecrin bundan çıkarmamız gereken nedir peki ?
MayıS
IdealDelisi

Teşekkür Sayısı 4

"Doğuşuydu sâdécé kîrpîğîn...,,

« Yanıtla #138 : Temmuz 13, 2010, 15:48:07 »

Amerikan emperyalizmine ve bunu destekleyen,işbirliği halinde çalışanlara karşı düzenlenmiş bir hareketti onlarınki. Düşündüklerini saklamayan,savundukları ve inandıkları şeyi mezara kadar götüren insanlardı. Onlar bölücü öyle mi... her birimiz biliyoruz ki 101 tane Amerikan üssü var bu ülkede.Kendi malı gibi pazarlayıp satıyorlar ülkemizi. Şimdi de, o zaman da. Buna "dur" diyebilme cesareti gösterdikleri için, farklı olup, düzene uyum sağlamadıkları için tuhaf şeylerle itham ediliyorlar.İşine gelen ordu ve devlet düşmanı diyor,işine gelen cuntacı.Orduya,devlete laf etmeleri için düzenlenen bir çok şeye rağmen, ağızlarından çıkan herhangi bir şey de yoktur kayıtlarda. Belki de o yüzden şimdi böyle istedikleri yere çekebiliyorlar.Tam bağımsızlık kuva-i milliyeden itibaren hedef alınmışken, kurulu bir ülkenin topraklarında tam bağımsızlıktan söz edilemez halde idi. "Tam bağımsızlık" için verilen mücadele şimdilerde "vatan haini miydi" sorularınıl sorduruyor.Devrimcilik ve antiemperyalistlik suç mudur, hainlik midir bilemiyorum. 24 yaşında öldürülen bir insan için "nihayet" yazabilenlerin insani duygularından şüphe ediyorum ayrıca.
Şimdi ne oluyor peki...
Bazıları düzene boyun eğiyor, bazıları savunuyor. Bazıları kapitalizmin kölesi. Ve bazıları devrimci...
Deniz'in kendisine ait bir sözü var "Çekirdek yiyerek devrimcilik yapılmaz." diye.
Taksim eylemlerinde, Deniz'in, arkadaşlarının saygı gösterdiği bayrağı onun adını kullanarak indirmeye kalkıyorlar, heykele sataşıyorlar…Peki bu  Deniz'in öyle olduğunu gösterir mi dersiniz?
Kendilerini "gerçek milliyetçi" olarak değerlendiren bu insanlar, terörün nedeni olarak kullanılıyor bazen. Amerikan silahlarını Türk askerine doğrultan insanların yanında gösteriliyor Deniz. Oysa ki o ABD emperyalizmi için verdi canını.Göremiyoruz, belki de göstermiyorlar,bilemiyorum.
Gerçek bir devrimci olarak, emperyalizm karşıtıdır,tam bağımsızlık ister, ülkesi satılmasın ister.Kendini Türk devrimi için hiçe saymıştır. Ve bu insan cahil biri değildir. Siyasete kafa yoran,eğitimli bir adamdır.
Zaman ayırıp bu yazılanları okur musunuz emin değilim ama, o zamanlar Türkiye’de Deniz gibiler olmasaydı, şu an içinde bulunduğumuz durumdan daha aşağı bir seviyede olacağımıza eminim. Uğruna canlarını feda ettikleri idealleri şimdi bir çok yolu aydınlatıyor önümüzde. Bakmayı bilirsen, aydınlanmış o yolda bir çok şeyi fark edebilirsin. Ama gördüklerin seni rahatsız ediyor diye karanlığı tercih edecek kadar sığ düşünüyorsan hiçkimsenin yapabileceği bir şey yok.
Satsınlar karış karış her şeyimizi, biz ses çıkarmayalım, bunu yapanların ekmeğine yağ sürelim. Onlar vatan haini olsun… Varsın, tüm vatan hainleri böyle olsun.
"Atatürk için toplanalım!
Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş idealini yaşatmak için,
Mustafa Kemal Devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye için.
Gazi Mustafa Kemal’in Mili Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele! "
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2010, 15:50:24 Gönderen: MayıS » Logged

Id rather fall myself
than let you drag me down

Azé
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 122

« Yanıtla #139 : Temmuz 13, 2010, 23:41:37 »

Son sözünün tam bağımsız Türkiye olması, kardeşliği savunması bu adamların ideolojisi hakkında bir fikir sahibi olmanızı, vatan hainliğinin çok uzağında olduğunu kavramanıza yardımcı olmuyor mu merak ediyorum Ecrin... Denizlerin de bazı hataları oldu, en çok da teorik açıdan, Atatürk'ü yeri gelince eleştirebiliyorsak Denizleri de en sert şekilde eleştirebiliriz... Kahraman ilan etmiyoruz, vatanseverliğine çomak sokanların karşısında duruyoruz... İlk önce bunları söylemek istiyorum.

Leninizmle, marksisizmle neden Atatürkçülük yan yana yazılmasın...

"Komünizm sosyal bir konudur. Ülkemizin durumu, sosyal koşullar, dinsel ve ulusal geleneklerimizin baskısı, Rusya'daki komünizmin bizde uygulanmasının elverişli olmadığı inancını doğrular niteliktedir. Biz ne Bolşevikiz, ne de komünist. Ne biri, ne öbürü olamayız. Çünkü biz milliyetçi ve dinimize saygılıyız. Bizim hükumet biçimimiz tam bir demokrat hükumettir" Atatürk

"Memlekette her şeyden evvel emeği hakim kılmak , zararlı mücadeleleri ve bilhassa bürokrasi tahakkümünden ibaret olan hükümet kuvvetlerini ortadan kaldırarak, bütün kudret ve salahiyeti halkın çalışan kısmına vermek lazımdır.Ancak emek erbabı, yeni tabiriyle emekçiler, genel hizmetler meselelerinde cahil bulunmaları hasabiyle iyi kullanamayacakları için süreç gerekmektedir.Mesleki Temsilin düzenli uygulanması durumunda sosyalizm kaidelerinin bütün esaslarının, memlekette kolaylıkla ve verimli bir surette tatbiki mümkün olacaktır. Hakimiyeti Milliye Gazetesi 24 Ekim 1920 M. Kemal"

Gördüğümüz gibi Atatürk sosyalizmi kötü, yanlıl şekilde dillendirmemiştir... Onun demek istediği Cumhuriyet dönemi Türkiye'nin sosyalist bir modele uygun olmadığı, sosyalizm için işçi sınıfının gelişmiş olması gerektiğidir...Yani Atatürkün sosylaizmle ilgi düşüncesi uygulanabilir olup olmaması ile ilgilidir... Kısaca Atatürk'e göre Türkiye'de işçi sınıfı gelişkin değildir, bilinçli değildir, dini ve kültürel baskılar vardır bu nedenle, bu modelin uygulanması mümkün değildir.

MDD'ciler de Türkiye'de sosyalizmin uygulanabilmesi için işçi sınıfının gelişmesi gerektiğini savunur. Bunun getirisi olarak da kapitalizmi. Onlara göre önce Atatürk devrimlerinin tamamlanması gerekir. Böylece hem işçi sınıfı gelişir ve sanayi ülşkesi olur, hem de tam olarak burjuva demokrasisi elde edilecektir... Yani burjuva devrimini tamamlayama çalışırlar. ( Bence yanlış yol, burjuva devrimi tamamlanmıştır)

BYazıları okudum ve çoğu asılsız iftiralardır... İnterneti Deniz Gezmiş yazdığında bulabileceğimiz karalamalardır. O yüzden pek bir açıklama getirmeyeceğim, daha önce de bir trakım açıklamalar yapmıştım zaten...

Bu adamlar zamanında Filistinde kalıp İsraile karşı savaşmak için El Fetih kamplarında eğitim aldıkları için de karalandı... Şimdi bu adamları karalayanlar, İsraile karşı Filistin diye timsah gözyaşları döküyorlar...

Ve Ecrin merak ediyorum ABD'ye, 6. filoya kafa tutmayı inanılmaz basite indirgemişsin... Mreka ediyorum vatanseverlik kavramın nedir? Sana göre vatanseverlik sadece askere gidip teröriste kurşun sıkmaktan geçtiğini düşünüyorum... Yani incirlide amerikalıların cirit atmasının seni rahatsız ettiğini düşünmüyorum... Rahatsız ediyorsa o basite indirgediğin amerikaya kafa tutmayı hangimiz yapıyoruz?
Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #140 : Temmuz 14, 2010, 02:48:51 »

Ecrin bundan çıkarmamız gereken nedir peki ?

luckyluke deniz gezmis vatan hayinimidir diye soru sorulmus bende yorumumu yazdim dusuncemi yazdim bir arkadasin yorumundan kopya yaptim cikarman gerekene gelince bastan sona kadar yazmislar yazanlardan cikar cikaracak oldugunu.

Mayis benim gozumde devletimize zarar verenler vatan hayinidir hepde kalacak yasi 24 deyil isterse 20 olsun fark etmez

Aze deniz gezmisin ne emegi olmuski eskiyaligindan baska
1 asala 2 pkk 3 deniz gezmis  3ude benim gozumde ne arti ne eksi

luckyluke
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #141 : Temmuz 14, 2010, 10:51:27 »

hatırla sevgiliyi izlemiş arkadaş belli , yada ne bileyim herhangi bir milliyetçihareketpartisinin olağanüstü toplantısına katılmış yada ocaklarda söylenen saçma sapan spamları almış birşeyler yapmış işte ..farzedelim ki banka soyuldu , bankadan soydugun parayı ne yaptın deniz sorusuna , karşılık vermiştir .. biz olağanları düşünüyoruz şuanda .. farzetmeleri , anlatabiliyormuyum ? Smiley

askere kurşun , odtü basılınca.. oradan çıkıp adı mehmet olan bir arkadaş ne diyor tskye ? biz sizin kardeşleriniz , gidin amerikaya kurşun sıkın amerikan yandaşlarına kurşun sıkın diyor ? orada ki üstler bunu dinliyor mu peki ? ne diyor bu gereksiz basın şunları deyip kurşuna dizen askeriye ? tsk ..

bugün tsknın üstlerini bana verseler kafalarını uçururum ? neden ecrinciğim ? yani bunu genelleme olarak yaparsak , o zaman ki dönem velhasıl bundan çok daha kötü bir dönemdi .. siz , yada biz .. bugün ne diyoruz ? herşey tsk nın elinde,istersek birtek şehit bile vermeyiz .. demiyormuyuz ? bunu bilmeyecek kadar kör cahilmiyiz peki ecrinciğim ? Smiley

ben olsam , bugün olsa .. ve ben o zaman olsam , o kurşun atılmışsa .. o kurşun , birinin canını almışsa .. bende alırım , o zamanda o durumda olsam ..

bunlar farzedelim meselesiydi değil mi ecrin ? Smiley

şimdi farzetmeden konuşalım , bana denizlerin silahından çıkan kurşunun .. sadece ama sadece bir insana isabet ettiğini söylermisin ? rivayetlere göre otomatik silahlarla taramışlar askeriyeyi ? hiç can alamamıslar mı bunlar ? bir kurşun dahi isabet etmemiş mi askeriyeden birine ? yada halka yada ona buna işte .. Smiley

bunun belli bir açıklaması yok ve siz bunun açıklamasını yapamazsınız , yapamayacaksınız ..

banka soygununa gelince farzetmeden yazalım bunu da Smiley deniz , hüseyin , yusuf .. rivayetlere göre bu üçü soymuştu o bankayı ? bu üçününde durumu hiç iç açıcı değil , parametrik olarak sıfırlar ? değil mi ? aileleri ve kendileri köylü , köylü çocuklari Smiley

peki ecrinciğim , bu para nerede ? ne için,kimin için harcandı ? Smiley
Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #142 : Temmuz 14, 2010, 13:06:25 »

luckyluke

oncelikle ecrin(cimi)  kaldirmisiniz.

deniz gezmisi size oyle a$ilamislar gozunuzdeki katarak birgun belki acilirda nasil birini savundugunuzu gorursunuz:)
 sizin gozunuzde nasil kahramansa benim gozumde de okadar bolucu vatan hayinidir

kahraman diye bildiginiz kisi turkiye icin ne yapmis bu gune kadar zararindan baska?

bunu gelin yazin buraya

olurkene bile botumu askeriyeye vermeyin diyen adamdan ne beklenir

zaten vermeyin diye  diye gebermis gitmis

Lacrima senin eline varsa isbat dokumanlar yapmadigina karsi gel sen belgele

luckyluke bankadan soydugu parayi bana neden soruyorsunki siz  sizin gibi dusunen devrimcilere  sormali ne yaptiklarini

belki asalaya yada suanki turkiyenin basina bela olan pkk hediye etmistir ben deviremedim turkiye cumhuriyetini siz devirim diye Smiley

yok birde heykelerini dikseydinizde  tam olsaydi  kahramanlarinizin:)

Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #143 : Temmuz 14, 2010, 13:23:51 »

Kaçacagım Die 2 asker 1 poLis şehit adam Kahraman değiL VATAN HAİNİDİR....
ÇatLı ya Vatan Haini dienLer Geçmişini iyi okusun!!! TürKiyenin Basına beLa oLan ASaLayı Tek basına çökerten insana Vatan Haini Diemessiniz!!!

Çatlı mı karışlaştırılacak kişi çatlı mı yani Smiley kahramanlar ve katiller karışıyor.Abdullah çatlı hayatında bir dolu adamı öldürmüş bir katildir. bu katilin "devletine hizmet etmiştir duygu sömürüsü yapmayın"(meali: biz ülkücüler 7 öğrencide öldürürüz, uğur mumcuya da sıkarız sen kimsin) denmek suretiyle korunması türkiyede devlet kavramını sorgulamayı gerekli kılmaktadır.
türkiyede devlet nedir? o anda iktidarda kim varsa devlet de odur. politikaya da o yön verir,ekonomiye de,bürokrasiye de herşeye. ha bu doğru mudur? değildir. demokrasi bu mu gerektirir? asla ama konudan şaşmamak adına bunları geçiyorum. iktidarın kolay kolay değiştiremediği şeyler asker ve "derin devlet"tir ki zaten çoğu durumda bu ikisi eş anlamlı kullanılabilir. sözkonusu derin devlet kavramı 1960 lı yıllarda başlayan, fransa da de gaulle u devirmeye yaklaşan öğrencilerle doruk noktasına ulaşan ve butun dunyada ki öğrencileri etkisi altına alan fikirleri ve öğrenci hareketlerinin karşısında durması için kurulmuştur.tüm dünyada bu hareketler yaşanmış ve sadece türkiye kendi öğrencilerini öldürmek için adam yetiştirmiştir. bu derin devlet için çalışan insanlar eğitilmiş, beyinleri yıkanmış, devlet için kutsal bir görev yaptıklarına inandırılarak her türlü pis rezil işi yapmaya başlamışlardır. bu işlerin iyi olanları (asala ya karşı verilen mucadele) herkesçe bilinir hale getirilmiş, iğrenç olan kısmı ise (bahçelievler katliamı,abdi ipekçi suikastı ve bitçoğu) gün yüzüne çıkarılmamaya çalışılmıştır.
bahsettiğim şekilde kullanılan bu insanlar öğrenci hareketleri kökten çözülünce(12 eylul) boşta kalmışlar ve "derin devlet" ten öbür devlete bulaşmışlardır. susurluk olayları aslında bu lişkilerin çok ufak bir kısmının ortaya çıkmasıdır. konuya dönersek abdullah çatlı bu "derin devlet" tarafından yetiştirilen, bir sürü adam öldüren biridir. bunu devletin menfaatleri için yapmıştır ama devletin menfaatleri milletin menfaatlerinden çok uzaktır. bir sürü odtu öğrencisini öldürmek, amerikaya yaranmak için otel tepelerinden türk vatandaşlarına ateş açılmasına izin vermek devlet menfaati için olabilir ama orada kaybolanlar türkiyeden kaybolan profesörler, diplomatlar,mühendislerdir. bu insanların ölmesinin turk milletine hiçbir katkısı yoktur.
devlet için şunu yaptı bunu yaptı denilerek kahraman ilan edilmeden önce, "millet için ne yaptı?" sorusunun cevaplanması gereken şahıstır. ha emir aldı diyorsanız bana "devlet istiyor git uğur mumcuyu öldür vatan hainidir" diyip elime silah verseler once o emiri vereni vururum.

bu adam kahramansa eğer.. benim bütün çocukluk romantikalarım çökmüş demektir.. kahraman denilenler "iyi"idi eskiden.. artık adı kan kelimesi ile yanyana yazılan insanlar da kahramansa kahramansız kaldığımızın resmidir...

Sizin deniz gezmisiniz asalayi yok etmedi avrupada konsoloslarimiz oldurukene elciliklerimiz oldurukene deniz gezmisiniz nerdeydi

kahraman diye bildiginiz deniz gezmismi geldide yok etti asalayi yoksa Abdullah Catlimi ?

Catli asalayi bir gecede oldurdu katil dersiniz tabikide cunki asala da deniz gezmisinizde ayni ipde yuruyenler oldu icin Catliya katil diye biliorsunuz ugur mumcu saglam bir papucmuydu kominislerin basta gideniydi  meslegini duzgun yapsaydi hic bisey olmazdi 

iyki oldurmus  vatan hayinlerin bu ulkede yeri yok gazeticilik altinda belkide neler yapiodu kim bilir.

Aze

bu adam kahramansa eğer.. benim bütün çocukluk romantikalarım çökmüş demektir.. kahraman denilenler "iyi"idi eskiden.. artık adı kan kelimesi ile yanyana yazılan insanlar da kahramansa kahramansız kaldığımızın resmidir...

aman senin cocukluk romatikalarin cokmesin sen bildigin gibi dusun deniz gezmis gibilerle cokmermicekse kahraman bilerek yasada hayal ederkene birgun bogulma o dumaninla:)
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2010, 13:34:21 Gönderen: EcriN » Logged

Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #144 : Temmuz 14, 2010, 13:51:47 »

Smiley
gerizekali olan sensin lacrima neden bukadar delirdin ki cokmu dokandi yoksa:))))

olmayan bisey diorsunda olan ne ozaman onu sordum ben
ben belki ondan bundan kopya yapmis kim oldunu yazmisimdir dusunduklerimi yazmisimdir

peki sen iyiye dair ne yapmissa yaz  (GERIZEKALININ) enbasta gideni.

Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #145 : Temmuz 14, 2010, 13:53:46 »

tabi tabi gozunuzde bir kahraman olan bir adam ne yapar deyilmi Smiley

delilde olmaz gozunuzde ispatta arsifleri oku ne p.. oldunu ogren.

bu arada gerizekali dedim belki uyari gelir ama gerizekali diyen baslati bende cevap verdim:)

« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2010, 13:56:00 Gönderen: EcriN » Logged

Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #146 : Temmuz 14, 2010, 14:19:43 »

Lacrima tam bir geri zekali oldugunu simdi isbat ettin Smiley

sen baslatin geri zekali sozunu deniz gezmis bir vatan hayinimidir deyilmidir sorusuna cevap verdim dusunduklerimi yazdim
nekadar geri zekalisin ya ben neyi isbat edicem senin akilli oldunumu yoksa deniz gezmise bir soru sormuslar evetmi hayirmi bunami cevap vereyim yok yok biz konuyu  birakalim Lacrima  akili yada geri zekali midir diye bir anket acalim ozaman Smiley

luckyluke
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #147 : Temmuz 14, 2010, 14:22:24 »

sen deniz gezmiş'e "vatan haini" derken neden sorun yok da, ben sana "geri zekalı" deyince bozuluyorsun? geri zekalı olmadığını ispatla hadi. senden zor bir şey istemiyorum.

bu arada zannetme ki, deniz gezmiş sempatizanıyım. sewmem. tanımam etmem. ama bir tespitte bulunuyorsan kanıtların da olsun.

sevmem tanımam etmem , sanma ki sempatizanıyım ? o zaman sanane .. hayır burada bu şeyleri yazmanın gereği nedir ?
Mehves
IdealManyak

Teşekkür Sayısı 8

« Yanıtla #148 : Temmuz 14, 2010, 14:27:50 »

Lacrima aval aval kim bakio senmi benmi ben deniz gecmise vatan hayinidir dedim sana ne oluyorda dokandi hemen gerizekali diyerek basladin
ben yorumumu yazamicaksam ne diye acilio ozaman cevap bolumu kitlensin arkadasin kendisi cevap versin sen tanimiosunda deniz gezmisi neden bukadar saldiryosun peki?

luckyluke
idealsekeri
*

Teşekkür Sayısı 0

« Yanıtla #149 : Temmuz 14, 2010, 14:29:28 »

tanımıyorum deyip tanıdıgı kadar yorum yapan aciz kişilikler oldunuz iyice..tamamen tanım dışına çıktınız .. ecrin sen neden kendini bu kadar yoruyorsun ? vatan hainliği nedir ? ne demektir ? bunu ilk önce bir bilin sonrada vatan haini deyin adama ya Smiley) adamın yaptıklarını yapabilirmisin?
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: