En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 16, 2008, 02:58:38
839162 Mesaj 9170 Konu Gönderen: 6666 Üye
Son üye: esSra
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  İtiraf Ediyorum  |  Ağzı olan konuşuyor..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6
Gönderen Konu: Ağzı olan konuşuyor..  (Okunma Sayısı 2001 defa)
LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +12/-3

•MutsuzLuqa Mahkum •

« Yanıtla #15 : Nisan 22, 2008, 09:06:05 »

Ewet Cok Doru...
Emeqine SaqLık...

SusuşLara PrangaLı diL.
Helin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-38

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #16 : Nisan 22, 2008, 11:11:05 »

Böyle bir ortamın içindeyken yaptığımız her eleştirinin içinde kendimize biraz pay çıkarmalıyız. Evet çok gerçek olmayan bir ortam lakin gerçekliği bizler katarız unutmayalım.. sanalı ideal bazında ele alıyorum. çünkü çoğumuz genelde burda vakit geçiriyoruz.. Ne kadar çok eleştirdik,ne kadar çok yargıladıksa hep de tam ortasında bulduk kendimizi sanalın.. En az 2 yıldır çoğumuz burdayız. . Yaşanılan iyi kötü çoğu şeye de tanıklık ettik.. Yeri geldi insanların hayatlarını konuştuk,yeri geldi insafsızca yargıladık.. Hangimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz..( reel arkadaşlıklar bunun dışnda tabiki.) Kim kime çok güven verdiki güven bekledi.. kim kime saygı gösterdi ki saygı bekledi.. aslında  herkes o kadar iyi biliyor ki samimiyetin sınırlarının olduğunu..ve hiçkimsenin candan olmadığını.. vardır istisnalar onlara asla laf etmem ama yazıyla bağlantılı olarak söylüyorum bunları..

Bazen abla,bazen abi,bazen herşey oluyoruz insanlara.. onların bizler hakkında söylediklerini bilmeden,düşünmek istemeden:) bugünlerde kulağıma o kadar çok şey geliyorki.. güvenimi kaybettim diyebilirim.. ha çok üzülmem ama dersimi alırım.. bu ortamda çoğumuzun hatası oldu.. o hatalarla savaştık.. bazen çok ciddiye aldık.. üzdük kendimizi.. burayı ciddiye almam,kimseye güvenmem,kimseyi takmam diyemez hiçkimse bana göre.. ben burda saatlerce insanların sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışıp,kendi sıkıntılarımı paylaştımsa çok da umursamışım burayı.. bu reelin kopukluğu değil de bana göre yakınlarından çok başka insanlara anlatmanın daha rahatlatıcı olması.. her neyse Herkes bi şekilde bazı zamanlarda çok ciddiye aldı sanalı inkarı söz konusu deil ..

Bir dedikodu furyası çıkmış ki.. biz uykudayken:) herkes cici eleştiri oklarına hedef olanlar kötü.. 2 kişinin bile arasında konuşulanlar saklanmazken.. grup konuşmalarının gizli kalcağını mı sandınız:) SIZDEN bahsetmicem.. Çünkü yoksunuz:) YOKSUNSUNUZ.. (Mesajım gitmek zorunda idi:)
evet herkes bir başkasının hayatını konuşuyor.. aa duydun mu şimdide kiminle çıkıyor.. demedimm mi sana o kötü biri diye.. cızzz sakın konuşma onunla:)) gibi diyaloglar.. oysa kendisi napıyor tanıdığı sanal insan için hiç düşünmeden otobüse atlayıp kendisini yanında bulabiliyor.. onunki sevgi başkalarınınki ... oluyor.. artık kişileri değil düşünceleri tartışın;)

Bunların hepsi idealde oluyor:) burdan biri bana demişti ki bi konuşursam ideal biter diye:) ideal bitmiyor.. biz birbirmizi bitiriyoruz.. konuştuklarımızı copy paste yaparak:) 2-3 yıl  log saklayıp onları kişilere karşı kullanarak..  marifet değildir bu log saklama işi terbiyesizlik,kişi haklarına tecavüz:) büyük bir başarısızlık diyelim mi.. .

Ben şunu çok ciddi söylüyorum insanları tanımadan,özelinizi,ailenizi,yaşamınızı paylaşmayın.. çok tehlikeli varlıklar var aramızda:) msnden foto çalanlar bile:) belki ben konuşsam ideal biter;) şaaka bir yana.. yazım biraz monolog şeklinde oldu sanırsam..

Ciddiye alacağınız kişileri kendiniz tanıyın..temkinli olun:) yok ben zaten bi kaç saat eğlenip gidiyorum,kimseye bulaşmıoyrum diyosanız..en iyisini yapıyorsunuz:) çok uzatmak istemiyorum..

bir de şunu ekliyim dedikodu meraklılarına:) ; cin olmadan adam çarpmayın..feci çarpılırsınız.. hayatlarınızı sorgulayın.. eğer kusursuz bir hayat yaşamışsanız,eleştirilecek bir durumunuz yoksa haddinizi bilerek konuşun.. .

ßu kaddarr. .

Unuttum Sana Yazdığım Mektubun Altına Adımı Yazmayı
 ßelki Hatırlarsın ßeni
 Çok Eski ßir Çocukluk Hastalığınım Senin
Kırk Derece Ateşle Yattığın. ..

Йа
DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür et +12/-11

« Yanıtla #17 : Nisan 22, 2008, 11:15:26 »

kan kokuyor ortam Smiley

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
Şirin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +36/-42

Aşk Gibi Sevda Gibi Huysuz ve Tatli Kadin

« Yanıtla #18 : Nisan 22, 2008, 11:39:37 »

tehdit kokuyo tehdit Grin

Seni bana yar ederler mi ?
JeLibon
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan 22, 2008, 13:11:00 »

Böyle bir ortamın içindeyken yaptığımız her eleştirinin içinde kendimize biraz pay çıkarmalıyız. Evet çok gerçek olmayan bir ortam lakin gerçekliği bizler katarız unutmayalım.. sanalı ideal bazında ele alıyorum. çünkü çoğumuz genelde burda vakit geçiriyoruz.. Ne kadar çok eleştirdik,ne kadar çok yargıladıksa hep de tam ortasında bulduk kendimizi sanalın.. En az 2 yıldır çoğumuz burdayız. . Yaşanılan iyi kötü çoğu şeye de tanıklık ettik.. Yeri geldi insanların hayatlarını konuştuk,yeri geldi insafsızca yargıladık.. Hangimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz..( reel arkadaşlıklar bunun dışnda tabiki.) Kim kime çok güven verdiki güven bekledi.. kim kime saygı gösterdi ki saygı bekledi.. aslında  herkes o kadar iyi biliyor ki samimiyetin sınırlarının olduğunu..ve hiçkimsenin candan olmadığını.. vardır istisnalar onlara asla laf etmem ama yazıyla bağlantılı olarak söylüyorum bunları..

Bazen abla,bazen abi,bazen herşey oluyoruz insanlara.. onların bizler hakkında söylediklerini bilmeden,düşünmek istemeden:) bugünlerde kulağıma o kadar çok şey geliyorki.. güvenimi kaybettim diyebilirim.. ha çok üzülmem ama dersimi alırım.. bu ortamda çoğumuzun hatası oldu.. o hatalarla savaştık.. bazen çok ciddiye aldık.. üzdük kendimizi.. burayı ciddiye almam,kimseye güvenmem,kimseyi takmam diyemez hiçkimse bana göre.. ben burda saatlerce insanların sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışıp,kendi sıkıntılarımı paylaştımsa çok da umursamışım burayı.. bu reelin kopukluğu değil de bana göre yakınlarından çok başka insanlara anlatmanın daha rahatlatıcı olması.. her neyse Herkes bi şekilde bazı zamanlarda çok ciddiye aldı sanalı inkarı söz konusu deil ..

Bir dedikodu furyası çıkmış ki.. biz uykudayken:) herkes cici eleştiri oklarına hedef olanlar kötü.. 2 kişinin bile arasında konuşulanlar saklanmazken.. grup konuşmalarının gizli kalcağını mı sandınız:) SIZDEN bahsetmicem.. Çünkü yoksunuz:) YOKSUNSUNUZ.. (Mesajım gitmek zorunda idi:)
evet herkes bir başkasının hayatını konuşuyor.. aa duydun mu şimdide kiminle çıkıyor.. demedimm mi sana o kötü biri diye.. cızzz sakın konuşma onunla:)) gibi diyaloglar.. oysa kendisi napıyor tanıdığı sanal insan için hiç düşünmeden otobüse atlayıp kendisini yanında bulabiliyor.. onunki sevgi başkalarınınki ... oluyor.. artık kişileri değil düşünceleri tartışın;)

Bunların hepsi idealde oluyor:) burdan biri bana demişti ki bi konuşursam ideal biter diye:) ideal bitmiyor.. biz birbirmizi bitiriyoruz.. konuştuklarımızı copy paste yaparak:) 2-3 yıl  log saklayıp onları kişilere karşı kullanarak..  marifet değildir bu log saklama işi terbiyesizlik,kişi haklarına tecavüz:) büyük bir başarısızlık diyelim mi.. .

Ben şunu çok ciddi söylüyorum insanları tanımadan,özelinizi,ailenizi,yaşamınızı paylaşmayın.. çok tehlikeli varlıklar var aramızda:) msnden foto çalanlar bile:) belki ben konuşsam ideal biter;) şaaka bir yana.. yazım biraz monolog şeklinde oldu sanırsam..

Ciddiye alacağınız kişileri kendiniz tanıyın..temkinli olun:) yok ben zaten bi kaç saat eğlenip gidiyorum,kimseye bulaşmıoyrum diyosanız..en iyisini yapıyorsunuz:) çok uzatmak istemiyorum..

bir de şunu ekliyim dedikodu meraklılarına:) ; cin olmadan adam çarpmayın..feci çarpılırsınız.. hayatlarınızı sorgulayın.. eğer kusursuz bir hayat yaşamışsanız,eleştirilecek bir durumunuz yoksa haddinizi bilerek konuşun.. .

ßu kaddarr. .

Daha iyi anLatıLamazdı ..
Şirin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +36/-42

« Yanıtla #20 : Nisan 22, 2008, 13:14:35 »

bence scream daha iyi anlatmış

Helin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-38

*°•::MournfuL::•°*

« Yanıtla #21 : Nisan 22, 2008, 13:38:48 »

Yasinin yazdıklarına paralel ve örneklerle açıkladım zaten:) beğenip beğenmemek umrumda diil..gerçekler beğenilmes.. kabul edilmez:)

Unuttum Sana Yazdığım Mektubun Altına Adımı Yazmayı
 ßelki Hatırlarsın ßeni
 Çok Eski ßir Çocukluk Hastalığınım Senin
Kırk Derece Ateşle Yattığın. ..

Йа
ScreaM
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

çığℓıк çığℓığα ѕυѕυуσяυм!

« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2008, 14:44:20 »

CanIm Benimm Ne Kadar Doğru İfade Ettin Her Zamanki Gibi Duygularınıı  Smiley
Offffffffffff Offffffffffffffffffff Yasinnn Offffffffffffffffff Seviorum Seniii Smiley Ve Şiddetle Katılıyorumm...!
Teşekkürler. Smiley
la scream öcüsü maşallah döktürmüşsün ama helal olsun sana..
ben kimmiyim Smiley salla..

Eyvallah sağolasın. AsiKURT ?
süpersin yasin  Wink
Senin kadar olamam kardeşim Smiley
hayatın(m)ız sanal Grin
Farklı başlık arasaydım bunu yapardım sanırım Smiley
bu cocugu bu yusden sefiyorum ben
Hangi yüzden abi Smiley
Kulak asmayacan herkese Smiley
Demekle olmuyor biliyorsun Smiley
huh yoruldum söyleyecegi iki kelime masallah uzamista uzamis
Gözünüzü yordum özür dilerim  Roll Eyes
eline yüreine sağlık !!!...
qerçekten katılıorum..
Teşekkürler.
"başkasının yaptığının adını kötü sıfatlarla niteleyip kendi yaptığının aslında ondan farksız olduğunun bilincinde olmayanlara"

ßudur yani ßunu yapan Çok:)

ßunLardan çok ßahsettik çok konuştuk ßu konuLarı çok tartıştık ama deişen ßişey oLmadı yasinim sen sıkma canını ßitanesin.
Değişen bir şeyler mutlaka vardır cano Smiley
bu yazıyı okuma zahmetinde bulunupta kendisine bir pay çıkaramayanlara, her şeyden önemlisi her şeyin farkında olupta bunu bir şekilde davranışlarıyla; söylemleriyle; dile getiremeyip kendisini artık bu oyunun bir parçası olarak kabul edenlere söyleyeceğim bir çift söz var..
Ağzı olan konuşuyor... Pardon klavyesi olan Smiley

Herşeyin farkındayım bunu dilede getiriyorum ama yinede sende bende kısacası hepimiz bu oyunun parçasıyız, ancak ben oyunun yapı taşı değilim Wink Yapı taşları kendilerini pek ala biliyorlar Smiley İstersen arayıp deşifre edelim onları ne dersin Smiley
Aslında orda anlatmak istedigim, her birimizin kendisine bi pay çıkarması idi. Dolayısıyla senin söylemine göre; önce kendimizi deşifre etmeliyiz. Smiley

Ewet Cok Doru...
Emeqine SaqLık...
Teşekkür ederim.
Yasinin yazdıklarına paralel ve örneklerle açıkladım zaten:) beğenip beğenmemek umrumda diil..gerçekler beğenilmes.. kabul edilmez:)
Yazdıklarımı(z)ın ana fikri ScreaM + HeLin 'e aittir arkadaşlar. Düşünceler ortak fakat anlatımlar farklı.

Giz
PsikopatIdealci

Teşekkür et +23/-104

..ßir Mavi Peri.. // KaLbim KüL OLdu !..

« Yanıtla #23 : Nisan 22, 2008, 16:34:27 »

bir de şunu ekliyim dedikodu meraklılarına:) ; cin olmadan adam çarpmayın..feci çarpılırsınız.. hayatlarınızı sorgulayın.. eğer kusursuz bir hayat yaşamışsanız,eleştirilecek bir durumunuz yoksa haddinizi bilerek konuşun..

Oyununu Kuralına Göre Oynuyorlar CanImm  (( :
Oynuyamanlar İse... Wink

Susmayı öğreniyorum yavaş yavaş. Susarak özlemeyi, sessizce sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi belki de… Sonra sen Ama Sonra Yine Sen Oysa Ben Senin Dalına Tutulmuştum Ve Düş(tüm)mü :/ (demiştim evet düştüm,) ) Tut Beni . Susarak ve birazda ağır yenilgiler alarak belki de seviyorum seni. Dilimde bölünüyor adın. Yudum yudum yutuyorum yokluğunu. En çokta özlüyorum.Hiç tanımadan özlüyorum.Ne Garip !!.Hiç Tanımadan !!.(yine*de tanımamiş(ım) Ne garip  !.. AbdaL GönüL;) 
Şirin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +36/-42

« Yanıtla #24 : Nisan 22, 2008, 16:52:19 »

Herşeyin farkındayım bunu dilede getiriyorum ama yinede sende bende kısacası hepimiz bu oyunun parçasıyız, ancak ben oyunun yapı taşı değilim Wink Yapı taşları kendilerini pek ala biliyorlar Smiley İstersen arayıp deşifre edelim onları ne dersin Smiley
Aslında orda anlatmak istedigim, her birimizin kendisine bi pay çıkarması idi. Dolayısıyla senin söylemine göre; önce kendimizi deşifre etmeliyiz. Smiley
Ben kendimi deşifre ettim de benden başka üzerine alınan yok ne garip Smiley

eylul_otesi
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

• • s.y.dn "hüznüm ßiLe yorqun" • •

« Yanıtla #25 : Nisan 22, 2008, 17:32:31 »

ßiLmem ßeLide vardır cano:)

ßen senin qözLerinin yaLan doLan haLLerini ßiLe sevdim . .

SewdaLinkA
PsikopatIdealci

Teşekkür et +21/-21

// 17 //

« Yanıtla #26 : Nisan 22, 2008, 20:06:15 »

Yasin üşenmedin mi Smiley canım benim ama ii anlatmışsın bişeyleri..we yine ama bunu burda herkes biliyo..biri bigün birine aşkım derken dier gün birine diyo..birine kardeim canım derken dier gün canın çıksın diyo..
burası insanların oldukları degil olmaya çalıştıkları yer..
birisini ismini birini yaşını yalan sölüo bri meslegini biri başkasının resmni ben diye koyuyo..
forumda olmasada o kdr sık serwerde oper admin ws neyse onlar onların segwilisi olmak :S yada dostu arkdşı gözükmek için insanlar dalkawukluk yapıo..
sen beni bilirsin kıl olurum hepsine Smiley
ben burayı çok ii biliyrm bi okdrda sewilmem Smiley bundan da mmutluyum sahte dostlara aşklara ihtiyacım yok..
biz burda neler görmedik kii insanlar sewgili buluo sewgilisine telde bile nikyle hitap edio ismiyle deil yada daa soyadını bilmedgi kızlara sana ölürüm diebiliolar..
bu sanal geldi ne gerçek aşk ne gerçek dost kaldı...yaalan hayat iiicene yaalan oldu...

Yaşanmışlıklarını sen biriktir öyle gel!...
Ben yaşayamadıklarımla özlerim seni yine
Kin vurmaz yüzüme bilirsin
Bencillik nedir bilmem ben…
Mart soğuğu değerken tenime sen yaşa benim sahip olamadıklarımı…
Yarınlar uzak değil biliyorum.
Ellerin arayacak beni zamansız…
Biliyorum
ScreaM
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

çığℓıк çığℓığα ѕυѕυуσяυм!

« Yanıtla #27 : Nisan 22, 2008, 20:51:34 »

Şimdi öyle bir şey oldu ki, ne yazsanız ben de bunu diyorum zaten diyorum. Yapılan yorumlar aslında hep aynı..

NazLiCaN
PsikopatIdealci

Teşekkür et +1/-0

Dost Demek Yetmez Canimda Cansin.. Iyi ki Varsin..

« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2008, 21:14:22 »

valla sözün bittiği yer ne denirki emeğine sağlık.

Hüzün adres değiştirir zamanla,

Benden geçer,sana göçer

Sevdiğim...!
PrénséSs
PsikopatIdealci

Teşekkür et +33/-2

izlér mi his lér mi ? prénsés_s &bahar'm& caLiméro

« Yanıtla #29 : Nisan 22, 2008, 22:04:50 »

ßu kaddarr. .

Okadar Güzel Anlatmışsınki Okurken Bikez Daha Tebrik ettim seni.Keşke Hepimiz bukadar farkında olabilsek...

. .. HayaLLérim GéLiyor GözLérimin Önüné .. .
~ KarşıLığını ßékLémédén Tüm GücümLé SévdikLérim ~
 .° £n Zor ZamanLarında Yanında OLdukLarım Vé Hiçbir Zor Zamanımda °.
(( Yanımda bulamadıklarım ! ))
·· · ·· PreNseS· · · · · · · · ··

·· · ·· JAsJaNSeR· · · · · · · · ··
[[ Kısa Bir süre Offline 17 Eylül-15 Kasım (; ]]
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6
« önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: