En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 17:38:32
791588 Mesaj 8351 Konu Gönderen: 6423 Üye
Son üye: deniz2707
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  ideaL Forum ÖzeL  |  İdeAL aŞkLaR.....??????
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
Gönderen Konu: İdeAL aŞkLaR.....??????  (Okunma Sayısı 2557 defa)
xxxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : Ocak 18, 2008, 16:04:51 »

inanmıorum zaten senı kandıramazlar:P
zeHiRrr
PsikopatIdealci

Seviyor . .

« Yanıtla #106 : Ocak 18, 2008, 16:08:20 »

Embarrassed  Lips Sealed  Kiss  Tongue
xxxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : Ocak 18, 2008, 16:13:13 »

Smiley))))))))
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #108 : Ocak 18, 2008, 16:18:47 »

Smiley way bu konu aylar öncesinde di yaf Smiley ben sefgilimi idealde tanıdım ama burdaki ogu ardkş gbi camdan el sallamadım.. yada seni sewiom demedim görmeden... bis realiz Cheesy ama burdayız arayı açsakta arada ugruoz..
wenon zipirkis Cheesy

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
zeHiRrr
PsikopatIdealci

Seviyor . .

« Yanıtla #109 : Ocak 18, 2008, 16:22:36 »

Smiley
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #110 : Ocak 18, 2008, 17:31:36 »

zehir sırıtma lan D:D

Sana yalanım hiç olmadı, bunun için seni inandırmaya çalışmayacağım, keşke seni yalan bir aşkla sevseydim, belki böylesine sızın kalmazdı içimde, bana değilde aşkıma söylediğin sözler çok ağır geldi ama yinede teşekkürler; hayatta hiçkimsenin bu denli sevilmeyi haketmediğini öğrendim sayende.
Seni sana ve kimbilir daha kimlere bırakıyorum, ve hakkını helal et demiyorum sana, çünkü gönül hakkın bile yok bende..Güven olmadan Sevda olabilirmi? insan güvenmesze Sevdasını taşıyabilirmi yüreğinde... ?
xxxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : Ocak 18, 2008, 17:40:48 »

zıppırıkıss:))))
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #112 : Ocak 18, 2008, 18:16:49 »

fotiya Smiley neeeeeeeeee nerelerdesin len sen Smiley

xxxx
Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : Ocak 19, 2008, 09:02:04 »

zıppır bn okulda taksimde beyoglunda orda burda gece alemlerde gunduzx meyhanelerde:)))))))))
{_lazkizi_}
Ziyaretçi
« Yanıtla #114 : Ocak 19, 2008, 14:51:35 »

ya arkadaşlar allah aşkına siz bu söylediiklerinize inanıyomusunuz gercek hayatta aşk diye bişey kalmamış sanal bi ortamda kurulun bi aşk nekadar gercekci olur sizce?
Léηà
PsikopatIdealci

ە۠ۡ:: wӨяŦħŁ℮sŜ ::ۢ

« Yanıtla #115 : Ocak 20, 2008, 18:48:04 »

sanalda  Cheesy Cheesy gülerim.gerçek hayyatta olmadııı sanalda olcak  Tongue sevmem zatenn işim olmaz sanaldakilerle onlarda bele xD

Sâhté|sîz!...DôsLûkLâr vârmîDır?. ..
SewdaLinkA
PsikopatIdealci

swd & gry

« Yanıtla #116 : Ocak 20, 2008, 20:29:22 »

bencede D:D:D:d klawye aşkıııııııııı heuheueu çok komik

NazLiCaN
PsikopatIdealci

Dost Demek Yetmez Canimda Cansin.. Iyi ki Varsin..

« Yanıtla #117 : Ocak 21, 2008, 00:21:55 »

falla gene söylüyorum burdaki aşklar reele gitmedikten sonra hiç bi anlamı yok ne kadar daha bilgisayar ekranından aşk yaşanabilir ki.İnsan  sevdiğinin elini tutmadan,yanında olduunu hiissetmeden ne derece aşk yaşar ki

Hüzün adres değiştirir zamanla,

Benden geçer,sana göçer

Sevdiğim...!
EkRem
Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : Ocak 21, 2008, 00:49:58 »

olmadı ztn ilgelenmiorumda eli elime dokunmadığı sürece aşk olsa ne olucak olmasa ne olucak Grin
Léηà
PsikopatIdealci

ە۠ۡ:: wӨяŦħŁ℮sŜ ::ۢ

« Yanıtla #119 : Ocak 21, 2008, 00:52:57 »

Roll Eyes katılıyorum beyfendiii sonuçta insan sevdiğnin yanında olmasını isterr.tabi görüşenlere bişe diyemem

harbii yha zipirkizz haklısınn tam bir klavvyhaa  aşkıııı  :Di lGinçç  Cool

Sâhté|sîz!...DôsLûkLâr vârmîDır?. ..
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: