En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 08, 2008, 03:35:17
792950 Mesaj 8364 Konu Gönderen: 6430 Üye
Son üye: Dilara15
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Genel Konular  |  Kişisel Gelişim..  |  Ingilizce Pratik :)  |  Atatürk'S ChiLdhood . .
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3
Gönderen Konu: Atatürk'S ChiLdhood . .  (Okunma Sayısı 1108 defa)
SizofreN
PsikopatIdealci

{ Léavé mé aLôné... }

« Yanıtla #15 : Nisan 07, 2007, 23:56:49 »

Yenilikleri Başlatmak içinde Yenilikci Beyin gerekli Dimi?

Ha sen şimdi Smiley Tongue gibi üste çıkarak, eleştriyi yerle bir etme gibi özelliğin var.

Usatma.

ßeni Ancak ßir ßenzerim Öldürebilir!.
Liz
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Nisan 07, 2007, 23:57:39 »

sabrımı zorlamayın.. hevesimi de kırmayın.. rica ediyorum.

saglıkları hakkında konustuktan ve iyi dileklerden sonra akşam yemeği yediler. düşük oldu cümle imdat Cheesy
anatolia
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Nisan 07, 2007, 23:59:46 »

yemekten sora,1 saat e yakın sohbet ettiiler ve yataklarına qittiler..yattılar yhani Tongue
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2007, 00:02:40 Gönderen: anatolia » Logged
SizofreN
PsikopatIdealci

{ Léavé mé aLôné... }

« Yanıtla #18 : Nisan 08, 2007, 00:22:01 »

Ingilizce cümleleri de belirtsek, cümle kayması yaşıyabilir bazıları

IrCPoLiCe
PsikopatIdealci

?

« Yanıtla #19 : Nisan 08, 2007, 00:44:35 »

Önce bileceksin, Sonra bu işe soyunacaksın

Bulundugun Konu Atatürk Un Hayatı Yorumun Varsa baska yerde yaz beni bazı seylere zorlama simdi sohbetine muhabbetine bak.

kαLp вenim ..
вenim içimde ..
вαnα αiт..
αmα öğrendimki O yαLnız «senin« eLLerinde αтıyor..
«sen« vαrsαn yαşıyor...
«sen« seversen hαyαт вuLuyor... !!

i lve u so much
IrCPoLiCe
PsikopatIdealci

?

« Yanıtla #20 : Nisan 08, 2007, 00:45:02 »

Ha biliyorsan sen Türkcesini yaz.

kαLp вenim ..
вenim içimde ..
вαnα αiт..
αmα öğrendimki O yαLnız «senin« eLLerinde αтıyor..
«sen« vαrsαn yαşıyor...
«sen« seversen hαyαт вuLuyor... !!

i lve u so much
OriGinaL
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Nisan 08, 2007, 00:52:36 »

Turkce acıklaması olsaydı neyın ne oldugunu daha ıyı kavrıyabılırız.Sonrada yargısız ınfaz ne guzeL ideal bea Smiley
SizofreN
PsikopatIdealci

{ Léavé mé aLôné... }

« Yanıtla #22 : Nisan 08, 2007, 00:56:59 »

Önce bileceksin, Sonra bu işe soyunacaksın

Bulundugun Konu Atatürk Un Hayatı Yorumun Varsa baska yerde yaz beni bazı seylere zorlama simdi sohbetine muhabbetine bak.

Emrecim orda ne var? Ben bütün kelimeleri anlamıyorum, Ve önce türkçeside eklensin yazılıyor. laf sokmak amacıyla kin gütmenin ne anlamı var? lütfen lütfen.

Cici
PsikopatIdealci

♥My heart is crying out for you.♥

« Yanıtla #23 : Nisan 08, 2007, 12:17:14 »

adrub roısay en
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2007, 17:03:06 Gönderen: Cici » Logged

Anladım ki; Adın Ebediyete Esir Verilmiş Bir Ruhun Tadında...

''Bir Kez Daha''...

Sıcacık Bir Ekmek Misali...

''Sevgili''...

ELeCtRiCkChi
PsikopatIdealci

içimdeki ateş biter mi?

« Yanıtla #24 : Nisan 08, 2007, 12:31:31 »

Atatürk'S ChiLdhood . .  TÜRKCE VERSİYONU

Annesi ve kızkardeşle amcanın ekip biçtiğir onuna mustafa gitti.
Akşamleyin çiftliğe ulaştıkları zaman amcası çok hararetle onları selamladı. Sağlıkı ve onların akşam yemeyi yedikleri iltifatların hakkında bazıdan sonra sohbet eder. Akşam yemeğinden sonra sohbet hemen hemen bir devam etti , daha fazla ve sonra saatta yatağa gittiler.
çiftlikin çevresinde mustafayı alıp ona onun her bölümünü gösteren erkenci saat onun amcadaki sonraki sabah. öğleden sonra fasulye alana gittiler. Ulaştıkları zaman alan onun amcayla yiyen kargalara yöneldi , onunla alandaki tohumlar parmakla dokunup söyledi: “look mustafa siz şu kargaları görür müsünüz? Düşman sayımızlar bir. çalışıp çabalarım; Gelip tohumları yerler. Nasıl hoş! şu lanetlenmiş karga değil mi?. Sadece zarar verirler ve kayıp. Kargaya onların kafa ve o korkulukun omuzlarına üşüşüp ashamed oldukları değil bundan başka "cro… cro…"dan hoşlanır , korkuluk hemen bir isimdir. Buna bakın. Ya da beşi öttüğü dört onların tohumları yedikleri ona üşüştü; Meşgul ve güneşleniyorlar. Söyledi: Hadi , bırakan mustafa onları sürer away’.
Mustafa ve gelen amcasını gördükleri zaman kargalar uçup gittiler. Sonra oturuyorduyken alan bir ağacın altında bir dinlenme mustafa amcasına sordu: “  sayın amca her zaman bu alandır şöyle? “. “i kaba orada çalışıp alanı seyreden hiç kimse değilirken kargalar tohumları yerler mi? “
Amcası cevap verdi:
“they onların yaptıkları sayın mustafa evedim. Hiç kimseyle bir alanı görmemeliler  o. Onların yirmisi bir araya gelip alana saldırdığı on –. Seyretmezseniz yaparlar  hatta biraz weeks”deki dünyada tohum veren biriyi terk et. Mustafa özetlemeye ihtiyaç duydu: “ok amca tohumları yiyip bitirmek için kargalara izin vermemek için ardından düzende her günü seyretmelisiniz. “
“yes tam olarak. Orada birçok işerken çiftlikte yapmak için kargaları uzakta sürmek için buraya gelirim. Ben başka ne yapabilirim? Bu fasulye alan çok önemlidir. Fasulyeler bizi olgunlaştırdıkları zaman her iki satılmaya çarşıya onları yiyip onları alır; Onları satmakla iyi parayı yaparım.
Burayı seyreden “this çare iş geniş ölçüde sayın amcanıza set çeker. Ardından izin ver yarından burada bekle  kızkardeş makbulemle. çiftlikin diğer işiyle ardından meşgul olabilirsiniz. şunu tanımak için sizi isterim , izin vermeyeceğim , kargalar yerler , hatta field.”inizde biri tohum verdi
“long canlı mustafa siz akıllı çocuk! önce bunu düşünmemiştim. Kolayca benim birçok defayı düşündüğüm bu büyük sayıya çare buldunuz fakat bir çözümü bulma. Izin ver bugün akşama kadar burada kal. Bir alanı korumak için nasıl öğreniyorsunuz. Gerçekten zor sayın değildir. Az çok dikkatli ve kargaları seyretin. çiftliğe gerilediğimiz zaman akşamleyin annenizi söyleyeceğim. Too.”unu ikna etmeliyiz
Sonraki sabah mustafa börekleri koydu , teyzenin sahip olduğu onun bir çantada pişirip amcasının fasulye alanına vardı kızkardeş makbulesiyle. Alana üşüşen kargaları çıkarmak için geldikleri zaman başlattılar. öğle yemeği zamanının yanında her iki çok yorgundu. Sebep: Ilk önce alan oldukça genişti. Ne zaman varan kargalar bir yana tohumları yerseler  alan mustafa ve koşup onlar dışarıda araba süren makbule. Aynı karga çıkarıp alanın diğer yanına üşüşüyor. Bir taraftan koşaraktılar  bir diğeriye alan. Ne zaman diğer karga olan durum çok daha fazla katlanılmaz geldi. öğle yemeği zamanında oturup börekleri yiyorduyken teyzesi pişirmişti , mustafa makbuleye söyledi onun bir yolu bulduğu tamamen sayıyı çöz ve ekle:
“makbule yaptı , nasıl kargaların tricking olduklarını fark edersiniz biz? Bu alana vardığımız zaman şunu anladılar , acemileriz. Benim alede istediğim yöntem oldukça basittir. Izin ver bölen alan onun genişlikiyle ikiye alanın ortasında kulübe yoluyla bizim çizgi çektiğimizi san. Iki eşit bölüme bu çizgi alanı bölerdi. üst kısım az çok yatıktır , bu bölümü almalıyım. Daha alçak bölüm çok dairedir , bu bölümü almalısınız. Bizin heri kendi bölümümüzde kargaları çıkararak olacak. Bölümünüzün ortasının yanında bir yerde kalmaya çalışırsanız şunu göreceksiniz , yorgunluğunuz şunun yarımı olacak   sabah. şimdi siz sordurur musunuz? “
“what ben erkek kardeşi söyleyebilir miyim? Tam olarak ben söylediniz biz nemeliyiz. Sizin tamamen ben söylediğiniz görevimin yaptığı burada. “
“bravo. öğüdümü takip edip güçlü anlamaya sahip olan siz gibi bir asistanla çalışmak için benim için bir şereftir. Bu başarı değil yalnızca bana aitecek fakat ikimiz de. Bırakan şimdi acele eder böreklerimiz ve başlangıç çalışmayı ye. Onların etrafta hiç kimseyi gördükleri onların bir araya geldikleri kargalara bakın. Alanın üstünde uçandan hiçbirşeyi daha fazla yapıyor olmalarına rağmen ben yaparsayız birer birer alana üşüşmek için ** onların başlatacaklarıdan emin olur  acele. Benim amca o bana söz verdim kargaları bırakan nott teki field.”den tohum verdiği hatta biri yer miydi
Mustafanın icat ettiği yöntem başarılıydı. Akşamleyin onların aç ve yoruldukları uykunun yerleri ne zaman geri dönen kargalardır. Makbulenin söylediği çiftlikteki akşam yemeğinden sonra hakkında ne o gün oldu ve nasıl kargalar bir üzgün ve sefil durumda ayrıldı odadaki olanlar dışarıda gürültülü gülmeye yardım edemezdi. Anne zübeyde hanımı söyledi , "mustafam çok smart. ve alında onun sarışın ve mavi gözlü oğlu öp. Bu arada mustafa ağırbaşlı demeanorunu sürdürdü , fakat henüz birazcık gülümsüyordu.

Son

pısman deqılım herseye countıne
Helin
Genel Kordinatör

ßérf fédi diKé:)

« Yanıtla #25 : Nisan 08, 2007, 12:35:33 »

teşekkürler

LaLéna smile35jw8 HéLéna
Liz
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Nisan 08, 2007, 18:20:09 »

ama cok düşük ve anlaşılmaz cümleler kurmuşsun:) biraz daha dikkatli yapabilirdin baya bi anlaşılmaz cünkü.. hazır boş zmnım varken cevirim bende Tongue
Liz
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Nisan 08, 2007, 19:04:36 »

Mustafa amcasının ciftliğine annesi ve kardesiyle gitti. akşam vardıklarında amcası onları içtenlikle karşıladı. Sağlıkları hakkında sohbet ettikten ve iyi dileklerinden sonra akşam yemegi yediler. Yemekten sonra sohbetlerine yaklaşık 1 saat daha devam ettiler ve yataklarına gittiler. Ertesi sabah, erken saatlerde, amcası mustafayı ciftliğin her yerini dolaştırdı. Öğleden sonra fasulye(bakla vb.) tarlasına gittiler. Tarlaya vardıklarında kargaların tarladaki tohumları yediklerini parmağıyla işaret etti ve dedi : “bak Mustafa, ordaki kargaları görebiliyor musun? Onlar bir numaralı düşman. Ben calısıyorum ve cabalıyorum; onlar geliyor ve tohumları yiyor. Ne güzel! Bu lanet olası kargalar kimse için iyi değil. Onlar sadece zarar ve ziyan yapıyorlar. Bunu yanı sıra bostan korkuluğunun başına ve omuzlarına üşüşüp utanmadan “cro cro” diye ötüyorlar. ( :DDDD ) Bostan korkuluğu sadece isim. Buna bak. 4 yada 5 karga onun üzerine üşüştü, tohumları yemiş; doymuş ve güneşleniyorlar. O Dedi: “ gel Mustafa, onları uzaga gönderelim.”

The crows flew away when they saw Mustafa and  ................ bundan sonrası sonra artık Cheesy
ELeCtRiCkChi
PsikopatIdealci

içimdeki ateş biter mi?

« Yanıtla #28 : Nisan 09, 2007, 12:13:01 »

cevir   şimdideden kolay  gelsin.  ßen  20  dk   cevirdim sen  de 20  günde  ceviririsin artık Cheesy:d.

pısman deqılım herseye countıne
Liz
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Nisan 09, 2007, 22:38:28 »

20 dk da cevirmişsin ama pek bişi anlasılmıyo Smiley yine de saolasın emeğin için Wink
Sayfa: 1 [2] 3
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: