En Ideal Forum Adresiniz!
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Eylül 08, 2008, 02:52:37
792897
Konu Gönderen:
6430
Üye
Son üye:
Dilara15
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
|
Ideal Club
|
Kırık Kalpler Kulubu
|
Eriyorum.. Gün..gün.. Saat saat..
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki
sonraki »
Sayfa:
[
1
]
2
3
...
13
Yazdır
Gönderen
Konu: Eriyorum.. Gün..gün.. Saat saat.. (Okunma Sayısı 6198 defa)
LaL
Genel Kordinatör
{KayıtLaRa geçSindi ''ßuSevda(!)''♥ .. .}
Eriyorum.. Gün..gün.. Saat saat..
«
:
Ağustos 05, 2006, 06:14:11 »
Benim kırık kalbim olsun burası.. ben yazıyım.. ben anlatıyımm.. benim olsun sürekli yazmak istiyorum bu ara sürekli birilerine bişeyler anlatmak konusmak umarsızca.. neden bu denli yanlızım bilmiyorum neden bu enli sevgisisim.. yataktan cıkmak istemiyorum bu ara öylece uyumak uzanmak gözlerimi tavana dikmek ve sadece düşünmek istiyorum sonra aglamak doya doya hıçkıra hıçkıra.. offffff gene sacmalıyorum ben gene gene gene..........
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:31:11 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Çelişkiler içinde var olmak...
«
Yanıtla #1 :
Ağustos 05, 2006, 06:16:18 »
Deli hasretlerdeyim şimdi, sensiz zamanlar da . Azgın bir denizde boş sandal misali bir sağa bir sola yatıyor bazen de kendimi kayaların kucağına atıyorum. Aşınacağımı , parçalanacağımı umursamadan bile bile vuruyorum karaya.Aslında aradığım sakin bir liman biliyorum ama ulaşamıyorum. Kayalara vurdukça denize bırakıyorum umut parçacıklarımı gün gelir sana ulaşır diye umuyorum .
Son günümüz hala aklımda sevmiyorum demiştim sana. Gözlerine bile bakamamıştım , içim kan ağlıyordu aslında ve biliyor musun aşkım mecburdum ayrılığa.Yorulmuştu sevda ,boğuluyordum yokluğunda. Gitmelerinin sonunda tekrar döneceğini hissediyor , içimi yakan yosun gözlerinle sevgi ile bakacağını biliyordum.Yine kollarında unutacaktım acılarımı,zamana bırakacaktım kaygılarımı.Ama olmadı aşkım yapamadım artık bilmek yetmiyordu ,damarlarımda bile hissettiğim ateşim sönüyordu.Sen her gidişinde sevgimden de bir parça söküp alıyor ve hiç bilmediğim bir yerde , hiç bilmediğim birinde bırakıyordun benim olanı.Sen söküp aldıkça bende olanı , sevdayı onarmam zorlaşıyordu.Hangi zamanlarda takılıp kaldı mutluluk anlarım,hangi resimde duruyor neşeyle bakan çocuk yanım.Eski resimlere bile bakamaz oldum gördüklerim bana sadece hüzün veriyor ,geçmişimde kara leke gibi duruyor sevgi sandığım yaralarım.
Evet özlüyorum sakin limanını ve beni koruyup kollamanı. Ama bir yanımla savaşıyor hala korkan diğer yanım. Çünkü kalan son sevgi kırıntılarımı da alır bir daha dönmezsin biliyorum. Ve inan savaştıkça eriyor ,sen aklıma geldikçe kendimi kayalara vuruyorum.Çelişkiler içindeyim aşkım kararsızlıklarla dolu tüm bedenim.Ben aslında senle olamadığım gibi sensiz de kalamıyorum yarim...
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt: LaL..
«
Yanıtla #2 :
Ağustos 05, 2006, 06:18:01 »
Ne tuhaf demi.. içimi acıtanda sendin.. Acımı dindiricek olanda..
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Bana Bir Aşk Borçlusun
«
Yanıtla #3 :
Ağustos 05, 2006, 06:21:53 »
Zamanı çiğniyorum dişlerimle, çürütmek istiyorum sensizliği, sevmeme ihtimalini yutmak belki de; öfkeli bekleyişleri eritmek midemde. Zaman da benimle beraber eriyordu bilinmezliğe. Nasıl büyük bir sevda ki; sığmaz okyanus sığan yüreğime. Nasıl bir bekleyiştir demirlenen gecelerime / zincirsiz…
..........Tan yeri ağarmayan, sabahsız bir şehirde bulamadığım olursun, takvimden bir yalnızlık daha düşer avuçlarıma / nedensiz.
..........Birlikte mi eskitmiştik zamanı, birlikte mi eskitmiştik sevmeleri? Bilmiyorum, neden bu kadar bitkin anılarım / neden bu kadar mecalsiz…
..........Dökme sevdiğim gözyaşlarını / ağlama / bir yerlerim inciniyor senden uzakta ve içimde fırtınalar / koptuğum sensin, ürkek sevmelerin ardına. Yorgun bir sevdayı asmışım, harabelerle dolu bir hayatın ortasına. Güneşe küsmüş hüzün bahçeleri, her meyvesi kan kusuyor üzerime / boğuluyorum denizsiz…
Çek ellerini düşlerimin gözlerinden.
Rutubet kokuyor hayallerim ıslanmaktan, yalnızlığa adım adım yaklaşmaktan.
..........Oysa sevdamı maviye boyamıştım; balıklama dalabileceğim / bazen bir ormana; durup soluklanabileceğim. Hadi çek bu olmazlıkları üzerimden, utanmazlığı söküver cümlelerinden. Dokun ümitlerime, dokun yalnızlığıma, hadi utanma / dokun bana. Saklanmaktan yoruldum üç noktanın ardına…/ Gerekçesiz..
...........Ödünç verdiğim mutluluklardan çalıyordum umutları, en adi suçlu sayılıyordum; ele avuca sığmayan. Belki de yorgun bir savaşçı, malubiyeti yok sayan, belki de bir mülteci / kaçışları yalnız sana sayılan… Avuç avuç bulaştır sevdanı üzerime; alıkoyuyorum tüm sevmeleri, gelince birlikte harcayacaktık tüm gecikmişleri…Sen bir hasretin tamlananı, bense umutları sana değen her cümlenin tamlayanı olacaktım. Seni imkansız aşklara inat, tüm imkansızlığımla sevecektim.
Sevdim de aslında; sen yoktun!
.............Kör bıçakla kesiliyor umutlarım, haykırışlarını duyuyorum. Yürek bu daha kaç gidiş kaldırır bilmem; her gidişte ölürüm /öldüreceği mi de bilmeden. Oysa yalnızlığımın örse inen çekici gibidir, hayatın beni sensizliğe çakışı; bir türlü başımı kaldırıp dur diyemiyorum, kan revan içinde umutlarım. Bir ben kalırdım oysa yanışlara, bir ben batardım alev küle daldıkça, yanışlarımın şiirler olur alevi, asla bitmez kalemce haykırışlarım…
Acılanma yüreğim / ben buna da alışırım…
............Ki ben sevda bilirdim seni; çalsam da kapıyı açılmaz ruhunun derinliği. Kaç anahtar denedim yüreğine sığmayan, kaç kez vuruldum kuru sıkı sevdalara! En kötüsü de bu biliyor musun? Sevdaya vurulmak ve asla yummamak gözleri.
Yaşarken ölmek dedikleri / bu olsa gerek.
.............Alışamadığım iklimlerden koşup gelsem sana, dört mevsim gül açmasa da; sevdana binlerce çiçek türetsem / ekinsiz;
Yokluğuna binlerce sen ürettiğim gibi / mevsimsiz
............Gecenin karanlığı yutuyor şimdilerde sensizliği, sürülüyorum bilmediğim diyarların çorak topraklarına. Taze bir sabah / bayat bir gecenin devamı oluyor yokluğunda, ne kadar zorlasam da nefesim ısıtmıyor, kutuplara malzeme olmuş ellerimi. Bir yanım yokmuş gibi hissediyorum, eksilere düşüyorum her çırpınışımda, pozitifin bacakları kırılıyor / çekiçsiz…
Bazen her şeyi akışına bırakmak istiyorum / bazen de tersine akıtmak şelaleyi / yazık ki ikisini de beceremiyorum… Yine sensizim… Yokluğunda kaç mühür kapatıldı beyaz sayfalara, kaç nüfus cüzdanını fişlettin damgalarınla bilmiyorum. Dön bir bak, ellerimi uzatıyorum sana / tutmalısın
unutma sevdalım
bana bir sen borçlusun / mutluluğundan sebeplendiğim, her seferinde gölgesinde demlenebildiğim,
özlenen / beklenen
bana bir aşk borçlusun / noktaların ardına / usulca gizlenen…
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
«
Yanıtla #4 :
Ağustos 05, 2006, 06:26:25 »
Durup düşünüyorum bazen nereye kadar diye.. nereye kadar gidicek bu böyle.. nezaman sona ericek bu sebepsiz sızı bu derin kesigin kanaması nerde durucak.. Kirpigimin ucunda gene yas.. terketmiyor beni terketmiyor bu bedeni bırakmıyor beni ruhumla bas basa.. En mutlu anlarımda bile orda kirpigimin ucunda.. Sürekli bir sızı devamlı bir agrı.. içimde biri daha var sanki bana zıt.. susmayan susturamadıgım.. mutlu olamıyorm ben yapamıyorum sevdirmiyorumda kendimi.. neden böyleyim.. neden neden bunca keder neden bu sebeepsiz sancılar..
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt: LaL oldum LaL..
«
Yanıtla #5 :
Ağustos 05, 2006, 06:31:50 »
bak ne buldum kırık kalbimin tek sahibi.. kirpigimdeki yasın sebebi.. dinmez sızım bak ne buldum.. umarsız beklentisiz sevebildigim tek adam bak ne buldum ... özlüyorum seni gel nolur ya benide al oralara yada gel dayanamıyorum artık sensiz.. gene sizofrenlestim.. gene tüm olayları sana baglar oldum gene sardı yoklugun tüm bedenimi.. gene özlemlerin alevlendi.. Cok özlüyorum seni gel artık.............................................
...BABALAR VE KIZLARI...
Her şey doğumumuzla başlar.Babamızın kucağına verildiğimiz o ilk an hayretler içersinde ve şaşkınlık tablosunda ki ilk bakışmalar…
Hemen oracıkta babamızın can kızı,prensesi oluruz.Bize sunmaya başlar hayatla ilgili güzel düşüncelerini.. Artık koruyucu meleğimiz babamızdır.
Büyümeye başlarız; farkına varamadığımız geçip giden şu zaman karşısında;isteklerimiz alır sırayı.
Önce en çok beni sevsin,bana ayırsın zamanını,benimle oynasın ve benimle uyusun deriz.Yanımızdan ayırmak istemeyiz en büyük aşkımızı…
Gittikçe yaramazlaşır,ele avuca sığmaz oluruz.Ona aşık olduğumuzu ve onun gibi biriyle evlenmeyi isteriz.Ama geçen günler karşısında babamızdan uzaklaşır oluruz.Onun başımıza bir şey mi gelecek korkusunu umursamadan..
Artık söz dinlemez olmuş,ona ayıracak zamanımız kalmamıştır.uzun zamandır sohbetsiz kalmışızdır babamızdan.En son babanızla ne zaman dertleştiniz?.Ne zaman ona muziplik yaptınız?Ne zaman babanızla türküler söylediniz?Ya da bir kek yapıp sıcak bir bardak çay sundunuz babanıza?.... Evi arayan arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanınızın 5 dakikasını en son ne zaman babanıza ayırdınız?
Her dediğime alınıyor,beni anlamıyor,giydiklerimize karışıyor diye başlarız surat asmaya,onu yok saymaya.kendi hayatımızı kurma isteklerimize.bıktığımızı söyleriz çocuk gibi davranılmaktan.halbu ki biz büyümedik,gözlerinde…
Evden ayrılacağımız günün korkusu yüreğinde saklı kalmıştır babamızın ve işte o gün geldi.
Evlenir kendi yaşamımızı kurarız.eşimiz olmuştur; aşkımız.niye mutsuz ki babam?neden bugün bile böyle bir ifadesi var ki?...anlam veremeyiz.bir yandan da içine sindiremedi damadını deriz,sebep bu…
O bizi özleye dursun.biz kendi hayatımıza çoktan yol çizmişizdir.unutur olmuşuzdur babamızı.ihmal ettiğimizi biliriz biliriz de ne hikmet bilmem ne gideriz ne de ararız.
Babamızın bizden hep bir adım geride olduğunu düşünürüz.tartışmalara bile girmek istemeyiz.İster sanatsal,ister politik,ister yaşamsal.kaçar olmuşuzdur tamamıyla.Babam der;babamdan bir adım öndeyim,kızımdan ise bir adım geride ve ben ona derim ki kalınan tek şey teknoloji olabilir ama benim göremediğim gerçekleri görür,sezersin.
Ben karşımdakinin sohbetinin güzelliğine kanarken canım babam sen derinliği ararsın.bana gülümseyene ne kadar güler yüzlü derken ben sen bu tebebüsümün manasını anlarsın…
Sizce de haksızmıyım?
Yaşımız artık çok ilerlemiştir karışmışızdır çoluk çocuğa.Mutlu bir yuvamız vardır ve babamız bununla gurur duyar,mutlu olduğumuzu bilmek sevindirir onu.
Sağlığına endişe eder hale geliriz,kendisine bakmıyor diye yakınırız.korkularımız başlar;onu henüz kaybetmeye hazır olmadığımıza dair.
ALLAHIM babamı bana bağışla.benden alma!
Senin başardıklarını görmek beni ne kadar çok mutlu etti kızım.sende mutlu kal emi
Seni çok özlüyorum ve arıyorum babacığım.yaptıklarım için senden çok ama çok özür diliyorum.Beni affet olur mu?Sensiz nasılım ah babam bir bilsen.Sensiz nasıl yaşayacağım.Seni şimdi ne kadar çok iyi anlıyorum canım babam anlatamam. Kırdım,üzdüm,seninle olamadım hiçbir zaman.Ah baba ah…Nasıl anlatabilsem sana pişmanlığımı.
Hiçbir şey için geç kalmış değiliz.Babamıza sarılmak ve onu ne kadar çok sevdiğimizi söylemek için çok geç değil.Hayat hep sıradanlığın içinde saklıdır.En büyük mutluluklar elimizin altında ama ne hikmetse görmezden gelir ve dert yanarız.yaşanmışlığımıza,hayata ve babamıza.
Halbu ki bizim için yapmak istedikleri çok açık.Yaşanmışlıkların verdiği tecrübelerle koruma altındayız ama nedense isyankarlığımızı koymuşuzdur ortaya.
Çok mu zor ailemizle zaman harcamak.anlatmak,anlaşılmak.denediniz mi hiç arkadaşınıza anlatıklarınız her şeyi babanıza da anlatmayı.Onun fevrileşeceği düşüncesini sildiniz mi aklınızdan.Denediniz mi benim babam neden arkadaşımın babası gibi değil demeyi bırakıp onun arkadaşınızın babasından da daha anlayışlı ve duyarlı olduğunu gözlerinde sezdiniz mi?
Bir kez olsun karşı gelmeyi bırakıp tamam babam tabi ki sen en iyisini bilirsin diyip bugün onu dinleyerek yola geldiğiniz gösterdiniz mi?
Hangisini yaptınız ya da yapmadınız.
Babanızla nasıl dostluğunuz vardı peki?
Güneşle ay çiçeğinin dostluğu gibimiy di yüzyüze?
Denizlerin ortasındaki bir ada gibi mi uzak?
Dilsiz bir adamla duymayan bir adamın dostluğu gibi mi sessiz?
Pazarla pazartesinin dostluğu gibi mi zorunlu?
İkindi güneşinin altında uzayan gölgeler birbirine kavuşurken uzun mu?
Bir bahçe içindeki ahşap evin yıkılması gibi mi günün birinde ölen dostluğunuz?
Bir peçete ve bir göz yaşı gibi mi vakitsiz?
Yoksa zaten var zaten o benim babam.nasıl olsa konuşur zamanımın bir gününü de onunla harcarım diyip ama hiç harcamadığınız hiç ayırmadığınız günün birinde yok olan çok gördüğünüz sohbetinizi esirgediğiniz an gibi mi?
Seni seviyorum ki.. Sana ki........... Nolur artık dinsin bu azap dinsiz yetti 15yıldır yetttiiiiiiii yapamıyorum anlıyomusun olamıyorum sensiz.. beceremiyorum yasamayı beceremiyorum.. sensiz dostların sensiz sevginin askın sensiz mutlulugunn sensiz annemin bile tadı yok.. barbunya bile yiyemiyorum sensiz.. denize gidemiyorum o kayada oturramıyorumm anla nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:34:45 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
«
Yanıtla #6 :
Ağustos 05, 2006, 06:43:42 »
Neden bırakıp gittin beni neden........ ben ne yapmıstım sana... cokmu üzdüm... cokmu sımarıktım... cokmu bıktırdım seni... yoruldunmu beni sevmekten... hani hiç bırakmıycaktın... hani hep benimle olucaktınnnn neden gittin bana bunu nie yaptın... neden öldürdün beni o yasımda... biliomusun o tabudunu sardıgımız battaniyeyle uyuyorum hala... kokun sinmistir diye... seni götürürlerken arkandan bagırdıgım pencerede hala gözüm.. cok özledim seni gel artık ne olur gel.... yapamıyorum yasayamıyor.. bak gene aglıyo küçük kızın.. gene cok üzgün... olamıyor senin gibi... istedigin gibi olamıyor... hiç güçlü deil... sana yakısmıyor.. gel nolursun noılursun gelll ölüyorum günden güne eriyor duygularım... karanlıkta kaybolmus küçücük kızın.. bulamıyorum sensiz yolumu... dogrularım yanlıs... gellllllllllllllllll cok özledim gel.........
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 07:47:38 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
babaa:(
«
Yanıtla #7 :
Ağustos 05, 2006, 07:12:25 »
Ardından bakakaldım öylece..."Gitme Babam Gitme..!"diyemedim işte..Damlalar bile ihanet etti bana,akmadılar kilitlendiler göz pınarlarıma öylece..Canım nasıl yanıyor bi bilsen Babam..Baba derken yaram nasıl acıyor bi bilsen Babam..
Kalabalıktı..Herkes son yolculuğuna seni uğurlamaya hazırdı..Oysa..oysa daha çok erkendi..Niye bilemediler bunu.?Niye dile getirmediler niyeeee..?
Çünkü biliyorlardı ki ecel ne erken ne geç gelir diye bi tabir yoktur..Ecel hep vaktinde gelir..!
Ah be ecel..benim yüreğim büyükse bile ellerim küçük hala..Niye aldın babamı benden bu küçücük yaşımda..?Sana sitemim olsa..Sitem ne fayda..?Rabbime isyan olmasın susuyorum haşa..!
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt:
«
Yanıtla #8 :
Ağustos 05, 2006, 07:14:46 »
Bembeyaz bir yüz,
Buz gibi ellerim,
Yüreğim dondu.
Üşüyorum…
Yalnız gecelerim,
Boş duvarlar,
Sessiz çığlıklarım,
Üşüyorum…
Bebek olayım.
Annemin göğsünde olayım.
Üşüyorum…
Okula gideyim.
Babam yanımda olsun.
Üşüyorum…
Genç kız olayım.
Sen tek sevdiğim,
Ellerimi tut bırakma,
Üşüyorum…
Küçük mutluluklarım
Yüreğime yeniden gelin,
Üşüyorum.
Çok üşüyorum üşüyorum…
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:34:17 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt: Cektim pimimi..
«
Yanıtla #9 :
Ağustos 05, 2006, 07:43:20 »
Hayatın pimini çektim....
Tersine giden hayatları paramparça etti önce, sonra beni. Düşler ülkesinin en güzel prensi, gözlerindeki ışığı kaybetti sanki, sonra, ellerim gitti, ardından dilim, ve sırasıyla diğer güzellikler...
Durdum olduğum yerde, ağladım, bir şeyler ters gidiyordu çünkü, anlatamıyordum, kaybolan bir geçmişin parmak uçlarını donduracak kadar sarhoşluğunda kalmadığımı, yarın ya da bugünün hep yaşandığını öğretemedim bir türlü, kara çalılar içinde tuhaf bir hışırtı duyulduğunda; hep aynı yere neden bakıldığında aynı şeyden korkulduğunu gösterdim ama...
Ben de gördüm...
Bir daha da görmek istemiyorum.
Bu son oldu
Sadece bir an karardı her yer... Sadece bir an nefes alamadım, sadece bir an ölüydüm...
Hayatın pimini çektim
O kadar güçlüymüşüzki, bir andı sarsıntısı...
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:33:40 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt:
«
Yanıtla #10 :
Ağustos 05, 2006, 07:46:14 »
Onu kelimelerimden azad ettikçe artıyor içimde...Her ölümünde bir avuç kül olup doluyor gözlerime...
Onu öldürdüğümün zannıyla avunurken ben,o her gece göz bebeklerimden doğuyor yeniden …
Ve yeniden...
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:33:19 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
Ynt: Eriyorum.. Gün..gün.. Saat saat..
«
Yanıtla #11 :
Ağustos 05, 2006, 09:32:01 »
offfffffffffffffffffffff
HéLéna
LaLéna
LaL
Genel Kordinatör
«
Yanıtla #12 :
Ağustos 05, 2006, 09:42:56 »
Ömürden daha belirsiz bir sermaye var midir?
O halde: Bu gün, yarindan arttirdigimla yetinmeyecegim;
yarina, bugünden arttirdigimi birakacagim.
Sorumsuz oldugumu düsünenlerle musalla tasinda dalgami geçecegim
Tabi bırakacak bişeyim kalırsa.. gün gün azalıyorumm:(
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:43:54 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
probLeIvI_cocuq
Ziyaretçi
«
Yanıtla #13 :
Ağustos 05, 2006, 09:45:31 »
offf aßLa ße...
LaL
Genel Kordinatör
«
Yanıtla #14 :
Ağustos 05, 2006, 09:50:20 »
"İyi" olmakla "Mutlu" olmak arasindaki fark... Meger ne büyükmüs.
Mutlu musun? Iyi misin?
Ikisi birden olabilir misin? Iyi düsün ve kendine karsi dürüst ol.
Sizofreeeeeeeeeeen
«
Son Düzenleme: Ağustos 05, 2006, 09:52:47 Gönderen: LaL
»
HéLéna
LaLéna
Sayfa:
[
1
]
2
3