En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 07, 2008, 22:28:32
792174 Mesaj 8355 Konu Gönderen: 6427 Üye
Son üye: galvaniz
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Ideal Geyik Cafe..  |  YOUTUBE VİDEOLARINI EKLERKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!!
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: YOUTUBE VİDEOLARINI EKLERKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER!!  (Okunma Sayısı 408 defa)
Adrenaline
AdReNaLiNe

« : Aralık 06, 2007, 20:41:45 »

Merhaba sayın idealsohbet.com şekerleri Smiley şimdi sizlere youtube'den nasıl video eklerim sorusuna cevap vereceğim fakat öncelikle hepiniz gözlerinizden öpüyoruuuuuuum.. şimdi arkadaşlar gelelim asıl konumuza aslında cok basit bir durum ama ben yine de kısaca özetlim hemen..
Mesajlarınızı yazarken "yeni konu" yahut cevap kısımında karsınıza gelen mesaj kutusunun üzerindeki "Youtube" logosunu görmemek için kör olmanız gerekli, daha önce resim ve flashları eklediğimiz iconların hemen ortasında bulunmakta.. Bu kücük logoyu tıkladıktan sonra içerisine sadece link kodunu gireceksiniz, yani benimde en başta yapmış olduğum yanlışı yapmıcaksınız, yani adresin tamamını copy paste etmek yerine sadece adres satırının son kısmını alıp yapıstıracaksınız örnek olarak : http://www.youtube.com/watch?v=IgjTTEHI5zQ gözüken linkin sadece IgjTTEHI5zQ olan satırını alıcaksınız.. diğer link adreslerini ve watch?v= yazılarını almanıza gerek yok.. bunları da paste (yapıştırmanız) etmeniz durumunda video calısmayacaktır.. Umarım açıklayıcı olmuştur şayet olmamışsa resim ile anlatacağım, umarım beni böyle bir zahmete sokmazsınız Smiley)
Saygılar sevgiler
« Son Düzenleme: Aralık 06, 2007, 20:42:40 Gönderen: Adrenaline » Logged

Asla herşeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da "ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olsun!
Sizofreni
IdealManyak

Bitiremiceksiniz Beni.

« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2007, 15:41:59 »

http://www.idealsohbet.com/forum/index.php?topic=53105.0 Burda resimlisi varken neden anlamaya çalışalım Smiley

Buna Tıklayın Youtubeden aldığınız Linkin "http://www.youtube.com/watch?v=7XkX3BVGSt8" ='den sonra ki kodu bunun arasına yapıştırın yeter Wink
« Son Düzenleme: Aralık 07, 2007, 15:43:57 Gönderen: Sizofreni » Logged

$îzôfrênî...
Sizofreni
IdealManyak

Bitiremiceksiniz Beni.

« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2007, 15:45:27 »

Lütfen Arama Yaparak konu açalım..

$îzôfrênî...
sebOist
IdealForumcu

« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2008, 07:05:20 »

deneem deneme

ßiLmediğinis keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam . . .
ßunca yıL / ßunca yoL / ßunca hayat ve kitaptan sonra 
ßütün keLimeLerin aLtını çiziorum . . .
Hocamm ! . .
Artık izin istiorum . . .
sebOist
IdealForumcu

« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2008, 07:07:41 »

ala alaa

ßiLmediğinis keLimeLerin aLtını çizin derdi hocam . . .
ßunca yıL / ßunca yoL / ßunca hayat ve kitaptan sonra 
ßütün keLimeLerin aLtını çiziorum . . .
Hocamm ! . .
Artık izin istiorum . . .
Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: