En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 08, 2008, 03:23:51
833884 Mesaj 9058 Konu Gönderen: 6624 Üye
Son üye: Caresiz
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Idealsohbet.com Forum
 |  ideaL Forum ÖzeL  |  Ne Kadar Süredir İdeaLdesiniz ? ve sizce neLer deqişti deqişiyor ve deqişecek:)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
Gönderen Konu: Ne Kadar Süredir İdeaLdesiniz ? ve sizce neLer deqişti deqişiyor ve deqişecek:)  (Okunma Sayısı 1088 defa)
JeLibon
Ziyaretçi
« : Nisan 22, 2008, 12:54:10 »

Ne Kadar Süredir ideaLdesiniz ?

Pişman Mısınız ? // NeLer Deqişti ve Deqişiyor Sizce ?
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2008, 12:54:58 »

3 senedir ..

çok şey deqişti .. ortam qiderek sahteLeşiyor ..
Albunea
PsikopatIdealci

Teşekkür et +2/-2

kad!R&yéL!s

« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2008, 12:58:25 »

2 yıldır benım acımdan hıc bıse deısmedı cunku hayatım ıdeal uzerıne kurulu deıl kımse yanlıs anlmasın ama bazı arkadaslar burayı baya cıddıye alıp herseylerını buraya gore ayarlıolar jelııbon sahtelık konusunda sana katılıorum hemde cok sahtelestı buraya sadece eylenmeye gelıorum ve bazı konularda bazı ınsanları gorup cok eylenıorumm neyse gusel bı konuya degınmıssın aklına saglık:)

”Nüshası Yok Hiçliğimin* / Aslım Sadece Sana Ait”
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2008, 12:58:53 »

tşk ederim:)
Helin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +19/-30

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2008, 13:02:32 »

Ideale başladığımda üni 2.deydim:) idealde benle başladı:p herkes der ya ilk üyesiyim die:) aynen öle.. ilk üyelerinden..  .
neler değişti.. öncelikle sık sık yetkililer değişiyor:)
ilk başlarda çok az üye vardı server için konuşuyorum.. şimdi baya büyüdü. biz de büyüdük:)
dallas havası o zaman da vardı:)
bi süre ara verdim çok giremiodum.. okul dersler vs. ama bazen ziyaret ediyodum..
çok şey de değişmemiş.. hala burdayız..
ne değişir en fazla birileri gider yeni insanlar gelir. ya da farklı nicklerle durup hiç gitmeis:)

Йа
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2008, 13:05:02 »

ben eski üyeLeri daha çok özLüyorum ..

ßeLki ben kördüm o zamanLar beLkide qerçekten yaLanLar azdı ..

YoruLduqum haLde neden haLa burdayım onuda çözemiyorum ya : )

Sonuç OLarak , İdeaL Büyüyo qiderek .. ama bu büyüme pek doqru yönde deqiL bence ..

Keşke Zamanı qeri aLabiLsem keşke ..

Pişman mıyım evet Pişmanım..!
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 13:05:53 Gönderen: JéŁîboη » Logged
TR_CH
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2008, 13:20:13 »

benim ideale girme sebeim bi kiz arkadasim vardi titanla ugrasiyodu Grin titanda onu chatte banliyodu msn den bana dedi gel gir benim nickimle bende girdim
+35 kanalina girdim bi baktim titan beni de atti sonra bende hirs oldu girmeye basladim hep ugrasiyoduk titanla neyse sonra radyo kanalina girdim idil yayindaydi cok guzel bir sarki söyledi sesi cok guzeldi dinliyordum radyoyu artik sonra bende idile sordum dj olmak istiyorum die saolsun beni yapti sonra google vardi yani kirlisakal onunla hep djlik yapiyoduk ararbesk caliyoduk cok guzeldi bi 3 seneden fazla oldu sanirim idealle tanismam guzel seyler yasadim kotu seyler de ama hayat böle sadece sanal da deil gercek hayatta böle yasanmasi gereken seyler yasandi idealle tanismaktan pisman deilim ama kendi yaptigim bazi hatalardan elbetteki pismanim ama ozel yasamimdada yaptigim bazi hatalar var oyuzden idelae suc veremem sadece internet bagimlisi olduydum bi aralar Smiley 3 yil gecti acaba daha kac zaman gececek ..cok sey degisti tabi eski samimiyeti bazen bulamiyorum ..
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 13:20:58 Gönderen: TR_CH » Logged
yagmur18
PsikopatIdealci

Teşekkür et +10/-1

d!ikkaT!mi ¢kmez k!mse,d!kkaT eder!m !$!me geLirse

« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2008, 14:20:25 »

5 sene olucak bir kaç ay sonra.

Değişmiş Olanlar : Gidiyorum deyip gidenler ama asla gitmeyenler. Sadece nick değiştirenler. Bazı insanların bendeki değerleri. Ve bazı insanların birilerinin gözünde yükselebilmesi için yaptığı saçmalıkların ardından rezil olmaları.

Değişiyor Olanlar: Sürekli yeni kişilerin aramıza katılıyor olması. Eskisi kadar ciddi konularda fikir alışverişi yapamamamız.

Değişicek Olanlar: Müneccin değilim bekleyip görücem Smiley

Değişmeyenler: Benden nefret eden insanlar Smiley

]

çαяєѕﻨz кαℓ∂ığıηız zαмαηℓαя∂α
çαяє(ѕﻨzѕﻨηﻨz) !!!

ναzgєçιℓмєzιм єνѕєη'ιм
мєℓєğιм ємєℓ'ιм
BâLkız
PsikopatIdealci

Teşekkür et +3/-1

:.:hânqi kâvmin qünâhıyım?:.:

« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2008, 15:02:14 »

ideaLe nasıL qirdimve ne kadardır burdaım...
hala bile ufacıkım.. ama o zamanlar daha da miniktim..
eve internet qelmiş ve chat siteleri popüler o zaman bisim sınıfımısda..
arkadaşlar toplandık bisim efe..
bakıorus pc ekrarına : ) neler çıkacak neler yapıcas die.. ve ben o zamanlar 14,14,5 yaşlarımdaım en fasla : ) şimdi de 17 olduğuma qöre bi 2.5 - 3 yıl olmuş.. eskiden çok sık burda olamasdım.fakar şimdi bi bağımlılık bende...çünkü burda bambaşka bi dünya var insanları bir araya qetiren..kendini özlettiren bişeyler var!...
neler değişti diyecek olursam ; değişim doğamızın yapısında var.. qidenler kalanlar qelenler..hepsi değişmeye devam edecek..ama biz hala burdayıs.. : )
değişense insanlar, nickler. . . yoksa samimiyet hala aynı dozda devam edior.. ha belki daha az insanla ama sonuçta hala mevcut..
değişecekler de şimdie kadar süreqelen tüm konulardan farksıs olujak bence..her ne olursa olsun ideaLi sefiorom ;dd

istediğim kadar kelimeyi sığdıracağım buraya
imlasız bir kalbin tüm imlasız saçmalıklarını sıralayacağım
şiirler okuyacağım qeceye ve lanetleyeceğim qecemi,bedenimi,sesimi
su içireceğim son kez ölmekte olan hayallerime
ve de tırnaklarımı batıracağım yalnıslığıma
bi tırnak yarası bırakacağım üzerinde,düşlerimin üzerine bi yorqan örtüp
uykuya yatıracağım...
uyutacağım evreni
uyuyacağım
♠ ✖ BâLkız ✖ ♠
.♥..♥..♥..♥..♥.
NazLiCaN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

Dost Demek Yetmez Canimda Cansin.. Iyi ki Varsin..

« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2008, 19:29:17 »

3 seneyi geçti...Ama uzun zamandır servere girmiyorum forumada böyle arada bir..
Pişmanlık değilde sadece üzüntü duyuyorum ideale zamanında çok fazla vakit ayırdığım için.
İlk geldiğimde çok güzeldi yani lamerler bile daha kaliteliydi :)sabahın 6sı 7si demeden çakılırdık pc başına yani ben bile kendime hayret ediyorum ben bunu nasıl yapmışım:)
Bana kazandırdığı en güzel şey Eskiya kardeşliği oldu :)Eskisi gibi olmasada anıları çok idealin kolay kolay unutmam Smiley
Bana insanların diğer yüzünü öğretti,güvenmemeyi öğretti...Daha bir sürü şey..İyilileri,kötüleri,arkadan vuranları,dostluğu,paylaşmayı......

Hüzün adres değiştirir zamanla,

Benden geçer,sana göçer

Sevdiğim...!
FıRtıNa
PsikopatIdealci

Teşekkür et +33/-8

Sıyırmıs

« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2008, 19:31:12 »

3.5  Smiley yıl bilenler bilir  Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 19:31:43 Gönderen: FıRtıNa » Logged
KURT
PsikopatIdealci

Teşekkür et +13/-9

TöVBeKaR..

« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2008, 19:31:47 »

vala 1 ay civarı  Tongue

BrİgAnD
ScreaM
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

çığℓıк çığℓığα ѕυѕυуσяυм!

« Yanıtla #12 : Nisan 23, 2008, 00:15:40 »

2005 Mayıs idi galiba sanırsam herhalde. Bahsedilen ortamın ölmesi ideale has bir şey değil. Internet dünyasının gitgide büyümesi ve gelişmesi ile insanlar artık cok farklı şeylere yöneliyor. Örn: Facebook. Diğerleri ise ya lamerler ya da eski günleri yaşatmaya çalışan insanlar Smiley Bir de artık herkes her şeyi biliyor. Nick degiştirmeyi bilmeyen insanlar şimdi Profesyonel IRCmaster. Bizim siteye yoracak olursak bunu ortamın bittigi konusunda hemfikirim. Canlandırılması konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Ama yavaş yavaş işte. idealden kopup gidenlerin actığı siteler, yetki alamayanların isyanları sonucu ortaya çıkmış sorunlar vb. bunlar da ortamın ölmesine etken olarak gösterilebilir. Ama şu an hangi sohbet sitesine giderseniz gidin. Buradaki ortam gibi ortam bulamayacaginiza eminim. Herkes işi paraya dökmüş durumda Smiley Kullanıcıya değer veren sunucular çok az. GooGle sohbet aramalarındaki sitelere girip bakabilirsiniz..

Léηà
Bayan Moderator
**

Teşekkür et +28/-6

☆.OnLy yOu.. .!

« Yanıtla #13 : Nisan 23, 2008, 00:35:02 »

2,5 senedir idealdeydim gittim geldim gittim geldimm ;d
hiç bişide değişmedii sanal sanaldır işte ne kadar değklik olcakki ;p

..FâiLi mêÇhuL bİr şiiRin..
..Küf kOkân kêLimêLêriNê sâkLânıyOrum..
RadeoN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +35/-7

" Hiç Adalet Olmadığını Bilecek Kadar Yaşlıyım "

« Yanıtla #14 : Nisan 23, 2008, 08:22:00 »

Bilmem uzun zaman oldu IdeaL'e başlıyalı ilk zamanlarında burdaydım başka nickle bırakmıştım sonra geri girdim
Ne değişti ; şunu rahatça diyebilirim hiç iyiye giden birşey olmadı onca zaman boyunca şu anda kötüye gidiyor herşey iyi yönde bişiler değiştiğini söylüyemem
Neler değişecek ; Pek büyük şeylerin değişeceğini sanmıyorum
Pişmanmıyım ¿ Yok değilim .Ben Komple Internete Girdiğime Pişmanım
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2008, 08:22:46 Gönderen: RadeoN » Logged

Benim Okulda Öğrendiğim Tek Şey Küfretmek.
RadeoN  & bRonze
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: