En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Ocak 08, 2009, 03:40:27
931082 Mesaj 10776 Konu Gönderen: 7094 Üye
Son üye:
En Ideal Sohbet Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Ideal Geyik Cafe..  |  sevgiliye mektup :) yine umut sarıkaya
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: sevgiliye mektup :) yine umut sarıkaya  (Okunma Sayısı 314 defa)
Ozan
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 27

Gitmeyede Bilirim Gitmeyide Bilirim !!!

« : Haziran 10, 2008, 04:39:27 »

Canim, Ersoy'u bilirsin hani bizim mahalleden… Hani senle beraber geçirdigimiz muhtesem günlerin birinde biz el ele deniz kenarinda otururken arkadan usulca gelip enseme vurup ve akabinde "N'aber lan ? Bi kiz buldun bizi arayip sormaz oldun" diyen, benim de "Ersoycugum, kaç kere söyledim sana el hareketinden hoslanmiyorum diye. Ayrica dua et yanimda bayan var, yoksa ben senin gelmisini geçmisini…" diye iki dakikada harcadigim su Ersoy'u hatirladin mi? He o Ersoy. Ersoy mert çocuktur, ates gibidir, tuttugunu koparir askim.

Simdi lütfen "Off Umut, bana ne Ersoy'dan. Surda iliskimiz bitmis, sen bu mektubunla yanan bir sevdayi küllerinden var edecegine ya da en azindan buna çalisacagina tutmussun bana Ersoy'dan Mersoy'dan bahsediyorsun" deme Bir kerecik olsun dinle beni. Alt ay boyunca dinlemedin simdi dinle. Senden insan gibi rica ediyorum. He! Nerde kalmistik. Evet bu Ersoy mert çocuktur diyordum. Geçen gün nedenini bilmedigim bir dürtüyle söyle bir sahile indim, gelmisken bulustugumuz, oturdugumuz eski yerleri bir bir gezdim. Gezerken kimi zaman hüzünlendim, kimi zaman ise aci aci tebessüm ettim. Ama total olarak aci aci tebessüm ettim. Neyse gezerken birden Ersoy'u gördüm. Bos gözlerle denizi, sahile vuran dalgalari seyrediyordu. Belli ki yikilmisti, belli ki örselenmisti, pusuatsiz, duldasiz, üryandi… "Ersoy!" diye seslendim, duymadi. Gittim yanina, "Ersoy neyin var oglum, sabahtan beri sesleniyorum duymuyorsun, bi sey mi oldu?" dedim. "Ha? Yok abi öylesine dalmisim" diye boynunu büktü. "Oglum hakkaten soruyorum. Sen bi seye kafani takmazsan böyle b.kunu yemis tavuk gibi düsünüp durmazsin. Söylen neyin var?" diye israr ettim. "Abi yok bi sey yaa, öylesine duruyorum iste. Beni bos ver de sen n'apiyosun onu söyle?" dedi. "Eearsooey!" diye Kurtlar Vadisi adli güzide dizideki Laz Ziya gibi tehditkarca sesimi yükselttim. Hemen çözüldü, anlatmaya basladi. "Abi yaa" dedi ve "bak görüyor musun koskoca süper ig geldi geçti yine ayni sey oldu, yine yesil sahalarda görmeyi arzu etmedigimiz görüntülerle karsi karsiya kaldik.Bugün bir Bursa-Rize maçinda yasanan olaylari düsün, bir Serdar Bilgili'ye VIP'ten edilen küfürleri düsün. Hadi onlari geç, Luçesku'nun gereksiz çikislarini yönetimle olan anlasmazliklarini düsün, iste bunlardir beni üzen, böyle biçare, itten aç, yilandan çiplak birakan abi" diye devam etti. "Ersoy bunu bana niye yapiyorsun?Niye göz göre göre keklemeye çalisiyorsun?" dedim. Anlamazliktan geldi. "bak hala devam ediyorsun Ersoy. Bilirim ki VIP'ten edilen küfürler de, Bursa-Rize maçi da umurunda degil. Söyle neyin var Ersoy, niye böyle biçaresin?" diye sitemkârca sordum. "Ama abi sen böyle karsimda gülerken ben sana nasil derdimi anlatabilirim ki?" diye sordu. "Ne gülmesi oglum, hasta misin sen?" dedim. "Aha iste abi! Karsimda yumicik gibi açmissin agzini siritiyorsun. Senin su sifatina karsi ben nasil asil derdimi anlatayim" dedi. "Yav oglum sen bana bakma, ben eski yerleri geziyorum da onun için aci aci tebessüm ediyorum" dedim. Durumu anlayinca anlatti.

Bir kadinmis onu da bu hallere düsüren, önce ansizin hayatina girmis sonra birdenbire çekip gitmis. Ersoy'u da böyle derbeder, böyle hercai birakivermis. "Git"dedim, "git yapis koluna. De ki kizim böyle böyle… "Seviyorum" de anlat ona" dedim. "Gidemem, anlatamam" dedi. "Anlatacaksin. Böyle burada yanmaktansa gidip anlatacaksin. Hadi kos!" dedim. "Yaa abi, sen kim oluyorsun da bana akil veriyorsun?" dedi. "Aman Ersoycugum, ben de sevdim, ben de asik oldum" dedim. Dinlemedi. "Asik olmusmus. Ulan oglum ben senin gibi naylon asklar yasamiyorum tamam mi. Delikanli gibi seviyorum. Simdi sen kim oluyorsun da o küçücük yüreginle beni anlamaya çalisiyorsun?" diye egri agzini büke büke askimiz hakkinda ileri geri konustu. "Aman Ersoycugum" dedikçe çostu. "Etme Ersoycugum" dedikçe simardi. En sonunda dayanamadim. Bi tane vurdum agzina serefsizin. Aninda pisip on metre ileriye kaçti oradan, it gibi bana bakti. Hirsimi alamadigim için "N'oldu la, daha demin kartal kesilmistin" diyerekten ayakkabimi çikarip bunun kafasina firlattim. Ben çorabim kirlenmesin diye seke seke ayakkabinin tekini almaya gittigimde Ersoy çoktan uzaklara dogru aglaya aglaya kaçiyordu. Artik kafasina gelen darbeden mi asktan mi agliyordu orasini bilemen…

Simdi sen diyeceksin ki "Yaa Umut, Allah askina sen sabahtan beri ne anlatiyorsun yaa!? Bana bu saatten sonra Ersoy'un dertleriyle gelme kardesim. Istemiyorum!" diyeceksin. Gelecegim askim, gelecegim. Önce Ersoy'un gönlünü alip, Ersoy'u da Ersoy'un dertlerini de alip öyle gelecegim. Sen istesen de istemesen de gelecegim. Ersoy'u dinlemelisin çok içli çocuk. Ama dersen, "Ersoy'u çekemem simdi" bu durumu Ersoy'a usulünce anlatip "Kusura bakma Ersoycugum yengen senden pek hoslanmadi" deyip, onu iki dakikada satarak tek basima gelecegim sana… Evet gelecegim. Gelecegim. Geleyim mi çiçegim?

Umut sarıkaya

Ozan
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 27

Gitmeyede Bilirim Gitmeyide Bilirim !!!

« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 01:06:14 »

tamam bu uzun diye okumadan geçtiniz anladım tembelsiniz Cheesy

LoveArt
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı -10

Ölene Kadar Ölümsüzüm..

« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2008, 01:08:09 »

Kendi yazıp kendi yorumlayan gerçek bir paylasımcı blog sayfan varmı Smiley

Lenα
Administrator

Teşekkür Sayısı 59

..((!).℮Sí Oτí ρìS๋●

« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2008, 01:09:12 »

tamam bu uzun diye okumadan geçtiniz anladım tembelsiniz Cheesy
Grin

..UmutlArım yOsun tUttu SahipSiz kıRıLqanlıKlarımda..

... . . . . .. ....
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: