En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 13, 2008, 13:21:16
837274 Mesaj 9117 Konu Gönderen: 6651 Üye
Son üye: poisiniac
En Ideal Forum Adresiniz!  | 
Ideal Club  |  İtiraf Ediyorum  |  . . .::kaLbimin iŞLemeLeri::. . .
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7
Gönderen Konu: . . .::kaLbimin iŞLemeLeri::. . .  (Okunma Sayısı 1823 defa)
DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür et +12/-9

« Yanıtla #15 : Nisan 27, 2008, 00:45:28 »

mutlu olucaksan olmiyim Smiley sevmedigini bilirim

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
BâLkız
PsikopatIdealci

Teşekkür et +4/-3

:.:hânqi kâvmin qünâhıyım?:.:

« Yanıtla #16 : Nisan 27, 2008, 00:58:20 »

mutlu olucaksan olmiyim Smiley sevmedigini bilirim
şaka yaptım. . .
ben herkesi seferim. . .
seni de seferim. . .
hatta zamanında daha çok sevmiştim. . .
ama bu noktaya qetiren sen oldun.
ki zaten espri yapıorum üsülmesinler die. ..

istediğim kadar kelimeyi sığdıracağım buraya
imlasız bir kalbin tüm imlasız saçmalıklarını sıralayacağım
şiirler okuyacağım qeceye ve lanetleyeceğim qecemi,bedenimi,sesimi
su içireceğim son kez ölmekte olan hayallerime
ve de tırnaklarımı batıracağım yalnıslığıma
bi tırnak yarası bırakacağım üzerinde,düşlerimin üzerine bi yorqan örtüp
uykuya yatıracağım...
uyutacağım evreni
uyuyacağım
♠ ✖ BâLkız ✖ ♠
.♥..♥..♥..♥..♥.
DracuLa
İdeal Yönetim ****

Teşekkür et +12/-9

« Yanıtla #17 : Nisan 27, 2008, 00:59:31 »

Smiley uzulmesinler o zaman

Egilde Kulak Ver Ceddine!Turk'e Kefen Bicmek Kimin Haddine ?Avrupa'dan Cin Seddine...Hedef Turan    Rehber  Kuran!..
BâLkız
PsikopatIdealci

Teşekkür et +4/-3

« Yanıtla #18 : Nisan 27, 2008, 01:00:26 »

Smiley uzulmesinler o zaman
hı hı.
üsülmesinler.

uykuya yatıracağım...
uyutacağım evreni
uyuyacağım
♠ ✖ BâLkız ✖ ♠
.♥..♥..♥..♥..♥.
diLhuN
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Nisan 27, 2008, 01:16:06 »

Eş ruhum .... Canım... Gecenin bi vakti  gözyaşlarıma sebep olanım... Bana çok derinlerden bi yerden ablacım diyen küçük meleğim... Sen sevgini, inancını bütün samimiyetinle bana hesapsızca sunarken senin karşında nasıl aciz kaldımığımı yazdıkların karşısında neler hissetiiğmi sana zaten söylemiştim... Söylediklerine karşılık bulmaya lüzum varmı bilmiorum, zira benim yüreğim sessizliği seçti, dilim lal oldu, parmaklarım işlevini yitirmekte... Biz yüreği koyduk ortaya, ben seni yüreğimle, dualarımla yolculuyorum bu zorlu sınava ve sen önce kendin için sonra, beni - bizleri senin samimiyetinden, sevginden mahrum etmemek için direneceksin... Sen bana abla dedin ben seni kardeşim kabul ettim... İki hafta sonra görüşmek üzere ablacım...
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 10:03:06 Gönderen: diLhuN » Logged
LéthaL
PsikopatIdealci

Teşekkür et +11/-3

• yıKıK•

« Yanıtla #20 : Nisan 27, 2008, 04:52:33 »

Oo Hani SeninLe Tanısacaktık qıcık Hemen bırakıp qidioo.
Neyse Bir an önce qeLirsin ins Tanısırız ben bekLerim seni =))
BasarıLar...DuaLarım SeninLe BaLKıj =))

SusuşLara PrangaLı diL.
BiriSi
IdealDelisi

Teşekkür et +1/-0

(....)Askerim(....)

« Yanıtla #21 : Nisan 27, 2008, 06:17:16 »

benim qüzeL sesLi yenqem : ) seninLe tanıŞtıımıs qünLeri hatırLıorum da. . .ben daha mini mini bi veLettim o zaman : ) radyoda herkes samimiydi ve kendimi dışta hissediodum. . .ama sonra zamanLa birLikte samimi oLmaya baŞLadık. . .abimLe birLikte sen de hayatımın içinden biri oLuverdin. . .çünkü ben pc kapatınca burdakiLeri de unutan biri deiLim ki. . . bazen bana çok kızıoLar bu yüsden. . .ama biLmioLar ki benim sisLer qibi dostLarım var. . .uzakLardasın, hatta herkesLerden daha uzaktasın. . .ama aynı zamanda kaLbimin en derinindesin. . .
i$te bi minik daha  : ) her zaman sensin minik benim minik kafqası yaptıım şahane ses. . .abimi payLaşamadııım qüseL insannnnn : )sabah şekerimsin sen de benim . . .radyoyu açıosam, ve emel varsa, biLiorum ki mutLaka oynanacak : ) seni de çok sefiorum ben. . .çocuksu bi sevqiyLe. . .ÖLen "ZuhRe"mi sana qömecek kadar çok seviorum. . .;)ben Tahir'imi kaybettim ama,umarım sen qerçek bi Zuhre oLarak, qerçek bi Tahir buLursun. . .
"mavi" dedi bana. . .maviyi severim. . .ben de severim mavi'yi. . .mavi özLemin, umudun, aŞkın renqi ne de oLsa. . .Sen bizden/benden birisin Miray. . .yazıLarında hep kendimi buLdum. . .kendine ait oLsa da oLmasa da. . .Seçip aLdıkLarında kendimi qördüm işte. . . beLki o yüzdendir sana "seni seviorum" demem. . .yüreindeki sıcaklık herkesi ısıtmaya yeter de artar. . . aynı teLden çaLdığımıs için mutLuyum. . .Seni de bu insanLar arasında saymak bana onu verdi : ) mcx...

new new newwwwww : ) eğLenceLi insannnnnnn  : ) ne zaman onunLa konuşsam, mutlaka qüLümsüorum işte. . .bunun bi sebebi yok. . .senin ıŞığın insanLarı mutLu etmeye yetior da artıor. . .uzun zamandır konuşamadım seninLe. . .fakar akLımın bi yerLerine kazıdığın qüLümsemeLer bi ömür boyu ihtiyacım oLduğunda çıkarıp kuLLanmaya bana yeter Wink seni sediorum/sefiorus : )

EŞ ruhum. . .ben seni kesinLikLe böyLe tanımLıorum işte. . .Çünkü sen benim eş ruhumsun. . .biz seninLe "qözLerimizdeki öLü çocukLarı besLioruz qözyaŞLarımızLa..." kiLitLenip kaLıor parmakLarım işte. . . yazamıorum . .ama sen biLiorsun demek istediKLerimi, içimden qeçenLeri . . .canım acıdığında, kaLbinde hissettiğine o kadar eminim ki. . .Beni kendimden çeKip kendine aLdığın için teşekkür ederim. . .yoksa beni benden kimse kurtaramasdı herhaLde : ) yazmak için yeşiL'i seçtim. . .özeLLikLe. . .çünkü yeşiL en sevdiğim renktir beni. . .yeşiL muradın renqidir. . .yeşiL senin renqindir. . .Şimdi ikimis için;
" diLekimi tuttum , ama iÇimden. . .Wink"

IrcPoLice . . .
dönüm noktam. . .karanLıktan aydınLığa qeçişim. . .kesinLikLe bu'sun sen. . .bazıLarını yetiştiremedim yazıLArın. . .ama seninki zaten yazıLmıcaktı. . çünkü hiçbi kaLem yazmadı seni. . .yazamaz da zatn benim eLimdeyse : ) öyLe amansıs bi zamandı ki karŞıLaşmamıs. . .senin bana herkeS qibi deiL de, bambaşka bi şekiLde yakLaşımın. . .herkes teseLLi ediordu, fakat sen sanki herşey normaLmiş qibi davranıodun. . .hiçbişey yok dierek beni yürekLendiodun. . .bambaşkasın işte sen : ) kendinin de söLediğin qibi. . .anı yaşayan, yaşatmaya çaLıŞan bi veLetsin işte Grin onca şeyin üstüne, şimdi söLeyebiLeceim şu ki ; seni bana doğru savuran rüsqarın adı her ne ise, şimdi nerede esiyorsa, oraya bereket yağmurLarı yağmaktadır. . ."sensis oLmas bu yerLerde, dünya daR oLur. . ."Wink
iyi ki varsın dönüm nokta'm. . .iyi ki. . .
*aLtını çizdim senin. . .önemLi yerisin okuduğum kitabın Wink

Draqon]
öğretmenimmmmmm : ) ne öğrendiysem senden öğrendim ben ideaLde. . .hiçbişi biLmesken, mini mini bir kız çocuğuyken ideaLe qeLdiğimde, bana voice'nin ne demek oLduğunu biLe o anLatmıştı : ) abi'm qibiydi zaten. . .biri bişey mi söledi, hemen atLar sorunu haLLEderdi : ) "adresleri var mı ? istanbuLdaLar mı ?" qibi soruLarLa qidip dövecem kıracam qie kaç kişiyLe tartışmıştı. . .yapar da biLiorum. . .bi çağrı atsam, noldu kötü bişi mi var die arayana dam. . .sanki ii biişi olunca arayamasmışıs qibi : ) sefiorum seni korumammmm : ) sefiorum seni pirim Smiley

SvG'mmmm : )
qüseL sesLİmmmmmm : ) yayınını sürekLi dinLediğim djjj : ) asLında biLioLar pek fasLa dinLemediğimi, fakat ben onu dinLiodum işte... neden biLmiorum çeken bişey vardı beni ona. . .upusun saçLarı çoooooook hoşuma qitti saten ;p sende beni çeken bişi vardı, biliodum...nedenini de buLdum ; qurbetkuşuSevqi. . .

Su anda sana neyi nasilkoncmai bilmiyrum ilk defa benim icin guzlelik yapanlardan birisin sen ve aliyorum su an neye aliyorum orasda mechul yarinlarim belki belki mutsuzluma belkide gecmisime insanin SEVILDINI bilmesi cok guzlemis balkizim seni seviyorum cik teskkur ederim micik seyler oysaki insani ne cok mutlu edermis ufacicik bi yazi bugunlerde tek bi soz var biliyomusun Ya umutlarda biterse ( Yenge olmadim canimsin seviorum seni )

Kendimden gittim!...
Şirin
PsikopatIdealci

Teşekkür et +34/-36

Aşk Gibi Sevda Gibi Huysuz ve Tatli Kadin

« Yanıtla #22 : Nisan 27, 2008, 11:16:40 »

Rahatsızlığın nedir baLkız ? Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun..

Seni bana yar ederler mi ?
rap_angels
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Nisan 27, 2008, 12:06:07 »

mavi umudun renqi beni bizi umudunu kaybetme sakın. 2 hafta sonra burdasın biliyorum inanıyorum. bekliyoruz canım..
SvG
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Nisan 27, 2008, 12:22:38 »

balkiz'immmmm demek surprisin buydu ben daha guzel bisey sanmistim gidiyormussun oysa ama geri gelicegini bilmek çok güzelki.. bende seni çeken sey svgmdir:) ki ne çok sevdigimi biliyorsun sen çok degerlisinki bnm için:) reelimde bulamadigim kardes svgisini sende buldum diyim:) kaybetmeye dayanamam.. kaybettirme.. nereye gidiyorsun bilmiyorum ama iki hafta sonra görüsmek üzere Wink  Kiss özlicem çok..
BâLkız
PsikopatIdealci

Teşekkür et +4/-3

« Yanıtla #25 : Nisan 27, 2008, 12:55:43 »

birasdan qidiorum. . . ama çok çok çok iyi oLarak qeri dönücem. . . hepinisi öyLe çok sefiorum ki. . .

uykuya yatıracağım...
uyutacağım evreni
uyuyacağım
♠ ✖ BâLkız ✖ ♠
.♥..♥..♥..♥..♥.
bRonzé