En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 08, 2008, 13:57:46
834126 Mesaj 9059 Konu Gönderen: 6625 Üye
Son üye: SyM
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  Ilginç Linkler  |  sizde sevgilinize bir mektup yazın :D
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2
Gönderen Konu: sizde sevgilinize bir mektup yazın :D  (Okunma Sayısı 499 defa)
BilinmezKi
IdealManyak

Teşekkür et +0/-0

Şimdi uzaklardasın .......

« : Mayıs 21, 2008, 18:55:23 »

http://www.beles.org/ask_mektubum.htm

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. Herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

RadeoN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +35/-7

" Hiç Adalet Olmadığını Bilecek Kadar Yaşlıyım "

« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2008, 18:56:43 »

iLginç linkler bölümünde olacak kardeşim bu

Benim Okulda Öğrendiğim Tek Şey Küfretmek.
RadeoN  & bRonze
Solitudé
PsikopatIdealci

Teşekkür et +49/-33

øur days bécømé dârk..

« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2008, 18:58:02 »

vardı sanki bu?

i dréam of thé dark.
BilinmezKi
IdealManyak

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2008, 19:02:36 »

iLginç linkler bölümünde olacak kardeşim bu
çokmu ilginç geldi radeon oysaki ben geyik olsun die atmıştım

Rüyalara rest çektim uyumuyorum. Herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum. Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum. Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

RadeoN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +35/-7

" Hiç Adalet Olmadığını Bilecek Kadar Yaşlıyım "

« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2008, 19:25:03 »

İlginçliği önemli değil Link olması önemli

Benim Okulda Öğrendiğim Tek Şey Küfretmek.
RadeoN  & bRonze
bRonzé
Administrator

Teşekkür et +133/-44

Trance Forever ...

« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 19:26:12 »

çok ilginç geldi hece

Sana “sus”arken...
öLüme “su”sarken...
MüpteLâsıyken kahramanı bıçakLanmış masaLLarın
aşk için aşıkLarı ezip geçmişken...
susma ömrüm...!
Şehâdet getir cinnetime...

R d e
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2008, 19:56:34 »

laugh
Albunea
PsikopatIdealci

Teşekkür et +2/-2

kad!R&yéL!s

« Yanıtla #7 : Mayıs 21, 2008, 20:01:19 »

guseldii
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 16:42:59 Gönderen: Albunea » Logged

”Nüshası Yok Hiçliğimin* / Aslım Sadece Sana Ait”
BilinmezKi
IdealManyak

Teşekkür et +0/-0

« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2008, 09:17:26 »

çok ilginç geldi hece
siz benim linklerime bakacağınıza  imzalarınızı ifade eden imzalarınıza bakın ... daha davetkar bişi yokmuydu stristeap  yapan kadın videoları felan ..  radeon  farkında mı bilmem ama uyarıları yanlış yerlere atıor ..   Cheesy Cheesy Cheesy

JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 22, 2008, 09:28:30 »

Smiley
eJe
IdealForumcu

Teşekkür et +0/-0

'Gĩtméyé de bĩLĩrĩm.Gĩtméyĩ [dé] bĩLĩrĩm. ..'

« Yanıtla #10 : Mayıs 22, 2008, 13:32:43 »

ayhh koptumm koptummmm  Cheesy Cheesy
IRCpRenS
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

HiSSéTMéDén YaRgILaMayIn ßéni ..

« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2008, 01:21:00 »

Canım Sevgilim Dilara;
  Bu mektubu sana antalya dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Kim Sevdi Seni Benim Kadar şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Bebeğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 45. günü.Sana diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana beceriksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

Dilara;  Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Börek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o Börek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Canımı bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; Seni Seviyorum Dilara

uuя ßöcέği
PsikopatIdealci

Teşekkür et +48/-5

« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 18:10:08 »

Canım Sevgilim serkan;
  Bu mektubu sana salon dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz gül bakışlım şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin herşeyim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıska demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

serkan;  Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün mantı almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o mantı i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için çoğu şeyi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; herşeyimsin serkan

qüseLdiii (:
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 19:43:01 »

Canım Sevgilim OnuR;
  Bu mektubu sana DüşLerden yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Seni Seviyorum şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin HAYATIM lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 20 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 33. günü.Sana ZaLim diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Beceriksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel

OnuR;  Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün BaL almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 33 gün olmuş ve ben o BaL i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Herşeyimi bile feda edeceğimi unutma.

Son olarak; Adın Aşk OnuR

;DDD
єνѕєη
PsikopatIdealci

Teşekkür et +35/-9

...кıямıѕıм кαℓємι...

« Yanıtla #14 : Haziran 09, 2008, 08:03:52 »

komik ßu lem :d

YağmuRum & EmeLim
Sayfa: [1] 2
« önceki sonraki »