En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Mayıs 25, 2012, 22:03:07
1725432 Mesaj 29053 Konu Gönderen: 27131 Üye
Son üye: NaZLii
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Ilginç Linkler  |  Askınız Sizde Ne Buluyor Kendinizi Test Ediniz ;)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Askınız Sizde Ne Buluyor Kendinizi Test Ediniz ;)  (Okunma Sayısı 1076 defa)
tAnInmAz
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 288

O Şimdi Asker :)

« : Mart 12, 2009, 23:11:51 »

http://testyourself.tr.msn.com/Test.aspx?sectionLink=test&testLink=nebuluyor sT ßY tAnInmAz. .!
« Son Düzenleme: Mart 13, 2009, 19:24:27 Gönderen: tAnInmAz » Logged

Öle öle en kayıp şehirde,   
Aşkımla sürgündeyim belkide

Sürüne sürüne tutsağım gözlerine...
" tAnInmAz "

Designed By Héléna
Delice delice tutkunum sadece,
Kızıyorum en zayıf halime,
Sevsen de sev, sevme umrumda değil.. .
orkide
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 3

orkide ...

« Yanıtla #1 : Ekim 07, 2010, 13:28:00 »

güven bulmuş sevgilim bende  naughtyig6

Bir Sahné Désék Hayatıma Çok YanLış OLmaz ELbét
ÖyLé Bir Sahnéki Hér Oyunun Sonu Hézimét! Hép Dram Oynanır Séyrétmési ßiLé Acı Vérir!
Hér Zaman Sénaryo Başkasının
.. . BaşroL Hér ZamaN Bénimdir . ..
Orkide love
AdoniS
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 370

« Yanıtla #2 : Ekim 07, 2010, 13:47:16 »

En güzel aşkı bulmuş, daha n’apsın?
Hiç şüpheniz olmasın. O size âşık. Hem de çok. Bu yüzden istiyor sizi. Yanınızdayken mutlu... Sizi tanıdığı ya da size âşık olduğunu ilk hissettiği günden bu yana yerinde duramıyor. Ama korkuyor da sizden. Sizi aşkıyla incitmek, hırpalamak, kendisinden uzaklaştırmak istemiyor. Mesela sizi gün içinde defalarca aramak istiyor, ama bunaltmaktan çekiniyor. Arkadaşlarına, ailesine sürekli sizden bahsediyor. İlişkinin geleceği konusunda aceleci görünmüyor. Çünkü yorulmanıza gönlü razı olmuyor. Birlikte mutlu olacağınızı biliyor. Size sahip olduğu her şeyi değil, gerçekten almak istediklerinizi vermek istiyor… Smiley

Que Será Será..
MupTeLa
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 76

»»» Harun'm «««

« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2010, 14:58:10 »

Şefkati sizde bulmuş, daha n’apsın?
Birbirinize ihtiyaç duyuyorsunuz. Gün içinde sık sık araşıyorsunuz. Bazen bahaneler uyduruyorsunuz. Bazen de “sesini duymak istedim” cümlesi yetiyor. Gelecek planları konusunda biraz aceleci davranıyor. Yanınızda başkaları varken bile bir eli hep üzerinizde. Sanki “O burada işte, benim yanımda” diyor. Aşk ihtiyaca dönüştüğü gibi, ihtiyaç da aşka dönüşebilir. Bir zararı yok diyorsanız buyurun devam edin. Zaman içinde karşılıklı sevgi, saygı ve güven ilişkisi oturtabilirseniz mutlu sona erişirsiniz. Ama ben tutkulu bir aşk istiyorum diyorsanız, bu ilişki pek size göre olmayacak.

son cümleye uyuz oldum  aetsch022

esmeraLda
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 150

(PeLinSu) :p

« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2010, 17:47:21 »

Hiç şüpheniz olmasın. O size âşık. Hem de çok. Bu yüzden istiyor sizi. Yanınızdayken mutlu... Sizi tanıdığı ya da size âşık olduğunu ilk hissettiği günden bu yana yerinde duramıyor. Ama korkuyor da sizden. Sizi aşkıyla incitmek, hırpalamak, kendisinden uzaklaştırmak istemiyor. Mesela sizi gün içinde defalarca aramak istiyor, ama bunaltmaktan çekiniyor. Arkadaşlarına, ailesine sürekli sizden bahsediyor. İlişkinin geleceği konusunda aceleci görünmüyor. Çünkü yorulmanıza gönlü razı olmuyor. Birlikte mutlu olacağınızı biliyor. Size sahip olduğu her şeyi değil, gerçekten almak istediklerinizi vermek istiyor…  smile23mg9
Sa_Di
PsikopatIdealci

Teşekkür Sayısı 317

♥ İSLAHİYE ♥

« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2010, 21:29:10 »

Hiç şüpheniz olmasın. O size âşık. Hem de çok. Bu yüzden istiyor sizi. Yanınızdayken mutlu... Sizi tanıdığı ya da size âşık olduğunu ilk hissettiği günden bu yana yerinde duramıyor. Ama korkuyor da sizden.    Grin   twisted
Sizi aşkıyla incitmek, hırpalamak, kendisinden uzaklaştırmak istemiyor. Mesela sizi gün içinde defalarca aramak istiyor, ama bunaltmaktan çekiniyor. Arkadaşlarına, ailesine sürekli sizden bahsediyor.
İlişkinin geleceği konusunda aceleci görünmüyor. Çünkü yorulmanıza gönlü razı olmuyor. Birlikte mutlu olacağınızı biliyor. Size sahip olduğu her şeyi değil, gerçekten almak istediklerinizi vermek istiyor…

img-blush2

Ben hiç para biriktirmedim; insan biriktirdim. Arada bozuk olanlar çıktı; onları da harcadım gittiii

Sayfa: [1]
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: