ama simdi burdaki taslamayı anlamamıs bazıları biraz acayım ben size konuyu..
Bazi kişi vardır nick deiştirmek zorundadır.. burda kalmak istiyordur fakat sartlar buna elvertmiyordur.. benim sözüm onlara degil..
benim sözüm ben burayı bırakıyorum siz hepiniz igrtencsiniz artık gelmiycem.. gidiyiorum
baska serverdeim.. nickimi yasaklarmısınız ? bu benim son gelisim.. sevgilimle kavga ettim dostlarım beni sattı.. herkes beni üzüyor cok yıpranıyorum.. vs vs sözleriyle burdakileri kandırmaya calısan insanlaraydı..
madem bizi ideali burdakileri sevmedigini söylüyorsun.. medem sana göre haksızlık diz boyu madem ki hersey yanlıs.. ozaman git!
ama gidiyorum diip yeni bi nixckle gelme..
hiç farketmedinizmi ?
son iki ayda türüyen yeni nickleri...
her gidenin haftasına serveri cok iyi bilen yeni birinin gelisini

gelsinler biz kimsenin gitmesini zaten istemiyoruz.. ama insanları kandırarak degil !
bir laf ediliyorsa Onu yiyerek degil!
Arkasından atıp tuttukları insanların arasında yeni kimliklerle yer edinerek degil!
özüyle gelsinler...
sunu anlıyorum gitmek isteyip gidememek..
Eger gidemedigini kabul edip aslanlar gibi kendi nickiyle aramıza geri dönerse gunu anlarıs zaten... irade meselesidir gitmek.. ben iradesisizm bunuda kabul ediyim.. bende defalarca gitmek istedim..
Ama baska server için degil yada hjaksızlık diyerek diil yada yada burayı sevmedigimi nefret ettighimi söyleyerek deil...
Özel sorunlarım vardı.. gitmem gerekliydi... gidiyorum dedim.. ama gidemedim..

ve suan araızdayım ilk gün nickim ne ise.. o nickle
Gercekten özliycez sizi..

Yani nicklerinizi...